FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

9 perfekte fletter til sommeren

sommerfletter

 

Hvis du ser bort fra saltsvannsbølger, rufsete strandsveis og tilfedig topp, er det ingen hårfrisyrer som skriker "sommer" mer enn fletter. Og nei, den  selvfølgelig ikke være überromantisk!

Kanskje skal du i et bryllup, en konfirmasjon eller rett og slett på en hagefest, og ønsker å se litt midtsommer-aktig ut på håret? Kjør på med en sommerflette!

Tips: Sleng på noen ekte blomster eller kjøp hårpynt i butikk, det gir det lille berømte ekstra til flettefrisyren denne sesongen. Mange av de enkleste flettene kan fikses selv, andre trenger du kanskje litt hjelp til? Se inspirasjon til hvordan du kan bli flettefin i sommer her:

 

LØS, SEXY SIDEFLETTE:

Kanskje den enkleste av flettevariantene å raske sammen i en fei. Er du litt mer avansert av deg velger du kanskje fiskebeinsfletten (øverst), men vil du holde det helt enkelt, kan en vanlig flette også funke fint! Sørg for å ha litt løst hår hengende ned på sidene, eller start litt nedenfor nakken for å få den sexy, tilfeldige looken. Rett og slett den ultimate sommerfletten. 

Tutorial: Se hvordan du fletter enkel fiskeflette på YouTube her.

 

 

HESTEHALE-FLETTE:

La deg inspirere av artisten Iggy Azaela og fest alt håret i en stram hestehale bak på hodet, gjerne litt høyt. Begynne å flette alt håret og fest med strikk nederst. Her kan du også fint variere mellom fiskebeinsflette og vanlig, tradisjonell fletteteknikk. Denne stilen gir en litt mer stram og sofistikert look. Men absolutt like sexy!

 

iggy azaela flette fletter

 

iggy azaela flette fletter

 

 

FLETTE I LØST HÅR:

Om du ikke vil sette opp alt håret og likevel ha noe hengende ned, kan du gå for en light variant av fletten. Start helt foran eller fra siden og bruk den mengden hår du ønsker. Stopp fletten bak på hodet og fest med hårnåler. En god og holdbar hårspray er trikset her!

 

flette

 

KRINGLE:

Budeiesveis, hodeflette, kringle, krone... Kjært barn har mange navn. Det som er sikkert er at denne looken spenner mellom alt fra avslappet boho til gammeldags budeie-stil. Velg selv!

Tutorial: Se video av hvordan du lager kringle (crown braid) på YouTube her.

 

budeie flette kringle

 

katy perry flette

 

FLETTEOPPSATS:

Lag én lang flette, to lange fiskebeinsfletter eller hva enn du måtte ønske, og fest den dobbelt bak med hårnåler. En liten fiffig tvist på en ellers "vanlig" frisyre. Voila!

 

DOBBEL FISKEBEINSFLETTE:

Musefletter 2.0! Lag to løse fiskebeinsfletter som starter på hver sin side (gjerne fra toppen av hodet) og fest begge med strikk nederst. Rufse gjerne til frisyren litt for ikke å virke for preppy.

flette

 

HESTEHALE-FLETTE 2:

Samme som øverst i denne artikkelen, men med vanlig flette. Lett som en plett og så stilig!

hestehale flette

 

STRAM HODEFLETTE:

Her kreves nok litt mer tålmodighet og tekniske ferdigheter, men god inspirasjon og helt sikkert noe å prøve seg frem med? Fellesnevner er små, stramme fletter langs hodebunnen som møtes bak hodet, enten i en stor flette, dott eller knute i nakken.
Kardashians har lagt sin elsk på denne typen flette som kalles "corn rows" eller "boxing braids".

 

stram hodeflette

 

stram hodeflette

 

stram hodeflette

 

TYNN PANNELUGG-FLETTE:

Flett bare panneluggen eller en utvalgt hårseksjon på toppen av hodet. La den sammenfalle i en knute med resten av håret, eller la alt henge ned. Hver sin smak!

ashley olsen flette fletter

flette

(Hentet fra stylista.no)

    . . .

Victoria Larsen

22.04.2017 kl. 00:24
Kjempe fine! :)
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits