FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

Når livet tar en ny vendingJeg har ikke blogget på en stund. Og nå tenkte jeg å forklare hvorfor. Jeg har vært ganske langt nede i det siste og ja jeg har vel vært ganske deprimert. Jeg følte de siste innleggene mine ble veldig depressive og tunge, uten noe særlig innhold. Men det er jo sånn det blir når man ikke svever gjennom livet på en rosa sky. Jeg har diverse diagnoser, det er ikke så viktig, men en ting som går igjen er kronisk depresjon og angst. Med dette følger det jo flere andre ting, men igjen, det er egentlig ikke viktig. Jeg tenkte at jeg var på vei til å bygge meg opp igjen fra en depressiv periode. Jeg så frem imot sommeren og at K hadde ferie og skulle komme hjem. Så skulle jeg få tilbake leiligheten og vi skulle bo der i sommer og bare ta livet med ro og kose oss. Jeg så lys i enden av tunnelen. Men sånn ble det ikke. To dager før K var ment å skulle komme hjem, gjorde han det slutt. Jeg var i sjokk, jeg er i sjokk. Jeg visste ikke engang at vi hadde problemer... Så veien mot å reise seg ble litt tyngre enn antatt. Det er dager hvor jeg hvertfall kommer meg på butikken for å handle, ta sol eller bare henger med ei venninne. Det er også dager der jeg bare ligger i senga og jeg kan ikke annet enn å gråte. Jeg gråter aldri. Så det er mer sånn tårer som renner ut av øynene mine og jeg kan ikke kjempe imot. Fortvilelsen, skuffelsen, sorgen, sjokke og angsten er det som er mest vanskelig nå. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få det ut eller hvordan jeg skal gå videre fra det. Man vil jo liksom ikke det, gå videre mener jeg. Man vil jo bare ordne opp og ha tilbake denne personen som man elsker. Å se for seg selv med noen andre er utenkelig. Å skulle gjøre noe sosialt føles meningsløst. Dessverre så erfarer man flere ganger i begynnelsen av en kjærlighetssorg at det faktisk er skikkelig kjipt å være singel. Det er ikke gøy å gå ut på byen, å være med venner, å være.. normal. Det er som man har behov for å trykke seg selv ned, å bare ligge i senga hele dagen, høre på love songs og deppe. Kanskje det bare er sånn det må være. Det er en sorgprosess man må igjennom og som visstnok skal gjøre deg sterkere dersom man ikke faktisk dør av den.. Jeg vet ikke hva jeg prøver å si. Jeg er knust. Jeg har kjærlighetssorg.. </3

    . . .

Den lille Pandaen c:

22.06.2017 kl. 21:02
Du vil nok ikke høre dette no, men det går over. Det gjør det. kanskje ikke nå eller neste uke..men gråt, prøv å gjør gøye ting...se film, ligg under dyna... noe som får deg til å føle deg bedre :)

frkpersson

22.06.2017 kl. 21:05
Den lille Pandaen c:: Takk <3 Ja, jeg vet det. Klisje og si men man må bare ta tiden til hjelp. Hva annet kan man gjøre..

Den lille Pandaen c:

22.06.2017 kl. 21:06
Nei, jeg vet ikke...la såret gro, bruk tiden på degselv..og ikke minst, IKKe la deg falle fra hverandre!

Trude

23.06.2017 kl. 07:51
Hei, takk for et ærlig innlegg. Skulle gjerne ha spredd litt sol inn i hverdagen din. Akkurat nå!

Vær ekstra snill med deg selv, i disse dagene som kjennes tunge og mørke. Støtt deg til gode venner, spis sjokolade og forsøk å gjør ting du liker aller best. Les denne artikkelen: http://m.nettavisen.no/tjenester/slik-blir-du-kvitt-kjrlighetssorgen/3207864.html

Forsøk å tren litt. Jeg vet det er vanskelig men det hjelper. Virkelig. På depresjon også. Om du ikke orker å gå ut av døra - kjøp deg en yogamatte (om du ikke har det) og finn en passende YouTube innlegg. Bruk søkeord: "yoga for depression and anxiety"

Uansett, lag en god sommer! Husk at tankene dine velger du. Du bestemmer hva du fyller hodet ditt med. Tankene styrer følelsene dine. Jeg sender deg en hjerteklem, vakre du. Lykke til.

frkpersson

23.06.2017 kl. 17:17
Trude: å tusen takk :) så fin kommentar å få, setter veldig pris på det <3

Håp

24.06.2017 kl. 08:19
Huff, sånt er ikke enkelt og når man sliter med depresjon/angst i tillegg blir det veldig mye å håndtere på en gang. Prøv å tenk på at du har klart å reise deg opp før, og du kommer til å klare det igjen selv om det nok føles umulig akkurat nå. Jeg ønsker deg likevel en god dag og prøv å gjøre noe fint for deg selv i dag.

Klem Håp<3

frkpersson

25.06.2017 kl. 20:47
Håp: <3

Marte

24.06.2017 kl. 10:15
Uff, det der kan umulig være lett, Linda! <3

Tenker på deg! Og du - send meg en melding når du er klar for å komme over :)

frkpersson

25.06.2017 kl. 20:47
Marte: <3

Carina

25.06.2017 kl. 22:50
Tenker masse på deg Linnis. Veldig glad i deg. Det er som de skriver lengere her oppe, du kan styre dine tanker. J har hjulpet meg masse med dette. Du kan klare det du og. Husk du betyr så mye for så mange og du er så god på å hjelpe til og gjøre så mye godt for de rundt deg. Du er ei fantastisk jente og jeg har mang en gang beundret deg for alt du har klart å oppnå. Skole, karakterer, kunnskap. Og når du også lærte endel yngre jenter med fotballen. Uansett veldig takknemlig og glad i deg Søstera mi. Håper alt ordner seg for deg. Husk ring meg om du har behov, jeg er her for deg min venn

frkpersson

27.06.2017 kl. 22:19
Carina: <3
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits