FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

Nylige innkjøp!


Isa topp HER

T - Skjorte HER

 

Dilla!E8KXbdJqFpA
Reklamefilm for playahead!Noen som husker nettsiden playahead? Vi ble bedt om å gjøre en reklamevideo for denne nettsiden og resultatet var at jeg, iført fe kostyme ble avbildet i reklamen på alle viasat kanaler, tv3 etc. Flaut! Men utrolig gøy. Her er den felles vidoen for playahead, fant ikke den jeg er med i på youtube men kanskje en litt mer skyndig innenfor det området hadde klart å rote den frem. I miss playahead.. det var tider!Å leve med angst

Bildet er hentet fra Google

Helt ut av ingenting får jeg ekstrem angst, skjelver, hjertebank, svetter, sliter med å puste og blir svimmel. Som alltid når jeg får sånne angst anfall så vet jeg at jeg må bare roe ned meg selv så mye jeg kan, det vil si, legge seg vannrett ned i senga, ta av varme klær hvis man i det hele tatt klarer det, og ligge der i senga og bare konsentrere seg om å puste så normalt som mulig. Etter at anfallet er over, alt fra 10 minutter til flere timer eller dager så tenker jeg ofte på hva det var som egentlig skjedde for det føles for meg som at det kommer ut av ingenting, uten noen åpenbar grunn eller reaksjon på noe som har skjedd. Jeg føler meg totalt lammet av mitt eget sinn, jeg har ingen kontroll over når jeg får angst, hvor ille det er, hvor lenge det vil vare og om jeg klarer å komme med igjennom dette igjen og igjen og igjen. Plutselig sitter man der å tenker at er det slik jeg skal ha det, er det dette jeg må leve med. Klarer jeg å leve sånn? Er jeg sterk nok..?

 

Shopshop!

Jeg shopper sykt mye på nett. Som oftest fra www.ginatricot.no, www.bikbok.no, www.nelly.com, www.hm.com, www.tights.no, www.x-life.no, www.zalando.no og så videre. De typiske nettstedene alle handler på. Jeg var faktisk å hentet ut noen pakker på posten her om dagen og da sa han på posten at jeg var blant top 10 som hentet pakker på posten i Ski... Litt flaut, yes... Men jeg får jo masse fint så da er det egentlig bare glede over hele linja. MEN poenget med dette var at jeg i det siste har jeg kommet over to nettsider som heter www.aliexpress og www.romwe.no og de har utrolig mye fint og billig! Jeg er så skeptisk til å bestille fra utenlandske sider, men det spørs om det ikke blir noen pakker derfra de neste ukene ;D

Månedens favoritter fra BIKBOK - salg!


Lissy cardigan Her


Nancy dress Her


Wendy dress Her


Ami skirt Her
Lykke cardigan Her

Yes


 

Negler akkurat nå!

Månedens favoritter fra Gina Tricot

Molly highwaist jeans black/grey Her beige Her. Buksen har mye stretch så eksempelvis størrelse small funker hvis du vanligvis er en medium.

Haley skjorte Her 

Vera skjorte Her Skjortene er ganske store i størrelsen.

Nylige innkjøp - januar 2016

1. Her2. Her 

3. Her4. Her

5. Her6. Her

7. Her8. Her

9. Her10 Her 

11. Her12. Her  

13. Her14. Her

15. Her14. Her


Kampen for livet

Jeg skriver dette innlegget fordi jeg ønsker at folk skal få ett innblikk i hvordan der er å leve med en kronisk lidelse, enten det er depresjon, angst, traume, overgrep, mishandling eller helt andre ting. Jeg har selv levd snart halve livet som en blant alle. Jeg har ikke gjort mer eller mindre av hva alle andre gjør. Men jeg skjuler en fakta. Hvem er jeg? Dette kan jeg ikke svare på selv akkurat nå. Jeg er en som overlever, en som kjemper, en som sliter, en som har det vondt, men jeg er også meg, jeg liker å shoppe, liker å sminke meg, liker nye klær, hår sveiser, sko, vesker, interiør, hjerter, duftlys og sport. Da spesielt fotball. Elsker fotball.. Men dette sier egentlig ingenting om hvordan jeg har det. Det sier ingenting om alle kampene jeg har kjempet og alle arrene jeg bærer etter det. Jeg vet ikke hvem jeg er eller hvor jeg skal gå. Alt jeg vet er at jeg vil komme dit. Bare gi meg litt støtte, oppmuntring og tid på veien dit.

Dilla! - januar 2016zbq9dfW69Zs
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits