FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

MITT NYE LIVJeg har levd livet over evne i halvannet år. Jeg har kjøpt meg det jeg ønsker og unnet meg litt mer enn man skal i min situasjon eller kanskje uansett? Selv om man tjener mye penger så kan man ikke skjemme seg selv bort så mye at penger mister verdi, mener hvertfall jeg. Vel sånn har det blitt. Jeg er kanskje 30 år men jeg blir påvirket av media og bloggerne som daglig legger ut sine STORinnkjøp og anbefaler diverse hud og hårprodukter som man bare MÅ ha. Selvfølgelig må man ikke det, men jeg vil jo være som dem, altså som "alle andre". Men den båsen "alle andre" hvem er det egentlig? Det er ikke naboen eller en jeg gikk på skole med eller en jeg møter på trening. Det er bloggere som tjener opptil 200 000 kr i måneden. Disse "alle andre" har blitt uoverkommelige å leve etter og å følge og jeg må bare innse at mine "alle" må være de som klarer seg på trygd eller har en jobb med lav inntekt. Man må sammenligne seg etter evne. Faktisk bør man egentlig ikke sammenligne seg i det hele tatt, men du skjønner nok hva jeg mener, man gjør jo det men da er det viktig at man bruker de rundt seg som er innenfor samme situsjon, både økonomisk, sosialt og med moral og verdi. Jeg har levd et liv over egen evne, jeg har sammenlignet meg med feil andre, de suksessrike. 

Jeg har glemt hvem jeg er. Men nå er det stopp. Jeg sitter her med korte negler - step one...Jeg skal ta tak i meg selv. Leve mitt nye liv

UKEN SOM KOMMER


 


 

MANDAG

Jeg hadde et møte i Ås tidlig på morgenen og heldigvis har mamma fri på mandager så hun kunne kjøre meg og hente meg for det er et stykke å gå fra tog stasjonen og dit jeg skulle og med beinhinnebetennelse så går det jo ikke å gå mer en 200 meter. hehe. Jaja.. på vei hjem dro vi innom Coop extra og postet en pakke og handlet litt før vi tok turen til Ski for å hente noen pakker på posten. Jeg hoppet av i Ski for jeg skulle passe på å ta solarium mens det enda er 50% på solhuset. Etter jeg hadde tatt sol tok jeg bussen hjem og på kvelden jobbet jeg med litt finn annonser og begynte på litt oppryddning i kjøkkenskapene. 

 

TIRSDAG

Snekkern har vært innom å montert klaffbordet på kjøkkenet og tatt mål til listing i gangen. Mens han var her kom A også dro vi til Ski. Hang litt der før vi dro hjem igjen til meg og bare satt å skravla. Etter A dro har jeg fortsatt ryddningen av kjøkkenskap og omplassert litt pynteting i leiligheten. Altså når jeg flytter på en ting så skaper det er voldsomt rot i hodet mitt og jeg må flytte og bytte om til OCD'en min roer seg så det var litt av et prosjekt og skulle innføre noe nytt gitt... Nå er det gjort og jeg er sånn ganske fornøyd, må nok litt tilvenning til. Sitter og ser på keeping up with the kardashians nå og prøver å cashe opp litt med bloggen. 

 

ONSDAGJeg har et møte på morgenen også en times døtid før jeg har et møte igjen. Jeg skal derfor inn til Ski også forte meg hjem igjen for jeg skal møte ei dame som skal kjøpe noen sko av meg. Jaaa.. også kan det jo hende noen har bursdag da og blir et år yngre selvfølgelig xD Men jeg har ikke noe planer. Er egentlig bare en vanlig onsdag ;) Men skal nok unne meg noe godt å spise. Tenker kreolsk laks eller noe. Det er jo så godt!
 

TORSDAG

Jeg har et møte sånn midt på dagen også tror jeg mamma skulle stelle istand en middag som feiring på kvelden. Usikker på hvilken dag det endte med å bli for har jo så busy søsken.. hehe.. Jeg bare slenger meg med på det som skjer jeg altså..

 

FREDAG

Vært litt busy uke så jeg skal prøve å sove ut også må jeg ta stor rengjøring. Altså jeg vasker jo en gang i uka men denne dagen skal jeg gjøre det litt ekstra nøye pluss og bære opp en rekke ting til mamma. Jeg skal nemlig flytte dit for en stund og leie ut leiligheten. Er ikke sånn kjempe happy for det, men får være takknemlig for at mamma tar meg imot! Jeg har jo gjort det før og jeg kom meg da igjennom så får bare prøve å tenke positivt :) På kvelden skal jeg se norske talenter og senkveld og prøve å slappe av litt.
 

LØRDAG Jeg skal passe hun ene tanteungen min og jeg tenkte at jeg skulle ta hun med til trampolineparken og få mosjonert litt og bare kose oss. Håper hun vil like seg der og at det blir en fin dag. Bortsett fra den biten så har jeg ikke noen planer. Må vel fortsette "flyttingen" til mamma :)
 

SØNDAG

Jeg planlegger en skikkelig kosedag med bestilt mat og masse serier, men det kommer litt ann på hvordan det har gått med oppryddning og flytting av klær og ting til mamma. Jeg vet ikke enda når jeg blir å leie ut fra, men regner med det blir ganske snart så må være litt forberedt. Skal tross alt ikke ha tilgang på leiligheten i 3-4 måneder og da er det naturligvis endel ting som skal ut og opp, så det er litt av en prosess! 

UKEN SOM GIKK #23 

UKENS SOM GIKK #23


AKKURAT NÅ

Sitter å ser på Keeping up with the Kardashians og bare koser meg. Har tent masse duftlys og sitter samtidig å filer ned negler. Jeg har bestemt meg for å ta en negl pause og går nå tilbake til mine naturlige negler. Det føles ikke bra i det hele tatt akkurat nå, men venner meg vel til det tenker jeg. Må bare holde ut. Spørs hvor lenge det holder.. hehe.. Jeg elsker jo lange negler og klarer ikke åpne en brusboks engang med korte negler så dette kan bli gøy.. xD

HØYDEPUNKT

Hmm jeg har jo vært på en slags vinterferie i Lillehammer og tiden der var veldig bra. Men som alltid så savner jeg Kira VELDIG når jeg er borte litt over tid så og komme hjem til henne på onsdag kveld og rense kattedoen ordentlig, gi hun litt treats og pate og kose masse med henne var absolutt et høydepunkt. Den katten der altså, hun er altså så skjønn! Og nå har soveromsdøra stått oppe i flere uker og hun har enda ikke tisset i senga! Så jeg er så stolt, for det var noe hun gjorde 1-2 ganger i uken en stund. Lille pusen min begynner å bli voksen <3 Å få hun er det beste valget jeg har gjort på mange år tror jeg. Bortsett fra å velge K da. Bra valg det og ;)
 

UKENS OPPTUR

Min eldste søster og to av barna hennes har vært på besøk hos mamma og det har vært veldig hyggelig å se dem litt. Altså jenta hennes, M er så utrolig skjønn og har bare det størte hjertet. Jeg ga hun en liten gave fordi jeg syns hun fortjente noe når hun hjelper moren sin så mye og er så positiv. Er ikke så ofte vi ses lenger ettersom de bor i Tønsberg og søster, T nå har tre barn så å få litt tid sammen er veldig hyggelig. Oppturen var nok kanskje en biltur jeg og T tok sammen der hun kjørte meg rundt i Ski for å handle og hente noen pakker. Altså T er så utrolig artig og vimsete og søt og ei litta roadtrip med henne er ganske underholdene. Når vi i tillegg kjørte med mamma sin bil som jo egentlig er skrapklar ble ganske funny. Også er det alltid en opptur for meg å få unna litt ærender ;)

UKENS CRAVING

Jeg kan ikke komme på at jeg har cravet noe spesielt denne uken. Bare tyggis, men det er jo ikke noe spesielt for denne uken. Men jeg gikk i flere dager uten min favoritt og når jeg fikk handlet inn masse av den, OG den var på tilbud så ble jeg så happy! Så ja, ukens cravings, stimorol senses watermelon tyggis xD

UKENS FAVORITTJeg bare ELSKER denne genseren! Jeg digger crop tops og nå som det er vinter så må man jo nesten ha med lange armer og ettersom jeg har den i XL så er glippen mellom high waist bukser og genseren veldig liten så da passer det selv om det er snø ute syns jeg da. Selv om jeg vet det sikkert er andre som syns det er rart å gå med korte overdeler på vinteren, men så er det engang sånn at vi er forskjellige da. Jeg elsker det! Og i det hele tatt hoddies har jeg fått så dilla på i det siste. Tighte jeans, hoodies og caps <3


UKENS INNKJØP


     

       UKENS LÅT       


Lana Del Rey - videogames

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Kira røyter så mye for tiden. Og det fester seg overalt spesielt i ansiktet mitt. Slitsomt.. går å blåser vekk hår hele tiden.. Grer hun jo flere ganger i uka, men er akkurat som jeg kunne gredd i det uendelige. Her om dagen gredde jeg 6 fulle børster med hår på typ 10 minutter. Jeg tror ikke det er bra å gre for mye heller så jeg måtte bare gi meg. Haha uff.. 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Du vet du er jente når..

Den store avsløringen

Im in love

MMMBop

 

"Andre mennesker skal være mye mindre opptatt av hvordan jeg velger å leve mitt liv og kanskje passe litt mer på seg selv.."

Bare noen kloke ord fra Jan Thomas som jeg følte veldig <3

 

Har nettopp fikset håret og sminka meg og sitter og hører på den nye favorittsangen min. Hanson med MMMBop.. haha, memories! Den er så feelgood den sangen altså. Jeg elsker sanger som minner om 90 tallet, er liksom da alt skjedde og all gøy musikk ble spilt. Mulig mye av musikken vi hørte på den gang kom ut på 80 tallet altså, men det er liksom 90 tallet for meg. Jeg er veldig glad jeg vokste opp på 90-tallet altså. Det neste i spillelista er The Kelly family med An Angel <3

Forresten fått et nytt favorittfilter på Snap, det over her. Mitt tidligere favorittfilter er jo ikke på snap for øyeblikket, det med gule sommerfugler. Det er fortsatt ingenting som slår hvor FAB man ser ut med det filteret, men det med vannspeil er en god nr. 2! Jeg får klare meg uten sommerfugler enn så lenge... lenge leve Snapfilter..

 

IM IN LOVEJeg har kjøpt meg en JBL Xtreme bluetooth høyttaler og jeg er bare IN LOVE! Jeg elsker musikk og liker å fyre opp noe feelgood musikk høyt på høytalerannlegget mitt, men det har vært litt irriterende og holde på med den lydkabelen og dra den til pcn som står på stuebordet eller legge fra meg mobilen på basskassen slik at jeg ikke kan bruke den samtidig som jeg hører på musikk. Så da ble dette løsningen som fungerer litt bedre. Det er selvfølgelig ikke like bra lyd i den trådløse høytaleren som det er i et ordentlig annlegg, men i denne lille leiligheten så klarer den definitivt å spille så høyt som det er vits å ha. Hehe og jeg er glad i høy musikk altså ;) Også kan man jo dra den med seg på hytta, på stranda og på reise. 

ANBEFALES!

Den store avsløringen


 

Dette er veldig personlig, men dere som kjenner meg vil forstå det jeg sier. Jeg vet det har vært en snakkis blant noen angående mitt tidligere liv og mitt nåværende. Det er enkelte ting som har forandret seg, deriblant at jeg ikke lenger går på møter i menigheten. Jeg har ikke mye dumt å si hverken om menigheten eller menneskene i den og ABSOLUTT ikke om det viktigste, nemlig forkynnelsen. Men nå har det seg sånn at jeg sliter endel psykisk og har gjort det i ganske mange år nå og på et visst punkt så ble det rett å slett for mye for meg å skulle gå på møter og leve et liv som jeg ikke egentlig klarte å leve fordi jeg menneskelig sett var og er så "svak" og følsom og ja. I store sammenkomster så sliter jeg med både å holde humøret oppe og å huske helt basic ting. Jeg vet ikke helt hva det er, men samme det. Poenget var at opplegget ikke funket for meg og jeg ble dårligere psykisk av å prøve. Det som har vært snakkisen har vært at denne forandringen i livet mitt skjedde på omtrent samme tid som jeg møtte K. Men det er det som er poenget, dette var en prosess som hadde foregått over en viss tid FØR jeg møtte K og jeg hadde stått ved mange veivalg, men tok aldri noen beslutninger fordi jeg ikke var sterk nok til å plutselig stå helt alene. Når jeg fikk K inn i livet mitt så ble det fort klart for meg hva som var riktig for MEG og jeg ønsket ikke lenger å fortsette å gå på møter fordi jeg følte det ble som å leve et dobbelt liv, da jeg ikke egentlig trivdes så godt i miljøet og jeg slet med psyken. Nå har jeg det mye bedre med livet mitt selv om jeg fortsatt sliter med noe så føler jeg at jeg kan konsentrere meg om meg selv og hverdagen min for å ha det best mulig.

Det er MITT liv og MITT valg og poenget er at K ikke har noe å gjøre med at jeg nå ikke går fast på møter. Det er fortsatt mennesker i denne menigheten som jeg digger og har et stort hjerte for og er så mye bra der, det må bare sies. Men akkurat sånn ting er nå så er det ikke noe for meg fordi jeg rett å slett har mer enn nok med å holde hodet over vannet. I hvert samfunn og ja samlinger med mennesker så kreves det litt av en person å være en del av dette og det er ikke noe jeg nå klarer å gjøre så derfor ble det sånn. Beklager til alle som jeg skuffer, men jeg ville bare få det ut. Jeg vil ikke leve et liv i taushet der alle mine valg går utover K som er helt uskyldig i alt dette. Jeg er meg og tar mine valg. K er på ingen måte kontrollerende eller avgjør noe i mine valg. 

 

Ta vare på hverandre og vis kjærlighet og forståelse, det er mitt råd <3

Du vet du er jente når..


 

du vet du er jente når du bruker mer enn 20 minutter i en klesbutikk.

du vet du er jente når du går med høye hæler på en gressmatte..

du vet du er jente når du bruker 5 minutter ekstra på badet for å ta selfies.

du vet du er jente når du bruker en halvtime på å finne ut hva du skal ha på deg en kveld.

du vet du er jente når du har hele livet ditt i en veske.

du vet du er jente når du er for sen til trening fordi du måtte sminke deg først.

du vet du er jente når du ikke gjør annet enn å se keeping up with the kardashians

 

Vi jenter altså xD
 

Slik redder du en dårlig hårdag

Khloe Kardashian

Noe av det verste som er, er å våkne med håret til alle kanter og vite at du ikke har tid til å dusje. Derfor er det O, så mektige internettet fantastisk, som gjerne gir deg flere muligheter til å oppnå resultatet du vil ha for dagen. Her er det blitt lett gjennom flere tips og triks til en dårlig hårdag, og funnet frem til de beste. Lykke til!


1. UMULIGE KRØLLER

Jenter med krøller vet at man ikke våkner om morgenen med samme frisyre som man la seg med. Heldigvis trenger ikke redningen å ta mer enn en halvtime. Først og fremst - sjekk hvilke deler av håret som ser bra ut, og hvilke deler du trenger å fikse. Gre gjennom håret med våte hender et par ganger for å få krøllene fuktige - ikke våte. Spray eller massér inn krølleserum eller leave-in-balsam, og la håret tørket mens du gjør deg klar for dagen.

Når håret ditt er helt tørt, ha silikonbasert serum i håret for å få det til å skinne. 

Beyonce krøller hår trend


2. FETT HÅR

Hvis du er tom for tørrshampoo og ikke har tid til å dusje fordi du sov litt for lenge, er det fristende å bare bli hjemme eller skylde på at bussen ikke kom. Fortvil ikke - denne sesongen er kreppet hår in, så vi håper du ikke har kastet kreppetangen? 

Kreppet hår gir fantastisk volum, og det trenger heller ikke å ta lang tid. Krepp helt inntil hårroten, så skjuler du delen av håret som er fett. Hvis du har for tykt hår eller ikke har en kreppetang tilgjengelig, ser en bustete ballerina-topp på hodet best ut i rotete og litt fett hår. Lær deg å knyte den i forskjellige fasonger, så er du alltid rustet neste gang du våkner litt for sent.


3. MØRK ETTERVEKST

Har du ikke hatt tid eller penger til å fikse den mørke etterveksten, så kan det alene fremprovosere en dårlig hårdag. En enkel løsning er gre håret vekk fra ansiktet og feste det med to lus (små spenner) på kronen av hodet. Hvis du har mellomlangt eller kort hår, finn frem et kult skjerf, brett det og knyt det som et hårbånd.

Hvis håret ditt er langt, kan du ta en stor seksjon av håret ved nakken, flette det og legge fletten rundt hodet, slik at du skjuler den verste delen av etterveksten. Fletten bør være lang nok til å gå en hel runde rundt hodet, sånn at du kan feste den der den begynte.


4. FEIL HÅRFARGE 

Vi har alle gått på en smell og tenkt at det kan da umulig være så vanskelig å farge håret hjemme? Og hvor mange av oss har ikke endt opp med helt feil farge, gjerne med et hint av gult eller grønt? Det går faktisk an å redde en dårlig hårdag hvis dette har skjedd, og du ikke har rukket å farge det riktig før du må ut i verden. Turbaner er utrolig trendy nå, både til hverdags og fest. Finn frem et skjerf som matcher dagens antrekk, og lær hvordan du bretter en turban her. Velg selv om du vil dekke hele håret eller bare litt. Looken kan forøvrig brukes på gode hårdager også, og spesielt til sommeren!


5. SLITTE TUPPER 

Dessverre er det ingenting som kan kurere slitte tupper på 1-2-3, med mindre man klipper de av. Vi vet at enkelte jenter vegrer seg for å få bare litt kortere hår, og unngår en tur til frisøren som pesten. Dersom du bare er timer unna et stort event, og innser at slitte tupper vil ødelegge det perfekte antrekket, er det kun én ting du kan gjøre: bun, donut, topp, dott - kjært barn har mange navn. Dermed kan du skjule slitte tupper, og fremdeles se smashing ut i antrekket!

 

For langt hår, sjekk ut denne videoen:


For kort hår, sjekk ut denne: 

 

6. FLATT HÅR

Har du flatt og livløst hår, kan det resultere i et dårlig hår-år. Hvis dette er tilfellet, anbefaler vi å investere i en lettshampoo- og balsam som ikke gir ekstra tyngde til håret. Hvis flatt hår derimot kun inntreffer innimellom, er det beste tipset vi kan gi deg er å tupere håret på kronen av hodet. Ta små seksjoner av gangen, og tupér kun hårrøttene.

Spray hårspray med godt hold i hodebunnen, og deretter spray håret mens du har hodet opp ned. Da skal du ha sexy volum når du løfter hodet igjen. Gre endene av håret forsiktig, og bruk en naturbørste til å glatte ut den delen av håret som er tupert. 


7. HÅR UTEN HOLD

Hvis du har frizzy hår, har du helt sikkert prøvd å rette det ut ved flere anledninger. Problemet er bare at det aldri holder seg rett! Ingenting skriker "bad hair day" mer enn glatt hår som begynner å bli frizzy igjen. Vi har funnet en løsning som kan hjelpe deg med å holde frisyren, og det innebærer ingen dyre produkter eller smertefulle behandlinger! Det eneste du trenger å gjøre, er å ha hårføneren din i nærheten når du retter ut håret. Bruk kulde-settingen til å kjøle ned hver seksjon med hår du retter ut. Når du er ferdig, er det viktig å bruke en hårspray med hold for å bevare det glatte resultatet. 

 

(Fra stylista.no. Du finner innlegget HER)

Dagens


 


 

Dagens humør: Jeg er ved godt mot idag jeg! Jeg har vært å kjøpt seng til gjesterommet, dvs mamma tok sengene (for jeg kjøpte en dobbeltseng) også fikk jeg en av hennes gamle. Men jeg er fornøyd jeg. Ble seng hvertfall! Vi har bygd rommet slik at det akkurat er plass til en seng i bredden, men vi har jo ikke tenkt på litt margin til å ta på laken så det var en ganske morsom business.. haha. I tillegg har jeg fått handlet inn litt og snart kommer store søster og barna på besøk <3

 

Dagens burde: Vel, det var noen ærender jeg ikke fikk gjort idag, pluss at jeg kunne kanskje tatt fredagsvasken idag så hadde det vært unnagjort. Menmen

 

Dagens frisyre: Helt flatt hår, uvasket og med en topp oppå hodet med noe av håret. Stort sett sånn det alltid er fordi jeg ikke klarer å gjøre noe med det.. xD


 

Dagens planer: Jeg har vært å kjøpt seng i Drøbak, handlet inn matvarer, hentet pakke på posten og på gina tricot, postet en pakke og et brev. Montert senga (les: skrudd på stålbein på rammedmadrassen) Ja.. resten av dagen er det bare å slappe av å se på tv. Og jeg må ikke legge meg tidlig engang for jeg har ingen avtaler imorgen! DIGG! Broren min kommer og skal overnatte på det nye rommet da. Er den første som skal være der så det er litt hyggelig da. Tenk jeg har gjesterom!

 

Dagens materialistiske må ha: Assa................. måtte ha så mange prikker.. for jeg unner meg LITT fr mye omtrent HELE tiden og jeg har rett å slett ikke råd til å opprettholde denne livsstilen.. xD Så dagens materalistiske må ha var faktisk stålbein til senga. Den hadde tre bein og ja. De var ikke bra nok for meg.. Ah.. hjelp


 

Dagens fundering: Jeg lurer på om man egentlig kan gå personlig konkurs. Altså når man ikke har firma elns så kan man egentlig ikke gå konkurs, eller? HAHA, jeg føler jeg er litt ute å kjøre og er vel så langt man kan være egentlig ganske konkurs. Hvertfall sånn på papiret. Men jeg klarer meg jeg ;)

 

Dagens lengsel: Å få detta nye kamera mitt igang! Jeg har jo kjøpt meg nytt fancy kamera med tanke på bloggen. Også hadde jeg ikke kjøpt minnekort så måtte vente til jeg fikk det for å få det igang. Men så viser det seg at det er noe mer man må gjøre for å faktisk komme igang med kamera. Det går jo fortsatt ikke ann å ta bilde. Hvor inviklet skal det være? Jeg skjønner ingenting jeg.. xD 

Dagens låt: Her måtte jeg herme litt mer for etter å ha hørt denne så fikk jeg så dilla! Makan altså.. 

e2vBLd5Egnk
Martin Garrix & Dua Lipa - Scared To Be Lonely
 

Dagens savn: Stimorol watermelon sense og K </3

 

 

(Inspirert av sraad.blogg.no)

det som ikke dreper deg, gjør deg sterkereHaha, litt overdramatisk overskrift, men seriøst for et styr...Jeg lagde meg bacon og egg til lunsj idag,men hadde på litt for høy varme så det ble nesten brent og da fikk jeg selvfølgelig full panikk for at brannalarmen skule gå. Har roa seg ned litt nå da som det har gått en time og ingenting har skjedd. Jeg åpnet vindu og døra til gangen og hadde på vifte på fult, men var fortsatt overbevist om at alarmen skulle gå og fikk så angst for det at jeg måtte legge meg ned. Sendte noen paniske meldinger til K som er på jobb og bare: PANIKK, HJELP! Haha.. Ikke greit med sånn panikk angst altså. Er så mye rart jeg får for meg...

Bortsett fra det da så har det ikke skjedd noenting idag. Jeg er alene på hybelen og ser på tv. Har tatt oppvasken i to omganger også da, for jeg kokkelerte med så mye forskjellig så det ble litt ekstra og vaske opp xD

Imorgen drar jeg hjemover igjen. Savner Kira så mye, men tøft å dra herfra også. Men sånn er det. Nå skal jeg straks igang med middagen så den er klar til K kommer hjem fra jobb. Har litt panikk for det nå som jeg har så angst for brannvarsleren :D men får ha på lav varme og vifte på fult! Idag blir det ovnsbakt laks, fiskesaus, poteter og gulerøtter. YAMMI! Gjelder å fokusere fremover og på det som er positivt si!

Vårens store IT-farge 2017

Vårens store IT-farge 2017

(Inneholder annonselenker) 

 

En av vårens største trender er rosa. Den feminine fargen passer til det meste, men den er kanskje aller kulest i kombinasjon med rødt. Hver sin smak men jeg personlig bare digger rosa! Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilke rosa nyanser jeg liker best, syns både knalle og duse farger er så fine!

Her har stylista funnet frem til 14 plagg og accessories som jeg hvertfall gjerne ville hatt i klesskapet :)

 

ROSA FAVORITTER: 
 

1. Cherry Bomb T-skjorte fra Vero Moda, 129,- // 2. Kåpe fra NLY Trend, 599,-  // 3. Mobildeksel fra H&M, 70,- // 4. Topp med volanger fra Zara, 349,- // 5. Lang genser fra NLY Trend, 299,-  // 6. Choker i sateng, 50,-  // 7. Bomberjakker fra Alpha Industries, 1499,-  // 8. Veske fra Zara, 299,- // 9. Genser med trompetermer, 299,-  // 10. Solbriller fra H&M, 99,-  // 11. Caps fra Wood Wood, 399,-  // 12. Plisséskjørt fra NLY Trend, 249,-  13. Nøkkelhank fra Iphoria, 249,- // 14. Sko fra Even&Odd, 599,- 


Den sukkersøte fargen kan enkelt gjøres mer rocka. Gjør som Gigi Hadid og kombiner rosa med sort for et røffere uttrykk. Vil du kjøre den rosa trenden helt ut, kan du gå for et helrosa antrekk, med sporty detaljer. 

 

(Kilde: stylista.no, artikkelen finner du HER)

Mandag og en god start på uka!

Jeg og K dro en tur til sentrum der jeg skulle innom Fretex og se etter noen skjulte skatter, men fant ikke noe idag da. Så dro vi ned på Strandtorget for å ta en kaffe og da ble det lunsj også. Jeg tok kylling og bacon salat som vanlig og en kaffe mocha. Så gikk jeg innom Cubus for de hadde sånn kampanje med 40 % rabatt på en vare så da kjøpte jeg denne jakka:Trench HER

Nå er vi hjemme igjen og jeg sitter og ser norske talenter for jeg fikk ikke med meg alt når jeg så det på fredagen og K sitter å gamer. Ikveld skal vi begynne på en ny serie som heter "saknad" det er en svensk krim/drama serie. Håper den er bra! Føler det er lenge siden jeg har sett en ny serie jeg virkelig liker, men har litt håp for denne serien altså. 

Ønsker der en fin mandagskveld og god start på uka!

UKEN SOM GIKK #22


 

UKENS SOM GIKK #22


 

AKKURAT NÅ

Sitter å drikke kaffe vanilla og ser på hver gang vi møtes på sumo. Prøver å catche opp med lørdagsunderholdning jeg ikke fikk med meg igår siden vi var ute på middag ;) Formen begynner å bli ganske bra, var rimelig redusert før idag.. hehe, men vi koste oss igår da!

 

HØYDEPUNKT

Var ganske koslig å få blomsterbukett på døra på valentines day <3 Også var det et høydepunkt å få polaroidkamera, vanlig kamera og kamerastativ i posten på onsdagen!
 

UKENS OPPTUR

Å se K igjen og feire valentines og bursdag igår spesielt. Var en utrolig hyggelig middag med de nærmeste vennene til K. 

 

UKENS CRAVING

Fortsatt jordbær! :D

 

UKENS FAVORITT

Jeg er in love i denne buksa. Den gjør liksom alle antrekk litt laidback og kule.
UKENS INNKJØP     

       UKENS LÅT       

dBnXkgPKzPs

Drake - legend. Jeg har fått så dilla på denne den siste uka. Haha.. jeg kommer vel alltid til å være en stor hiphop fan og denne sangen syns jeg bare er helt amazin'
 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Haha, jeg har tidenes dummeste irritasjonsmoment denne uken men sånn er det. Jeg har fått så dilla på å tenne duftys i lieligheten på kvelden, men så har jeg mange lys som slutter å fungere, altså veken er tom før selve lyset er tomt. Så når det er sånn halvveis brent ned så slukker det. Hva er det for noe liksom? SÅ irriterende! xD

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Happy valentine's day!

Født i feil kropp

 

10 FORSKJELLER PÅ KVINNER OG MENN!

Det er vel ingen grunn til å late som det ikke er forskjeller på kjønnene. Stort sett er det ting kvinner og menn generelt sett er bedre enn hverandre på, eller bare områder der vi ja, er litt forskjellige. Her har jeg lagd en liste på 10 forskjeller på kvinner og menn som jeg syns er ganske typisk, og litt morsomt ;)

Er du uenig eller har andre eksempler, kom gjerne med dem i kommentarfeltet!


 

Interesser:

 

Hva vi egentlig mener: 


 

I senga:


 

Om utseende: 


 

Om morgenen: 

 
 

Pakking: 


 

Under sykdom:

 
 

På badet:Som foreldre: 

 

Bildetaking:

Født i feil kroppJeg har tidligere sett hele sesong 1 av "født i feil kropp" og likte serien veldig. Nå har sesong 2 begynte å rulle på skjermen og etter å ha sett to to episoder på tv gikk jeg over til sumo for å få sett mer og ja, nå har jeg sett ferdig sesong 2 på to dager.. Det var jo så interessant så jeg måtte bare se litt til hele tiden og vips så var jeg gjennom hele sesongen. Liker så godt flere av de som er med i serien, syns de er utrolig tøffe og inspirende mennesker. Ikke sånn fordi jeg selv noengang har tenkt på de samme tingene, men for de som er i samme situasjon og for at de gir dem en stemme. DET syns jeg er inspirerende. Jeg falt spesielt for hun Emma.. for en skjønn jente! 

Jeg er kommet til Lillehammer nå og jeg og K har tatt noen bilder med polaroid kamera mitt som jeg har hengt på kjøleskapet her. Syns det blir så utrolig kule bilder med polaroid. Får lyst til å legge de ut her, men vet ikke om K har så lyst til å ha bilde av seg på bloggen. Ellers har K vasket klær og sengetøy for den store gullmedaljen og vært på butikken og kjøpt tannbørste til meg mens jeg satt her og så på født i feil kropp.. haha...

Når jeg og mamma kom til Hamar idag dro vi en tur innom CC. Det har blitt et skikkelig stort kjøpesenter nå men utalige butikker og ja, det var bare det sykeste senteret jeg har vært på ever tror jeg. Jeg klarte å gå meg bort når jeg skulle ut av senteret og alle butikkene var sykt store. Altså bare H&M hadde sånn fem innganger og var på to etasjer.. Det tok helt av.. Hehe, me likey.. Men vi hadde dårlig tid for skulle spise middag hos mormor og morfar før jeg tok toget videre til Lillehammer så ble en kjapp visit. Var så koslig og se mormor og morfar igjen. De der altså <3 

Nå sitter vi å ser norske talenter og slapper av. Imorgen skal vi først en tur på kjøpesenteret og kikke litt også ordne oss og ut å feire bursdag og valentines og kose oss masse! Jeg har som sagt noen overraskelser på lur så jeg gleder meg :D

 

Ønsker dere en riktig god helg, kos dere masse! DET skal hvertfall jeg! ♥

Dette sier favorittneglelakken din om deg!

Ukens beautytips på budsjett: Enkel neglelakk

Neglelakk har blitt veldig populært med årene og fargepaletten blir bare større og større. 

Når du står foran veggen av neglelakkfarger i neglesalongen og til slutt velger en farge, er det ikke bare et stilvalg du tar, men du sender også ut en personlig melding til folket.

Det viser seg at en neglelakkfarge representerer deg og her er det laget en liste på hvordan ulike farger beskriver deg som person. 

HVILKEN FARGE VELGER DU?
 

RØDE TONER 
De røde tonene er forbundet med klasse og tidløshet. Er du jenta som liker rød neglelakk best, er du elegant og avslappet.SORT
En sort manikyr oser av selvsikkerhet. Er du en "girl boss", er sort fargen du burde gå for. NEON
De sterke neonfargene er svært enkle å få øye på. Går du vanligvis for neon, er sjansene store for at du er utadvent og eventyrlysten. HVIT
Hvite negler signaliserer at du er trendy og kul. Den hvite manikyren gir et ungt og moderne uttrykk for stilen din. BLÅTT 
Blå kommer i utallige nyanser. Enten det er lys blå eller marineblå neglelakk du går for, anses du som en kreativ person, som tenker langsiktig med blå neglelakk. BEIGE 
De sarte, beige tonene, også kjent som "nudes", passer til enhver anledning og er veldig anonyme. Går du for beige toner sender du signaler om at du er avslappet og hverdagslig i stilen. PASTELLER 
Om du elsker de søte pastellfargene er du romantisk og kjærlig. ROSA
Går du for rosa elsker du å være en jente. Du er feminin, flørtete og morsom. BURGUNDER 
De mørke rødtonene er den mest sexy neglelakken av alle. Velger du denne er du mystisk med en helt særegen eleganse. 

 

(Kilde: stylista.no, Artikkelen finner du HER)

PINKNår man har det litt for gøy med snapchatfilter.. Altså jeg begynner å bli avhengig av filter. Jeg kan ikke ta "normale" bilder lenger. Jeg må liksom ha kanin ører eller hatter eller briller eller ja du forstår.. haha life.. men denne var jo så flott. Man ser jo nesten fin ut vettu. Haha.. jaja.. over til dagen idag.. Endelig kunne jeg sove uten vekkeklokke for første gang denne uken. Det var digg! Men selvfølgelig bråvåknet jeg sånn halvveis tidlig og trodde jeg hadde forsovet meg. Men det hadde jeg jo ikke xD

Etter litt kaffe og stell (jeg hadde jo vasket håret igår uten å rette det og da ser jeg mildt sagt ut som et troll) så dro jeg til Ski der jeg hadde time på Tl salongen for etterfyll av vipper. Forrige gang jeg var der så prøvde vi noe nytt. Å ta omtrent samme lengde hele veien altså ikke lengre ytterst og kortere inn mot nesa og jeg syns det er så utrolig mye finere. Også har jeg ca annenhver med lengde 12 og 14. Jeg liker det litt dramatisk så syns det er finest med litt lengde. Også bruker jeg 3D volum vipper. Syns de mer naturlige gir så lite effekt. Jaja hver sin smak. Jeg er kjempe fornøyd hvertfall, men som jeg tenker hver gang så kunne jeg hatt mer lengde og mer volum. Haha, men det er nok egentlig nok. Jeg har bare litt ekstrem smak.

Etter behandling stakk jeg innom Cmyk på Ski som snart skal stenge og kjøpte noe småtterier som jeg skal ha som gave til tantebarn. De har sånn 10 hårbånd for 49 kr tilbud der og ja. Det er jo gaver til flere av dissa små det ;) Gir som regel neglelakker, hårbånd, bamser og lignende til tantebarna. Det er et flertall av jenter (jeg har 7 snart 8 tantebarn) :O og flere av de er skikkelig prinsesse jenter så de elsker sånn stasj :D

Etter litt shopping tok jeg bussen hjem der jeg bare var innom for å hente noen ting jeg skulle levere også dro jeg videre til Vinterbro der jeg hadde en avtale. Haha det hørtes skikkelig shady ut, men det var det ikke :D Skulle bare levere noen klær på Cubus og innom negl dama og skifte farge siden neglene mine var blitt litt misfarget. Jeg må visst begynne med hansker når jeg sminker meg for har ofte lys gelish på og den blir så misfarget av foundation.. Ikke bra. 2017 problemer altså.. 

Nå skal jeg pakke ting jeg skal ha med meg imorgen da jeg drar først til Hamar også videre til Lillehammer. Gleder meg, men jeg er historiens dårligste på å pakke.. :S Altså jeg har aldri med meg det jeg trenger, har enten bare pakket bukser eller bare gensere og ikke hele antrekk og ja. Mangler alltid noe. Er så mye jeg trenger selv bare for noen dager så går helt i surr med pakkingen.. haha og pakker stort sett det samme hver gang og det er kanskje greit å skifte litt anntrekk fra gang til gang? Vel.. ikke når man er dårlig pakker. Da får man ta det som det kommer, om det så blir full reprise av siste tur innen klær, sminke og hår.. xD 

 

Hva skal du i helgen?

 

 


 

Min valentine's day!Jeg stod opp tidlig for jeg hadde time på A-hus. Fikk drukket noen kopper med kaffe før A hentet meg og vi dro til A-hus. Behandlingen gikk sånn nogenlunde grei, jeg fikk et voldsomt blodtrykksfall eller lignende så jeg holdt på å besvime og ble lagt i en seng på gangen. Noen minutter og et par glass med saft senere så var jeg i bedre form og jeg og A forlot A-hus og dro til Ikea. På Ikea vimsa vi rundt og gikk om hverandre i den jungelen av ting og tang som det jo er på Ikea før vi fant kassen, kjøpte mat og dro hjemover.

Når vi nærmet hos Ski fant vi ut at vi skulle dra innom kolbotn torg, for jeg trengte et par ting. Planen var å kjøpe hvertfall kattemat og klorestang til Kira, men jeg fant egentlig ingen klorestang som slo helt ann så det ble kattemat og noen nye klær på meg også kjørte vi hjem. Etter å ha vært hjemme en times tid ringte det på døren og jeg fikk en blomsterbukett levert på døren. Så utrolig koslig og så fin bukett som også inneholdt et kort og sjokoladekuler som jeg selvfølgelig spiste innen et kvarter.. ehe... men altså, jeg spiser aldri sjokolade, så det må jo være lov på selveste valentine's day eller hva? :D Jeg fant vase og fikk satt blomsterbuketten nedi og resten av kvelden chattet jeg meg K som jo også hadde bursdag (!!) også måtte jeg legge meg halvveis tidlig siden jeg skulle opp tidlig idag.

Med HELT andre ord, dagen skal dagen feires med brask og barm på lørdag! Jeg drar til Lillehammer på fredag og på lørdag har jeg bestilt bord på Egon til meg og K og vi skal spise, drikke og kose oss masse og feire valentine's day og bursdagen til K og kanskje litt min (?) siden vi kanskje ikke er sammen når jeg har bursdag om to uker.. Uh hjelp.. det var liksom et helt annet kapittel det der. Å runde 30 og bikke over. Jeg vet ikke helt hva jeg skal tenke eller føle eller ta meg til.. Fortsette å leve som en 21 åring kanskje? :P

HAPPY VALENTINE'S DAY!Se hva som kom levert på døra idag! Er ikke jeg verdens heldigste? ♥ 

UKEN SOM KOMMER 


 

MANDAG

 

Jeg dro inn til Ski for å handle inn litt mat og drikke, var tom for absolutt alt til og med kaffe kapsler så kjøpte det også. Så skynte jeg meg hjem med alle varene også dro jeg tilbake mot Ski igjen for jeg hadde en avtale jeg måtte rekke. Livet uten lappen altså :P Etter avtalen dro jeg hjem og har sittet i et par timer og sett på opptak av keeping up with the kardashians, gamle episoder.Nå skal jeg snart legge meg for jeg må opp tidlig de 4 neste dagene for jeg har så mye timeavtaler og møter jeg skal i. 

 

TIRSDAG

Jeg har en time på A-hus på morgenen og på vei hjem skal jeg og A innom Ikea og kjøpe et par småting. K har bursdag OG det er valentines day(!)så er litt rart å være her på en sånn dag når K er i Lillehammer, men sånn er det. Jeg har en overaskelse til K da som han får levert på døren på kvelden! Er jo ikke hver dag det er bursdag og valentines day <3 Etter Ikea turen skal vi komme oss hjemover før det blir kø også kanskje innom Vinterbro eller Kolbotn. Jeg trenger kattemat og klorestativ til Kira så skal prøve å få ordnet det. Jeg hadde i utgangspunktet lyst på et stort klorestativ med huler å sånt, men det var når jeg trodde Kira skulle få kattunger så nå tenker jeg at jeg har jo egentlig ikke plass til et sånt stort fancy et så må bli et litt mer standard stativ. Bare hun har noe å klore på utenom sofaen så blir det nok bra :) Vil ha noe sånn som dette:

ONSDAG

Jeg har tre avtaler denne dagen så jeg skal bare løpe fra det ene til det andre. Og garderobemannen kommer for kontrollmål av skyvedørene så jeg må rekke hjem til det.Når alt det er done så har jeg fri resten av dagen og tenkte at jeg skulle starte å pakke. Jeg reiser på fredag!

 

TORSDAG

Jeg har to avtaler, den ene i Ski og den andre på Vinterbro så jeg må først dra inn til Ski til den ene avtalen, og når jeg først skal dit tenkte jeg å prøve å rekke å ta sol. Også skal jeg reise til Vinterbro for den andre avtalen som er på ettermiddagen. Så jeg er ikke hjemme igjen før litt utpå kvelden. Så må jeg legge meg tidlig for vi drar tidlig fredag morgen. 

 

FREDAG

Jeg reiser med mamma og et søskenbarn til Hamar tidlig på morgenen. Vi skal kjøre mamma sin bil som egentlig ikke kan kjøres.. haha.. så søskenbarnet mitt skal kjøre i en annen bil etter oss tilfelle bilen stopper underveis.. :O Vel fremme i Hamar skal jeg en liten tur innom mormor og morfar før jeg mest sannsynligvis tar toget videre til Lillehammer for å besøke K <3
 

LØRDAG Jeg og K skal feire bursdagen som var den 14 og valentines day som var samme dagen. Vi har ikke snakket om det, men jeg tenker at vi skal dra ut og spise på en koslig restaurant. Jeg elsker Heim og Egon så kanskje en av de to :) Så blir det kanskje en overraskelse eller to utover kvelden.. hihi :D

 

SØNDAG

Jeg føler for å slappe av hjemme med noe digg take away og masse filmer. Ha en skikkelig kose dag og bare slappe av. Blir vel litt blogging for min del men bortsett fra det ta det helt piano. 

uføre bidrar ikke til samfunnet

Leste nettopp en slik kommentar på facebooken til Sophie Elise. Altså her legger hun ut et innlegg om at voksne mennesker mobber henne også er det en person som legger ut i kommentarfeltet i en slags støttekommentar til henne at uføre ikke bidrar til samfunnet... Folk altså.. Jeg blir så sint for sånn! Man bidrar vel forhåpentligvis som en venn, mor, søsken, alt mulig selv om man er syk? Man betaler skatt, husleie og regninger som alle andre selv om man er ufør. Av og til syns jeg folk snakker så uvitende og det virker som de tror at det å være ufør er en luksus. Tror ikke det er mange uføre som ikke ville gjort mye for å faktisk kunne være i jobb, enten det er fysisk eller psykisk sykdom. Folk som ikke tenker før de snakker altså. Skjerp deg!

UKEN SOM GIKK #21 

UKENS SOM GIKK #21


 

AKKURAT NÅ

Sitter selvfølgelig å ser kjendis farmen finalen! Blir så gøy å se hvem som vinner. Jeg tror jeg heier på Lothepus, men syns Ida har vært utrolig flink og har bidratt med mye så uansett begge er verdige vinnere. Ellers idag har jeg ikke gjort veldig mye. Jeg sov lenge og har egentlig bare ligget på sofaen hele dagen. Har vasket tøy da.. haha.. søndager altså

 

HØYDEPUNKT

Jeg har kjøpt meg mitt første kamera! For en glede! Det ser slik ut 

UKENS OPPTUR

Jeg har jo vært dagmamma to dager denne uken og for å være helt ærlig så grudde jeg meg litt til det for jeg var redd det bare skulle bli hyling og skriking og slitsomt. Men det har gått så bra! Og for en utrolig skjønn jente jeg har passet. Så enkelt å ha med å gjøre og så fornøyd og tillitsfull. Jeg har bare kosa meg :)

 

UKENS CRAVING

Proteinpannekaker.. Jeg startet på en diett fra proteinfabrikken og proteinpannekaker var en av tingene jeg skulle spise. Og det er så godt!

 

UKENS FAVORITT

Den lille runde klumpen her er akkurat hva du trenger dersom du har en stor parfyme du skulle hatt i en mindre embalasje for en reise for eksempel eller som meg, har fått mange parfyme prøver og de er uten spray funksjon så jeg heller de oppi denne og sprayer på. Love
UKENS INNKJØP
     

       UKENS LÅT       

Im in love with this! Så utrolig chill sang. 

bbOw3Q2cRrw

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg klarer ikke å stå opp på morgenen fordi jeg er så trøtt og har hodepine. Jeg får ikke sove når jeg legger meg og sover som en stein på morran,,, Skikkelig irriterende når man har møter og avtaler man skal rekke. 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

TOP 10 PINTEREST DENNE UKEN

Mindfulness

HURRA!

 

Kan du ikke få bebbiser da kira?Jeg har jo sagt det før at jeg trodde Kira var gravid, men så gikk det noen uker og hun ble ikke noe større så tydeligvis hadde hun bare fått litt for mye pate og treats og det var ingen bebbiser innen rekkevidde. Kira er sånn katt som bare går rundt i hagen, løper rundt huset i noen runder også kommer inn igjen så å tro at hun kommer til å parre seg er vel kanskje å håpe på for mye siden det aldri er andre katter i hagen her og hun aldri går noen andre steder. Nå har det seg sånn at jeg selvfølgelig skal kastrere hun, men jeg har hørt at det er fint for katter å få et kull så derfor ønsker jeg det. Også er det jo så koslig med sånne små nøster og hvis jeg ikke finner gode hjem til dem, som man som regel gjør så hadde jeg beholdt dem selv. Så no worries... ;) Jeg vil ha små kittens! Tenk så koslig da!

Kan du ikke få bebbiser da Kira? :D

23 stilige vinterjakker

23 stilige vinterjakker

 

Her kommer noen forslag til stilige vinterjakker innenfor en overkommelig pris. Det syns hvertfall jeg er veldig viktig. Det skal jo la seg gjøre å kjøpe seg en jakke også..! Vinteren kommer til å vare en god stund til, desverre syns jeg, men når det engang er sånn hvorfor ikke kle seg fint? Det er absolutt ikke for sent å investere i en god, varm og stilig vinterjakke. Og man trenger jo absolutt ikke kjøpe en ny hvert år! Hvis du er smart, kjøper du en tidløs vinterjakke som du kan bruke år etter år. En sort jakke går aldri av moten og den kan styles både opp og ned uansett anledning. En kåpe er klassisk, tidløs og passer til alt. Den kan du også variere med et belte i livet eller et stilig skjerf. Personlig elsker jeg parkas for jeg syns ofte ikke kåper er varme nok også er jeg helt avhengig av hette når det snør fordi jeg sjeldent bruker lue. Men syns det er så mange fine kåper der ute! Spørs om jeg ikke skal unne meg hvertfall en og bruke til litt finere anledninger ;)

 

VINTERJAKKER

 

Blå jakke fra H&M, 599 kr  //  Leopardjakke fra H&M, 999 kr // Sort jakke fra H&M, 699 kr

Sort jakke fra Object Collectors item, 899 kr // Rosa jakke fra Kiss the sky, 599 kr

Bomberjakke fra Objected collectros item, 699 kr // Grå kåpe fra Zara, 799 kr // Grå kåpe med krage fra Zara, 999 kr 

Jakke fra Miss Selfridge, 699 kr // Rosa jakke fra New Look, 709 kr // Sort jakke fra New Look, 799 kr

Grønn jakke fra New Look, 699 kr // Blå jakke fra New Look, 619 kr

Kåpe fra H&M, 799 kr // Sort jakke fra H&M, 1499 kr // Grønn parkas fra H&M, 699 kr

 

Sort boblejakke fra Replay, 1399 kr // Sort jakke fra Vila, 1099 kr

Rosa jakke fra Vero Moda, 379 kr // Grønn kåpe fra H&M, 799 kr

 

Hvit kåpe fra NLY Trend, 629 kr // Grå parkas fra Only, 599 kr // Sort kåpe fra Miss Selfridge, 1099 kr

 

 

(Kilde: stylista.no, artikkelen finner du HER)

ønskeliste februar

Jeg trenger virkelig kamera, en veske og en vinterjakke, men ellers er vel kanskje ikke ønskelisten min ting som jeg absolutt trenger. Men her er det jeg virkelig ønsker meg denne måneden. Det er jo lov å drømme, er det ikke? :D
ÅÅh.. jeg vil ha! Jeg har snart bursdag da.. Så kanskje det er håp for noe :P 

Dagmamma, kardashians og hodepineJeg har vært dagmamma idag. Det har gått kjempe fint og var egentlig bare kos. Vi har vært ute å gått tur og husket i hagen. Det er såpass kaldt nå at jeg turte ikke være for lenge ute med hun så vi var ute bare litt over en time. Så spiste vi middag og lekte. Nå har hun blitt hentet og jeg sitter å ser på The kardashians. En av de tidligste sesongene. Jeg er så fan av den serien og sett alle de nyeste sesongene flere ganger så da måtte jeg starte på nytt. Også går det på tv2 livsstil nå så det er SUPER!

Jeg har begynt en ny behandling for et problem jeg har og en uungåelig bivirkning er hodepine. Igår hadde jeg så vondt i hodet at jeg ikke fikk sove. Holdt på å klikke for meg for det var så vondt. Håpte at dagen idag skulle bli litt bedre men det er om mulig enda verre. Lenge siden jeg har gått med ekstrem hodepine i flere døgn på rad så jeg har glemt hvor ille det faktisk er. Nå er det så ille at jeg såvidt klarer å se, sånn typisk begynnende migrene. Godt jeg ikke sliter med dette til vanlig lenger og at det gir seg etter noen dager. Men tøft når det står på. Så en liten hatten av og masse gode tanker til dere som sliter med migrene, det er forferdelige greier.

Låts åf løv <3

 

Seriene du må se nå

Seriene du må se nå

 

Hva gjør vi på fritiden? Svaret er Netflix, HBO, TV2 Sumo, NRK nettTV, TV3 Play, Viaplay... Og listen går bare videre. Vi ser på serier så klart. 
Alt som ligger ute, har vi sett. Her er listen over hva du burte se på akkurat nå! Jeg har ihvertfall flere favoritter blant disse, men gleder meg spesielt til bloggerne, sesong 6 som har premiere 20 februar. Jeg elsker den serien! 

 

UNGE LOVENDE, SESONG 2

Endelig er "Unge lovende" tilbake med en ny sesong, og hele sesongen er publisert på NRK.no! Norsk dramaserie. Elise, Alex og Nenne er tre ambisiøse jenter i 20-årene som prøver å følge drømmene sine. Serien tar oss med inn i hverdagen til disse tre unge kvinner som prøver og feiler i jakten på en karriere og et forhold. LOVE IT!

 

GIRLS, SESONG 6

Den siste sesongen av serien "Girls", kommer ut nå den 17. Februar på HBO. Dette er derimot i USA, så vi i Norge må kanskje vente enda litt til. Seriebeskrivelse fra HBO: «I den siste sesongen av den Emmy-vinnende serien Girls forsøker Hannah, Marnie, Jessa og Shoshanna å komme nærmere idealet om en moderne kvinne, selv om livet stadig spenner bein på de.

 

RIVERDALE, SESONG 1

Netflix sin nye serie tar oss med inn i et univers av mysterier i småbyen Riverdale. Ny episode hver uke på Netflix. Riverdale starter meget lovende som en herlig spennende High School-serie med trekantdrama, et mordmysterie og massevis av klassiske problemstillinger fra en fartsfylt og hemmelighetsfull tenåringsgjeng.

 

BLOGGERNE, SESONG 6

Fra 20. februar kommer det en ny episode hver uke, Bloggerne er tilbake på TV-skjermen med sin sjette sesong. Dette blir den hittil lengste sesongen av serien, med 24 episoder som skal sendes over seks uker på TV 2 Livsstil og TV 2 Sumo. Ni personer, kjent fra blogger og sosiale medier, skal dele livene sine med TV-seerne. Sesongen byr blant annet på barnefødsler, russetid på bygda, kjærlighetstrøbbel og villmarksliv. Jeg gleder meg!

 

GILMORE GIRLS, A YEAR IN THE LIFE

Gilmore girls kom nylig ut med 4 episoder som tar oss tilbake til den gode gamle serien. Det har nå gått noen år, og spennende ting har skjedd. 

Ni år etter at den populære serien «Gilmore Girls», som handler om livet til mor og datter Lorelai og Rory Gilmore, takket av etter 153 episoder, ble serien i høst gjenopplivet av strømmetjenesten Netflix. Dagbladets anmelder Christopher Pahle trillet fire på terningen og beskrev «Gilmore Girls: A Year In The Life» som en tidskapsel tilbake til en litt snål, enklere tid, til da konspirasjonsteoretikere var søte og det var ok å framstille hushjelper som latinamerikanske stereotyper.

 

YOUNGER, SESONG 3

Fra produsenten av Sex and the city! Den nyskilte 40-åringen Liza prøver å komme tilbake til arbeidslivet, men opplever at unge jenter får alle jobbene. Etter at noen feilaktig oppfatter henne som yngre enn hun er, adopterer hun en ny livsløgn for å få fart på tilværelsen.

 

FLUKT, SESONG 1

Norsk dokumentarserie med Leo Ajkic. Han tar oss med inn i hverdagen til de som er på flukt i verden. Hele sesongen ligger på NRK.no. Serie beskrivelsen: Norsk dokumentarserie i fem deler med Leo Ajkic. Serien gir et innblikk i hverdagen til noen av dem som flykter. Bak hvert tall skjuler det seg en historie. Hvordan vil flyktningene forme fremtiden vår?

 

HAPPY GO LUCKY, SESONG 1

Vi følger Ida Fladen og hennes vei for å komme seg ut av en depresjon. Hele sesongen er tilgjengelig på TV2 Sumo. Ida Fladen lever tilsynelatende det perfekte liv, med gode venner, kjæreste, egen leilighet og drømmejobben som programleder i TV 2. Likevel har Ida slitt med depresjon og angst i mange år, og nå har hun bestemt seg for å gjøre noe med det.

 

THE MINDY PROJECT, SESONG 5

Den morsomme Mindy er perfekt underholdning til en rolig kveld på sofaen. Den ligger på HBO Nordic. Serie beskrivelse: Det var en gang en jente som var forelsket i kjærligheten ? og håpløs på å finne den. Emmy-nominerte Mindy Kaling («The Office») har skapt denne sjarmerende komedien, der hun spiller en lege i trettiårene. Hele livet har hun vært besatt av romantiske komedier, noe som har formet hennes syn på forhold. Selv om filmenes lykkelige slutt kan ha gitt henne urealistisk høye forventninger, gir hun ikke opp jakten på den mannlige hovedrollen. Og kanskje innser hun etter hvert at hun er en unik og original kvinnelig hovedrolle.

 

SANTA CLARITA DIET, SESONG 1

Netflix har samlet mange kjente skuespillere, blant annet Drew Barrymore, i denne morsomme, men litt rare serien. Serie beskrivelse: Santa Clarita Diet er en lystig komiserie som får mye lunhet og snill sort humor ut av samspillet mellom hovedrolleinnehaverne Drew Barrymore og Timothy Olyphant. Hva som skjer når mor blir en av de levende døde er premisset for denne komedien som blander stemningen og settingen fra Frustrerte fruer med «monster med hverdagsbekymringer»-humor. Den kombinasjonen er på sitt beste når serien bruker treffende observasjoner for å utforske den fasadeglade amerikanske forstaden. Det er en arena som skjuler mye mørke, og da er en godhjertet zombiemorder som bokstavelig talt setter tennene i nabolaget en ypperlig guide gjennom all dritten som kan skjule seg bak friserte hekker og lukkede garasjeporter. Dette blir likevel aldri mer enn harmløs humor, og Santa Clarita Diet holder seg unna det som virkelig er vondt og sårt.

 

 

(Bilder og tekst fra stylista.no og google.com. Hovedkilde: HER)

HURRA!Det er onsdag og: FARMEN KJENDIS! Hurra! Jeg gleder meg så mye.. hehe att det er mulig :D Sitter å ser sommerhytta nå og bare venter. Har vært en tur i Ski med mamma, henta pakker og returnert noe pynt på Europris, fant ikke noe plass til det og var greit å heller bruke pengene på andre ting fant jeg ut. Smarte valg altså. Hurra for meg og xD Jeg hadde jo gruppe idag, men jeg var så trøtt og sliten så jeg kom meg bare ikke opp til det så dagen ble litt annerledes enn planlagt. Jeg fikk hvertfall en hjemmedag og tok to forskjellige ansiktsmasker og drakk masse kaffe. Bare kosa meg :D Nå har jeg tent lys og spist protein pannekaker. Dag 1 på dietten. Vi får se hvordan det går! Er så kaldt nå for tiden. Jeg liker det ikke.. Jeg pakker meg selv inn i ull cardigans og skjerf og har skrudd opp gulvvarmen inne, så får kuldesjokk når jeg går utenfor døra. Hardt liv! Håper våren kommer fort! 

MindfulnessHVORDAN?

Ikke døm - ikke døm andre folk eller ting, men legg merke til din reaksjon

Hold fokus - gjør en ting av gangen

Vær effektiv - gjør det som virker og følg reglene

 

Å finne mellomtingen

* Både- og, ikke enten- eller

* Unngå ekstremordne alltid og aldri om andre eller deg selv

* Hva er sant i andres synspunkt?

husk, du vet ikke hva andre tenker - og de vet ikke hva du tenker - si det høyt!

 

Jeg er hellig! 

Jeg skal være grei mot meg selv

Egenskaper - finn minst fem

Gode omgiveler må skapes

Enestående

Radikal akseptering av meg selv

 

Å holde ut - 4 mulige løsninger på ethvert problem

* Løse problemet

* Forandre hvordan du opplever problemet

* Akseptere det

* Fortsette å ha det vondt

 

Å regulere følelser - å handle motsatt

* Sinne: høflig avvisende

* Frykt: møt det skumle

* Misunnelse: tell dine gleder

* Tristhet: bli aktiv, vær effektiv

* Skam: ta kontakt, si unnskyld, bli ferdig med det

 

Ikke la vonde følelser ta styringen

* Legg merke til signaler fra kroppen

* Opplev dem helt

* Husk: Du er ikke din følelse

* Ikke reager eller døm ut i fra følelsen

 

Sank gode opplevelser

* Gjør hyggelige ting som er mulig å få til nå

* Gjør ting som gir gode opplevelser

* Gjør en ting fra en "Hyggelig ting å gjøre"-liste hver dag

* Legg merke til det som skjer som faktisk er bra

 

Top 10 Pinterest denne uken

Det blir daglig lagt ut så mye fine bilder på Pinterest. Jeg har valgt å følge interiør, hårfrisyrer og negldesign, men man kan velge i så mye mer, alt etter interesse. Også får man anbefalinger spesielt til deg utifra hva man liker. Her har jeg plukket ut mine seneste favoritter. En mix av inspirasjon til interiør, negler og hår. Tenk å ha det sånn her hjemme hos seg, eller å ha hår til å lage så flotte frisyrer. Jeg er ihvertfall misunnelig på disse tingene! ;) 

Alle bilder er fra Pinterest og er IKKE mine bilder. For å se mer last ned pinterest appen i applestore eller lignende på android telefoner. Når du registrer deg vil du også motta anbefalinger på mail. 

OPPRYDDNING DEL 1

Jeg stod opp tidlig (syns jeg da). Zzzzz... Jeg hadde time på A-hus og er jo litt reisevei så jeg kom meg opp selv om jeg var halvveis i koma de første timene av dagen. Jeg vet jeg sånn halvveis må skylde meg selv da jeg legger meg alt for sent. Men tingen er at jeg får ikke sove før etter flere timer hvis jeg ikke er stuptrøtt når jeg legger meg, så det blir sånn ond sirkel at jeg legger meg for sent og dermed ikke står opp før sent og sånn holdes det gående. Etter timen på A-hus var jeg og A innom Vinterbro senteret for å handle litt og endte opp på europris fordi jeg skulle ha et spesielt kubbelys som selges der. Europris er kanskje ikke den butikken man forbinder med interiør, men de har altså så mye fint til hjemmet der! Og selv om jeg er litt på sparebluss om dagen så endte jeg opp med å handle med meg både det ene og det andre med ting som jeg ikke engang har plass til.. men fint var det da.. Blir fint i garasjen.. haha.. 

Når jeg kom hjem dro jeg og mamma ned på Selma (som selger kjøkken og garderobe innredning) og fikk de til å lage tegning på hvordan vi kan ha garderobeløsning på det nye soverommet. De kunne skreddersy en løsning så jeg har tro på at resultatet skal bli bra. Valgte hvit høyglans på frontene og med trykkfunksjon så jeg kan ha helt glatte fronter uten håndtak. 

Når jeg kom hjem igjen for dagen gikk jeg igjennom litt regninger og fant plutselig ut at jeg skulle rydde i arkiv mappen min. Den var så full av papirer at det ikke gikk å få inn flere ark så det måtte bare gjøres. Jeg er sånn som har odnet ogs truktur på alt, men den arkiv mappen inneholdt endel gamle ting for det er vel omtrent det eneste jeg ikke gidder å rydde igjennom så ofte. Og da kan du jo tenke deg selv hvor mye papirer som var lagret i den mappen. Men nå er den ryddet opp i og jeg føler meg ca to kilo lettere (Altså bokstavelig talt, det var ca to kilo med papirer) xD Men fortsatt trenger jeg å få ryddet opp i klesskapet, ikke med klær men diverse hud og hårprodukter som jeg ikke bruker og som bare må bort på grunn av at det opptar plass og gjør systemet mitt rotete der inne. Har en svær kommode med masse kurver fulle av ting inni skapet og der er det bare alt mulig rart som har samlet seg opp gjennom årenes løp. Rart jeg ikke får sove om natta liksom... :P

Hva har du gjort idag?

UKEN SOM KOMMER 


 

MANDAG

Jeg hadde egentlig "fri-dag" så jeg skulle bare få gjort unna noen små greier. Planen var egentlig å få hentet en pakke på Gina tricot og tenkte at når jeg samtidig var i Ski så skulle jeg ta solarium. Men så endte jeg opp med å være dagmamma. Så planene ble litt endret. Nå har jeg levert barnet hos sin mor og har spist middag. Ble fjordland idag gitt.. Som det som regel blir når jeg spiser alene. Hvis jeg i det hele tatt spiser middag da.. :P Nå skal jeg se den nyeste episoden av greys anatomy før kjendis farmen. Finaleuke! Det er så spennende! Men litt kjipt at det snart er ferdig også.. 

 

TIRSDAG

Jeg har en time på A-hus så jeg skal dra dit sammen med A. Det tar jo fort litt tid men håper vi rekker å få gjort noe annet også. Jeg har veldig lyst på en sen lunch på Jams. Den jams salaten er altså så god.. Og søtpotet friesen.. Åh.. Eventuelt har de også god kyllingsalat på Jordbærpikene, pluss at man får foacciabrød til, så vi kunne spist der også. Kyllingsalat altså.. Det er så digg!


 

ONSDAG

Jeg skal i gruppe på dagen også tenker jeg at jeg må finne en dag med mamma som vi kan dra å bestille/kjøpe garderobe til det nye soverommet/kontoret. Tenkte å ha garderobe som overskap lignende, altså over senga for jeg har ikke nok gulvplass til å ha det stående ettersom jeg har kontorpult og pc der inne. Jeg er veldig ivrig etter å få det ferdig her så jeg stresser nok litt med å få ting gjort. Sånn er jeg bare. Liker å komme ordentlig på plass med alt :) Og hvem vil ikke ha litt ekstra skap plass liksom :D

TORSDAG

Jeg har ingen møter eller avtaler, men jeg må gjøre litt forberdelser til møtet jeg har dagen etter. Også skal jeg kanskje være dagmamma. Hvis ikke blir det nok en spa dag hjemme. Jeg har forresten kjøpt meg skin razor som brukes på hard hud på føttene og den er skikkelig bra, så bra at jeg klarte å "shave" av for mye hud og går nå rundt og blør under føttene.. Altså den er drit bra hvis du som meg virkelig sliter med hard hud på føttene, men man må kanskje være litt mer forsiktig enn det jeg var.. xD

 

FREDAG

Jeg skal i et møte på dagen også skal jeg hjem å ta fredagsrengjøringen og på kvelden skal jeg ha tv kveld og bare slappe av. Norske talenter OG senkveld, pluss at jeg sikkert ser opptak av amatørenes mester fra dagen før hvis jeg ikke fikk sett det. Det er så komisk! Har jo bare gått to episoder, men I love it! Det er absolutt noe du burte se om du skal ha litt underholdning men ikke har tid til å følge med på så mye. Og det beste er at det er ikke sånn kjempe typisk jenteprogram som det meste annet jeg ser på xD så det passer å se på sammen med kjæresten <3


 

LØRDAG 

Hmm lørdag ja.. Det er for mye kaos rundt her til å gjør noe spesielt på dagen på lørdager syns jeg. Dra på senteret - kaos, dra å ta sol - kaos, dra på treningsstudio - kaos.. Ja du skjønner sikkert hvor jeg vil... Så man må virkelig prøve å få unna alt man skal i dagene før og bare ha kosedag med null ting som MÅ gjøres på lørdager. Hvertfall hvis man bor i Ski! Skal ihvertfall prøve å finne på noe med ei venninne på kvelden. Vil gjerne ut å spise på Egon eller noe sånt. Lenge siden sist og der er det forholdsvis rolig på en lørdagskveld i forhold til andre steder som er mer utesteder på lørdager. Vi får se hva det blir til. Jeg syns faktisk det er helt greit å ha rolige helger og bare være hjemme også så lenge jeg finner på noe i løpet av dagen. Det være seg gåtur, trening, bytur, shopping ett eller annet. Så jeg gråter ikke om jeg sitter hjemme på kvelden heller ;)

 

SØNDAG

Nå føler jeg at jeg må begynne å få inn noen rutiner på ting å gjøre på søndager. Det blir litt for mye hvile når jeg tar sånne rolig helger og også "hvile" på søndager. Men det blir veldig mye tid til å blogge da, så det er bra! Ellers syns jeg det er en perfekt kino og solariums dag, men spørs om jeg har klart å vente med å gå på kino helt til søndagen. Hvis ikke føler jeg at det blir litt mye å gå på kino to dager iløpet av en uke. Men kanskje jeg bør utsette det til søndagen da.. Hmm.. haha

Dagens...Jeg er så inni det at jeg tror det er allment at man ser på kjendis-farmen.. hehe.. men over til det jeg skulle si, man trenger jo ikke å ha vært på farmen for å kunne svare på de kunnskaps spørsmålene? Altså dette var jo for enkelt? Jeg hadde ikke kunnet den melke seponeringen, men de rene spørsmålene var jo så lett! Og jeg suger i geografi f.eks, men det var jo sånne "siersegselvspørsmål".. Syns jeg da :) Kanskje jeg har litt mer kunnskap enn jeg tror? Jeg gikk jo allmennfag på videregående, men jeg følte virkelig at jeg var under normalt flink i allmennfag. Jeg er flink i samfunnsfag, men sugde tilsvarende i realfag så alt i alt var det ikke lett. Jeg kjempet for å komme meg igjennom videregående spesielt med videre kjemi, matte og fransk. Jeg heide på Tore så jeg er kjempe glad for at han vant. Må heia på underdogsa vettu ;) neida, men jeg liker Tore. Syns han virker som en flott fyr og han er litt mer menneskelig syns jeg, ikke så uovervinnelig og mektig, men mer down to earth og sånn som folk flest er. No offence til andre, men er litt lei av folk som klarer alt og er sånn mestere i alt mulig. hehe, dagens utblåsning det her! Nå skal jeg se på "happy go lucky" også legge meg. Jeg skal være dagmamma imorgen ser det ut som.. Jeg har egentlig endel ting og ordne så det kan jo bli artig med en kid på slep.. Men ja, sånn er det jo faktisk mange som har det og klarer de det så klarer vel jeg? Man kan hvertfall ikke gi seg uten å prøve :)

UKEN SOM GIKK #20


 

UKENS SOM GIKK #20


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser på opptak av Gullfisken fra igår. Planen var egentlig å se det da, men jeg ble så trøtt så jeg gikk å la meg halvveis i programmet så da ser jeg det nå. Nyter samtidig min 3 espresso for dagen. Livet med kaffemaskin altså.. DIGGDIGGDIGG. Har forresten fått dilla på et nytt program som heter sommerhytta. Liker konseptet og personene som er med i serien veldig godt. Har det på opptak så jeg får med meg alle episodene, har fortsatt ikke skjønt når det faktisk blir sendt og hvor ofte.. hehe men med opptaksdekoder finns det ingen verdens problemer si! For eksempel så hadde jeg ikke fått med meg 4 stjerners middag denne uken så da gikk jeg bare i ukesarkivet og fant frem til det. Det er jo for bra! Altså livet før og etter opptaksdekoder.. Haha, skjønner du eller?? xD 

 

HØYDEPUNKT

Var så digg å få vært på Ikea på fredagen og kjøpt og montert opp garderobe i gangen! Nå er den nesten ferdig, måtte bestille et par kurver og en ekstra skohylle på nettet for fant ut at jeg fikk plass til litt mer enn jeg først trodde. Også mangler jeg jo selve dørene da. Det har jeg bestilt fra Garderobemannen og de må ta kontrollmål så tar litt tid før det kommer. Jeg har vært skyvedører i speil. Tror det blir bra! Kan aldri få for mange helfigur speil syns jeg :D


 

UKENS OPPTUR

Helgen har vært veldig bra, fått gjort unna masse og vært litt sammen med noen tantebarn, sovet godt og kost meg med tv kvelder. Godt å ha litt å gjøre samtidig som man får slappet av litt. Tusen takk til mamma som har vært med meg rundt på ulike ærender. Ikke så lett når man ikke kan kjøre selv.

 

UKENS NEDTUR

Å gå på vekta tidligere i uken og innse harde fakta.. Jeg visste det var ille, men ikke SÅ ille.. Jeg fikk faktisk litt sjokk. Jeg har faktisk gått opp 21 kilo på under 3 måneder.. :O Tror ikke mange hadde taklet det så bra, så er litt synd på meg syns jeg.. Er jo ikke som at jeg har stappet innpå med sjokolade hver dag.. :(

 

UKENS CRAVING

Jordbær! De fra meny er best! Utrolig digg med kesam lime på også.. mmm

 

UKENS FAVORITTFøler meg faktisk ganske bra i denne jeansen. Den er kul samtidig som den er veldig stretchy så jeg gikk ned en størrelse og da holder den ting på plass så det er bra. Ofte blir bukser litt posete på meg fordi jeg må ha en større størrelse så er avhengig at det er mye stretch så jeg kan ha en mindre størrelse. 


UKENS INNKJØP
UKENS TANKE

Det er et uttrykk som heter "Fake it until you make it". Og i det siste så har jeg gjort nettopp det. Jeg står opp og kommer meg til avtaler og gjør unna ærender og fokuserer på å få det hyggelig her hjemme. Selv om jeg noen ganger egentlig ville holdt senga. Det gjør hvertfall at jeg kommer meg igjennom å får fokuset over på andre ting enn bare det jeg sliter med. Jeg kan ikke si at jeg føler at jeg har klart det enda, men jeg tror det er noe i det uttrykket at hvis man bare keeps on going så vil det etterhvert føre med seg gode ting og kanskje ting som der og da virkelig tung og uoverkommelig lar seg gjøre alikevel. 

                

       UKENS LÅT       

dkrnrohcm_s

 

Clean Bandit + Sean Paul + Anne-Marie ? Rockabye. Har sånn love/hate forhold til denne sangen for selv om den er utrolig fengende og har en bra tekst så er det enkelte partier i sangen som bare er.. merkelige.. Hadde vært bedre uten Sean Paul i sangen syns jeg da.. Men den har nå festet seg på hjernen og har dermed blitt denne ukens låt. Av og til velger jeg ikke helt selv hva som blir det rett å slett xD

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Når jeg har på radioen på badet så stopper musikken når jeg skal føne håret. Virker som hårføneren slår inn på dab radio.. Det er så irriterende.. Er dette normalt? Var aldri sånn på FM radioen.. Snodige greier.. 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Ikea trip, norske talenter, handy fredag

Nylige innkjøp - Januar

hvilesøndag?

Jeg ble vekt i 11 tiden og var kjempe trøtt.. haha søndag altså.. O skulle hjelpe meg å montere ferdig garderoben. Skulle ha en topp hylle over innredningen og den måtte kuttes til og jeg har ikke sånn sag så da trengte jeg litt hjelp. Nå er det hvertfall ferdig og det ble tilsynelatende veldig bra. Jeg er fornøyd. Med så lite plass er det bra å få plass til noe i det hele tatt tenker jeg da ;) Ellers idag har jeg bare slappet av, jeg kjøpte meg en hotell pute, altså sånn kjempe svær pute på Ikea og den er så utrolig digg! Jeg sover så godt med den og den har virkelig bare blitt en stor favoritt. Jeg har sett ferdig hele ukens 4 stjerners middag, jeg pleier ikke vanligvis å se det, men syns det var litt interessant når Sophie Elise og Omer var med så derfor ville jeg se på denne ukens programmer. Nå sitter jeg å ser dokumentaren om Magnus Carlsen som ble sendt på VGtv her om dagen, drikker pepsi max og har nettopp kost meg med chicken premium salat fra peppes.

En typisk søndag for meg altså.. :P Viktig å slappe av og lade opp til en krevende uke! Neida, jeg har en ganske avslappende uke forran meg. Litt ting som skjer, men jeg har stort sett et ganske kjedelig liv. Ingen fotoshooter, eventer eller tv-innspillinger på gang. Desverre.. Haha

 

Håper dere har hatt en fin helg og en fin søndag. Husk å hvile litt da :D

NYLIGE INNKJØP - Januar

I det siste har jeg kjøpt inn endel pynt ettersom jeg har gjort om stilen her hjemme littegrann. Jeg liker fortsatt ting i sølv og glass, men har begynt å like bronsje, gull, svart og knalle farger. Har kjøpt litt klær også, men faktisk ikke beholdt så mye av det jeg har bestilt på nett så ble mest ting og tang. Jeg har blant annet gått til innkjøp av disse tingene fra Ikea, Nelly og H&M Home:


Jeg er hvertfall kjempe fornøyd med disse tingene. Den hvite hyllen med sølv kanter og turkise klokken er fra Ikea, resten av pyntetingene fra H&M Home, cardigans fra H&M og jeansene fra Nelly. 

Ikea trip, norske talenter, handy fredagYes, jeg har vært på Ikea! Og a-møbler da, men det var bare for å fikse noe for lille søster.. Nå er jeg vel tilbake og har montert garderobe innredningen så langt det lar seg gjøre. Det mangler å kjøpe inn hylle til å ha øverst over pax stammen og å montere kleshenger stang. Men skal prøve å få ordnet det imorgen. Altså jeg kan ikke forklare hvor digg det blir å ikke ha ytterjakker hengende på soveromsdøra og få det inn i et skap! På tide altså! Nå har jeg tross alt bodd her i 6 år.. :O

Over til noe annet, jeg er ferdig med å montere og sitter å ser på opptak av nroske talenter. Jeg elsker det programmet! Er så utrolig grei fredags underholdning. Om det er norske talenter eller Idol har ikke så mye å si, men sånn talent show er underholdene :D Jeg koser meg like mye hver fredagskveld jeg. Da har jeg liksom gjort unna fredagsrengjøringen og kan bare slappe av og kose meg. Også er det fri dag dagen etter å samtidig som det er mulig å finne på noe siden butikker er åpne. Jeg har jo nevnt det før, men jeg er ikke noe fan av søndager. Hvis man ikke ligger fyllesyk så er det bare en evig lang dag der det ikke skjer noe. Hehe, du skjønner sikkert hve jeg mener. Får ikke gjort noen ærender osv. Men bloggen gjør faktisk at søndager ikke er så kjedelige for det er en bra dag og forberede ulike innlegg som skal postes i begynnelsen av uken, som "uken som gikk" innlegget som jeg prøver å ha fast hver uke.

Men det var en ting jeg ville spørre om. Er det noe som er spesielt interessant å lese om å som dere vil jeg skal blogge om? Jeg blogger jo som regel om ting som interesserer meg som mat oppskrifter, sminke og produkt greier og klær. Har planer om å gå til innkjøp av et kamera så jeg kan begynne med vlogger og legge ut litt bedre bilder. Fotoshooter osv, ikke bare selfies med snapchat filter liksom xD Men hvis du har noen ideer setter jeg pris på tilbakemelding. Jeg tester jo ukentlig diverse sminke, hud og hår produkter f.eks så kunne jo lagt ut noen anbefalinger osv, men er jo mye av det allerede ute i blogg verdenen så jeg vet ikke hvor interessant det er. Jeg har kanskje ikke så mye innflytelse akkurat og er derfor jeg ofte legger ut ting som er lagt ut fra større nettsteder osv, fordi jeg tenker at de har bredere innflytelse og dermed blir det mer relevante innlegg hvis du skjønner hva jeg mener. Uansett, setter pris på dere som følger meg og for alle som kommenterer, så KOMMENTER! 

Love u guys <3

NYTT DESIGN!Som ikke funker helt.. Jeg la inn alt av koder igår, men har fått noen feilmeldinger på noen av kodene. Utropstegn og x'er. Aner ikke hva det betyr men har sendt en mail til de som har laget designet så får vi se. Akkurat nå føler jeg at blogg siden min er ganske.. tom.. hehe.. Ble liksom ikke helt sånn som det var i malen. Men nå har jeg hatt bloggen i over et år så det var på tide og oppdatere litt. Håper dere liker det, når det blir ferdig da.. Det er en prosess :P

Jeg er nettopp ferdig med husvasken for denne uken og sitter å ser dagens episode av home and away. Skal dra til Ikea i 6 tiden og er nok ikke hjemme før litt sent. Ting tar tid på Ikea.. :D Også må jo alt monteres og det blir sikkert til at jeg gjør det iløpet av helgen. Mye jobb, men jeg gleder meg til å få garderobe! 

Ønsker dere en fin helg <3

SMS-RULETT!

 

 

 

 

 

 

(Bilde fra google)

Har dere sett sms-rulett programmet der Sigrid Bonde Tusvik er programleder? Er et eldgammelt program med en rekke kjendiser som sender sms'er til vilkårlige folk på telefonlista. Jeg har sittet å sett på snart to sesonger og syns det er så underholdende og ikke minst kleint! Er så mange jeg bare IKKE kunne ha sendt sånne meldinger til på adresselista mi. Jeg hadde nok trukket meg i runde 1.. xD Men nå måtte jeg bare skru av før jeg fikk sett ferdig for jeg må rett å slett legge meg til å sove. Plutselig var klokka så mye liksom. Men jeg har fridag imorgen da, det vil si jeg skal vaske leiligheten og på Ikea og kjøpe garderobeinnredning, men sånn bortsett fra det så har jeg ingen møter eller avtaler, så da kan jeg hvertfall sove relativt lenge.. Som jeg elsker det altså og ikke måtte ha på vekkeklokke.. priceless.. 

natta <3 

PARANOIA

(Bilde fra google)Jeg har vel egentlig bare en skikkelig dårlig dag. Jeg har så mye angst og paranoide tanker at jeg blir helt knekt. Jeg tåler ikke at folk er slemme eller konfronterende og jeg tåler ikke motgang noe særlig for jeg freaker helt ut. Jeg er oversensitiv.. Det er så ofte at folk sier at de har angst og noia osv, men jeg vet ikke om det jeg kaller angst er noe annet. Jeg skjønner for eksempel ikke hvordan det går ann å ha angst også dra på trening eller ja, gjøre noe annet enn å gjemme seg under senga. Jeg kan egentlig ikke foreta meg noe for når jeg gjør det så er jeg mer disponibel for å få angst og paranoia. Jeg lever jo i perioder i full isolasjon bare for å skjerme meg selv. Jeg skjønner ikke hvordan jeg skal klare å ha et liv, altså virkelig LEVE og ikke bare eksistere.... </3

Insider: Bikinifitness

(Bilde fra google)


Jeg sitter å ser på Insider på FEM som omhandler bikinifitness. Vanligvis er jeg ikke veldig for så mye fokus på kropp som det er i fitness, men dette programmet var virkelig interessant. Kroppen er jo et kunstverk og hvorfor skal man ikke kunne dyrke det frem på best mulig måte hvis en gjør det for sin egen del. Dette er definitivt ikke for alle, men de som liker å drive med det gjør det vel fordi de ønsker det håper jeg. Så da må det vel være like så greit som å gjøre det bra i karriere, sport og så videre. Men vær sin smak altså. Jeg er villig til å gi avkall på mye når det gjelder hva jeg spiser og jeg kunne gjerne trent mye hadde jeg vært i form til det. Men jeg syns ikke det er så fint med altfor mye muskler. Fint med veltrente lår og armer, men sixpack for eksempel. Jeg syns ikke det er noe fint. Jeg er sikkert bare rar, men jeg har absolutt aldri ønsket meg det. Flat mage, ja, ruter, nei.. xD Neida, men jeg syns det er veldig skummelt når det er så mye fokus på kropp, vekt, mat og trening som det er i fitness og turn for eksempel. Jeg tenker at det sikkert er mange som sliter med forskjellige problemer angående dette i disse miljøene. Men jeg vet ikke, kanskje jeg tar feil..

 

Hva syns du om fitness?

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits