FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

Til deg med rusproblemer - OBS! STERKE BILDER


Bildet er hentet fra Google


Jeg vet at jeg ikke kan si at jeg forstår eller skjønner, for jeg vet det ikke selv. Jeg sliter ikke med det samme som deg, men jeg er et medmenneske og jeg BRYR meg faktisk om deg. Jeg ser at du kjemper kamper jeg aldri har kjempet, at du biter tenna sammen og prøver så godt du kan HVER ENESTE dag. Jeg ser at noen netter er det ekstra tøft fordi du ikke får sove, du får ikke hvilt deg engang, du venter på noe... På bedre dager, et bedre liv, mer mening? Hva venter du på? Hvordan kan jeg hjelpe deg? For jeg sitter her og føler meg verdiløs, kraftelsesløs og udugelig, og selv om dette ikke på noen måte handler om meg så handler det om hvordan vi føler oss, vi etterlatte, sørgende, de pårørende.. Vi kjemper også en kamp, en kamp for at du skall våkne. Våkne opp å se deg selv. Se den du var og hva du ikke er lenger akkurat nå. Men det er ikke endelig, du kan bli sånn igjen, enda bedre, du kan få et godt liv bare du prøver. Bare du gir slipp på rusen, bare du gir slipp på alt det vonde du bærer på. Jeg er her. Jeg kommer til å bli værende. Jeg gir deg ikke opp! Ikke gi opp deg selv! Kan vi ikke kjempe sammen? 

JEG ELSKER DEG!


Bildet hentet fra Google

 

Luften forandret seg ved ditt nærvær - overalt

Jeg prøver å tenke på andre ting, ting jeg burde gjøre eller skrive eller si. Men alt jeg kan tenke på er deg.

Jeg har bare minner i sorthvitt fra før jeg traff deg...

 

Da du kom brakte du latter, røde ballonger, morsomme overraskelser og GLEDE inn i livet mitt

 

Fra boken: For alltid Jeg elsker Deg

 

FOR EN DAG!Bildet er hentet fra Google

Jeg skriver om mye som er alvorlig og det kan sikkert virke litt deprimerende til tider, men til og med jeg har gode opplevelser. Forresten hva skjer med at jeg ikke finner smiley's å klistre inn? Nå vandret jeg litt vekk, men føler liksom jeg mangler noe når jeg ikke får klistra inn litt smiley's her og der. Anyways, jeg har feira 30-årsdagen min med familien idag, og det har vært så hyggelig! Først spiste vi masse god mat også hadde vi kaffe og kaker og alle deltok på en kahoot som han ene broren min hadde lagd. Jeg deltok ikke selv, da den handlet om meg, men det var ganske koslig og gøy. Bra og ha litt underholdning på en hel kveld. Etter det satt vi bare å pratet også avsluttet vi kvelden med å se San Andreas som er en type katastrofe film. Veldig bra og kan anbefales! På slutten der.. for å si det sånn, det er både kult og rørende.. Noen som har sett den? Også fikk jeg mange fine gaver, blant annet penger og polaroid kamera. Så jeg er rimelig happy her jeg sitter. Nå ser jeg hver gang vi møtes fra ukesarkiv og koser meg. Sånn opptaksfunksjon på dekoderen, apple tv og ukesarkiv, hva gjør man uten det? Det er en fantastisk oppfinnelse! Håper dere har hatt en fin dag/kveld 

Liten fotosession idag

Idag var jeg ute å knipset noen bilder. De er tatt med iphone 6, så er ikke verdens beste bilder kvalitetsmessig. Og bildene er kun redigert med filter på telefonen. Men i mangel på noe bedre så får man ta det man har tilgjengelig

Trench Her

Bukse Her

Singlet H&M

Skjerf Acne

 

Hva syns dere? 

 

Min kjære DellJeg har en gammel dell-pc fra 2007. Den har faktisk klikket flere ganger slik at det ikke går å slå den på og sist jeg var på service på elkjøp med den fikk jeg beskjed om at det ikke var noe de kunne gjøre og at pc-en var long gone. Nå har den fungert i to år siden det, så pc-en min er rett og slett veldig trofast. Men jeg må jo bare begynne å innse at den synger på siste verset. Jeg trenger dermed tips til hvillken pc jeg skal kjøpe. Skal jeg ha pc eller mac? Stasjonær eller laptop? I need help! Vil gjerne ha en med cd-rom og ikke en mini-pc, altså jeg vil ha ca 15", det er faktisk det eneste jeg vet. Jeg trenger din hjelp/tips! Hva bør jeg se etter, hva skal jeg gå for, hva er det som er viktig? 

Bursdag!

Idag skal jeg feire bursdag med familien. Jeg skal steke kyllinglår og kyllingklubber og lage kyllingssalat. Denne består av: Kyllingfilèt i biter, romano salat, cherry tomater, agurk, sort oliven, soltørkede tomater, rød paprika, feta ost og pastaskruer blandet i grønn pesto.

Det er så utrolig digg! 

 

Hva gjør du idag?

TCMN, SRAAD OG SOPHIE ELISE


 

Hei! Jeg følger noen blogger fast, blant annet en del rosabloggere og hva skal man kalle det "livsstilsbloggere". Men jeg tenker at jeg gjerne vil følge flere for det blir for lite å følge med på iløpet av en hel dag. Jeg ligger alltid å leser blogg på slutten av dagen, når jeg skal sove. Og da trenger jeg MINST en times underholdning! Er det noen som har noen tips?

Hva har du i sminkepungen din?

Jeg har etterhvert fått litt av hvert i sminkepungen min, men her er det jeg bruker oftest:

Foundation fra Clinique

Solpudder fra Isadora

Concealer fra H&M

Mascare fra Isadora

vippe serum fra iGlow

blusher fra H&M

Øyenskygge fra H&M

Tørr mascara børste til å gre vippe extension

Øyenbrynspensel fra billion dollar brows

øyebrynstrimmer fra Vita

Øyenskygge fra BarryM

neglsaks (bruker denne til å klippe bryn) fra H&M

Makeups svamp - beautyblender

øye krem som lysner/bleker blå ringer under øynene fra Kicks

Pinsett fra H&M

Diverse koster/børster fra realTechniques og H&M egne

 

Hva har du i sminkepungen din?

 

Brun og Blid!

Idag var jeg på brun og blid Langhus. Og gjett hva jeg fant på solsengen?

Denne! Den inneholdt to kremer og en lydkabel, noe som kom godt med under solariumstimen for da fikk jeg hørt på egen musikk. Stas!

 

Favoritt produkter!

 Her kommer bilder/liste over mine favoritt hverdagsprodukter:Got2b hårspray, holder stylingen utrolig godt. Vet også om gutter som bruker denne!GHD style - final fix hårspray. Hvis jeg ønske mindre "hold" en hva jeg får i got2b hårsprayen. F.eks når jeg lager mer naturlige krøller/bølger i håretAqua derma sensitive mineral facial wipes. Disse er uten olje/alkohol og kan brukes sammen med vippeextension! Got to love it. Huden etterlater frek og myk. Jeg bruker faktisk aldri ansiktskrem!Dove bodylotion. Denne gir bra fuktighet til huden og lukter helt vilt godt! Finnes i flere forskjellige lukter, blant annet aloe vera og almond. FRESH!Batiste dry shampoo. Alle trenger en tørr shampo i skapet. Har du det ikke, skaff deg det! Aluminiumklorid. For alle med moderat til mye svetteproblemer. Jerka som er et annet merke funker også og anbefales hvis du shaver deg ofte under armene. Jeg er avhengig.Toppik. Hair building fibers. Hva skulle jeg gjort uten deg? For alle med tynt hår/lite dekkende hår. Trenger jeg si mer?Hudormer sluttet å være et tema etter jeg prøvde denneBeskytter og tar vare på håret før det skal rettes/fønes/krølles. Et must i skapet!Justin Bieber parfyme, the key. Lukter så himmelskt godt! Som nummer to vil jeg si Justin Bieber sin girlfriend. Du kan dette med parfyme Justin..Naturbørste. Denne er veldig bra og tar for seg store deler av håret. Den er selvfølgelig naturbørste og passer til alle, spesielt de som har extension.GHD eclipse. Bare den desidert beste rettetangen i verden! Jeg elsker denne! Den retter både tykt og fint hår veldig bra og har bøyde plater slik at den også kan brukes til å bølge/krølle håret. Got to love it!

Dilla! - Snart Mars

     

1eyfzmpdEzs

 

 

 

 

 

 

Hvem er du?


Bildet er hentet fra Google

Hvem er du som skal komme å fortelle meg hva som er bra for meg og ikke. Hvordan jeg skal se ut, hva jeg skal si, hvordan jeg skal oppføre meg? Hvem gjorde deg til herre over alle? Hvem er du til å fortelle meg hvem jeg skal være? Greit du er kul, greit du er in, greit du er pen og smart og flink. Men du er et menneske akkurat som meg, og jeg vet at mine meninger ikke er det eneste riktige. Hvorfor viser du ikke at du bryr deg? Hvorfor kjemper du ikke for å vise forståelse? Hvorfor tenker du bare på deg selv? Vi er forskjellige, akkurat som natt og dag og vi mener forskjellige ting. Om du er Isabel Raad eller Kristin Gjelsvik så fortjener du uansett respekt, forståelse, støtte og omsorg. For ingen er akkurat som deg, og det eneste du kan gjøre er å være snill og god mot andre. Jeg syns synd på deg Isabel, for du får for mye dritt. Jeg syns du er kul Kristin, selv om du mener ting som er krenkende for andre, syns jeg. Kan ikke alle bare få være den utgaven av seg selv som de selv vil? Også må det være opp til leger/psykologer, ja profesjonelle å bedømme om du burde ta noen medisiner, få intimoperasjon eller brystreduksjon. Det er ikke opptil meg som privat person å veilede deg i hva du skal gjøre og ikke. La folk få ha sine hobbyer, for av og til er det rett og slett bare snakk om det. Det at man liker forandring, liker dill og dall, liker ting som pusher, som er ekstremt. Det er en frivillig hobby, ikke bare snakk om dype komplekser. La folk få være seg selv og den de vil være, være grei mot hverandre!

Til deg med anoreksi

Bildet er hentet fra google

Jeg vil gjerne dele en historie med dere om livet til en av mine nå nærmeste venner, som kjemper en hard kamp mot anoreksi. Jeg vet ikke i hvilken ende jeg skal begynne men la oss starte i 2011. Det var da vi møttes første gang, på akutt psykiatrisk avdeling. Jeg la merke til hun med engang. Hun hadde langt svart hår, svart kjole og jakke. Hun gikk selv, men det gikk ikke fort. Det var ikke vanskelig å se at hun slet med å putte den ene foten forran den andre. Hun røyket mye, og det var egentlig de eneste gangene jeg så henne, når hun gikk gjennom stuen og ut for å røyke. Jeg satt og så på tv eller spiste mat når hun gikk forbi. Jeg ante ingenting da om det livet du har levd og hva som plaget deg. Jeg reiste meg og åpnet den tunge skyvedøren sånn at du kunne komme deg ut. Den var for tung for deg. Du var veldig takknemlig og sa tusen takk hver gang. En gang fikk du ikke fyr på røyken og jeg hjalp deg og tenne den, da takket du flere ganger. Jeg husker ikke helt, men satt vi ute en dag og snakket sammen? Jeg så at du hadde mange hvite arr og jeg skjønte at du strevde med noe av det samme som meg. En dag jeg skulle gå opp til butikken gikk jeg til rommet ditt og spurte deg om jeg skulle kjøpe med noe, da ville du ha et interiør blad. Når du ble utskrevet så utvekslet vi telefon nummer og avtalte og holde kontakten. Du skulle videre på et sted som var bedre skikket til å hjelpe deg enn der vi var nå. Jeg tenkte at det var bra at du fikk hjelp og satt masse lit til systemet. Jeg fikk hjelp, jeg håpet du også gjorde det. 

 

Årene gikk og jeg hadde selv en tøff reise, inn og ut av forskjellige poster og institusjoner. Jeg hadde ikke glemt deg, jeg hadde bare nok med meg selv. En gang jeg var innlagt i Ski møtte jeg ei dame som kjente deg. Jeg spurte om hun hadde telefon nummeret ditt og fikk det. Jeg sendte deg melding med engang og forklarte hvem jeg var og spurte om du husket meg. Du svarte ikke på noen dager, jeg visste ikke hvorfor, men damen jeg var innlagt med hadde oppdatert meg litt om situasjonen din. Jeg skjønte at du var for dårlig til å svare meg. Noen dager gikk og jeg fikk svar, du husket hvem jeg var! Etter det snakket vi jevnlig, både via sms og på telefon. Du fortalte meg at du bodde på sykehjem nå fordi det ikke var noen andre som kunne ta imot deg. Jeg bestemte meg for å dra dit og besøke deg.Det var høst og ganske kaldt ute når jeg kom. Pleierne på sykehjemmet sa at du var ute å røyket. Jeg gikk ut og så deg sitte i rullestolen din. Jeg vet ikke om du hadde sagt at du satt i rullestol? Jeg tror ikke jeg visste det på forhånd, men jeg burte sikkert ha skjønt.. Jeg ga deg en stor klem. Du gråt.

 

Jeg besøker deg så ofte jeg klarer nå. Vi skriver meldinger og vi ringer hverandre. Altfor lite, men jeg prøver. Jeg håper du vet at jeg ser at du kjemper. Jeg ser at du sliter og er trøtt. Jeg ser at du har masse smerter. Jeg ser at du ikke vet om du klarer mer. Jeg ser det, jeg ser deg. Jeg vet også at jeg ikke er klar for å slippe taket, du må bare kjempe, om ikke for deg selv så for meg! Jeg skal være der med deg, og kjempe ved din side. Selv om jeg ikke er fysisk tilstede hele tiden så er jeg der alltid med deg i tankene. Jeg håper du vet hvor mye du betyr, jeg elsker deg jenta mi <3

Joico - for tørt hår og extension

Da var det på tide å bestille ny shampo og balsam. Jeg har brukt Joico i mange år og er veldig fornøyd med hvor mykt og glatt håret blir av spesielt joico - moisture recovery. Jeg har extension og extension håret trenger mye fuktighet, og mitt eget hår trenger volum. Som shampo bruker jeg Joico - body lux, som gir litt volum til røttene. Akkurat nå er det -25% på denne og fri frakt hos www.blivakker.no. Du finner Joico body lux shampo HER og Joico moisture recovery balsam hos Coverbrands HER

Joico produkter er ikke testet på dyr

Sometimes..


Bildet lastet ned fra: https://www.pinterest.com/dreamsofjamrock/quotes-to-live-by/

<3

God natt..Bildet lastet ned fra: http://linnmajiet.blogg.no/1320706796_sove_alene.html

lonesome

Bildet er lastet ned fra: http://www.webpsykologen.no/artikler/er-ensomhet-a-vaere-alene-kunsten-a-takle-ensomhet/

Er det noe som heter lonesome? Altså på engelsk? Isåfall er jeg det. Ensom, alene.. MEN! Jeg tror ikke jeg er unik. Jeg tror ikke jeg er den eneste som legger seg ensom hver kveld og står opp ensom hver morgen. For selv om man ikke er alene, så kan man være ensom. Å være en tosome vil ikke nødvendigvis si at man ikke føler seg alene. Å være blant 200 andre vil ikke nødvendigvis si at man føler man er en del av noe. Ensomhet er en tilstand. Det er en følelse. Følelse av at man er akkurat litt mer alene, enn menneskene rundt deg.

David Beckham for H&M

Bildet er hentet fra Google

Er det bare meg, eller har David Beckham den beste kolleksjonen for menn noen gang? Også så billig! Det hender faktisk at jeg går inn på H&M bare for å sjekke gutte kolleksjonen fra Beckham, for så fin er den. Jeg vet ikke med dere andre, men er ikke David Beckham den første å se til hvis du er gutt og opptatt av hva som ser bra ut? Løp og kjøp gutter... løp og kjøp!

Ønskeliste - februar 2016

Når man ønsker seg ting men må spare penger. #Denfølelsen :)

Vanessa jakke HerVega kåpe Her

 Kristine 3 Her 

Rabiah Scarf Her

HJELP!Den 12. mars gifter den minste broren min seg med sin kjære, og i den forbindelse så trenger jeg hjelp til å finne en kjole å ha på meg. Jeg tenker at jeg bør ha en med armer på på grunn av arrene mine, og hvis kjolen har armer blir det kanskje for mye å ha den fotsid. Så jeg tenker kanskje en kort kjole. Men ikke for kort heller, er jo et bryllup så vil gå litt tekkelig kledd. Noen som har noe tips til butikker/nettbutikker o.l som selger fine kjoler som ikke koster all verdens? 

Min egen vei....

 

Bildet er hentet fra http://www.livsfokusakademiet.no/sett-fotspor/

Jeg tenkte på en ting idag, som alle andre dager når jeg ikke har så mye å gjøre og prøver å få tiden til å gå. Nå er det ikke sånn at jeg går rundt uten jobb for gøy (jeg tror egentlig ikke folk gjør det uten grunn). Jeg har vært syk lenge, men selv om man har lite energi og sliter psykisk, så vil man jo føle at man er til for noe på en måte. At livet har noen slags mening i alt kaoset. Og det tenkte jeg på idag når jeg tok bussen til Ski for å dra på matbutikken og det var liksom det jeg skulle gjøre iløpet av hele dagen, og det føltes som en milepæl bare det. Folk klager på at de har så mye å gjøre, at de er i en tidsklemme, at barna maser, at mannen jobber for mye, at det er for mye å vaske og holde orden på. Dere vet ikke hvor heldige dere er. For hvis jeg hadde hatt mann, barn, et hus å gjøre rent som var mitt, da hadde livet mitt ikke føltes så tomt. Hvis jeg klarte å jobbe 100%, være en 100% mor, kone, husmor... Hvis jeg klarte 100% av noe, hva som helst, da ville jeg vært overlykkelig. Men sånn er ikke mitt liv, og jeg må finne en måte å være meg på, leve mitt liv, være meg. Så må alt det andre legge seg til rette slik det skal, en eller annen dag så er det min tur. Da skal jeg gå å klage for alt rot jeg ikke får ryddet opp, barna som tar mye tid, mannen som jobber for mye og maten som ikke lager seg selv. 

Favoritter - 90 talls musikk

Jeg er vel ikke den eneste som er født på 80 tallet og har en forkjærlighet for 90 talls slash tidlig 2000 talls musikk? Jeg ler meg ihjel...! Dette er stemning på høyt nivå! For meg hvertfall, hehe.. Her er noen av mine favoritter, ENJOY!: 


 

             

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drømmer og håp..

Bildet er hentet fra Google

Av og til så tenker jeg at det eneste jeg vet med sikkerhet det er at det jeg tenker det er meg, det er det som gjør meg til meg og deg til deg. Alt annet er bare som en slapp eksistens av tro, håp, drømmer.. Hvorfor går en alltid å håper på noe bedre og drømmer om noe finere? Er ikke livet det som det består av akkurat nå, må en ikke bare finne et liv i den eksistensen en er i? Jeg er forvirra, for hele livet har alt handlet om å bli noe bedre, utrette litt mer, klare mer, holde ut mer ting, det at jeg skal forandres på en eller annen måte. Men bør jeg ikke heller tenke at jeg må godta sånn jeg er idag, at jeg ønsker å bli den beste utgaven av meg selv, selvfølgelig, er ikke det jeg mener. Men at alt er galt med hvem jeg er og at jeg må bli en helt annen, det skjønner jeg ikke. For hvis jeg ikke har meg selv, hvem har jeg da? Folk kommer og går, venner, kjærester, til og med familieforhold, det eneste som er konstant er meg selv, det er den eneste jeg kan stole på, den eneste som virkelig kjenner meg, den eneste som utelukkende er opptatt av meg og hvordan jeg har det. Alt annet er bare en drøm, vi tror at noen skal komme å gjøre om på alt, men det eneste som betyr noe er at jeg lærer å elske meg selv. Først da kan jeg bidra med noe i denne verden, jeg tror ikke på at jeg skal forandre meg helt, jeg tror på at jeg må bli glad i meg selv, i den jeg er akkurat nå.

-10 kilo på 2 måneder!

Bildet er hentet fra Google

Dere! Nå har jeg faktisk gått ned 10 kilo siden jul! Er så lykkelig over det. Dette er ting jeg har strevd med hele livet. De kiloene trives akkurat litt for godt på meg og vil aldri av. Jeg klarte å slanke meg endel for noen år siden og lå på lav vekt i 2 år, men så *smakk* var kiloene på igjen iløpet av et år. Nå har jeg byttet medisiner som gjorde at jeg la på meg. Itillegg har jeg en egendesignet slankekur som funker hver gang jeg har prøvd alt annet og holder på å gi opp, nemlig og ikke spise før kl 14 hver dag. Det er sykt tøft, men det funker for meg hvertfall. Har faktisk hatt noen venninner som har prøvd det samme og det funket for dem også. Nå mener jeg ikke å oppfordre til at noen skal sulte seg eller noe sånt, man skal selvfølgelig spise variert og nok resten av døgnet. Uansett, ville bare dele det med dere som eventuelt måtte slite med vekta og ønsker resultater uten å trene flere timer 7 dager i uken, for det alene gjør ikke at JEG går ned i vekt hvertfall. Det har jeg forsøkt så mange ganger og det hjelper for å holde vekta ved like, være sunn og ta vare på helsa, men skal du ned i vekt har kostholdet mer betydning. Det er hvertfall min erfaring gjennom SNART 30 år og 30 kilos slanking ;)

Til deg.. <3

Du vet hvem du er, du er den som betyr alt, som gjør meg glad og gjør livet lysere hver dag. Du er DEN, du er mitt ALT.. Mye motgang har du møtt, men du er der fortsatt. Du holder ut, du holder av, du er der. Uten deg, da er det ganske grått, med deg er det rosa, Takk for at du er den du er og for at du er akkurat deg. Helt unik, designet bare for meg, Jeg elsker deg over alt

 


 

Gamle favoritter - Rap

 

 

 
   

 


 

 

 

 

 

 

 

PINK LOVE 

Nylige innkjøp - februar 2016

Simple jane leggings HER

 2790 Acotw HERRoshe one Nike HER

Jeg klarer meg! 

Et sted må jeg begynne


 

Et sted må jeg begynne... begynne å stå opp, begynne å trene, begynne å smile, begynne å leve.. Men akkurat idag, ja da eksisterer jeg bare, for nå. Det viktigste er at jeg har startet, Startet en kamp for livet. 

Negler akkurat nå! 


 

Nylige innkjøp - akkurat nå, 25% på undertøy/nattøy!

Trench HERPysjbukse HER                                                                                    Pysjamas t-skjorte HER

Dilla! - februar 2016

 


 


 

SelvskadingJeg tenkte å skrive et nytt innlegg om noe som berører meg, nemlig selvskading. Jeg syns det er litt vanskelig å skrive dette innlegget på grunn av alle fordommer som er ute å går. Jeg skal ikke si at jeg er spesiell at jeg ikke er som eventuelt andre, men jeg vet hva det handler om for MEG. Og det kan ingen ta fra meg. Når folk skriker oppmerksomhetssyk og så videre om folk som selvskader så tenker jeg at VERDEN er skada.. Hvordan kan man egentlig si noe sånt uten å vite hva det handler om selv? Jeg kuttet meg første gangen når jeg var 8-9 år. Litt usikker på om jeg var enda yngre men ca den tiden. Jeg gjemte under lange gensere og gjorde alt jeg kunne for ikke å vise det til noen. Jeg satt alene på rommet når jeg rispet meg og viste det ikke til noen. Vet ikke hvordan dette kunne være et rop om oppmerksomhet, isåfall gjorde jeg en elendig jobb med det for det fikk jeg ikke. I tenårene var det ganske rolig egentlig, bortsett fra litt risping her og der, men aldri noe dype kutt og ikke alvorlig i den forstand, men styra mye med saks, passer og lignende. Tenker at jeg ikke trenger å gå i detaljer på ting her, for jeg vil ikke skrive dette å være en trigger for selvskadere, jeg vet hvordan det funker, men tenker at det er så trist at jeg/vi/du blir dømt på grunn av våre arr. Jeg ser jo at folk ser på meg, det er derfor jeg ikke trives i t-skjorte/singlet/trekvarte gensere, men jeg blir varm på sommeren jeg også, som alle andre, jeg er et menneske akkurat som deg og jeg trenger å bade og sole meg når jeg er i varmere strøk. Jeg prøver å ikke bry meg, late som det ikke har noe å si for meg, men det har det selvfølgelig. Det er trist at jeg skal føle meg så annerledes og som at jeg er helt alene i verden, på grunn av noe sånt. Men det gjør jeg, for de som ser ut som meg, de skjuler seg også, og dermed blir vi alene..

Nylige innkjøp - februar 2016


Polo Collar Set HER

Rib pencil skirt HER

 

Polo collar set nr.2  HER


Flat thight high boot HER

Drømmekjøkken..Back in black!

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits