FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

Topp og bånn: Januar 


 

thumb-up-sign_318-32566  Jeg har fått det så fint i leiligheten etter oppussingen. I love it!

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Når jeg kom hjem fra Lillehammer stinka det katteavføring i hele leiligheten. Ingen hadde skiftet på doen til Kira på over en uke.. wææ

thumb-up-sign_318-32566  Jeg har fått vaskemaskin! Den første jeg eier.. EVER! 

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Jeg skulle fikse klesskapet mitt og kuttet av garderobestangen slik at den skulle passe fra kurvstativ til kurvstativ, men så passet ikke det festet man fester på kurvstativet på den ene siden.. Så nå har jeg ingen stang og alle klærne i senga.. AAh..

thumb-up-sign_318-32566  Jeg har endelig fått tak i favoritt Nike skoene ii riktig størrelse. FRYD!

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Vekta viste at jeg har lagt på meg 20 kilo på et par måneder.. krise!


thumb-up-sign_318-32566 Fikk endelig hentet pakken fra Ikea. Hadde bestilt en stor hvit orkide, en svart bilderamme, en stekepanne og en bokhylle. Nå er alt plassert og det ble veldig bra!

thumb-up-sign_318-32566 Fikk endelig hengt opp persiennene på kontoret idag. DIGG!

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Kjøpte meg en ny arecaplante fra plantasjen siden min gamle døde. Når jeg kom hjem fra Lillehammer hadde også denne visnet flere steder.. Jeg vil virkelig ha denne planten! Så irriterende.. Kan ikke ha levende planter i denne leiligheten..

thumb-up-sign_318-32566  Har MASSE serier klare på opptak som jeg kan se og kose meg med fremover. Love it!

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Jeg våknet med skikkelig vondt i nakken på lørdag og iløpet av dagen stivnet det helt og var ordentlig ubehagelig. Tenkte at det bare ville gå over etter et par dager, men jeg har fortsatt vondt. Whats wrong?

thumb-up-sign_318-32566  Har sovet mye bedre i det siste. Har fortsatt mye rare og kjipe drømmer, men sovner hvertfall på kvelden og sover for det meste gjennom hele natten. No more insomnia for denne gang!

thumb-up-sign_318-32566  Håret mitt er helt perfekt nå. I fargen og med plassering av extension. Ble endel fester som satt feil når jeg fikset det sist gang så måtte ta 15 fester ut. Men var hos frisøren igjen igår og fikk satt inn 15 nye med bedre plassering uten å måtte betale noe ekstra! 

thumb-up-sign_318-32566 Jeg hadde kjøpt en lader til mobilen på Clas olhson som jeg tok med til Lillehammer for å ha den der, men så funket den ikke.. :( Dro tilbake til butikken og forklarte situasjonen og fikk en ny! Utrolig bra service. Me likey!

thumb-up-sign_318-32566  Mamma er verdens snilleste og kjører meg rundt omkring for å hjelpe meg å ordne ting som er viktig for meg. Jeg er sånn som må gjøre ting med engang og mamma stiller som regel opp på kort varsel. I love you <3

 

(Inspirasjon hentet fra sophieelise.blogg.no)

 

UKEN SOM GIKK #19


 

UKENS SOM GIKK #19


 

AKKURAT NÅ

Jeg har endelig fått satt med litt ned i sofaen etter en ganske produktiv dag. Jeg har vært i Ski og postet pakker, handlet også har jeg hengt opp persienner og hylle på kontoret. Ble så bra atte. Nesten littegranne stolt :D Endelig fikk jeg gjort det liksom.. Vært klart lenge men jeg har ikke fått fingern ut og gjort det før idag. Godt med alt som er unnagjort altså. Også har jeg bestilt skyvedørsgarderobe idag. Litt leveringstid også trenger jeg kontrollmål så måtte vente litt på det også, men blir bra når det endelig kommer!

 

HØYDEPUNKT

Det var absolutt et høydepunkt og komme hjem til Kira etter å ha vært borte i over en uke. Selv om jeg koste meg så mye i Lillehammer så er det ikke det samme uten henne <3 Kunne egentlig plukket flere høydepunkter for hadde en så fin uke i Lillehammer. 
 

UKENS OPPTUR

Å være i Lillehammer i over en uke og se K hver eneste dag. Det var virkelig en opptur etter veldig mye stress hjemme siste tiden og sove lenge hver dag og bare gjøre det jeg orker hver dag som ble veldig mye husarbeid å sånt, men det var veldig hyggelig å bidra litt og gjøre hverdagen litt lettere for K.

 

UKENS NEDTUR

Det er sånn blanding, for selv om det var et høydepunkt å komme hjem til Kira og sin egen leilighet så var det litt nedtur og dra fra Lillehammer også. Trives veldig godt der og har det best når jeg er med K. Ro i sjela liksom.. 

 

UKENS CRAVING

Jeg har hatt skikkelig dilla på baconkrisp siden jeg smakte det sist gang jeg var i Lillehammer. Men når jeg er hjemme alene så kjøper jeg meg ekstremt sjeldent noe chips eller godteri så jeg hadde ikke spist det på en stund. Men den siste uken har jeg cravet baconkrisp og spist det to kvelder xD 

 

UKENS FAVORITTJeg bare elsker denne jeansen fra Gina tricot. Har den i mange ulike farger/vasker men denne grå/svarte har vært en absolutt favoritt i det siste.


UKENS INNKJØP
 


UKENS TANKE

2017 har så langt begynt med en lang rekke lange pekefingre fra min side. Jeg er ikke vegetarianer og kommer nok heller ikke til å bli det sånn 100%, men jeg har tenkt over mine egne kostholdsvaner. Både med tanke på miljøet og min egen helse og har prøvd å legge om til veldig mye grøntfôr og veldig lite animalske proteiner om dagen. Jeg skal være ærlig og si at det har nok mest å gjøre med at jeg har lagt på meg 20 kilo at jeg tenker at jeg må virkelig tenke over hva jeg putter i meg, men jeg har egentlig alltid vært flink til å spise sunt og trene mye. Og i perioder har jeg spist helt vegansk mat og det har føltes bra for flere grunner. Så jeg tenker at hva om jeg bare kan switche ut et par måltider i uken til vegetariansk/vegansk mat. Da tror jeg at jeg gjør noe bra både for miljøet og meg selv. 

                

       UKENS LÅT       

uwX4wrYLwfU


Noah Cyrus - make me (cry)

Så digg, avslappende og fin sang. Jeg er hekta!

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg kommer ikke helt over rushtrafikken i dette distriktet. Igår var jeg en tur hos frisøren min i Oslo og det var fullstendig kaos på t-banen og toget i Oslo.. Off.. Jeg er sååå glad jeg ikke pendler dit daglig. Stakkars folk! Men altså jeg har hatt min share med det der så har prøvd tålmodigheten litt jeg også ;) Vet jeg har nevnt dette før, men det må jo nevnes.. altså, er det ikke noe man kan gjøre for å lette litt på rushtrafikken? Flere veier, flere tog? xD

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Dagen da ALT skjedde..

7 ting jenter gjør for å virke tiltrekkende ... som IKKE funker

Stress, shopping og posekaffeK vekte meg i 12 tiden idag og jeg var så trøtt at jeg var overbevist om at klokka var rundt klokka 6. Men ja, sånn har det blitt.. hehe.. Lå og så på tv en stund og drakk posekaffe det vil si macchiato i sånn 4 blanding av forskjellige kaffe typer du kan lage med bare varmt vann. Men det smakte jo null kaffe og bare varm melk. Så vet ikke hvor mye kaffe det er i sånne blandinger. Uansett, jeg skulle til byen å handle noe å ha på meg ikveld og tror det stengte klokka 15 så jeg fikk plutselig veldig dårlig tid for jeg måtte vaske håret idag siden det var fult av massasje olje fra spadagen igår. Så jo ikke ut.. Vi kom oss hvertfall avgårde under en time før stengetid og jeg fikk kjøpt noen trench jakker til 3 for 2 på salget. Så det var bra. Nå sitter vi å spiller musikk og venter på at pizzaen skal bli klar i ovnen. Grandiosa hjemmelaga med kjøttdeig, rømme og grillkrydder...! Mmm det er godt det! :D

Ikveld skal vi ut på stan. Vi skal først på vors hos et par kompiser av K der diverse folk kommer og heldigvis noen jeg kjenner litt fra før også så det blir nok bra. Spørr meg imorgen.. neida :P Jeg skal jo ta toget hjemover imorgen ettermiddag så jeg kan ikke være i skikkelig dårlig form. Den togturen spesielt fra Lillehammer-Hamar er ikke god hvis man er i dårlig form altså. Been there :D Nå skal jeg kose meg med pizza.

Ønsker dere en fin lørdagskveld, ta vare på dere selv ♥

Dagen da ALT skjedde..Idag altså.. Jeg har vasket sengetøy og pute, dyne, vasket badet, skrubbet stekeovn, vasket kjøleskapet, gulv, bordplater, ryddet i skap og ja. Nå er det ordentlig shinet her :) Når jeg våknet idag hadde jeg så vondt i hodet så jeg tenkte at jeg umulig kom til å klare å rekke over alt men det gjorde jeg. Og det akkurat rett før K kom hjem ;) Utrolig digg med alt som er gjort sier jeg bare. Jeg klarer ikke gå i rot og møkk og bare sitte å se på at ting burte vært gjort. Men det er et tiltak for meg også som for alle andre. Man blir svett og sliten, men hva gjør vel det? Nå skal jeg sette igang med middagen.. Også skal jeg og K se film og kose oss, for imorgen skal jeg ha SPA dag og K har fri fra jobb. LYKKE!

"Jeg har kommet så langt"Noen ganger når jeg har tunge perioder så slår det meg hvor mye tid, dyrebar tid, depresjoner og angst stjeler. Hvor mye krefter det suger ut av kroppen, hvor utmattet man kan bli.. Hvordan det gjør at man mister energien og lever i en innelukket dvale. Det går i en slags ond sirkel, det spiser meg opp fra innsiden. 

 

Det er da det som nå, er herlig å se, hvordan jeg ser det selv. Hvordan jeg legger merke til at ting er vanskelig. Hvordan jeg tar tak i det, Å at jeg ser at jeg kan ha tendenser til å henge meg opp i mattanker, selvmordstanker eller andre tanker når det blir for vanskelig. Gang på gang tar jeg meg selv i å velge feil tankemønstere, Å så velger jeg riktig vei igjen. Det er for meg et bevis på hvor langt jeg faktisk har kommet.

 

Jeg kan ta meg selv i å sitte å drømme om hvor lett det ville vært å gi slipp, Å havne utpå igjen. Men så argumenterer jeg for meg selv, Jeg argumenterer for meg selv, fordi Livet er blitt noe så betydningsfult for meg. Det har fått en sterk, Herskende stemme, Som har fått lov til å få Ordet i min hverdag. Livet får lov til å få fokuset.

 

Før, så kunne jeg surre meg inne i sirkler, Ligge i dem lenge uten å innse hva som var i ferd med å skje. Gamle mønstere prøver seg stadig å ligger å lurer baki hodet der et sted. Men jeg, Jeg sier imot, Min stemme får plass. Jeg snakker. Jeg forteller, At jeg har fått så mye å leve for. At Jeg vil leve.

 

Jeg jager vekk monsterstemmene og ber de dra. Jeg forteller dem at livet er dyrebart, At jeg lever en gang. Kun denne ene gangen, Å at jeg ikke vil sløse vekk mer tid en nødvendig på dette helvete. Jeg har nemlig drømmer, Jeg har nemlig et hjerte som banker for fremtiden, meg selv og de jeg er glad i. Jeg forteller monsterstemmene at det er jeg som bestemmer. Jeg forteller dem at jeg ikke vil dø eller sulte meg. De krangler, Jeg krangler tilbake. Jeg blir sliten. Men jeg går den rette veien. Jeg er stolt av meg selv. Jeg er rørt, Over å se at jeg står på egne bein å velger livet. En hel dimensjon ny for meg, Fra hva jeg før ikke engang vågte å drømme om.

 

Jeg har kommet så langt...

 

Av: Regnbuepiken

Tour de Lillehammer..Jeg har vært på ei litta shoppingtur idag. Resultatet ble en skinn tights, en lysegrå cardigan og en grå morgenkåpe.. jeg trenger egentlig ikke så mye og det jeg trenger det finner jeg ikke.. såeh.. men hvertfall.. Dere som følger meg på snap fikk se litt av resultatet av hendelsen i Lillehammer sentrum, der et helt bygg har brent ned. Var som å være i en krigssone eller noe sånt, var ganske fælt å se.. Jeg syns det var så fælt at jeg måtte gå å handle litt på fretex bare sånn for å gjøre alt litt bedre. Altså med det man kan gjøre da.. Fretex konseptet er utrolig bra! Jeg kjøpte en tykk cardigan som var fra Vero moda til 79 kr og den så ikke brukt ut engang. Kan tenke meg at den som ny kosta ca 300 kr. Så det er jo helt fantastisk egentlig.. Så støtter man en god sak samtidig som de fleste har råd til å kjøpe seg noe fint der. Det er bra.

Jeg tok bussen for første gang alene her i Lillehammer. Att og fram til byen. Vel å merke så gikk jeg på feil buss på vei fra byen, men den het jo det samme så var ikke så rart.. :D Også står det bybuss over på de feltene der forskjellige bybusser kjører fra, så man aner jo ikke hvor den bussen man skal ta går fra. Haha så forvirrende. Hjemme så heter bussen Vinterbro og den går alltid fra plattform 3. Da kjører den også en standard rute til Vinterbro og det er ikke to busser som heter Vinterbro som kjører helt forskjellige ruter, skjønner?? Men det er det her da :P men jeg kom meg av og på den rette noen minutter senere. Den var bare litt forsinket ;) Over til noe bra så er det at bussene går fast hver 15 minutt, både til og fra og det er jo ganske bra da :) Nå driver jeg å lager ovnsbakte poteter og kreolsk laks til K kommer hjem fra jobb. Også har jeg drevet å forberedt meg til fredagen, som jeg trodde var imorgen.. men det er jo bare onsdag idag.. Så det kunne egentlig vente. Haha.. blir helt dagvill her oppe.. xD 

UKEN SOM KOMMER


 


 

MANDAG

Jeg er jo i Lillehammer nå og på dagtid så er jeg alene på hybelen til K så jeg må aktivisere meg litt så det ikke skal bli så kjedelig. Så igår så vasket jeg fire klesvasker med tøy, hang opp klær, tok oppvasken og lagde middag. Pluss at jeg så på en rekke serier da, det tar jo ikke hele dagen og rydde og vaske en 18 kvm stor hybel ;) Når jeg vasker hjemme derimot, da tar det flere timer. Men her tar jo egentlig klesvasken lengst tid ettersom man må gå frem og tilbake til vaskeriet og ikke får satt på mer en to vasker samtidig. Uansett. Jeg lagde butter chicken og ris til middag. Brukte den mixen fra Saritas. Så godt og så enkelt. Altså hvis man er glad i indisk da, og det er jeg! Men K er ikke så glad i indisk eller kylling i det hele tatt, men han liksom også denne, så den var en hit! Etter middag så vi serier og stream også la vi også forholdsvis tidlig siden K må opp klokka 5. Vi hadde en lang prat før vi sovnet noe vi også gjorde på søndag kveld og det var utrolig koslig. Times like these.. <3

 

TIRSDAG

Jeg stod opp tok et par telefonsamtaler også la jeg meg under dyna igjen å så på Ellen og drakk powerking og spiste plommer. Etter det vasket jeg litt rundt omkring her, redde opp senga og fyrte på med varme for jeg holdt på å fryse ihjel. Så har jeg bare slappet av og kost meg med brus og serier før jeg begynte på middagen som idag var meksikanskgryte imed rømme  pitabrød. Etter middagen dro jeg og K ned på Strandtorget og hentet en pakke på Gina Tricot, jeg kjøpte meg en ny neglelakk, kaffe mocca og litt snacks. K er så trøtt og sliten så han sitter og ser stream med øynene halvveis igjen og jeg driver å synger sanger og er i det romantiske hjørnet, men K bare ler av meg og sier han blir flau så tror ikke det slår helt ann.. xD haha failure..

 

ONSDAG

Nå har jeg tenkt at jeg skulle dra til byen og ta sol og gå på kafè og sånt hver dag her så det skal jeg absolutt få til imorgen. Da blir det å ta sol og gå litt i butikker også kanskje sette meg på en kafe og spise lunsj og drikke kaffe før jeg drar hjemover igjen. Hadde vært så mye enklere hvis jeg kunne gå til sentrum, men det er litt for langt og kollektivtrafikken i Lillehammer er ikke den beste så er litt stress, men skal nok få det til å gå rundt ;) Jeg skal lage kreolsk laks til middag også skal vi vel bare slappe av frem til leggetid. Kommer litt ann på formen til K. Som regel er han så trøtt på ettermiddag/kveld så han orker ikke dra ut å finne på noe så da blir det bare å se noen filmer eller serier og legge seg tidlig.

 

TORSDAG

Siste dagen K jobber denne uken, så jeg skal gjøre unna alt husarbeid slik at kvelden og fredagen blir helt fri for det så vi kanskje kan få litt mer tid sammen. Støvsuge, vaske gulv, vaske badet osv. Virkelig shine opp stedet her så det blir rent og koslig til helgen. Også blir det bare å ordne seg og prøve å få tatt litt bilder til bloggen. Har vært litt dårlig på det i det siste, men det blir nok lettere når det blir varmere i været og man kan ta bilder ute. 

 

FREDAG

Jeg har time på Lillehammer SPA for rygg/nakke massasje og ansiktsbehandling, så vi skal ned dit. Gleder meg utrolig mye til å bare slappe av og få behandling! Spa er undervurdert altså.. eller det er vel ikke det, det bare er altfor dyrt.. men jeg fikk gavekort av K så deeet.. Etter litt Spa treatment skal JEG gå litt rundt på senteret og K skal sikkert sitte å ta seg en kaffe eller noe sånt å vente på meg ;) Så skal vi handle inn til helgen og slappe av på kvelden med Norske talenter og noe god mat. Blir vel taco fredda tenker jeg! Love fridays <3

 

LØRDAG 

Vi har ikke noen spesielle planer på dagen tror jeg. Det blir vel å ligge å se noen serier i senga også dusje og ordne seg til kvelden. Jeg vet ikke akkurat nå helt hva det blir til, men vi har tenkt til å dra ut å finne på noe. Om det blir spillkveld, kino, ute og spise, vors/fest det vet jeg ikke helt enda, men vi skal hvertfall kose oss masse den siste kvelden jeg er i Lillehammer for denne gang!

 

SØNDAG

Vi skal nok sove så lenge som mulig også må jeg pakke og ta turen hjemover igjen. Har vært fint å være i Lillehammer en hel uke, men pliktene kaller og jeg må hjem å få ordnet endel ting og selvfølgelig være sammen med Kira som jeg savner like mye hver gang jeg er borte. 

Farmen kjendisI'm a fan.. Jeg er helt hekta og digger farmen kjendis. Syns faktisk det er bedre enn standard farmen. Ikke at det er noe nyhet sånn egentlig for jeg er en sucker for kjendisreality.. Sitter å ser på gårsdagens episode nå for jeg fikk den ikke med meg igår. Er litt om å gjøre å ha ting å se på på dagtid når jeg sitter på hybelen til K og er alene. Derfor jeg henger etter hele tiden :) Jeg hadde egentlig tenkt til å dra inn til byen idag, ta sol og shoppe litt, men nå er det såpass sent på dagen så vurderer å gjøre det en av de andre dagene. Så jeg kan være hjemme og lage middag til K kommer hjem fra jobb. Jeg er jo tross alt bare hjemme å slapper av hele dagen mens K jobber og sliter. Da er det greit å gjøre det man kan for at dagene skal bli litt mindre slitsomme tenker jeg da..

Jeg glemte å si det igår, men jeg farget håret... Farget bare innerst da, altså etterveksten og litt utover, men det ble ganske stor forskjell, så nå har jeg mørkebrunt hår og ikke sånn mellom blondt som før. Jeg ble veldig fornøyd hvertfall. Bildet jeg la ut igår var med den nye hårfargen, men vet ikke om det kom så tydelig frem, men dere ser jo de neste dagene når jeg legger ut bilder :) 

K har ikke kaffemaskin så jeg som er vant til å drikke flere kopper kaffe om morgenen drikker nå bare energidrikker og det er virkelig et savn når jeg er her. Det blir sånn at jeg gleder meg til K kommer hjem så vi kan dra på bensin stasjon eller noe sånt å kjøpe kaffe.. hehe og jeg som trodde jeg ikke var avhengig av kaffe om morran.. :O 

UKEN SOM GIKK #18


 

UKENS SOM GIKK #18


 

AKKURAT NÅ

Jeg sitter å ser på serier på tv2 sumo. Fikk ikke sett farmen kjendis igår så har sett det også har jeg sett nyeste episodene av hotel cæsar. Ellers har jeg tatt oppvasken, vasket klær og lagd mat idag. Så dagen har egentlig godt med til det, for her må man gå bort til et eget hus der man vasker tøy så tar litt mer tid enn når man bare kan sette på maskinen hjemme :) Litt wifely duties her på meg idag altså... Nå står faktisk K og tar oppvaska etter middagen, mens jeg sitter og jobber med bloggen, så er ganske kjønnsnøytralt arbeidsfordeling her i hus.. ehm.. xD

 

HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt må faktisk bli idag, selv om det egentlig er i feil uke.. :D K kom hjem med røde roser og en panda bamse. (Jeg blir kalt Panda) Det var utrolig koslig og søtt og alt på engang. Selv om jeg skvatt helt sykt når K kom inn døra her idag og hylte ut så alle naboene hørte det.. Altså meg og den skvettenheten. Jeg skvetter og blir så skremt så jeg nesten får hjerteinfarkt liksom.. Det kan jo ikke være bra xD haha!
 

UKENS OPPTUR

Jeg har egentlig hatt en ganske bra uke. Det var digg å komme seg til frisøren på mandagen og etterfylle vipper og negler på Tl salongen på torsdagen. Men den absolutte oppturen var nok å slippe alt og dra til Lillehammer på fredag. Jeg hadde stresset så mye hele uken og var utrolig sliten. Trengte å få ladet batteriene, men det er ikke så lett når man ikke får sove..! Egentlig har hele helgen (bortsett fra kanskje en del av lørdagen) og dagen i dag vært en opptur. I natt sov jeg faktisk godt også ;) Jeg koser meg så mye her og trives så godt sammen med K. Vi koser oss max!

 

UKENS NEDTUR

Jeg hadde gledet meg så mye til å være med K og bare kose oss, men på lørdagen gikk egentlig det meste skeis og det var absolutt ukens nedtur. Jeg var så skuffa og lei meg omtrent hele dagen. Jeg hadde rett å slett ikke en bra dag.. Men sånn er livet og sånn er det av og til, man er ikke alltid på topp og noen dager er tyngre enn andre. Men nå føler jeg meg bedre og håper denne uken blir bra. Jeg skal hvertfall gjøre det jeg kan for å sørge for at det ER og holder seg bra!

 

UKENS CRAVING

Røde og gule plommer! Så gøtt a gitt! Også er det vel strengt tatt litt bedre enn chips og godteri og gjør jo egentlig litt den samme nytta.. Altså jeg trenger hvertfall ikke spise usunt for å kose meg. Er utrolig mye annet godt også. Heldigvis!

 

UKENS FAVORITTDen genseren her altså! Jeg fikk den i forrige uke og har omtrent bodd i den siden da. Det er så myk og behagelig og ja, komfortabel. Og kul da.. heheUKENS INNKJØP


UKENS TANKE

Ikke tro at det gode livet kommer senere. Livet kommer ikke, livet er..Prøv å ha det litt bra hver dag.. Altså vi er jo alle forskjellige, så vi liker forskjellige ting. Men av og til blir man så opptatt med det man og skal gjøre, som jobb og husstell osv, så man glemmer å gjøre noe av det som er bra for akkurat meg. Man skal faktisk unne seg noe og ha det litt bra hver eneste dag. Uansett om det er å slappe av i sofaen, dra å trene, lese en bok eller spise en sjokolade... Det tror jeg det er mange som glemmer i alt kjas og mas som er i hverdagen. Jeg skal hvertfall bli flinkere til å gi meg seg en klapp på skulderen når jeg koser meg i hverdagen i stede for å gå rundt å ha dårlig samvittighet for alt mulig.. Det er ditt liv, hvordan vil du ha det..?

                

       UKENS LÅT       

Alok. Bruno Martini feat Zeeba - Here me now. Så fin, fengende og cool på samme tid. Jeg elsker denne sangen. Bare smell på høyt i stua mens du rydder eller vasker så skjønner du hvorfor ;)       

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Den ryggen min altså.. Jeg sliter faktisk ganske mye med den. Jeg har altså så mye smerter og ingenting hjelper. Jeg må egentlig bare gå til kiropraktor og fysio og det ene med det andre, men det er jo så dyrt! Hva skal man gjøre når man har problemer med ryggen egentlig, føler meg så utrolig skrøpelig for tiden. Så irriterende.. 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

10 ting jenter som bruker mye sminke er lei av å høre

Jeg stikker av..

Dagens problemer..

 

SALESALESALEIdag har jeg og K vært på Opus og drukket kaffe også tok jeg meg en runde på senteret å tittet litt på salget. Gina tricot f.eks hadde veldig mye fint på salg, men dessverre så ble det ene og det andre enten for smått eller for stort. Sånn er det jo ofte når man skal kjøpe på salg at de rette størrelsene er borte. Jeg var ved godt mot og tenkte at da får jeg dra hjem å finne det på nettet istede, helt til jeg oppdaget at det ikke var salg på gina på nettet.. haha så da funka det litt dårlig. Jeg fikk hvertfall kjøpt meg et hårbånd og en cardigan på Cubus og et skjerf på Gina. Helt grei lørdags shopping når man handler såpass mye på nett ellers :D Nå skal jeg se Homeland og slappe av litt også blir det mat og filmer litt senere. Rolig helg på oss altså :)

 

Hvilke planer har du i helgen?

JEG STIKKER AV..Til Lillehammer.. 

 

Nok er nok! Jeg er lei av å ikke få sove og å bare gå rundt å savne K. Så jeg bestilte togbillett, pakket det mest nødvendige (det ble allikevel en stor koffert :P) og tok turen oppover til Hamar. Der møtte jeg K og J og satt på med dem videre til Lillehammer.Det var utrolig digg for det er hvertfall litt mindre kjedelig enn å ta toget hele veien. Vi kom nettopp frem og jeg driver å steker pizza med mozzarella som skal toppes med spekeskinke og salat, så skal vi se norske talenter og kose oss :) "Gøsse seg" som man sier her oppe.. :D Forhåpentligvis får jeg sove bedre fremover nå, kan hende det hjelper å ha noen i nærheten. Jeg vet ikke. Jeg vet egentlig ikke hvorfor jeg ikke får sove ordentlig, det er vel bare sånn innimellom. Nå har jeg hvertfall en stund her der jeg bare skal slappe av og ta vare på meg selv. Skal blant annet ta masse sol så jeg får slike etterlengtet vitaminer man trenger nå om vinteren, også skal jeg en tur på Lillehammer SPA og få full ansiktsbehandling og massasje! Og beste av alt: jeg får to helger på rad sammen med K. Dette blir bra! 

Dagens problemer..1. Når jeg skriver en liste over "ting som irriterer" og det er ment å være morsomt, men folk synes jeg generellt irriterer meg for mye over ting og heller må fokusere på å være takknemlig.. Det var ment som humor dere.. 

2. Når et tog/buss er forsinket slik at man kommer seinere frem enn planlagt og må løpe rundt på oslo s for å rekke sitt tredje tog for dagen.. Den dominoeffekten.. 

3. Når man endelig får kapret seg en plass på toget med stikkontakt og bord foran slik at man kan ha pcen oppe og bordet er så langt fra setet at man får ryggproblemer.. Hvem er disse plassene egentlig ment for?

4. Når man nekter å ha på seg noe annet enn hvite joggesko og det er isete og møkkete ute... Her kjæm Bambi..

5. Når jeg skriver en sånn her liste og innser at jeg ikke har flere problemer så det ender med bare fem punkter... Altså, enda et problem..

 

:D 

 

People's Choice Awards 2017!Flere enn meg som sitter å ser på people's choice awards 2017 nå? Johnny depp var akkurat på scenen og ja jeg visste ikke at han var så sjenert eller hva man skal kalle det. Uansett. Jeg har fartet hele dagen, frem og tilbake og vært rundt omkring i omtrent hele follo i forskjellige ærender. Så jeg kom hjem litt sent og trenger å roe meg ned ganske fort så jeg får sove ordentlig inatt. Gårsdagens natt var helt ok. Jeg sov litt hvertfall. Stod egentlig opp klokka 9 men gikk å la meg igjen for jeg var så sliten :P men fikk jo ikke sove igjen så lå bare å hvilte til klokka 11, også fikk jeg kjempe dårlig tid og rakk ikke farge håret som jeg skulle.. litt stress på morran der, men fikk kommet meg til Ski, fikk pantet flasker og vært på Tl salongen. På postet og postet noen brev også har jeg vært å hentet noe pakker på butikken og på Vinterbro på jakt etter en ny tanktop.. Hvem skulle tro det var så vanskelig å få tak i en tanktop å ha under cardigans, men det er det. jeg finner ingen som passer.. så jeg endte opp med å sy den jeg allerede har for var blitt hull i den, så får den bare vare en liten stund til xD 

Nå er det prisutdelingen snart ferdig så da er det bare å gå å legge seg. :) Ole, (lukkøye altså) hvor er du når jeg trenger deg? :D

 

*lØv*

JEG ORKER IKKE MER!

Er så dritt lei! Jeg har INSOMNIA.. Uansett hvor mye medisiner jeg tar så får jeg bare IKKE sove... JEG ORKER IKKE MER! Bare gi meg 6 timer med sammenhengende søvn, please! 

Et rop om hjelp i smerte.. hehe seriøst.. Jeg trenger å sove, men er for mye som skjer og for lite tid til hvile. Innimellom så tenker jeg at jeg pusher meg selv for mye når det eneste jeg egentlig orker er å ligge i en sykeseng og HVILE..

Men jeg er jo ikke såå syk. Jeg får til det her. Jeg lever..
 

Garderobejenta..Er sånn jeg føler meg i disse dager for jeg prøver å finne garderobe til det nye soverommet OG gangen... Satt og tegnet garderobeløsning på Ikea igår, men jeg ble egentlig ikke helt fornøyd med resultatet for jeg skal ha hengende garderobe og da syns jeg dørene skal åpnes oppover/utover ikke på siden. Hvis du skjønner hva jeg mener... har sett sånne skap hos flere over senger, men finner det ingen steder. Nå skal jeg straks ned på garderobemannen og se hva de har der og hvertfall bestille skyvedørsgarderobe til gangen. Gleder meg litt til å få det på plass for å si det sånn.. Er dritt lei av å ha jakker og sko hengende og flytende overalt. Jeg MÅ ha orden! Neat freak.. :D

Jeg er forresten så trøtt og sliten for tiden. Jeg sover så dårlig på grunn av ryggsmerter og insomnia av noe slag så jeg er i helt merkelig mood idag. Og igår.. Og på mandag.. Assa.. U get it.. Det har vart noen dager da. Og nå er jeg LEI! Ikveld/natt må jeg bare få sovet ut. Heldigvis skal jeg ikke opp så tidlig imorgen. Har ikke avtale i Ski før klokken 13 så da får jeg sove litt på morgenen. Søvn altså.. Jeg blir helt paralysert når jeg sover dårlig. Walking around as a zoombie.. Nå ble det mye engelsk her, men av en eller annen merkelig grunn så begynner jeg å tenke på engelsk når jeg er sliten.. Snakker om forstyrra sinn.. xD

Nå skal jeg hive inn på litt mer energidrikke og håpe formen kommer seg utover ettermiddagen. Akkurat nå skulle jeg bare ha sovet, men det får vente.

 

Love, L

UKEN SOM KOMMER


 


 

MANDAG

Oh..! Jeg var hele dagen hos frisøren. Hadde time klokken 12 og var ferdig innen klokken 17... Det tok på altså, men jeg kom meg til Ski og møtte ei venninne der og drakk til kaffe mocca og spiste fries. Så stakk vi innom butikken og hentet noen pakker, handlet litt og dro hjem. 

TIRSDAG

Jeg ble vekt av at A ringte og sa hun var på vei. Så da var et bare å stå opp og hive seg i dusjen. Jeg har hatt litt søvnproblemer i det siste så hadde selvføkgelig sovnet altfor sent og var drit trøtt, men helte i meg et par koper kaffe og en powerking, ble hentet av A også dro vi til Vinterbro. Fikk levert noen returer på butikken og drukket litt mere kaffe, handlet litt til Kira også var det hjem igjen. Har brukt kvekden på delvis blogginnlegg, litt reprise av farmen og keeping up with the kardashians. Alt i alt en meget bra dag. Sånn jeg liker'e!

ONSDAG

Jeg skal i gruppe på morgenen også skal jeg ta frokost/lunsj før jeg skal videre i et møte. Så er det bare å komme seg hjem og ut med mor på tur for å skaffe garderobeskap. Les: garderobemannen 1 min unna her og Obs! bygg... Det blir nok til her også etter en stund!

TORSDAG

Jeg skal på Tl salongen for å fikse opp i et par negler som knekte av og ja, jeg er ikke helt fornøyd med resultatet jeg fikk etter forrige time så det skal rettes med en annen farge. Etter negl timen skal jeg etterfylle vipper. Er ca 4-5 uker mellom hver gang jeg fyller for tiden, så det trengs når jeg først er igang. Har fortsatt litt igjen på gavekortet jeg fikk til jul så tenker å bruke dette flittig ;) På kvelden skal jeg finne på noe med M. Gleder meg og savner deg masse <3

FREDAG

Jeg har ingen planer, men hvis jeg er hjemme blir det å rydde og vaske leiligheten og ta for seg litt finn annonser. Blant annet legge ut det som er for salg u størrelses kategorier så det er lettere for kjøpere og se hva som er hva. På kvelden skal jeg kanskje ut med en kompis en liten tur, MEN jeg vurderer sterkt å ta turen til Lillehammer. Jeg savner K og jeg har ikke noe planer for helgen så hadde vært greit egentlig. Jeg har litt sånn små noia for sist helg. Føler ikke jeg får så mye godt ut av å sitte hjemme en hel helg.. jeg vet ikke, I'm just not feeling it right now.. som Kim K sier.. xD

LØRDAG 

LILLLEHAMMER! (håper jeg) Hvis ikke blir det å gjøre unna litt ærender, ta sol, shoppe litt og bare kose meg :)

SØNDAG

LILLEHAMMER! (håper jeg) Hvis ikke så må jeg finne på noe annet. Men mest sannsynligvis blir det seriemaraton og peppes pizza på sofaen :D

10 ting som irriterer! 

 · 10 TING SOM IRRITERER! ·

Jeg har småirritert meg over flere hverdagsting over en lengre periode, og tenkte derfor å samle alle i et blogginnlegg. Jeg tror de fleste kan kjenne seg igjen i disse tingene! Det tok meg ikke så lang tid å komme på disse punktene, men jeg håper dere kommer på noen ting som irriterer dere også? nevn de i kommentarfeltet!

_______

 

1. Når du løper inn døra hjemme fra bussen fordi du holder på å tisse på deg. Også når du har satt deg ned oppdager du at det er tomt for toalettpapir... What would MacGuver do?

 

2.  Når du har sett ferdig sesongen av favorittserien din og må vente 1 år til neste sesong!!! Altså det er greit man skal bygge opp spenning og alt det der, men å ha en pause på et år og avslutte en sesong på den måten som mange serier gjør... det er jo bare dårlig gjort!

 

3.Når det snør langt ut på våren. Det er 26. mars og det snør mere nå enn det har gjort i hele vinter?! Når jeg bodde i Tromsø, våknet jeg et år opp til snøstorm på 17. mai.. Ble jo fint å gå rundt i kjole og vifte med flagg da.. 

 

4.  Å ikke få sove. Når du av en eller annen grunn bare ligger våken i flere timer og ikke får sove før klokka 6! Også snur man hele døgnet for man er så trøtt når man egentlig skal stå opp eller forsover seg til avtaler... Enda bedre er det å faktisk komme seg opp men å gå rundt med migrene og kvalme pga for lite søvn natten før.. GØY 

 

5. Klær som ikke passer. Når du ser en sinnsykt fin bukse på modellen, og du ser ut som en sprekt pølse i prøverommet. Eller du såvidt får klemt deg inn i den kuleste jeansen, men for å kunne bøye deg ned å knyte skolisser uten at buksa revner skjønner du at du må gå opp en størrelse og denne er for stor og ikke holder inn noe.. Du kan velge å se bra ut, men da kan du ikke bevege deg, eller du må gå med slaskete bukse.. You're choice...

  

6. De som alltid skryter. Alt er perfekt i livet, perfekte barn, perfekt hus, perfekt jobb, perfekt liv.. ok I get it! Det verste er de som skal så "ydmykt" skal skryte av seg selv og livet sitt så mye i en samtale at du bare må koble av hørselen og zoome inn på noe helt annet. Jeg syns faktisk ikke instagram er verstingen. Det er verre å få det utbrodert på en cafè ansikt til ansikt med dette perfekte mennesket og de perfekte barna deres. Jeg er ikke bitter, det bare er uintresant.. Hva med å snakke om felles interesser?

 

7.Når du har 50 sokker i skuffen, men alle er helt forskjellige. Seriøst, hvor blir egentlig sokker av etter man har puttet dem i vaskemaskinen? Innerst inne tror jeg vi alle vet at det må finnes et sted i verden, muligens i en annen dimensjon, der all verdens fortapte sokker befinner seg...

 

8. Slemme butikkansatte. Ikke smile, ikke le, ikke le, ikke vise tennene, en-to-tre! Skal ikke gå mer inn på det her for det blir jo uthenging av personer. Men er noen som bare tar kaka ogg propper nedpå hele i en bit når det kommer til dette. Jeg handler mye og boikotter disse butikkene, hvertfall hvis akkurat denne personen er på jobb. Penger tapt for dere.. så synd!

 

9. Toaletter som koster penger. Jeg har ikke akkurat 10 kroner i kontant hvor enn jeg går (Oslo er verstingen). Og når du så skal reise helt til Ski fra Oslo og du holder på å tisse på deg og togene er så fulle at du kommer deg hverken til eller fra doen på toget.. Ja du kan jo tenke deg. Sorry at det er vått i setet her altså.. Jeg bare hadde ikke en ti'er... xD

 

10. Folk som har all tid i verden og blokkerer hele gangfeltet (butikkgangene, dører, utganger, innganger osv) Jeg skal faktisk rekke noe her! Kan du gå litt fortere eller ikke leke langlang rekke akkurat her, akkurat nå??

 

Må bare avslutte med den snutten her, som er vanvittig komisk og treffende samtidig ;)

rDAZy3Sm0g0
 
_______
 

Hva syns du er skikkelig irriterende?

 

(inspirasjon hentet fra buzzit.no)

UKEN SOM GIKK #17 

UKENS SOM GIKK #17


 

AKKURAT NÅ

Nettopp kommet hjem fra en tur på Vinterbro med A. Vi var en tur på jams og drakk kaffe, hentet ut noe medisiner og kjøpte kattemat og leker til Kira. Også var vi innom plantasjen og kjøpte en stor plante som jeg nå har satt på plass i stua. Tror den heter arecaplante. Utrolig fin hvertfall. Har hatt den før også, da fra IKEA, men nå hadde de halv pris på en rekke planter på plantasjen så da ble det derfra siden det er mye nærmere. Ser sånn her ut: 


 

Eneste som er dumt er at den ikke finnes i kunstig, for mine ekte planter dør bare hele tiden.. Jeg spurte hun dama som jobbet på plantasjen om hvordan jeg kan stelle den men hun svarte bare sånn, du må vanne den ikke for lite og ikke for mye, men sånn passe... HAHA.. ja, jo jeg skjønner jo det, men hva er sånn passe, en gang i uka? Det kunne hun ikke svare på.. xD

 

HØYDEPUNKT

Jeg har fått en rekke pakker i posten den siste uka. Blant annet fra happybox, H&M og Nelly. Alltid like gøy å åpne happybox, får så mye forskjellig som man kan teste ut så det var gøy. Itillegg fikk jeg de tingene her som jeg ble veldig fornøyd medJeg fikk nemlig en rekke små parfymeprøver i happyboxen og da trengte jeg en sånn parfymeflaske og bruke de med, og den fungerer helt supert! Og de parfymene... de lukter godt altså! Og helt sånn forskjellig fra hva jeg pleier å bruke. (Juice, justin bieber, britney spears osv)

 

UKENS OPPTUR

Gårsdagen var absolutt en opptur fra ettermiddagen og utover. Jeg var jo hele dagen hos frisøren og det var veldig slitsomt så jeg var helt utmattet når jeg kom hjem. Men resten av kvelden sammen med ei venninne var veldig hyggelig også var det skikkelig opptur å få langt hår igjen! Jeg liker ikke meg selv så godt med naturlig hår (ca til skuldrene) føler meg rett å slett ikke komfortabel. Blir som en hvilken som helst viktig accessories. Håret er på en måte meg og min signatur. Så nå er jeg fornøyd :)

 

UKENS NEDTUR

Helgen var egentlig litt nedtur. Jeg var ute på fredagen og det var helt greit, men ikke noe spesielt gøy, bare dyrt egentlig og resten av helgen var jeg så sliten og sleit med mye angst og fikk ikke sove når jeg skulle osv, pluss at jeg savnet K så mye, så det var bare strevsomt.  Godt å være tilbake i hverdagen, hehe :) Neida jeg koser meg som regel med helg, men akkurat denne var litt nedtur...

 

UKENS CRAVING

Kaffe mocca! Det er FOR godt! Og jeg skal liksom passe vekta.. hmmm

 

UKENS FAVORITT

Disse Nespresso, espresso glassene
UKENS INNKJØP


UKENS TANKE

En er bedre nn ingenting. Altså når det kommer til venner og familie og ja, relasjoner. Det er bedre å ha en nær, en man trives med enn å ha mange flyktige. Så får man helle ta bedre vare på de få man har. Det krever litt og opprettholde gode relasjoner, og når man sliter så går det raskt utover nettopp dette og man mister mange på veien. Da glelder det å sette ekstra pris på de som ble værende <3

                

                   UKENS LÅT                   

Q821mNXNw-I

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Ei dame som jobber på Cubus på Vinterbro... Går det ann å være mer SUR OG BITCHY! Så irriterende! Jeg fikk lyst til å skrike idag faktisk. Hun må være verdens verste på kundebehandling. Vet jeg har klagd på hun før, men altså, skjønner ikke hvordan hun kan beholde jobben sin. Er ikke for å snakke stygt om folk, men når man bare er frekk og slem så får man nesten skylde seg selv.. Håpløst.. Godt å få det ut ;)

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Personlighetstest

Ønskeliste januar

BLUEJeg startet dagen med sånn ultra blåmandag følelse. Jeg var altfor trøtt etter å ha sovet altfor lite også fikk jeg beskjed om at jeg hadde et møte jeg ikke visste om når jeg hadde booket andre planer. Så jeg ble mildt sagt stresset, men fikk ringt å avlyst, selv om det ikke var optimalt da jeg hadde ventet lenge på avtalen. Jeg hadde frisørtime på studio afrika idag klokken 12, og klokken 17 var jeg ferdig å på vei hjemover. Så jeg var litt sliten kan man si.. det tar på å gå til frisøren.. :P Altså jeg er seriøst, det er slitsomt å sitte i frisørstolen i 5 timer altså.. Vel fremme i Ski så møtte jeg ei venninne på storsenteret også gikk vi å spiste litt mat og drakk kaffe og pratet før vi dro på matbutikken og handlet også hjem. Det var utrolig koslig å få litt alene tid med henne. Setter pris på litt venninne tid :) Når jeg kom hjem viste jeg K litt rundt i leiligheten for hun hadde ikke sett den siden jeg pusset opp. Når hun dro hjemover pakket jeg opp noen pakker jeg hadde hentet på posten og prøvde klær og plasserte ny hjemmedekorasjon rundt omkring i leiligheten. Alle som har vært hos meg kan skrive under på at jeg har nok pynteting, men jeg blir så fort lei og liker å fornye ting, så av og til blir det et par nye duppedingser selv om jeg strengt tatt ikke er i behov av det. Men ja.. skal ikke unnskylde meg med noe bra for det er bare shallow uansett hvordan man vrir og vender på det. Så ærlig kan jeg jo være :) Nå skal jeg se en episode av House også skal jeg sove. Gleder meg og håper jeg får sove til rimelig tid inatt og ikke får en reprise av gårsdagen. Jeg HATER å ikke få sove... verste altså.. 

Forresten, tenkte å lage litt flere innlegg med sånn 10 ting som irriterer meg osv. Noen som har noe forslag til forskjellige temaer jeg kan lage en liste om? For eksempel: ti ting jeg ikke ville vært foruten, ti ting som bare jeg vet om meg selv osvosv.. Jeg trenger litt hjelp fra dere! Hva syns dere er gøy å lese om? :)

God natt og sweet dreams  ♥ 

Black n white lifeSitter å koser meg med reprise av norske talenter. Har sett ferdig alle 4 sesongen av Wentworth så nå er jeg igjen i en situasjon der jeg har mangel på ting å se på.. Det slutta jo selvfølgelig så spennende og jeg vet ikke om jeg kan vente til det kommer ny sesong, eller om det faktisk kommer..Men det må det jo bare. Om å gjøre å finne noe nytt å se på asap så jeg glemmer Wentworth. Litt sånn kjærlighetssorg slash paranoia følelse faktisk. haha.. Jeg og serier.. xD

Imorgen skal jeg til frisøren!! Gleder meg :):):) 

All By Myself..

Jeg hadde egentlig et møte i Ås idag, men det ble avlyst når jeg var på vei dit så derfor endte jeg opp i Ski også hadde jeg glemt å spise frokost og ja. Husker ikke om jeg spiste middag igår, men tror ikke jeg hadde spist ordentlig mat på et døgn ca så da gikk jeg på Jams og tok frokost/lunsj/middag der ;) De har så god mat! Hadde jeg bare vært rik så hadde jeg nok spist der flere ganger i uken. Så godt er det :) Men nå elsker jo jeg alle steder der det er varm kylling i salaten, såeh.. xD Idag husket jeg faktisk på å ta bilde av maten før jeg spiste også. 

NAMNAMNAM! Dette er forresten første gang jeg spiser på en restaurant alene, så jeg er rimelig stolt! Deilig å ikke være avhengig av andre for å kose seg litt :) Det er noe alle fortjener å oppleve syns jeg. Tenk bare alle gangene man har lyst til å dra på en aktivitet, men så er det ingen det passer for. For eksempel kino eller på kafè, så blir man heller sittende hjemme fordi man ikke vil dra alene. Det er hvertfall det jeg gjør. Jeg har en kjempe stor frykt for å gå på kino eller lignende alene, totalt avhengig av andre... Tror jeg har sittet på kafè alene en gang og det var i 5 minutter før jeg fikk panikk og gikk derifra.. haha. Goals for 2017, å være mindre avhengig av andre!

Ønskeliste januar

Jeg har fått helt hangup på nike, og på sko.. Jeg har sikkert 40 par sko, men jeg vil ha mer! Jeg elsker å gå med trange jeans, en løs overdel og et par freshe joggesko. Her er noen av mine favoritter for januar:I tillegg til skomani har jeg utrolig lyst på masse parykker slik at jeg kan skifte på hvordan jeg har håret. Her er min ønskeliste innen parykker denne måneden:Ellers? Jo jeg TRENGER faktisk ny jakke... men jeg har ikke funnet en som jeg virkelig liker. Har lyst på en svart i sånn pusestoff, en tykk parkas i mørkeblå eller orange og en grå kåpe. Sånn at man har litt for hver anledning. Det er tøft og innse, men jeg har vokst ifra mine gamle jakker. Det vil si jeg har blitt for tykk til å passe inn i small.. Er vel ikke så ille det? Men fokuset i samfunnet gjør at man tror man må være en xxs-small for å være vellykket. Medium-large er liksom overvekt.. Det er jo egentlig bare tragisk. Hvis man spiser normalt og trener normalt så er man jo gjerne en medium hvis man da ikke har veldig gode forbrenningsgener.. altså, sånn er det jo! Jeg prøver å slå et slag for "normalvektige" mennesker her. Give me a hands up xD

 

LoVe
 

Personlighetstest

Hei mine kjære! :D Jeg leste bloggen til Sophie Elise nå og hun hadde tatt en personlighetstest på facebook så da tenkte jeg, ok, det gjør jeg å... Det skulle jeg jo IKKE ha gjort... Nå sitter jeg med angst og panikk og ja. Alle følelser som er ubehagelige egentlig.. haha.. DETTE ble resultatet så forstår du kanskje:

 

Oi, oi, oi ? Du er komplisert!

Du er komplisert! Hvordan kan du like I wouldnt steal a car, But i'd download one if i could samtidig som Pål's Place!, og for ikke å nevne dine besettelser av Transformers og The Shit? Når vi i tillegg ser at du følger Active Christianity International, så fremstår ditt forhold til Uteliv noe underlig!

Vår konklusjon er at du høyst sannsynlig har et alter ego. Av de 23 personlighetene til Kevin er du påfallende lik Patricia.

Du kan ved første øyekast virke empatisk og omsorgsfull, men under overflaten har du et voldsomt temperament. Dette kan utløses av den minste lille bagatell. I gruppesammenheng har du en tendens til å ta kontrollen over de andre, og manipulere de til din egen fordel.

 

Hyggelig sant? Et velment råd. Ikke ta den testen... assa, hva sier forskjellige ting på facebook egentlig om deg liksom.. Med mindre facebook er livet ditt da... hehe

 

(Hvis du likevel er nysgjerrig så finner du testen HER!

UKEN SOM GIKK #16


 

UKENS SOM GIKK #16


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser reprise av farmen kjendis. Jeg satt med finn annonser og tiden gikk forbi og plutselig var det ferdig uten at jeg fikk fulgt med. Takk gud for tv2 sumo! Hehe. Jeg må bare si... jeg har veldig dype mørke ringer under øynene og derfor bestilte jeg meg nettopp noen nye concealere fra coverbrands. Er spent på hvordan de er i forhold til den jeg bruker fra før. Jeg er veldig glad i den jeg har, men den har utgått fra H&M så dermed måtte jeg ha noen nye. Det som er dumt med sånne sminke/produkt sider er at du ikke får sendt det i retur hvis fargen er feil osv. Det er en jobb de må jobbe med disse forhandlerne altså. Bestiller stadig vekk ting som ikke passer i fargen/ er feil iforhold til bilde osv fra sminke/produkt sider også har man ikke returrett. Det er for dårlig :) Det ble en liten avhandling på akkurat nå, men det var det som skjedde i hodet AKKURAT NÅ.. hehe ;)

 

HØYDEPUNKT

Jeg har jo vært i kraftig feriemodus og gjort svært lite siste uken, men høydepunktet var kanskje (hvis jeg nå tar i betrakning siste 7 dagene og ikke forrige uke) å fikse neglene mine idag. Jeg gikk et par-tre dager med korte negler, og jeg mistrives så veldig med det. Vet ikke hva det er, men jeg får ikke til noe med korte negler. Klarer ikke taste på pc, åpne brusbokser osvosv.. hehe rart med det. Håper ikke negl designerne mine leser dette, men ja, jeg bruker neglene som et verktøy og det er veldig behjelpelig i ganske mye faktisk! Også syns JEG, at det er utrolig fint da:) Hver sin smak! Men egentlig så var det ganske høydepunkt å få ferdig innstalert vaskemaskinen igår også. Delt plass!

 

UKENS OPPTUR

Egentlig var det flere ting. Det var veldig koslig å bli med K tilbake til Lillehammer, for den overgangen til når K har vært her hele jula til å bare være borte er som regel ganske kjip. Så det hjalp litt på å på en måte ha en nedtrapping. Også var vi innom IKEA på veien og fikk ordnet opp i litt ting jeg trengte så det var også bra. Men kan ikke si annet enn at det var en opptur å komme hjem til Kira også. Savner hun så mye når jeg er borte... Og by the way, nå har hun ligget å sovet med meg på soverommet i to dager UTEN å tisse i senga.. BRA Kira! Også var det en SKIKKELIG opptur og få vaskemaskinen som jeg fikk til jul levert. Og nå er den fiksferdig til bruk også. Det er helt greit å slippe å dele vaskeri med andre og ha sitt eget! JUBEL!!!

 

UKENS NEDTUR

Som forrige punkt så er det egentlig flere ting. Det var nedtur å dra fra K. Det var nedtur å komme hjem til en postkasse full med regninger og betale de idag som gjorde at jeg gjenstår med alt for lite kronasjer for de neste dagene... Men den største nedturen var at han som tidligere har leid hos mamma har flyttet tilbake, slik at jeg ikke kan bo der og leie ut leiligheten... Noe som fører til at jeg ikke får inn penger jeg så desperat trenger... ææææh.. blææ.. enough said

 

UKENS CRAVING

Ååååh! Sånne baby gulrot i pose! Så godt også er det jo bare å snackse i vei for det er jo bare sunt! Også koster de 10 kr posen på meny.. Altså, hva gir du meg. Jeg har kjøpt sikkert 15 poser siste 3 døgnene.... xD

 

UKENS FAVORITT

Disse herlighetene her! (Nke air max thea) I love u.. men de er utrolig trange over rista, jeg måtte gå opp en størrelse... just so u know

UKENS INNKJØPUKENS TANKE

Omsett ikke en overilet tanke i en handling... Jeg tenkte det igjen denne uken. At jeg må ikke gi etter for tanker og følelser. Kanskje mest det sistnevnte. Men det skar seg igjen. Å handle utifra desperate tanker og følelser fører jo ingen vei... Og som man sier handling sier mer enn tusen ord. Så isåfall sier jeg mange ord, men ikke nødvendigvis på en god måte..

                

                   UKENS LÅT                   

Jada.. velkommen etter! Jula er over og jeg har dilla på denne sangen... Åh hjelp... men gud, den er jo så fengende. Har vært stick siden 3 juledag denna her...        

mHKM46Ou4NA
 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Å ta buss, tog, trikk, taxi, ikke komme seg steder!!!!!! Savner lappen!!!!!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

VG lista uka 38, 2002!

19 problemer på treningssenteret som bare jenter forstår

10 problemer du bare har hvis du er altfor rik

10 problemer du bare har hvis du er altfor rik

Det er utrolig irriterende at naboene ikke liker operafestivalen din.

 

Noen problemer gjelder ikke for oss alle. Det er faktisk enkelte "problemer" folk har som kan virke ganske latterlige for oss «vanlige» folk.

Her kommer en liste over noen problemer som man sjeldent har hvis man ikke har altfor mye penger. (Les dette med litt humor;)):

 

1. Du får ikke kjøpt nabohuset, som du ville ha som ekstrahus siden du har litt dårlig plass.

2. Du er nødt til å søke for å få lov til å ha treningsstudio, kino og svømmebasseng i kjelleren.

3. Naboen klager fordi du har egen helikopterplass i hagen.

4. Ingen i byen liker operafestivalen du har arrangert.

5. Det er et problem å finne frem til soverommet ditt blant alle rommene i huset når du kommer sliten hjem fra jobb.

6. Naboen maler huset i rødt med hvite karmer bare for å irritere deg.

7. Naboenes bråker så fælt med løvblåserne sine at du må innføre gule og røde kort du kan dele ut til bråkmakerne. Skaff deg en gartner, vil du!

8. «Vanlige» folk tror at husene deres er herregårder, men det er jo ærlig talt bare rekkehus.

9. Det er så vanskelig å finne frem til en tid du kan lage mat selv, kokkene er på kjøkkenet hele tiden.

10. Folk skjønner ikke at de ikke bør bygge ut husene sine. Hvorfor bygge ut huset når man kan kjøpe et nytt og større hus?

 

(inspirasjon og bilder hentet fra side2 og google)

Todays mission..

Hei peepz! Tenkte egentlig jeg skulle skrive: mennesker jeg liker, for jeg liker dere som leser bloggen min xD Elsker dere faktisk.. Uansett! Tilbake til meg.. haha.. Stod opp tidlig idag å jeg gitt! Føler meg utrolig flink rett å slett. Jeg har jo gått fra å sove til kl 16 (!) JA, JEG VET DET...(!!) til å nå stå opp i 8-9 tiden. Hvertfall de to siste dagene.. skal ikke skryte på meg så mye mer enn det.. hmm.. :P Å ja jeg vet også at det er folk som står opp kl 6 hver dag og jobber i 12 timer osv. Det hjelper ikke meg så mye, men DE er utrolig flinke, det skal de ha. Jeg har ikke fått prøvesvarene fra legen enda, jeg mistenker jo at jeg har noe mangel på noe, men var dum nok til å ta jern samme dag som jeg tok prøvene så da er det ikke sikkert det gir utslag visstnok.

Etter å ha helt i meg redbull og tre kopper espresso på morgenen idag, dro jeg til Ski får å delta i gruppe. Det var helt ok, hvis jeg kan si det.. Jeg følte ikke jeg deltok så mye idag. Snakket litt om hvordan jeg hadde det, men det ble ikke fulgt opp, så det døde på en måte bare ut. Hehe, så ikke så mye effekt av gruppen idag syns jeg. (Har jeg noengang hatt det?) Jeg er litt sånn at jeg tenker at jeg kan jo bare gå der, men legger ikke masse håp i at det skal kurere meg, da tror jeg at jeg hadde blitt veldig skuffa xD Etter gruppa hadde jeg en time før jeg skulle til time på Tl salongen, så jeg kjøpte meg chai latte på Stockfleth. Altså, jeg tenkte at det hørtes veldig spennende og godt ut og skulle liksom prøve noe annet enn svart kaffe eller kaffe mocca for onez.. Men det var ikke så godt eller spennende å drikke det. Jeg måtte faktisk kaste hele etter en slurk. Det er noe av det verste jeg har smakt.. Så da vet du det, ikke prøv deg på nye ting når du egentlig er fornøyd med det vante.. Må være dagens leksjon.. Etter denne meget forferdelige hendelsen gikk jeg i slush og vind til Tl salongen for å fikse negler. Ville ikke legge ut før bildet, for det var faktisk ganske ille. Men nå ser det sånn her ut:Det ble ikke helt sånn som på bildet jeg la ut igår, men salongen hadde ikke de samme produktene, så da ble det sånn. Syns det var et godt forsøk hvertfall. Jeg vet ikke helt hva jeg skal synes. Det er litt kult og litt stygt på samme tid. Hehe sånn kan det gå og bli og alt det der.. Nå skal jeg se noen episoder av Wentworth og kose med Kira som i skrivende stund ligger i fanget mitt og maler. Hun er altså så kosete. Beste kattepusen <3

 

UKEN SOM KOMMER


 


 

MANDAG

Jeg tok oppvasken, ryddet inn tørt tøy og sa hadet til K og reiste hjemover fra Lillehammer. Fra Lillehammer til Hamar satt jeg på plassen min i toget og det var ganske fult på toget så hadde ei jente ved siden av meg. Satt og så episode to av Westworld (prøver å gi det en sjanse til siden alle sier det er så bra) MEN så vettu, på storskjerm på laptopen så spilles det plutselig av en sex scene, bare sånn random midt i episoden. Det var altså så kleint... Så jo ut som jeg satt å så på porno midt på toget foran alle sammen. Skjer med å ike bygge opp til en sånn scene hvertfall så man kan hoppe over det.. :P Uff.. Så forsøk 2 på å like Westworld ble litt amputert... xD Når jeg kom til Ski ordnet jeg et par ærender på senteret, dro på butikken også hjem å pakket ut og ryddet. Ommøblerte på badet også. Jeg har fått vaskemaskin nå, så da måtte ting omrokeres litt for å få plass til alt. Resten av kvelden brukte jeg på å catche opp på kjendis-farmen. Hadde bare fått sett en episode.

 

TIRSDAG

Jeg våknet tidlig og drakk masse kaffe før jeg og A dro til Ski. Vi var innom legen, for jeg måtte teste om jeg har noen mangelsykdommer siden jeg har vært så sliten i det siste. Også tok vi en liten shopping runde på senteret. Ble ikke så mye handling utenom kattemat, klorin spray, mat og drikke. Hehe :) Jeg finner ikke klær for tiden.. Har jo desverre gått opp noen størrelser i tillegg til at jeg for tiden har kort hår, så er ingenting som er fint til meg lenger. Skal bli greit å få kommet seg til frisøren tror jeg ;) Resten av dagen skal jeg jobbe med bloggen, S kommer innom for å montere vaskemaskinen, og jeg skal slappe av med laksesalat og tv serier. 

 

ONSDAG

Jeg skal i gruppe som nå etter jul har begynt å starte tidligere på dagen så jeg må opp tidlig... Også skal jeg fikse negler på Tl salongen. ENDELIG! Nå har jeg korte, avrevet negler, så det er bare vondt og lite pent, så jeg gleder meg! Fikk gavekort på Tl salongen til jul så skal bruke det. Ellers ville jeg satt på nytt sett på Beauty nails på Vinterbro for de er mye billigere. Men Tl er best da :) Jeg skal ha noe sånt som det her:Altså den med sølv og svart, men med sånn dyp ombre under slik at jeg kan ha det senere når jeg fjerner gelishen. Disse bildene har jeg funnet på Pinterest som forresten bare er så utrolig inspirerende! Får daglig anbefalinger på de fineste neglene og beste sitatene osv. Man velger selv hva man vil ha da. I love it!

 

TORSDAG

Jeg hadde egentlig time på Ahus til en kontroll, men avbestilte den siden jeg ikke kommer meg dit den dagen. Så dermed hadde jeg plutselig ingen planer. Men jeg skal finne på noe med M denne uken så tenkte å komme med et forslag om at det kan bli på torsdag. Vi tenkte oss på kino hvertfall. Også kanskje spise et sted eller noe. Vi får se :) På dagen blir det bare og ordne noen ærender og forhåpentligvs sove lenge. Kanskje ta sol.. :)

 

FREDAG

Jeg skal i et møte i Ås også skal jeg vaske leiligheten. Fysj, gruer meg allerede... Jeg som var så glad i å vaske før.. Ikke nå lenger... hehe.. Bortsett fra det så vet jeg ikke helt. Er så lenge siden jeg har hatt en "vanlig" helg nå på grunn av at jeg har vært i Lillehammer og det har vært jul og nyttår, så jeg vet ikke lenger hva man pleier å gjøre i en "normal" helg xD Men jeg er ganske bestemt på å skifte treningssenter fra Fresh fitness til Avancia, så det er mulig jeg ordner det på fredag så jeg får trent litt i helgen. Savner det veldig nå. Har ikke trent på studio siden før sommeren.. :O Jeg som pleide å trene 6 dager i uken.. Ikke bra..!

 

LØRDAG

Jeg har lyst til å dra å trene, ta sol, shoppe litt. Ha en skikkelig effektiv og bra dag. Så satser på å hvertfall kunne krysse av et par ting på den lista. Vi får se hvor mye motivasjon jeg har når det kommer til dagen. Akkurat nå er jeg ganske "taggat" så føler jeg kan gjøre alt, men har vært utrolig sliten og trøtt den siste måneden så kommer litt ann på hvordan formen er resten av uka.
 

SØNDAG

 Søndag er den beste treningsdagen for da ligger alle andre og er fyllesyke hjemme. Neida.. kan hende folk bare tar en hviledag også, men jeg syns hvertfall søndager er en super digg treningsdag så jeg skal definitivt komme meg på treningsstudio uansett om jeg ikke orker en veldig lang økt. Alt er bedre enn ingenting sant? Annet enn det så tenkte jeg å fikse noen bukser. Jeg vil ha noen bukser med hull på knærne så tenkte å se litt på et par jeans jeg har, og hva jeg kan gjøre med dem. Tror det bare blir å klippe en kort linje og rive opp på begge knær på en og et kne på den andre. Vi får se :)

 

VG lista uke 38, 2002!

Ååh memories! Ler meg ihjel og sittedanser samtidig xD Nå er'e lørdag liksom...! Dette var altså noen av mine favoritter fra vg lista back in 2002. Husker the ketchup song og desenchantee var to store hits når jeg og J var på sydenferie i Aya napa, Kypros. Vi spilte en drikkelek og jeg måtte danse the ketchup song dansen, så flaut! Det var tider det! :D
 
Husker du disse? 
 

 

 

 

 

 

 

Klassisk norsk taco med hjemmelaget tilbehør

Klassisk norsk taco med hjemmelaget tilbehør

Tilberedningstid: 30min

 

Butikkhyllene bugner av tex-mex-produkter: Taco er kanskje Norges nasjonalrett. Selv Grandiosaen taper mot hete krydderblandinger og tynne lefser fylt med kjøttdeig.

Denne mattrenden har eldgamle røtter i den sør-amerikanske indianerkulturen. Sammen med meksikanernes krydder, blandet europeerne inn sine mattradisjoner og nye smaker oppsto. 

Butikkhyllene bugner av tex-mex-produkter. Jeg er i utgangspunktet skeptisk til ferdige blandinger i fargerike glass og pakninger. Jeg vil helst finne ut av ting selv, lage egne sauser og blandinger, teste og smake. Til alle taco-elskere: Kjøttdeig i tacolefse og -skjell når nye høyder om du tar deg tid til å lage din egen krydderblanding, guacamole eller tomatsalsa!

 

Ingredienser

4personer

500 g kjøttdeig
1 ts paprikapulver
2 ts spisskummen
2 ts salt
1 ts chilipulvergrovt
0.5 ts hvitløkspulver
0.5 ts koriandermalt
  tortillalefseog tacoskjell, revet ost, etc, til servering

Tomatsalsa

4 stk tomat
1 stk løk
1 fedd hvitløk
0.5 ts salt
  limesaftfra én lime

Guacamole

2 stk avocadomodne
0.5 stk løkfinhakket
1 ss korianderfersk, finhakket
0.5 ts salt
  limesaftav én lime
 

Slik gjør du

Klassisk norsk taco med hjemmelaget tilbehør

For tomatsalsaen: Del opp tomatene i båter, bruk en skje til å fjerne den bløte tomatkjernen. Skjær tomatkjøttet i små terninger. Del opp løken i tilsvarende terninger og bland sammen med finhakket hvitløk. Ha over limesaft og hakket frisk koriander. Sett kjølig til bruk.

Klassisk norsk taco med hjemmelaget tilbehør

For guacamole: Del avokadoene i to og fjern steinen. Skrap ut kjøttet med en skje og legg det i en bolle. Press over saften av en lime, dette forhindrer at avokadokjøttet misfarges. Tilsett resten av ingrediensene og mos blandingen sammen med en gaffel. Ikke mos blandingen helt i stykker, det skal være litt klumper i hjemmelaget guacamole. Dekk bollen med plast til den skal brukes.

Klassisk norsk taco med hjemmelaget tilbehør

Ha kjøttdeigen i stekepannen sammen med de forskjellige krydderne, stek til kjøttdeigen er kornete og gjennomstekt. Hell av overflødig fett i pannen. Varm tortillaene i stekepannen, slik at de blir myke og lett å forme.

Klassisk norsk taco med hjemmelaget tilbehør

Ferdigkjøpte tacoskjell varmes i stekeovnen. Lefser kan varmes på samme måte, eller vendes raskt i en stekepanne. Fyll tortilla og skjell med kjøtt, friske salatblader, maiskorn og litt av tomatsalsaen. Server sammen med guacamole og tomatsalsa, eventuelt rømmedipp.

 

Tips!

Du kan selvfølgelig også bruke ferdig salsa saus og taco krydder, men guacamolen anbefales lagd selv. Det er veldig enkelt og finnes ingen tilsvarende ferdig produkter kjøpt i butikkene som er like godt.

 

(kilde: godt.no)

 

Wishing backLunsj med T på Opus på dagen. Bowling med T og J in the night. I'm wishing back, selv om jeg tror jeg tapte.. :P

When money speaks, the truth is silentOnce the last tree is cut and the last river poisoned, you will find you can't eat your money..

When money speaks, the truth is silent.
 

(referanse: google)

Ovnsbakte søtpotetfries


 

Ovnsbakte søtpotetfries

 
Stektid: 30min
Forberede: 5min
Vanskelighetsgrad: Enkel
 

Du kan enten bruke bare søtpotet, eller en blanding av søtpotet og andre rotfrukter. Jeg liker smaken du får av å bruke røykt salt, som etter hvert er tilgjengelig i mange butikker (blant annet fra Maldon), men dette er ikke avgjørende.

Smaker godt med aioli, eller en enkel yoghurtdipp bestående av matyoghurt, hvitløk, gressløk og dijonsennep.

 
DETTE TRENGER DU

4 personer

4 stk søtpotet
  svart pepper (grovmalt)
  salt (røykt)
3 ss nøytral matolje
2 ts chilipulver (sterkt, eller røykt paprika)

 

SLIK GJØR DU

Forvarm ovnen til 220 grader. Bruk varmluftsfunksjonen på ovnen.

Skrell søtpotetene og skjær dem i staver, omtrent som pommes frites

Ha i en brødpose sammen med pepper, salt og olje. Blås opp posen og rist godt. Slik får du dekket søtpotet med olje og krydder.

Dekk et stekebrett eller langpanne med bakepapir. Legg søtpoteten oppå ? pass på at bitene ikke ligger inntil hverandre. (For lite plass? Bruk to brett.)

Bak i ovnen i ca 30 minutter, til søtpotetstavene er gjennomstekt og sprø. Snu en gang underveis. Dryss over chilipulver. (Det er ganske stor forskjell på ulike ovner, skru ned temperaturen hvis søtpotetene blir brent ? bruk litt lenger tid dersom de ikke er helt sprø.)

 

(Oppskrift er hentet fra dagbladet.no)

I am stronger than depression


 

Strength

Mental and physical;

emotional, raw.

Strength keeps you going

when you feel you can't go on no more.

If you're wondering if you are strong,

the answer is always yes.

Don't underestimate the silent strength

that you don't even know you possess.

 

(google)

Ny serie!Nå er jeg i gang med å se en ny serie. Flere faktisk, men har fått skikkelig dilla på Wentworth. Handlingen skjer i et kvinnefengsel og jeg har sett piloten og en episode og er allerede helt hekta. Dette lover bra, så her er det bare å kjøre på! Jeg er sånn når jeg først finner en serie jeg liker at jeg ser hele sesonger på et par dager og ser nye episoder hele tiden til jeg har sett alt. Men det skjer ganske sjeldent da, føler jeg har sett alle serier som er noe å se så begynner å gå tom for nye. Bortsett fra nye serier jeg har begynt å se så har jeg sovet altfor lenge idag, sett ferdig sesongen med syrror og vært en tur på butikken. Altså jeg må skjerpe meg å begynne å få noen rutiner igjen. Døgnrytme og alt er bare sklidd helt ut. Haha, hva skal man gjøre? Er jo så trøtt om morgenen og får ikke sove på kvelden... Stor mistanke om jernmangel.. Sist gang jeg var sånn her var juletider for to år siden og da hadde jeg jernmangel, så håper det er noe sånt så jeg kan begynne å fungere normalt igjen. Bedre å ha en grunn enn å bare ha ødelagt alt selv.. xD

4 timer senere...
Kom nettopp frem til K i Lillehammer. Vi ble stående noe i kø ved Oslo, kjørte feil og har vært innom IKEA og 2 bensin stasjoner (fordi jeg måtte tisse xD) Også spiste vi på Max. Så en eller ca 2 timer lang tur ble brått til nærmere 4.. :O Men nå er vi hvertfall kommet frem og har pakket ut av bilen. Var litt rart å reise fra Kira nå, for hun har løpetid (tror jeg) og mjauer og uler og er så urolig. Så føles litt som at hun ikke har det så bra, men det er vel bare sånn det er med løpetid. Jeg kommer til å sterilisere hun ganske snart. Tenkte det var koslig med et kull, men orker ikke å se på at hun går igjennom løpetiden, også er hun jo bare i hagen så hun finner seg nok ingen å parre med uansett... hehe, lille nøstet mitt, som ikke er så liten lenger <3 

Jeg har sett ferdig saving hope nå og selvfølgelig måtte det avsluttes med et smell, bokstavelig talt, altså noen ble skutt.. Så det er jo altfor spennende og jeg aner ikke når og om det kommer en sesong 5. Men det må det jo bare... I mellomtiden så må jeg finne meg en ny serie og bli hekta på, så hvis noen har noen ideer så vær så god: kom med det. Alle forslag mottas med takk ;) 


 

Godt nytt år!

____


Jeg hadde en kjempe fin feiring igår. Vi var en akkurat passe stor gjeng, fikk servert god mat og altfor mye å drikke xD Når sant skal sies var jeg faktisk ganske flink og tok det ganske rolig. Men jeg er fortsatt sliten idag da, men det var nok ikke alkoholen sin feil, men altfor lite søvn. Tror jeg la meg i 5 tiden og sovnet rundt klokka 7.... (!) Lenge siden jeg har holdt på så lenge, pleier som regel å sovne som en stein i 3 tiden, SENEST. På slutten der kjørte vi alsang til diverse sing a long sanger, som kaptein sabeltann, backstreet boys, ylvis, boyzvoice og så videre. Med andre ord, det var rimelig bra stemning spesielt på slutten der.. haha..Tusen takk til dere som var der og gjorde kvelden så bra! Nå skal jeg se noen episoder av saving hope også skal jeg legge meg til å sove. Jeg tror ikke det blir noe annerledes i 2017 at jeg er litt for glad i å sove.. xD 

Jeg har forresten utrolig mange blogginnlegg som skal oppdateres fremover så følg med! Jeg skal gå al in i 2017! Ikke vært så flink i det siste på grunn av juleferie og alt har sklidd helt ut av rutiner å sånt, men jeg kommer sterkere tilbake! Tusen takk til dere som har fulgt meg i 2016, håper dere fortsetter å følge meg i dette året også og at jeg kan bidra med noe interessant å lese ;)

Love u guys

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits