FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

uken som gikk #28


 

UKENS SOM GIKK #28


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser på tv, rydder litt og lakker negler. Har prøvd å forberede en gammel pc fordi jeg må levere inn den nye på service da det er noe galt med den. Den bråker veldig, så er vel en vifte som er litt gåen eller noe sånt. Skal levere den inn imorgen tenkte jeg og da må jeg jo ha en annen pc. Men den gamle er såå treg og er nesten ikke fungerende, så jeg gruer meg egentlig ganske mye. En uke med en dårlig pc når man bruker pc så mye, det er ikke akkurat oppskriften på suksess.. jaja sånn er'e! Får snart besøk av en familie som skal ha den ene kattungen. De har vært her før, men vil se han/hun flere ganger. Det er koslig da :)

 

HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt foruten å være i Lillehammer så var det nok å komme hjem til Kira. Hun fotfulgte meg rundt omkring i huset og ville ha masse kos. Også var det fint å se kattungene igjen. De har vokst litt nå og er inne i den beste tiden der de kravler litt mer rundt og er helt ultra skjønne og perfekte i størrelsen. cutenessoverload! <3

 

UKENS OPPTUR

Fredagen var veldig bra. Jeg tok bussen til sentrum og fikset et par ting der også tok jeg bussen videre ned på Strandtorget og shoppet litt. Fant endel fint og fikk fikset neglene som ikke så helt bra ut. Jeg kjøpte fil og lakk på H&M og ordna det selv. Det er en stund siden sist, men må til dersom man skal spare penger ;) På kvelden spiste jeg taco med K og hadde en hyggelig tv-kveld. Så det må nok være ukens opptur, hele fredagen :)

 

UKENS CRAVING

Djungelvrål. Det er noen år siden sist jeg hadde dilla på det, men nå har jeg dilla igjen. Det er så digg! Men jeg spiser veldig sjeldent godteri, men kanskje jeg kjøper det til helgen igjen ;)

 

UKENS FAVORITTJeg har denne crop topen i mange forskjellige farger og jeg bare elsker den. Den er fin alene til jeans eller under en cardigan/trench nå som det ikke akkurat er t-skjorte vær enda.


UKENS INNKJØP

  

       UKENS LÅT       

 
Yelawolf - Till It's Gone

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Haha, det er jo utrolig dumt, men igår tok jeg jo toget hjem fra Lillehammer. Jeg satt vel i omtrent en times tid på toget og måtte skikkelig på do men siden jeg hadde pcn oppe så utsatte jeg det hele tiden for da måtte jeg jo ha pakket ned pcn så det ikke skulle bli stjelt mens jeg var på do. Uansett, jeg bestemte meg for at nå må jeg bare gå for jeg holdt på å tisse på meg. Da var vi kommet til Gardermoen. Jeg skulle til å reise meg å gå men så kommer det på MASSE folk, så mange at det ikke gikk å gå fra setet og til do. Så da ble jeg sittende da for jeg hadde jo plutselig ikke noe valg. Hvor irriterende er ikke det? Jeg fikk forresten ikke gått på do før jeg var hjemme, for det var ikke do på lokaltoget fra Oslo s til Ski, haha... Var ganske kritisk på slutten der :P

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Slik fjerner du sminke fra klær

New in - treningstøy

 

    . . .
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits