FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

BLI KJENT MED MEG - 20 SPØRSMÅL med svar 

1. Hva er mellomnavnet ditt?

Mellomnavnet mitt er Marie med stum e siden det er svenskt navn. Så Det uttales Marri, altså ikke Mari ;)

 

2. Hvor kommer du fra?

Jeg kommer fra Hamar i Hedmark fylke. Født og oppvokst der, men flyttet derifra når jeg var 16 år. Også er jeg halvt svensk da.
 

3. Hva var favorittfaget ditt på skolen?

Samfunnsfag, religion og sløyd :D
 

4. Favoritt sang for øyeblikket?

Kanye West - Famous. Jeg blir ikke lei jeg... 
 

5. Hva er favorittmaten din?

Indisk eller cæsarsalat, vanskelig å velge :)
 

6. Favoritt drikke?
Pepsi max med isbiter og sugerør. Eventuelt owerking zero, caffe mocca eller lyseblå redbull. Haha

 

7. Hva er det siste du kjøpte?

En crop genser fra BIKBOK i grå. Den var på salg for 79 kr. Me like
 

8. Favoritt bok?

Jeg leser jo egentlig ikke noe særlig bøker, med unntak av når jeg er på stranda i syden. Da hender det jeg prøver å lese en bok, uten noengang å ha fullført dem. Jeg blir bil, buss, båt, tog, flysyk, u name it så dermed leser jeg aldri bøker annet enn når jeg ligger på stranda xD Så ja må ta en av de to jeg har lest sånn delvis på ferie da. Kanskje politi av Jo Nesbø
 

9. Favoritt farge?

Rød eller rosa. Uansett rød eller rosa så må det helst være en knall fargenyanse. Liker ikke babyrosa eller veldig mørk rød. Det gjelder både negler og klær. 
 

10. Har du kjæledyr?

Ja! Jeg har en katt som heter Kira. Og hun har nylig fått kattunger, så akkurat nå har jeg faktisk tre kjæledyr <3
 

11. Favoritt høytid?
Jul eller påske.. Jeg syns jul er utrolig koslig, men litt stress også, mens påsken er liksom alltid bare chill, så kanskje påske faktisk.

 

12. Hvilke land har du vært i?

Norge, Sverige, Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Østerrike, Kypros, Egypt, Spania, Bulgaria, Tyrkia.. Tror det var alle..


13. Snakker du andre språk enn bare norsk?

Ikke sånn veldig flytende, men forstår og kan snakke sånn delvis muntlig, Engelsk, Fransk, Svensk og Dansk
 

14. Hvor mange søsken har du?

7!  Yes da.. og alle har samme mor og far
 

15. Favoritt butikk?

H&M tror jeg. Finner alltid noe fint der, pluss at de har jo alt mulig så man kan på en måte få alt på et sted og de har store romslige butikker. Det liker jeg. 


16. Favoritt restaurant?

Egon eller Jams

 

17. Nevn 4 blogger du leser.

stina.blogg.no

sophieelise.blogg.no

arielsoylandos.blogg.no

sraad.blogg.no

 

18. Favoritt film?

Det er mange.. Jeg elsker skrekkfilmer og actionfilmer. Men den filmen jeg har sett flest ganger er scarymovie 3. Tror jeg har sett den typ 40 ganger. Den er genial. 
 

19. Hva gjør deg glad?
K, shopping, musikk, fotball og serier

20. Hva er din gulity pleasure?

Reality-tv xD

insomnia, shopping og fredagstacoFredags taco'n er døtta ned på, duftlys er tent og jeg sitter å ser på norske talenter. Det var jo umulig å få sove inatt, ikke vet jeg hvorfor, men har slitt med å sove i noen dager nå så dermed sov jeg til sånn 1-2 tiden idag. Jeg skulle til sentrum for å ordne noe greier der også en tur på strandtorget, men K kom hjem fra skolen å la seg med engang for det var fler som ikke fikk noe særlig søvn inatt, så det endte med at K sov og jeg tok bussen til byen. Etter å ha fikset et par ting der tok jeg bussen ned til strandtorget og ordnet noen greier der også hentet K meg der noen timer senere også dro vi hjem å lagde taco. Da var jo klokken blitt nærmere åtte så jeg satt på norske talenter og lagde mat samtidig. Fredagskvelder altså, det er altså så kos. Jeg gøsser meg max (som man sier her i Lillehammer - gøsse, istede for å kose seg) Det er så mange merkelig ord og uttrykk. Er så vidt jeg henger med selv, og jeg er her ofte xD Uansett, ville bare titte innom for å si hei og oppdater litt. Jeg har som sagt stressa litt rundt idag så ble litt sen oppdatering, men sånn blir det noen ganger ;) På søndag skal jeg hjemover igjen og ja nå har jeg hatt litt lenge "fri" så det blir noen dager med mye som skal gjøres. Men så er det påske rett rundt hjørnet så da blir det masse tid til å kose seg og slappe av. Og K kommer hjem, så påsken blir nok veldig bra! Gleder meg til å se Kira igjen og kattungene! Nå har de sikkert vokst litt og løper rundt så det er gøy! 

Ønsker dere en riktig god fredagskveld og fin helg! 

Slik fjerner du sminke fra klær

sminke av klaer

 

Hvis du bruker sminke daglig er det like sannsynlig at du vil få foundation på klærne som at en Kardashian legger ut en selfie den dagen. 

Til og med nye klær kan ha foundation-flekker du ikke ser før du er hjemme fra butikken, noe som er ganske irriterende. Enda verre er det hvis det ikke går vekk i vask! Heldigvis har vi et par tips til deg som kan hjelpe mot både foundation, pudder og mascara, slik at det ikke er over og ut bare fordi du trekker t-skjorta over hodet om morgenen. 

NB! Sminke er ofte oljebasert og det er vanskelig å få olje av stoff. Hvis det ikke fungerer med vanlig flekkfjerner må du velge om du kan leve med flekken, eller risikere at du ødelegger plagget ved å forsøke å fjerne den med strekere midler. For man kan ikke garantere for resultatet.  Men er plagget ødelagt med flekken, skader det jo ikke å prøve!

 

SLIK FJERNER DU PUDDER FRA KLÆR

Du trenger vaskepulver, en plastikkpose og teknisk sprit (kjøpes på apoteket). 

Finn frem plagget som har fått pudder på seg, og påfør vaskepulver på flekken. Legg plagget ned i plastikkposen og knyt den sammen. La det trekke i cirka et døgn for å være på den sikre siden; klærne blir ikke ødelagt av dette. 

Som regel vil mesteparten av flekken være borte, men hvis det er noe igjen så kan du gni litt sprit på det. Deretter legger du plagget i vaskemaskinen og vaske den som du vanligvis gjør og så (forhåpentligvis!) er flekken borte!

 

FJERN MASCARA FRA KLÆR

Her er det viktig at du vet om mascaraen din er vannfast eller ikke; det finnes nemlig to ganske forskjellige fremgangsmåter:

- Vannfast: Bruk en vanlig klut av bomull dyppet i rensebensin og forsøk å forsiktig fjerne flekken. Vask plagget som normalt etterpå. 

- Ikke vannfast: Her er det samme fremgangsmåte som med pudder; gni forsiktig på flekken i en lukket plastikkpose i et døgn og deretter rett i vaskemaskinen.

 

FJERN SELVBRUNINGSKREM FRA KLÆR

Selvbruningskrem er noe av det vanskeligste å få av tøy, men det er heldigvis ikke helt umulig. (Pust med magen!) Vær obs på at denne metoden kan bleke plagget, så du bestemmer selv om du er villig til å ta sjansen eller ikke. 

Kjøp en flaske Vanish flekkfjerner som er spesielt til flekker; fåes kjøpt i helt vanlige dagligvarebutikker. Legg litt pulver på flekken og la den arbeide seg inn i tekstilet. Det kan som sagt bleke plagget, men det anbefales å bruke Vanish i små doser i korte perioder av gangen. Fjern heller pulveret og prøv på nytt hvis flekken ikke er borte etter første forsøk.

 

FJERN FOUNDATION FRA KLÆR

Heldigvis er ikke foundation like vanskelig å fjerne som selvbruning, så derfor trenger du ikke unormalt sterke produkter for å fjerne det.

Eventuelt kan du bruke vaskepulver på flekken slik som med pudder, men du kan også legge vaskemiddel rett på flekken. Legg plagget i en plastikkpose, la det trekke et døgn og deretter vaske det i vaskemaskinen en runde. 

 

FJERN LEPPESTIFT FRA KLÆR

Det er veldig normalt at mange får leppestift på for eksempel skjortekragen; et sted du helst vil slippe synlig store flekker.

Hvis leppestiften har blitt sittende på lenge, kan du prøve med rensebensin rett på flekken. Gni det gjerne litt inn og vask plagget som normalt. Hvis flekken er ny, kan du prøve samme metode som pudder.

 

(Tips og triks hentet fra stylista.no)

NEW IN - TRENINGSTØY

Jeg slet med å få sove i natt og da ble jeg liggende å tenke på hvordan jeg har levd livet mitt den siste tiden og hvordan jeg har det med meg selv og trives i min egen kropp. Jeg kom frem til at når man ikke har det bra med seg selv og er misfornøyd så må man gjøre noen endringer slik at man kanskje kan få det bedre på sikt. Hvis man trives sånn ting er, enten man veier 50 eller 100 kilo så er det kanskje ikke så nøye eller viktig å gjøre noen forandringer, men når man ikke har det bra så må man ta tak i det man kan og jobbe for å få det bedre tenker jeg da. Så jeg la en liten slagplan for meg selv og for de kommende ukene om hva jeg kan gjøre. Nummer en er at jeg vil ta opp igjen trening, kanskje ikke på samme nivå som før for da ble det så utrolig slitsomt å trene fordi jeg alltid skulle gi max, men mer sånn for å komme seg ut og ha det gøy med trening. Jeg tenker som så at all bevegelse er bedre enn ingen bevegelse så i første omgang er det ikke så viktig hva jeg gjør, men at jeg gjør noe og at jeg koser meg. Så der lå jeg da, i senga og klikket hjem litt motivasjon i form av litt treningstøy

 

  Og her er noen av mine favoritter akkurat nå:


Seamless outdoor topp, hvit HER / TR2 compression tights, black/striped white HER / Seamless outdoor topp, koral HER / Treningstopp, grå HER / TR2 compression tights, black/nero HER

 

Nå gleder jeg meg til å komme igang igjen og sakte men sikkert få det litt bedre med meg selv! Og det er virkelig på tide det kan jeg love deg. Nå har jeg gått rundt å klagd i flere måneder uten å ta tak i noe bare fordi jeg har så mye fysiske plager. Men det kan man vel jobbe litt rundt, altså ikke trene tung styrke eller løpe på mølle når man har rygg problemer og beinhinnebetennelse, men man kan jo for eksempel trene lår og rumpe eller gå på spinningtimer. Alt er mulig bare man vil tror jeg :)

10 bilder du kjenner deg igjen i hvis du alltid fryser

fryser

 

Hvis du er en av dem som alltid fryser, så har du antageligvis fått høre det fra spesielt gutter som ikke fryser like mye som deg. Som om det er en spøk at du fryser, og at du bare later som. Vinteren for deg består av lag på lag med klær, skjerf og votter allerede i oktober og vissheten om at du ikke kommer til å få varmen i kroppen før til mai neste år en eller annen gang.

Det er faktisk oppriktig synd på deg, og som amerikanerne ville sagt det: We feel you!

 

1. Noen lukker opp vinduet når du allerede fryser fra før.


reddit.com

 

2. Det føles ut som du fryser helt inn til skjelettet.


@wardsnow

 

3. Du skulle ønske du hadde en kjæreste kun fordi han hadde vært nødt til å dele kroppsvarmen sin med deg.


@verou-x

 

4. Dynen og sengen må varmes opp før du klarer å sovne.


@kelsinat0r

 

5. Lag på lag har blitt den nye looken.


@tripps42

 

6. Vennene dine vil ha deg med på en fotballkamp eller en luftetur, noe som gjør at du må sitte ute over lengre tid.


@dj066rapunz3l

 

7. Det er nesten klin umulig å finne klær som både varmer nok og ser bra ut.


@ttheothersideofmylife

 

8. Til og med stranden midt på sommeren kan være litt i kaldeste laget når det blåser.


ohmahgif.com

 

9. Å bytte fra varm pysj til kalde klær om morgenen er et mareritt.


@kardashianngifs

 

10. Du blir hele tiden ertet fordi du er konstant kald.

 

(Hentet fra stylista.no)

ost og kjeks aftenJeg og K har kost oss med brie, babybell, kremost, Castello ost og kjeks ikveld. Det er så utrolig godt! K spurte meg: hvorfor gjør vi ikke det her litt oftere? Svaret har jeg sittet med nå siden vi var ferdige. Jeg har jo laktoseintoleranse og er helt ødelagt i magen nå. Haha.. men det var sjukt godt da :) Jeg elsker ost og kjeks, og stort sett går det greit å spise litt selv om man har laktoseintoleranse, men ikke når man spiser omtrent to pakker med ost. Det er ikke å anbefale. Men det kunne jo vært verre, hvis jeg hadde hatt full melkeallergi så hadde jeg jo ikke kunne spist noe ost i det hele tatt. Så man får være takknemlig at det ikke er så ille, selv om det ikke har føltes veldig bra de siste timene. Nå skal jeg se Paradise og K har benka seg forran pc'n igjen og fyrt opp høy musikk på headsetet sitt. En som ikke er veldig fan av Paradise da for å si det sånn xD 

1,2,3, Ferdig snakka


 

______________

 

Jeg får daglig mail og sms med tilbud om forbrukslån og kredittkort. Altså, jeg har ikke søkt engang, men fordi jeg en gang i tiden har søkt så er jeg vel på en slags liste over Norges mest naive så det er det liksom greit å bombardere meg med helt ugunstige tilbud. Jeg har faktisk vært til økonomisk rådgiver og hun har sett på alle sms'ene og mailen jeg har fått og mener det er på grensen til terror virksomhet. Når man har angst, er sårbar og sliter og disse byråene flere ganger daglig sender deg lånetilbud så er det nettopp det, terror på psyken. Og jeg føler så med alle som er midt oppi det som engang var min situasjon, som får alle disse sms'ene og mailene og som blir så fristet av å ta imot forferdelige avtaler som ødelegger for fremtiden din. For man er ikke rustet til å takle denne pågangen når man er så langt nede og skulle gitt så mye for hver eneste krone. Takk og lov for min del at jeg er over den kneika, men for de som er midt oppi det.. det er helt forferdelig og det burte ikke vært lov. ALDRI ta opp forbrukslån eller kredittkortgjeld!

1,2,3, Ferdig snakka...

 

UKEN SOM GIKK #27


 

UKENS SOM GIKK #27


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser skuler på tid for hjem på tv'n, koser meg med clausthaler, tente duftlys og tyggis. Vi har kjøpt ost og kjeks så vi skal kos oss ikveld! Men først skal jeg vaske litt tøy og K sitter å gamer litt. Vi har vært en tur i sentrum idag for jeg ville innom noen butikker og shoppe litt. Men jeg fant ikke så mye da, men kjøpte en lang baggy genser og en lang baggy t-skjorte i fersken farge fra Urban. Det er så typisk når man trenger noe og har mulighet til å kjøpe så finner man ingenting. Men når man ikke har en krone på konto, ja da finner man alt mulig.. :P

 

HØYDEPUNKT

Det er vært så mange bra dager og kvelder den siste uka! Quiz kvelden på onsdagen var veldig bra, shopping og lunsj på fredagen, også var det gøy i bursdagsfeiring på lørdagen og middag på Egon på søndagen. Jeg har virkelig levd livet den siste uka xD Høydepunktet var alikevel kanskje fredagskvelden da det bare var meg og K, noe godt i glasset og skikkelig mysekveld med masse bra underholdning på tv'n <3 

 

UKENS OPPTUR

Å komme ti Lillehammer på onsdagskvelden var absolutt ukens opptur. K henta meg på stasjonen også dro vi hjem med bagasjen min også tok vi bussen til høgskolen der vi dro ut på quiz på studenten. Og for en kveld det ble! Utrolig gøy og hyggelig og alt det der. Kjempe fin start på oppholdet i Lillehammer.

 

UKENS CRAVING

Av alle ting man kan crave så har jeg cravet knekkebrød med leverpostei. Stabburet leverpostei, du vet den helt vanlige med barnebilde på lokket. Det gikk så langt i forrige uke at jeg møvlet rett fra boksen.. haha!

 

UKENS FAVORITTDigger denne bomberjakka. Den er litt dyr, men utrolig kul.


UKENS INNKJØP
   

       UKENS LÅT       

_MO72qCb7tw

LILA - Don't Let Go (feat. Rat City)

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg elsker tyggis. Det er liksom noe som alle som har vært rundt meg mer en 5 minutter har fått med seg for ja, jeg spiser jo faktisk tyggis. Jeg tygger sikkert en pakke med tyggis i timen, og her er vi inne på tidenes irritasjonsmoment. For hva tror du skjer meg magen når man spiser tyggis? Det vil si at man svelger den akkurat som mat. Og hvor irriterende er det ikke at jeg svelger dem så jeg må stappe innpå med ny tyggis vært minutt. Det må jo gå ann å tygge tyggis uten ås velge den tenker jeg da. Men nei, plutselig har jeg bare svelget tyggisen enda jeg gikk inn for å skulle BARE tygge den og spytte den ut etterpå. Altså svelgerefleksen min er ukens irritasjonsmoment nr.1! 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

15 ting shopaholikere kjenner seg igjen i

A night out

Fredag, shopping, lunsj og tv-kveld

 

Dagen derpå-problemer du kjenner deg igjen i

fyllesyk

 

Å våkne opp etter en lang kveld med festing er ikke alltid smertefritt. Som når du oppdager at vesken din kun inneholder 50% av det du hadde med deg ut på byen. Eller at du har dratt med deg en person eller gjenstand med hjem, som ikke burde vært der...

Det å være dehydrert, kvalm, svimmel og dårlig dagen derpå fører med seg flere problemer. Se hva du kjenner deg igjen i under!
 

10 DAGEN DERPÅ-PROBLEMER:

 

1. Når du våkner om morgenen og fortsatt kjenner deg brisen... Først er det litt gøy, men så merker du at bakrusen er på vei.

2. Når du sjekker telefonen din - og ser alle meldingene du sendte i går. Og bildene. Og videoene. Auch. Men HVA sendte du på Snapchat!?!

3. Når munnen føles så tørr at selv fem hundre glass med vann ikke er nok for å slukke tørsten... 

4. Når du går (eller kryper) inn på badet, og speilet viser en fullstendig annerledes versjon av deg selv enn gårsdagen. 

5. Når vennene dine begynner å fylle inn de sorte hullene i hukommelsen din....

6. Når det gjør såpass vondt, overalt, at du lover deg selv å ALDRI utsette deg selv for denne følelsen igjen.

7. Når du ikke klarer å gjøre noe som helst stående. Så du har ikke noe annet velg enn å både pusse tenner og dusje sittende.

8. Når du til slutt kommer deg inn på kjøkkenet for å finne noe junk. Men det er verken frossenpizza eller chips å finne noe sted - kun cottage cheese og knekkebrød.

9. Når planene dine om å rydde, vaske leiligheten og sortere garderoben blir erstattet med x-antall episoder av "Catfish" på MTV. Følelsen av å være produktiv <3

10. Når du har lovet en venninne å spise en is ute i solen... Problemet er bare at du har plutselig blitt allergisk mot sollys.

Selv om bare tanken på å skulle feste igjen er helt fjern akkurat nå, så glemmer man heldigvis fort.

 

(Hentet fra stylista.no)

 

a night outDagen igår altså.. Jeg stressa halve dagen med hva jeg skulle ha på meg og tok turen ned på Strandtorget for å finne et antrekk, men så endte jeg med å ta på meg noe jeg hadde fra før. Følte meg ikke akkurat veldig pretty igår, men noen halvlitere senere så var det glemt og humøret var på topp. Vi var på bursdagsfest hos R, ei venninne av K. Vi ble endel folk etterhvert og det ble allsang, beer pong og drikkeleker. Så tok vi alle sammen bussen til byen og dro på Brenneriet. De har jo pusset opp der og lagt om utestedet fra en danseplass til et mer rolig miljø. Det var husker der og sitte salonger og var blitt utrolig fint, men det var faktisk nesten litt for rolig der nå. Jeg er jo veldig glad i brune puber og litt roligere steder så når jeg syns det blir for rolig, da er det nok for litt yngre folk ganske kjedelig der. Haha, men det varierer sikkert litt. Føler alle i Lillehammer ender opp på Nickers og at det er der alle er, så der er det alltid stappfult og litt slitsomt syns nå jeg da. Men vi gikk hvertfall videre dit, men ble ikke så lenge før jeg og K dro på bensinstasjonen og kjøpte oss burger også haiket vi med noen randoms hjem igjen. Fin kveld, men er litt sliten idag.. haha xD Kunne sikkert sovet hele dagen, men dro en tur på Egon med K og en kompis og spiste middag og fikk vært litt ute i sola. Altså når vi gikk ut idag så slo vår varmen mot oss som en vegg, det var plutselig så god temperatur ute. Utrolig deilig, I love it! Våren er mer enn velkommen. Nå har vi noen rolige dager forran oss. K har fri frem til torsdag og vi prøver å finne ut hva vi skal gjøre de neste dagene. Hvis været forblir så bra som idag så tenker jeg at vi må komme oss ut hvertfall. Nyte solen og fridager. Nå skal vi se litt filmer og ligge i senga og slappe av. Ikke akkurat et veldig produktiv dag, men hva er vel søndager til for om man ikke kan hvile.. :D

15 ting shopoholikere kjenner seg igjen i

shopoholiker

 

Noen tar shopping mer seriøst enn andre, og for enkelte er det som som en egen sport å regne. En ekte shopoholiker foretrekker å shoppe på egenhånd (det krever fokus!), og får intens lykkerus av å finne sesongens it-plagg til en god pris. 

Hvor shoppinggal er du? Sjekk listen under og se om du kjenner deg igjen!

 

15 TEGN PÅ AT DU ER EN SHOPOHOLIKER:

 

1. Du blir fullstendig blendet av salget, og når du kan kjøpe noe til 70 prosent rabatt blir det umiddelbart også 70 prosent mer interessant...

2. Shopping er som trening for deg. En lang dag ute i butikker er bra for kondisjonen (det gjelder å få med seg mest mulig på kortest mulig tid!) og vekten av alle posene får armene til å brenne. 

3. Notater-appen din på telefonen er en laaaang liste med plagg du mangler - og trenger -  å ha i livet ditt.

4. Kvalitetstid med venninner er viktig, men shoppingen liker du best å gjøre på egenhånd. Du vil helst ikke bli distrahert eller kaste bort tid på å vente, da kan du jo gå glipp av drømmeplagget.

5. Du kan gjerne stå i timesvis for å sikre deg de kuleste plaggene fra en ny og hot samarbeidskolleksjon. Eventuelt sitter du klar som et egg foran pc-en, og oppdatererer nettleseren febrilsk hvert sekund frem til lansering.

6. Shopping er perfekt som belønning når du har fått til noe bra, men det fungerer også som (midlertidig) trøst når ting er vanskelige. En liten ekstra materiell lykkeboost skader jo ikke (annet enn på bankkontoen).

7. Halve innboksen din er full av spam fra diverse nettbutikker som annonserer salg eller nyheter. Men du kan jo ikke melde deg av nyhetsbrevene, for tenk om du går glipp av noe...

8. Du tenker fortsatt innimellom på den HELT fantastiske vesken/jakken du fant i 2014, men som du av en eller annen grunn lot være å kjøpe. Den følelsen = anger.

9. Hver eneste annonse som popper opp på Facebook er produkter fra nettbutikkene du liker?

10. Av og til blir du rett og slett litt flau over forbruket ditt, og ender opp med å gjemme dine nyeste kjøp slik at samboeren ikke oppdager det. "Åh, denne? Den har jeg jo hatt i skapet leeeenge" er en setning som ikke er fjern for deg.

10. Når noen komplimenterer de nye skoene dine, og du svarer med ?tusen takk, jeg vant dem!?. Etter en intens budkrig på Ebay var det nemlig du som endte opp med det høyeste budet... At andre misforstår og tror du fikk dem gratis er helt greit, fordi det er sånn det føles.

11. Du shopper så mye på nettet at når du får hentelapper i postkassen har du helt glemt hva du har bestilt. Det føles plutselig ut som julaften!

13. Når du kommer hjem midt på natten etter en kveld ute, er det ikke nattmat og søvn som gjelder. Nei, først må du ta en runde på nettet og se hva som er nytt hos favorittbutikkene dine. Du burde egentlig vært skjermet for deg selv, for det ender ofte med noen dårlige (økonomiske) avgjørelser.

14. Det er ALLTID en eller flere klesposer/pakker i leiligheten som venter på å bli åpnet og få plass i garderoben.

15. Det er null problem å finne en god forklaring på hvorfor du absolutt ikke kan leve uten akkurat den kjolen/de skoene. "Jeg skal jo arrangere sommerfest i august", "Denne passer perfekt til neste strandferie", "Det blir jo julebord neste desember også...".

 

(Kilde: stylista.no, innlegget finner du HER)

Fredag, shopping, lunsj og tv-kveldIdag har jeg og K og et par kompiser vært på Strandtorget. Etter å ha gått litt rundt å kikket og handlet noe møttes vi på Kafè Opus og spiste lunsj og drakk kaffe. Jeg bestilte meg som vanlig salat og kaffe mocca. Sistnevnte må jeg faktisk bare slutte å drikke for det er jo ikke bra.. Etter lunsj og noen ærender til dro vi en tur på Kiwi og handlet litt også dro vi hjem for å vaske klær. Nå er klær hengt opp og i tørketrommel og jeg sitter å ser norske talenter mens K er på discord på pcen og snakker med boyza. Når vi var på senteret tok jeg meg en egen runde og handlet litt. Jeg har ikke så mye klær som passer lenge og egentlig ingenting jeg føler meg vel i så jeg tenkte å prøve å finne en outfit til morgendagen. Jeg kjøpte noe men egentlig ingenting som jeg kan gå med imorgen så jeg trøsteshoppet litt online. Her er hva jeg handlet:Genser HER / T-skjorte HER / Tights HER

Er så sykt vanskelig når man ikke føler seg vel og skal ut på fest. Man vil jo bare føle seg litt bra hvertfall, men så føler man seg bare som en altfor tunglastet potetsekk.

The struggle is real.. 

quiz kveldJeg var med K og noen venner på Quiz på studenten igår og selvfølgelig endte vi opp på byen. Jeg skulle jo på shoppingfrokost på H&M idag tidlig, men ja, jeg hadde jo ikke satt på vekkeklokke engang for jeg så vel igår kveld at det ikke kom til å skje at jeg stod opp halv åtte for å dra når det ble såpass sent igår. Vi kom på 7 plass sammenlagt i quizen da! Ikke verst, var 20 lag med eller noe sånt. Jeg bidra vel ikke med et eneste svar som de andre ikke allerede visste. Min allmennkunnskap er virkelig sånn at jeg kun kan det som alle andre også selvfølgelig kan. haha! Dagen idag har stort sett gått med til å sove og se på serier på pcen liggende i senga xD Men vi har vært en tur på butikken da og handlet inn til helgen. Nå driver jeg og lager ovnsbakt laks, gulerøtter, potetbåter og saus. Ovnen er veldig treg her så det er vel ca klart om en times tid. Står jo 10-12 minutter på laksen, men jeg har aldri lagd laks som er ferdig på så kort tid i ovn. Så det tidsperspektivet der kan ta seg en bolle. 30-40 min i normal ovn vel å merke, det er mer realistisk. Resten av kvelden skal vi bare slappe av og ligge i senga, spise mat og se på tv. Late dager!

11 problemer jenter med tynt hår har

11 problemer jenter med tynt hår har

#Thinhairproblems-hashtaggen på Twitter er god underholdning, og lett å kjenne seg igjen i hvis man selv har tynt hår. Her er en liste over de mest morsomme og mest irriterende problemene jenter med tynt hår har.

 

1. JENTER SOM KLAGER PÅ TYKT HÅR

Du forstår deg ikke på jenter som klager på hodepine fordi håret er så tungt, eller jenter som våkner opp om morgenen med hår som ikke har tørket enda. Du skjønner ikke hvordan det går an, og irriterer deg bare over klagingen. Eller enda verre, jenter med tykkere hår enn en hest som klager over at de har tynt hår.. Altså.. 

 

2. HAIR EXTENSIONS

Du håper at hair extensions kanskje løser problemet, men så forteller frisøren din deg at håret er for tynt til å dekke over. Hvordan skal man ellers løse problemet?!

 

3. KRØLLER

Etter 20 minutter med krølltangen og en boks hårspray, er håret like flatt og kjedelig som det alltid har vært. Ingenting holder seg. Bortsett fra fettet i hårsprayen, selvfølgelig.

 

4."BUN"

Enkelte hårfrisyrer er helt umulig å oppnå med tynt hår. Spesielt en ballerinabun, eller hårdonut, som er populært nå. Man har rett og slett ikke nok hår til å dekke hele, og da blir det bare dumt.

 

5. MUSEFLETTER

Musefletter eller to fletter går ikke fordi håret er altfor tynt og flettene blir for små.

 

6. HESTEHALE

Å ha håret i hestehale innebærer å vise resten av omverdenen hvordan hodebunnen din ser ut. Såkalte "baldspots" dukker opp, og er helt umulig å dekke til.

 

7. TØRRSHAMPOO

Hver morgen bruker du en halv flaske tørrshampoo, men håret ser fremdeles flatt og fett ut på slutten av dagen.

 

8. BLOWING IN THE WIND

Nope.

 

9. DEPRIMERENDE DUSJ

Hver gang du dusjer ser du at masse hår renner ned i sluket, og du blir like lei deg hver gang. Spesielt fordi du ikke kan gjøre noe med det, og du vet at det ikke kommer til å bli bedre heller.
 

10. LUESVEIS

Du slipper i hvertfall luesveisen, fordi du unngår å bruke lue i det hele tatt. Du føler du ser skallet ut, og bruker ikke hodeplagg med mindre det er 30 minus ute.

 

11. FLETTER

Den populære Elsa-fletten fra "Frost" er bare å glemme. Eller lange, kompliserte fletter for den saks skyld. Du har ikke nok hår til å flette verken rundt eller over, og ender alltid opp med fransk flette langs hodebunnen.

--------

Som et plaster på såret legger vi med denne videoen som inneholder noen tips og triks du kanskje ikke visste fra før av. Lykke til!

 


(Kilde: stylista.no)

 

pakkeselSånn følte jeg meg på vei hjem fra avtaler idag.. Jeg hadde vært å henta en stor pakke fra Nelly på posten, handlet på butikken og hentet 4 (!) pakker fra Gina tricot, pluss at jeg hadde handlet på Big smile day på Cubus for ikke å glemme veska mi, skjerf, jakke.. haha! Var så vidt jeg kom meg på bussen og hjem med alt detta! Ikke så lett å bestille på nett og ikke ha bil altså.. Nå sitter jeg i stua å ser på et aldri så lite maraton med keeping up with the kardashians. Har en rekke serier på opptak så når jeg har tid benker jeg meg forran tv og ser på serier. Andre elsker å gå tur i fjellet, spise god mat, være sosial.. jeg elsker å se på serier xD

LIFE

Slik legger du foundation med blender


 

Det er ikke alltid like enkelt å legge en perfekt foundation uten skjolder, flekker og ujevnheter. 
Et hett tips er derfor å bruke en blender. 


En blender er en svamp som er formet som et egg. Det finnes mange typer og størrelser. 
Noen er helt eggeformet som Beauty Blender, mens andre har tre runde sider og en helt flat, som Dior Backstage Blender. 

Hvis du kun bruker fingrene til å legge foundation, blir det fort like mye foundation på hendene som i ansiktet. I tillegg er det ikke så lett å få foundationen jevn. 

Å legge foundation med kost, er også en kunst. Det kan fort bli for mye foundation og vanskelig å få den til å "blende" inn i huden. Det verken ser eller føles veldig naturlig ut. 

Derfor er en blender genial. Den er god å holde, fordeler mengden foundation perfekt og gir et fantastisk resultat. 

Eggefasongen gjør det enkelt å fordele foundationen over hele ansiktet, men også på stedene hvor det kan være vanskelig å komme til som rundt nesen og øynene. 
Bare se på filmen fra Dior nederst i saken hvordan Hanneli Mustaparta gjør det. 

Og husk at det alltid er lurt å bruke en primer under foundation for det beste resultatet og for at den skal sitte hele dagen. 

 


(Kilde: stylista.no. Du finner innlegget HER)

en ulykke kommer sjelden alene...det har vært en litt spesiell dag.. Det skjedde en ulykke her hjemme og jeg måtte ringe ambulanse. Morfar hadde en ulykke forrige uke og ligger på rikshospitalet og nå ligger mormor på a-hus.. Livet er skjørt altså. Etter ambulansen hadde hentet mormor og kjørt sin vei prøvde jeg å sove litt til for det var ganske tidlig og jeg hadde begynnende migrene. Men fikk selvfølgelig ikke sove, siden det var så mye som hadde skjedd og jeg er litt sånn at når jeg først våkner så får jeg ikke sove igjen før til kvelden. Nå er jeg straks på vei ut døra for jeg har time på beautynest og skal rett derifra til Ski sentrum til en MR undersøkelse av ryggen. Så er det bare å komme seg hjem å pakke ferdig også slappe av resten av kvelden og forhåpentligvis få lagt meg litt tidlig. Har blitt litt for lite søvn de siste dagene og jeg går bare rundt å er konstant trøtt egentlig så I need some sleep! Må opp tidlig imorgen og torsdag også så jeg får sove ut til helga tenker jeg ;) 

Ønsker dere en fin dag

UKEN SOM KOMMER 


 

MANDAG

Jeg fikk besøk av ei dame fra finn som skulle kjøpe noen klær så jeg stod opp litt tidlig for å rekke å våkne før hun kom. Etter at hun hadde vært her tok jeg bussen til Vinterbro for å freshe opp neglene mine. De hadde blitt litt misfarget så jeg fjernet gelishen og fikk lagt på ny fresh lakk i ganske knall rosa.

Når jeg kom hjem lagde jeg middag også gikk jeg for å hjelpe hun som leier med å ordne nett og tv. Stakkar hun hadde ikke fått det til å fungere siden hun flyttet inn.. Så kom et par som skulle se på kattungene og etter at de hadde bestemt seg for en katt dro de hjemover. Nå sitter jeg i sofaen i stua med mamma og mormor som fortsatt er på besøk da hun ble dårlig før idag og ikke fikk dratt hjem igjen stakkars.. Så da blir hun vel en dag eller to til. Så det er jo hyggelig. 

 

TIRSDAG

Det er Big smile day på Cubus og dit har jeg tenkt meg! Se om jeg kan finne noe fint. Ellers skal jeg henge med A og kanskje ta en kaffe eller noe sånt, handle litt og drive dank. Neida, jeg har egentlig litt ting jeg skulle fått unnagjort så det blir å ordne alt det. På ettermiddagen skal jeg en tur innom Beautnest i Ski og freshe meg opp litt før jeg skal til MR.

 

ONSDAG

Jeg skal i et møte også hjem derifra også får jeg besøk av noen fra Ås kommune.Så er det bare å hive seg rundt å komme seg til Oslo for å ta toget videre til Lillehammer! Gleder meg!!!!!!!


 

TORSDAG

Jeg har veldig lyst til å dra en tur på Fretex mens jeg i Lillehammer, så tenkte å gjøre det på torsdagen. Også kanskje ta sol når jeg først er i sentrum. Usikker på om K har skole denne dagen, ellers blir sikkert K med. Annet enn det har jeg/vi ikke planlagt noe mer i detalj enda. Bare slappe av og nyte tiden sammen :)

 

FREDAG

Sove, sove, sove.. hehe neida, men jo prøve å sove ut på morgenen hvertfall. Gleder meg til å ha noen dager helt fri og bare slappe av. Se filmer i senga, lage god mat og se på norske talenter, senkveld og senere med Tørnquist. Skikkelig kose dag <3
 

LØRDAG 

Tror vi skal i bursdag til ei i klassen til K. Så da blir det vel full fart og sen kveld. HIPP HURRA for R! xD 

 

SØNDAG

Max slække søndag tenker jeg. Bestille noe fet mat og se masse filmer. Kanskje få til et etterlengtet kino besøk? Spørs hva K er up for. Alt er ikke opp til meg vettu! Her er det likestilling på valg av aktiviteter! 

UKEN SOM GIKK #26


 

UKENS SOM GIKK #26


 

AKKURAT NÅ

Har nettopp kommet hjem fra en kjempe koselig middag sammen med lillesøster, Susanne. Nå sitter jeg i sofaen med mormor og mamma og skal se dagens episode av 71° nord etterfulgt av neste sommer og helt perfekt. Perfekt tv kveld med andre ord! Jeg er egentlig ganske trøtt idag så gleder meg til å legge meg i kveld også. Hehe. Å sove altså.. finnes det egentlig noe bedre. Enough said.

 

HØYDEPUNKT

Høydepunktet denne uken var kanskje kvelden idag da jeg var ute å spiste middag på Egon med lillesøster. Veldig hyggelig! God mat og godt selskap. Er ikke så ofte vi får tid sammen bare vi to så det var absolutt etterlengtet. Vi bestilte fries n dip til forrett og bestilte begge to cæsar salat til hovedmåltid.

 

UKENS OPPTUR

Hele helgen har egentlig vært ganske bra. Jeg har slappet av og kost meg masse. Ellers har uken vært litt stressende siden jeg har leid ut leiligheten og måtte få en masse ting på plass. Var en opptur og komme i mål med utleie og komme seg på plass her hos mamma også og at det gikk såpass bra med å flytte Kira og kattungene :)

 

UKENS CRAVING

Jeg har cravet omelett med ost ganske mye de siste ukene egentlig. Det er så enkelt og lage og blir som regel veldig bra. Nå er jeg imidlertid blitt skikkelig lei og tror ikke jeg kommer til å spise omelett på en stund.. haha

 

UKENS FAVORITT
UKENS INNKJØP


  

       UKENS LÅT       

kJQP7kiw5Fk

Luis Fonsi - Despacito ft. Daddy Yankee

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT


 

Jeg har jo kjøpt min andre areca plante. Den første kjøpte jeg fra Ikea og den visnet etter et par måneders tid. Så jeg kjøpte en ny en fra Plantasjen og nå holder den på å visne også.. Skjønner ikke hva jeg skal gjøre.. vanne mer, mindre, mer sollys, mindre sollys.. Altså meg og ekte planter funker bare ikke.. det er så irriterende og bruke masse penger på en plante også bare visner det. Jeg spurte til og med på Plantasjen hva jeg kunne gjøre og fikk beskjed om å dusje bladene i vann regelmessig. Og det har jeg gjort helt fra begynnelsen, men den visner for det. ARG!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Den store dagen

Sol, kittens, tv-jakt og barnepass

BEST FØRHar du sett programmet: Best før med Linn Skåber i hovedrollen? Det er så artig. kleint og rart.. hehe. Jeg ler meg ihjel. Sitter å ser noen episoder på sumo nå og må stadig trekke på smilebåndet. Anbefales! Nå skal jeg straks ut å spise middag med lillesøster. Hun kommer å henter meg om en halvtimes tid. Blir godt med litt mat, jeg er egentlig skikkelig sulten. Dagen har gått med til å slappe av. Jeg sov så godt inatt så ville liksom ikke stå opp idag. Elsker sånne dager der man er utrolig trøtt og bare kan sove og sove uten at man oversover og får vondt i hodet men det bare er sånn bra. Haha hvis det ga mening..

Kira ligger ved siden av meg i sofaen her. Lille jenta mi <3 Hun er så søt. Imorgen kommer det noen å skal se på kattungene, håper de blir reservert ganske fort så det er i boks. De er jo ikke leveringsklare før i slutten av Mai, men greit å bli litt kjent med nye eiere og ha alt på plass til de skal leveres. Nå kommer S så da må jeg stikke. Vi blogges!

Den store dagen

Dagen var søndag 5.mars. Jeg var i barnebursdag. Jeg ante fred og ingen fare.Jeg spiste lasagne og lekte med tantebarna. Jeg spiste tre store muffins som bursdagsbarnet hadde pynta. Jeg så på VM og hadde samtaler om økonomi og lån med søsken.. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Da jeg kom hjem fant jeg ikke Kira noen steder. Jeg trodde hun var inne når jeg dro og jeg pleier alltid ha oversikt over sånne ting. Men jeg fant hun ingen steder.. Jeg gikk ut og ropte på hun. Hun kommer alltid når jeg roper. Men hun kom ikke. Jeg ble redd og følte det var noe galt. Etter en stund så begynte jeg å lete i klesskapet. Hun ligger der av og til og hadde vært mye i skapet de foregående dagene. Plutselig hørte jeg noen klunke/pipe lyder i rommet. Pulsen økte og jeg tenkte med engang at Kira satt fast et sted i skapet og led. Men jeg fant hun ikke der og skjønte så at lydene kom fra under senga. Jeg tittet under senga og så Kira sammen med et par kølsvarte klumper.

 

Kira hadde fått kattunger..!

Sol, kittens, tv-jakt og barnepassFoto av Monika Svendsen

 

Hei! Hvordan går det med dere? Jeg ble vekt av at noen dunket på døra idag og ble først litt skremt. Hvem er det som prøver å komme seg inn i huset og ikke har nøkkel liksom? Haha, paranoia-Linda.. Det var bare mannen til søster som skulle levere N. Mamma pleier passe henne på lørdager. De hadde glemt at mamma er på hyttetur... Så jeg ble spurt om jeg kunne passe henne istede og det kunne jeg jo, men først måtte jeg en tur til Ski og gjøre unna noen ærender. Nå er jeg hjemme igjen og sitter å venter på at N skal komme. Er så utrolig digg vær idag så vi må vel ut å leke litt tenker jeg. Vi er heldig sånn sett for har barnehage og skole rett i nærheten så har masse lekemuligheter med tanteungene.

Forresten, jeg la ut kattungene for salg på finn igår og har fått noen henvendelser av det som virker som veldig hyggelige folk. Tror kattungene skal få gode hjem. Jeg er veldig opptatt av at de får gode hjem og havner i et rolig område der de kan være ute å sånt. Det er jo ikke rasekatter så de passer ikke til å være innestengt i en leilighet. Må ut å klatre og jakte litt ;) Kattungene er så utrolig skjønne og nå slapper Kira litt mer av også og er litt ute noen ganger og har til og begynt å leke litt igjen. 

Lurer på hva jeg skal finne på resten av helgen. Jeg skal ut å spise enten ikveld eller imorgen med lillesøster, men bortsett fra det har jeg ikke noe planer. Akkurat nå nyter jeg bare å ha huset for meg selv egentlig. Er helt ok å bo med mamma, men har behov for mye alene tid og når jeg ikke har tv på rommet blir det litt kjedelig.. hehe.. derfor er jeg på jakt etter en brukt tv. Driver å søker på Finn, men vil selvfølgelig ha noe bra også skal det være billig, så er ikke så lett xD Fant en igår som var helt krem, men den ble selvfølgelig solgt med engang. Så får fortsette jakten! 

Ønsker dere en god lørdag og en fortsatt god helg! 

That friday feeling

For det første, jeg vurderer nye tattoeringer og har derfor tegnet på meg selv i et par dager nå. Må liksom føle det før det blir evig print. You knooow... Jeg har vært så utrolig flink idag at jeg er rent stolt. Altså alle dere som har jobber der dere redder liv og så videre, dette kan selvfølgelig ikke måle seg med det, men jeg er tross alt syk, og har en annen hverdag. Men jeg gjør mitt beste for å være godhjertet og snill og presser meg mye hver eneste dag. Selv om jeg ikke har en vanlig 8-4 jobb.

Uansett nå driftet jeg litt vekk, bare leste en kommentar på en annen blogg som var veldig spydig ovenfor det å bare blogge og gjøre ærender osv og at det liksom ikke var noe. Hvertfall.. det jeg skulle si.. Jeg dro til legen på morgenen idag fordi jeg trengte en legeerklæring og en henvisning. Jeg har slitt med store svetteproblemer i ganske mange år og når jeg bodde i Trondheim fikk jeg dekka botox behandling under armene som hjelper veldig mot svetting. Idag fikk jeg vite at man kan gjennomgå en operasjon der de klipper nervene under armen slik at man ikke svetter, så vi får se hva som skjer, om det blir botox eller operasjon. Det er som å ha en lekkende vannkran under armene, så noe må gjørras.. hehe.. ekstremt ubehagelig.

Før legetimen var jeg innom coop extra og posten og leverte noen pakker, pantet flasker og handlet inn til helgen, var på dyreklinikken og hentet resept på ormkur til kattungene og byttet en t-skjorte på Vero moda. Altså alle disse hverdagslige tingene man gjør og må få unna er jo ikke noe stress når man kan kjøre, men når man må gå alle avstandene (nei jeg tar ikke taxi for hver meter jeg må gå) så er det ganske slitsomt og stress. Blir mye gåing i løpet av en dag da for å si det sånn. Og det er ikke det beste med kronisk beinhinnebetennelse. Skjønner du eller? Gleder meg litt til juni da for å si det sånn! Kanskje jeg får igjen lappen da. Livet med og uten, det er liksom ALT...

Når jeg kom hjem pakket jeg opp litt pakker, lagde meg Bali kylling gryte, tente lys og har sett litt på Tv mens jeg har hengt opp klesvasker, ryddet ut av oppvaskmaskin og hentet inn tøy jeg skal selge og sortert det, hengt opp osv så alt er klart til kjøper kommer på mandag. Litt jobb og drive eget loppemarked xD men verdt det når man får unna ting. Nå har jeg offisielt tatt helg og skal kose meg med norske talenter og noen glass brus og bare nyte that friday feeling <3

GLOSSYBOX

 

Idag mottok jeg min første Glossybox. Glossybos er den perfekte hverdagsluksusen for deg som elsker beauty og litt spenning i hverdagen! 

Hvordan fungerer det? Som Glossybox abonnent får du hjem en luksuriøs eske fylt med 5 herlige skjønnhetsprodukter hver måned. Dette er en perfekt måte å teste ut spennende produkter - og for å få en herlig overraskelse hver måned. Alt dette for kun 179 kr/måned.

For og informere litt mer om hvordan dette fungerer har jeg hentet litt informasjon fra Glossybox sine hjemmesider:

 

EN SKJØNNHETSESKE

En skjønnhetseske

Hver måned leverer vi fem utvalgte skjønnhetsprodukter i mindre format fra både kjente og nye, store og små merkevarer. Vi har eksperter over hele verden som overvåker de seneste trendene og produktnyhetene og velger ut produktene som du får hjem i en eksklusiv eske for å teste.

 

OPPDAG VÅRE FAVORITTPRODUKTER

Oppdag våre favorittprodukter

Vi elsker skjønnhet. Det er derfor vi hele tiden søker overalt etter de beste produktene. Sminke, hudpleie, hårpleie, neglepleie, duft og annet: gjennom å abonnere får du teste og finne nye favoritter hver måned.

 

LÆR DEG MER

Lær deg mer

Du får ikke bare oppdage og teste produkter, sammen med hver eske følger en guide med informasjon om produktene og hvordan du bruker dem.

 

TILPASSET MATCHING

Tilpasset matching

Alle ser ulike ut og alle har ulik smak og preferanse. Derfor lar vi deg fylle i din egen skjønnhetsprofil når du begynner å abonnere. På den måten kan vi tilpasse innholdet i esken slik at det passer deg.

 

Slik så den første boxen jeg mottok ut, skikkelig fin eske og fint innpakket:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og dette var innholdet, en parfyme, en deo, en ansiktsmaske, en ansiktsolje og en vippetang:

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg abonerer også på Happybox og det er egentlig litt av det samme, bare at Glossybox får man en gang i måneden, mens happybox kommer hver tredje måned. Jeg elsker slike pakker, for det første kommer de direkte hjem i postkassen, du må ikke på post å hente de ut, også får man testet produkter man kanskje ikke hadde prøvd ellers. Er ikke alltid det treffer sånn veldig, men som regel får man noen produkter som man digger og noen som ikke passer og som blir gaver til andre. Uansett finner man en måte å få bruk for det for ;) Det gjør hvertfall jeg! :D

Dagens 


 

Dagens humør: 


 

Jeg er skikkelig gira og glad i dag. Er ikke noe spesiell grunn, men er liksom blitt litt mer vår ute nå. Igår var det jo så fint med sol og greier. Overskyet idag, men fortsatt 7 grader og for varmt til å til og med gå med tynn vinterjakke, det føles helt fantastisk! Jeg bare elsker våren, absolutt den beste årstiden! Selv om jeg må inrømme at jeg gruer meg ganske mye til sommeren.. Trives virkelig ikke med min egen kropp for tiden, så gruer meg litt til å måtte gå med t skjorte og shorts å sånt.. Blæh.. Lære å elske seg selv kanskje? xD

 

Dagens burde: 


 

Føler egentlig at jeg er ganske flink til å få unna det jeg burde for tiden. Står opp hver dag og kommer meg ut og avgårde og får gjort det jeg skal bortsett fra en sjelden gang da jeg rett å slett er for utmattet til å få til noe. Men sånne dager har man jo, det må man bare akseptere. Jeg hadde egentlig et møte i dag men så ble hun jeg skulle møte syk så hun avlyste. Jeg dro alikevel inn til Ski for å hente noen pakker og gå litt på senteret. Så til og plutselig være en fridag føler jeg at jeg har vært effektiv og fått gjort unna litt. En liten burde er vel kanskje å få byttet noen nøkkelhull kapsler på coop obs. Jeg endte jo med å kjøpe nye dørhåndtak på tirsdagen så da trengte jeg dem ikke alikevel, men selv om jeg var rett ved butikken gadd jeg ikke gå tilbake å bytte.. haha.. 

 

Dagens frisyre: 

Jeg har retta håret og har det løst med noe av håret satt opp i en topp. As always egentlig.. bare at noen dager har jeg bølger fordi jeg ikke rekker eller gidder å rette det. Haha.. jeg gjør virkelig ingenting spennende med håret. Jeg kan ingenting! Også har jeg jo extensions så er ikke så lett å sette opp og flette det osv for da synes extension.. Yeahyeah
 

Dagens planer:  

Åh jeg har virkelig ingen planer for ettermiddagen/kvelden. Jeg har fått gjort unna det jeg skal med flyttingen og ga leieboer nøkkel igår så alt er på stell. Men jeg håper mamma får henta tv jeg skal låne i et par måneder så jeg får satt den opp og får tv på rommet. Hvis jeg ikke få lånt meg en må jeg eventuelt kjøpe en billig på finn...Det er liksom litt kleint å se PH og KUWTK i stua med mamma.. haha.. Hun har jo egentlig forbydd at PH vises på tv'n hennes xD

 

Dagens materialistiske må ha:  

Plåta tøysko! Jeg vil ha et par svarte med hvit såle og et par helt hvite. Kjøpte de i hvite på DNA, men er på jakt etter noe lignende i svart. Hmm.. where to find it.. 
 

Dagens fundering: 

Altså.. jeg har snakket om dette noen ganger før, men hva skjer med folk som jobber i service yrket som er så dårlig på service og faktisk virker som hater interaksjoner med mennesker? Det er sjeldent jeg handler i butikk lenger, for jeg orker ikke å møte de forferdelige folka som jobber i diverse butikker. De er altså så sure og uhøflige. Igår var jeg på Cubus og kjøpte to par solbriller og et par topper. Også fant jeg ut at et par av solbrillene ikke kledde meg noe spesielt så jeg dro tilbake for å bytte dem idag. Det som var greia var at jeg hadde sånn bonus siden jeg er medlem av Cubus friends så jeg fikk det jeg handlet igår på en måte gratis så jeg sa til hun jenta i kassen at det skal sikkert tilbake på kontoen eller på en tilgodelapp, altså at jeg ikke skulle ha penger for de. Men hun visste ikke hva hun skulle gjøre så hun tok kontakt med ei annen som jobber der som da begynner å bare: du får ikke penger igjen for dette, det var bonuspoeng og du har sikkert handlet det du fikk bonus på på tilgodelapper blabla.. altså, WHAT?? Hallo! Er jo det jeg sier at jeg ikke skal ha igjen penger! Hun omtrent kjefta på meg, uten at jeg hadde stått og krevd noe.. Åh jeg blir så oppgitt over folk. Bitch ass..

 

Dagens lengsel:Søtpotetfries fra Jams på Ski... Åh så godt det er.. I long for you
 

Dagens låt: 

ux9vr4xfWj4


KSHMR - Wildcard (feat. Sidnie Tipton)

 

Dagens savn: 

Jeg savner K veldig for tiden, enda det bare har gått 5 dager siden sist. Jeg føler meg så utrolig mye mer trygg og komfortabel med meg selv og verden med K. Og uten så føler jeg at jeg må face alt alene og det er egentlig ingen som backer meg. Jeg er liksom bare... alene om å takle sure kjerringer på butikken å sånt.. hehe :P Føles godt å ha en person i livet sitt som er på din side og som synes du er amazing <3

 

 

miss you, miss you..

I Miss You
 

I Miss Your Laugh 
I Miss Your Smile, 
I Haven't Seen You For Awhile. 
I Miss Your Eyes; 
I Miss Your Lips. 
I Miss The Touch Of Your Fingertips 
I Miss All The Things We Use To Do. 
 

But Most Of All I Just Miss You....

 

Janet Cowell

Say you, say meFikk plutselig den sangen på hjernen.. hehe.. Jeg har akkurat satt meg ned for første gang idag. Jeg har vært i to møter, på Tl salongen og etterfylt vipper, shoppa litt og hentet det siste fra leiligheten. Nå håper jeg at jeg har fått med alt! Altså det er så mye man glemmer å tenke på. Klær og ting man ikke bruker akkurat nå, men som plutselig blir aktuelt om en måned. Ikke lett å flytte, selv bare for noen måneder. Heldigvis er leieboern veldig hyggelig så hun har sagt jeg kan hente ting hvis det er noe jeg har glemt, men vil helst bry hun så lite som mulig.

Jeg var jo på time for etterfylling av vippe extensions idag, og jeg er som vanlig veldig fornøyd med vippene. Syns de blir så bra for tiden, nå har jeg virkelig funnet riktig lengde og fylde. Så forresten mandagens episode av PH igår og skal se gårsdagens nå. Så langt syns jeg egentlig ikke det har vært så veldig underholdende, men det kommer seg vel. Gir ikke opp helt enda, men må kanskje innse at jeg rett å slett er litt for gammel til å like Paradise hotel.. haha.. Er jo bare rør, sånn egentlig.. 

Hva syns du om årets Paradise hotel?

UKEN SOM KOMMER 


 

MANDAG

Jeg sov ganske lenge og startet dagen med kaffe og powerking for å våkne. Jeg var altså så trøtt. Mamma kom å hentet meg etter at jeg hadde vært våken en times tid også dro vi inn til Ski for å levere noen returpakker og handle litt. På kvelden pakket jeg litt og gikk att og fram med ting til garasjen og opp til mamma. Også la jeg meg tidlig for å være litt uthvilt til dagen etter på da jeg måtte opp litt tidligere. Er ikke hver dag man kan sove til klokka 12 liksom!

 

TIRSDAG

Jeg stod opp tidlig og begynte dagen med å flytte kattene opp til soverommet mitt hos mamma. Like etter kom A å hentet meg også dro vi til Hjem og hobby ved Vinterbro for å kjøpe maling. Jeg har en helt spesiell farge på noen av veggene på kjøkkenet og stua som de bare har der så da måtte vi dit. Var skallet av noen flekker på muren også hadde jeg sparklet noen flekker der det tidligere var en hylle så var hvite flekker overalt. Etter vi kom tilbake begynte vi å vaske leiligheten og gjøre den klar til nye leieboere. Når vi var ferdige dro vi ned på industrifeltet på nygårdskrysset og var innom coop og Jula der jeg fant nye dørhåndtak til dørene. Nå har jeg festet håndtakene og malt de hvite flekkene. Fant heldigvis en gammel maling for den nye vi kjøpte var litt feil i fargen. Også har jeg flyttet de siste tingene opp og sitter å slapper av med noen episoder av en gammel sesong med KUWTK. 

 

ONSDAG

Jeg skal i gruppe på morgenen også ta lunsj, i et nytt møte også skal jeg på Tl salongen og etterfylle vipper. Også må jeg handle litt og kanskje ta sol. Er litt usikker for nå er det tilbake til full pris på solarium, var jo 50% i hele februar og til den 11 mars. Men er jo så digg å ta sol, så kanskje det er verdt pengene.. Vi får se. På kvelden har jeg ingen planer, som vanlig så skal vel bare slappe av og kose meg med kattene og se litt serier. Jeg vurderer faktisk og se alle sesongene med Dexter på nytt. Det er så utrolig bra serie! Ting jeg kunne ønske var usett altså.. den lista er lang!

 

TORSDAG

Jeg har et møte i Ski, også kommer leieboeren og skal overta nøkkel til leiligheten. Aner ikke når hun kommer så det bør jeg kanskje finne ut av... Greit å vite så man er hjemme hvertfall!

 

FREDAG

Jeg pleier jo vanligvis å vaske leiligheten på fredager, men jeg har jo ingen leilighet å vaske så jeg skal plutselig ingenting.. hehe :P blir vel å ta en tur til Ski og handle litt og kanskje møte ei venninne å ta en kaffe eller noe sånt. På kvelden skal jeg bare kose meg med tv2 underholdningrekka og kanskje dele en rødvin med mamma? Det hadde vært hyggelig.
 

LØRDAG 


 

Jeg tror at jeg skal ut å spise med lillesøsteren min. Utenom det blir det nok en rolig helg og ikke så mye planer. Jeg må virkelig få lånt meg en tv merker jeg så jeg har noe å gjøre på ettermiddag/kveld. Kan jo liksom ikke okkupere tvn til mamma hver dag xD

 

SØNDAG

Jeg tror faktisk jeg skal ta bussen til Langhus for å ta sol på Brun og blid, DET er lenge siden sist! Solhuset i Ski er bra, men ingenting er som brun og blid! Blir aldri så brun som man blir i de solariumene hos brun og blid. Også er jo søndager sånn slapp dag så man må prøve å finne på noen aktiviteter og komme seg litt ut!

JEG FLYTTER UTIdag har jeg og A vasket, støvsugd og ryddet til den store gullmedalje. Fra og med idag sover jeg hos mamma selv om jeg ikke gir fra meg leilgheten før torsdag. Måtte flytte Kira og kattungene opp til mamma siden jeg skulle støvsuge og vaske skikkelig her og da føler jeg at jeg må sove der dem er. Og ja blir jo fort til at man må vaske på nytt hvis jeg hadde bodd her i to dager til. Vi var også på hjem og hobby på nesset for å kjøpe maling for jeg måtte male noen flekker som jeg hadde sparklet også var vi på COOP OBS og Jula for å ordne et par små ting og da endte jeg med å kjøpe nye dørhåndtak da jeg manglet noen deler som ikke selges som deler :P Har både festa håndtakene og malt nå og skal bare slappe av resten av kvelden. Jeg må bare vaske litt tøy og legge på senga, men ellers er jeg klar både her og på rommet jeg skal bo på.

Blir faktisk litt digg og flytte nå fordi jeg har stressa så mye med det i det siste så greit å bare få det unna. Har gjort unna storrengjøring tre ganger siste to ukene fordi jeg har trodd jeg skulle leie ut så føles ok å ha leietaker og være ferdig med alt jeg måtte flytte og så videre. Så lenge jeg har Kira og bebbisene så blir det nok bra uansett. Sett bortsett fra at jeg ikke har tv frem til mai da.. hehe xD

Some days.. 

Keeping up with the kardashians - ny sesong!Nå har jeg endelig fått sett episode 1 av KUWTK sesong 13. Fant forresten ut at jeg aldri fikk med meg den siste episoden i sesong 12 heller så skal se den nå. Dobbelt så mye moro her altså :) Ellers? Jo jeg purka og sov til klokka 11 idag og var fortsatt trøtt da jeg våknet. Litt mistanke om jernmangel, men mulig jeg bare er utmattet. Tar på litt med kattunger og det å leie ut leiligheten kjenner jeg. Tror det skal bli bra å bli ferdig med flytten og bare falle til ro igjen. Jeg prøvde å flytte ungene og Kira inn på stua igår så jeg kunne ha vinduet oppe på soverommet, men selvfølgelig flyttet hun dem inn på soverommet igjen. Hun nekter å godta andre steder, så det blir jo gøy når de skal ut av hele leiligheten om typ et døgn.. :P Håper det går bedre enn jeg frykter.. hehe.. Forresten, den nye sesongen av bloggerne, jeg bare elsker den serien. Syns den nye sesongen er så mye bedre enn fjorårets. Altså ifjor var det litt rart fordi det var så sykt mange med og man var liksom ikke vant til det. Nå syns jeg det er helt greit, og liker de fleste som er med veldig godt. Nå skal det gøsses med litt Kardashians. Ønsker dere en fin kveld <3 

- L

UKEN SOM GIKK #25 

UKENS SOM GIKK #25


 

AKKURAT NÅ

K har nettopp dratt og jeg driver egentlig med flere prosjekter. Prøver å flytte litt ting opp til mamma der jeg skal bo de neste tre månedene og samtidig ser jeg litt serier jeg ikke har fått med meg i det siste også er det jo på tide og oppdatere bloggen! Jeg var ute og spiste middag med Moni og K igår også dro vi hjem til meg også ble det veldig sent så jeg fikk ikke blogget. Jeg pleier faktisk å prioritere blogg uansett, men av og til føler jeg litt på at det er greit å være til stede her og nå også, ikke sitte foran en pc hele kvelden ;) I kveld sendes første episode av den nye sesongen av KUWTK! Gleder meg utrolig mye til den nye sesongen. Den legges vel ikke ut før imorgen da så jeg skal se den da <3

 

HØYDEPUNKT

De siste dagene har vært så utrolig bra! Høydepunktet var nok på orsdag når K kom på besøk for helgen. Vi har bare kost oss i 3-4 dager nå :)
 

UKENS OPPTUR

Definitivt denne helgen. Vi var ute å spiste lunsj på fredag, middag igår og kost oss med Petter uteligger - fra gata til Nordkapp og bare slappet av og kost oss. Dette er jo siste helgen i leiligheten min på en god stund så syns det var ekstra koslig at K endelig kom hjem (hadde jo ikke vært hjemme siden jul) og at vi fikk den siste helgen sammen her.

 

UKENS CRAVING

Brød og aioli dipp.. mmm gøtt assa.. 

 

UKENS FAVORITTDetta instax polaroid kamera. Elsker å ta bilder med de beste menneskene med det og henge opp på kjøleskapet. Memories <3


UKENS INNKJØP
  

       UKENS LÅT       

Hy9W_mrY_Vk


SOLANGE - LOSING YOU.

Innimellom så får jeg så dilla på noen sanger jeg digget for flere år tilbake. Altså det blir ikke gitt så altfor mye bra for tiden syns jeg så da kommer gamle favoritter opp. Denne er så chill, trist og flott på samme tid :)

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg har sikkert sagt det før, men jeg har montert et klaffbord på kjøkkenet da det ikke egentlig er plass til så mye annet. Nå har det seg sånn at dette bordet har ligget i garasjen en stund for jeg har liksom aldri fått montert det. Nå er det gjort, men da oppdaget jeg at det mangler en sånn stål pinne som man trenger for å sette bordet opp. Nå var jo K her i helgen og bare: Åh det har jeg savnet, et spisebord og ville sitte der og spise, men det går jo ikke.. haha.. Jeg ringte kundeservice på Ikea og lurte på om de kunne sende delen eller om jeg kunne bestille på nett, men det går ikke da denne delen ikke har noe varenummer.. Det vil si at jeg må helt til Ikea for å få denne delen. Og jeg har jo ikke lappen så er liksom ikke bare bare å komme seg dit! Sååå irriterende!

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

NEW IN!

07.03.2017

SHORT NAILS don't careJeg fjerna akrylen for ca 2 uker siden og har siden da bare hatt på gelish på naturlige negler. I førsten var det så utrolig rart å ha korte negler, jeg følte med helt avkappet, og klarte ikke åpne brusbokser eller taste på mobilen, men begynner å bli litt mer vant til det nå. Er fortsatt noen dager der jeg savner lange negler, men så lenge man har en fresh lakk på syns jeg egentlig korte negler kan være litt fint også. Idag var jeg innom beauty nails på Vinterbro og byttet gelish fra lyserosa til ganske knall rød. Litt sånn jule-rød egentlig. Jeg ble fornøyd jeg, føler det passer så godt med røde negler når man går mye i svart og grått. Fresher liksom opp outfiten!Etter negl session dro jeg og K på Jams og spiste lunsj. Jeg tok som vanlig Jams salat og kaffe mocca og K tok pasta med biff og pepsi.De har altså så god mat der, men desverre litt små porsjoner syns jeg så hvis man er skikkelig sulten så må man nok heller kjøre på med burger eller noe sånt. Jeg pleier å ta salat og jams fries som er søtpotet fries med aioli, men de hadde noe feil på den friterte maskinen idag så fikk ikke kjøpt det.
Jakker Her / Her

Etter lunsj gikk vi innom Rema 1000 og handlet litt også dro vi til Ski for å hente noen pakker for meg. Jeg hadde bestilt noen nye ytterjakker fra Nelly, noe som jeg trenger veldig. Nå skal vi se på Petter uteligger - fra gata til nordkapp og kose oss og slappe av resten av kvelden med norske talenter og senkveld og et par glass vin. Ønsker dere en fin kveld og god helg  masse kjærleik

NEW IN!

Til og være meg har jeg handlet lite den siste tiden, jeg prøver jo å spare litt penger. Men det er heller ingen hemlighet at jeg har gått opp noen størrelser og i den forbindelse har jeg desverre ikke så mye som passer meg lenger.. Så litt shopping har det blitt. Men jeg har hvertfall ikke brent av flere tusen på sminke jeg ikke trenger! Hehe, man lærer så lenge man lever. Her er hva jeg har klikket med hjem den siste tiden.. 

07.03.2017  

UKEN SOM GIKK #24 

UKENS SOM GIKK #24


 

AKKURAT NÅ

Har tent lys og sitter å ser serier. Sov lenge idag også var jeg en tur i Ski og tok sol og handlet litt. Har vært et veldig merkelig siste døgn. Jeg kom hjem fra barnebursdag igår og fant ikke Kira noe sted. Var sikker på at hun var inne når jeg dro hjemmefra så jeg skjønte ingenting. Tenkte at hun sikkert hadde gått ut uten at jeg merket det. Etter noen timer gikk jeg ut å lette da hun ikke kom da jeg ropte hverken inne eller ute. Var redd hun var inni en av garasjene eller noe. men det var hun ikke så jeg gikk inn igjen og lette i klesskapet for det hender hun ligger inni der. Så hørte jeg plutselig noe piping og tenkte med engang at Kira var skadet eller satt fast et sted. Etterhvert skjønte jeg at lydene kom fra under senga så jeg tittet under og der ser jeg Kira med to bittesmå bebbiser ved siden av seg som pepe og pep! Jeg fikk HELT sjokk! Visste jo ikke engang at hun var drektig.. haha.. jeg bygde en seng med pledd og håndkle og flyttet ungene over i den og da ble de og Kira mye mer rolig. Så nå ligger de i en kurv og koser seg og Kira passer så godt på dem og holder poten over dem for å beskytte. Søteste ever <3

 

HØYDEPUNKT

Jeg var ute og spiste på Egon med Moni på lørdagskvelden og det var utrolig hyggelig. Er ikke så ofte vi får til å ses fordi vi er busy i vært vårt liv, men hver gang vi ses er det alltid like hyggelig. Er ikke så mange jeg er komfortabel med men Moni er definitivt en av dem :) Jeg bestilte cæsar salat. Jeg har spist det engang før og da syns jeg ikke den var spesielt god men denne gangen fikk jeg tips om å ta dressingen ved siden av og det var kjempe smart for da ble den mye bedre når man ikke hadde på så mye dressing.  

UKENS OPPTUR

Vel, vi hadde en sammenkomst med mine søsken og tantebarn på bursdagen min den 1.mars også feiret vi en av tantebarna mine sin bursdag igår med familien. Vanligvis orker jeg kanskje en sånn aktivitet på en uke så å gjennomføre to og komme fra det uten å sove i to døgn etterpå var definitivt ukens opptur. I tillegg var jeg barnevakt på lørdagen og hadde flere møter forrige uke, så jeg syns jeg har vært flink og at det har vært en bra uke. Er sikkert ikke så mye for mange, men for meg og min form så er det kjempe bra og det er jo det eneste som betyr noe :)

 

UKENS CRAVING

Mozzerella sticks! NAM!

 

UKENS FAVORITT
UKENS INNKJØP 

       UKENS LÅT       

EmJpnlkYi3I


OnklP & De Fjerne Slektningene - Narkour


 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg stod opp en dag her og fant lekkasje på vasken på badet og på kjøkkenet.. Haha på samme dag liksom... Etter litt granskning fant jeg ut at den var en pakning på badet som var så porøst at det var revnet og at tuten på vasken på kjøkkenet var gått i stykker. Det tok selvfølgelig litt tid før jeg oppdaget det på badet så imellomtiden hadde det rent vant nedi den skuffen under vasken og i en kurv full av forskjellige produkter, bomull osv som var der. Mye som måtte kastes da for å si det sånn xD Er jo ikke akkurat helt rent det vannet som kommer ned der heller.. Jaja ble en skikkelig opprydningsjau da..

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Et år eldre

Mitt nye liv

Uken som kommer

 

Elsker/hater

 Jeg bare elsker tyggis og er totalt avhengig av å ha noe å tygge på til enhver tid. Jeg tygger til og med tyggis om natta! Favoritten er stimorol sense watermelon og stimorol sense strawberry passion på en god nr.2. 

 Jeg har slitt med ryggproblemer i flere år og den siste tiden har det virkelig vært ille. Jeg hater det! Forferdelig å leve med sterke smerter hele tiden. Jeg føler meg som en 80 åring med alle mine fysiske plager.. haha

 Våren er bare helt fantastisk. Jeg elsker våren. Syns sommeren er sånn middels bra og høsten ganske bra også :)

 Når jeg var barn var jeg et skikkelig vintermenneske og elsket snø og sånt. Men nå som jeg er blitt voksen er jeg rett å slett ikke særlig glad i vinteren. Går bra nå som det har vært såpass mildt de senere år, jeg hater å fryse!

 Im in love! I Duftlys. Jeg bare elsker dem og alle sprayer med godlukt, sånne duftglass med pinner og ja. You name it, I probebly have it

 

Jeg elsker å være brun. Desverre er jeg derfor ivrig bruker av solarium og betakaroten, men det tror jeg ikke er skadelig(?) men å nærmest være avhengig av solarium er kanskje ikke så bra.. Men jeg elsker det. Elsker å få litt farge og varme på kalde vinterdager. Altså jeg tar sol og sommeren også. Jeg gidder jo ikke ligge i sola ute.. haha.. uff..  

 Hvit fisk.. fysjamei.. hat er et sterkt ord, men tror jeg kan si at jeg omtrent hater fiskepinner, fiskekaker, fiskegrateng og torsk. Alle de andre forskjellige fiske typene har jeg vel egentlig ikke smakt for etter å ha testet de tingene som nevnt så boikottet jeg rett å slett all sånn fisk. Jeg spiser imidlertid masse laks og ørret, også liker jeg stekt tunfisk og makrell i tomat.

Drittslenging og folk som generelt bare har slemme ting og komme med. Jeg skjønner ikke hvorfor folk har behov for å snakke dritt og si stygge ting til andre.. mamma sa alltid når jeg var barn at: hvis man ikke har noe godt å si kan man holde seg for god til å si det. Og det er mye sannhet i de ordne der. Shut up!

Jeg elsker kaffe i espressoglass og kaffe mocha. Det er noe av det diggeste som er, kaffe.. Mmmm. 

 I love music! Jeg er skikkelig glad i musikk og har radio, høytalere etc overalt i leiligheten så jeg kan høre på musikk uansett hva jeg gjør og hvor jeg er. Det nyeste nå er min JBL trådløse bluethooth høytaler. Genialt for da flytter jeg bare den med meg dit jeg vil. At folk kan dusje/sminke seg osv uten musikk på, det er sånt jeg ikke forstår. Jeg blir så glad av musikk jeg!

 Verdensmestere.. nå mener jeg ikke sånn verdensmestere som i folk som har jobbet for å ta et ol-gull etc, men folk som tror de er verdensmestere i alt og skryter av seg selv, jobben og barna sine som om det ikke finnes en dag imorgen. Altså vi har kanskje litt forskjellige liv og det bør respekteres like mye av dem som det skal av meg. Jeg sitter ikke å bare snakker om mine ting som blogg, mote og skjønnhet, så please gjengjeld the favor..

 

 


 

 

 

et smertehelveteJeg har passet M og N idag. Eller vært med på å passe kan jeg kanskje si for mamma gjorde mesteparten av jobben. Vi var ute på lekeplassen og lekte butikk og på Vinterbro og handlet. Vi tok turen innom dyrebutikken og så på dyrene, det var stas! Også har vi hatt det litt gøy med snapchat filtere xD

Nå har jeg fått besøk av Moni og vi skal snart til Ski og ut å spise på Egon. Jeg sliter sånn seriøst med å blogge for tiden for jeg har så utrolig vondt i ryggen! Altså det tar helt av fortiden. Var hos legen her om dagen og fikk noen tabletter jeg skulle ta som skulle hjelpe litt også skal jeg til MR og se om det er noe som faktisk er ordentlig galt og synes på bilder. Føles hvertfall sånn, men er vel bare noe betennelse eller noe sånt. Slitt med ryggproblemer i 10 år så begynner å bli LITT lei!

...L I F E...

10 TING JEG SKAL GJØRE I MARS#1 Begynne å ta bilder til bloggen med det nye kamera mitt! Nå har jeg endelig klart å få det på slik at jeg kan ta bilder. Jeg hadde selvfølgelig festet linsa feil så fikk ikke tatt bilder.. Haha.. noob I know.. 

#2 Prøve meg på å videoblogge! Aner ikke hvor interessant det er å følge meg, men har så lyst til å begynne å legge ut video innimellom. Ikke så ofte da. Kanskje en gang i måneden eller når jeg har noe spesielt å filme.

#3 Bestille en reise sammen med mamma! Dette har vi snakket om lenge, men det har ikke blitt noe av enn så lenge, egentlig mest fordi jeg har vært litt treg. Men nå begynner det å friste MYE å dra på tur, for nå er det jo varmere rundt omkring. Blir ikke det samme å dra til Tyrkia når det bare er 15-20 grader, syns jeg da..

#4 Dra ut å spise med lillesøs <3 Fikk det i bursdagsgave av hun og jeg vil absolutt ta det i bruk i løpet av måneden! Så fort som mulig ;)

#5 SPARE! Første steg har vært å ikke sette på ny akryl negler. Det betyr ikke at jeg skal slutte med all skjønnhetsbehandling, men jeg tenker at jeg skal prøve å spare inn litt ved å ikke nettshoppe så mye og tenke nøye før jeg går i butikken og handler. I tillegg skal jeg jo leie ut leiligheten nå og bo hos mamma og da trenger jeg ikke kjøpe alt mulig annet man trenger i en bolig. 

#6 Dra til Lillehammer og besøke K. Dette skjer nok ganske snart. Prøver å dra ca en gang i måneden. Jeg kan nesten ikke vente!

#7 Ta opp igjen treningen. Trenger jeg si mer? Jeg må bare skjerpe meg rett å slett... Dette er ikke greit lenger.. :O

#8 Flytte.. bittersweet.. Bra for økonomien, men blir å savne leiligheten min og det å bo alene VELDIG! Er bare for 3 måneder da. Håper bare det går bra med Kira. Hun er jo vant til å bo her nå også skal hun skifte miljø. Sist gang var hun ikke så fornøyd og begynte å tisse i senga. Håper det går bedre denne gangen!

#9 Ha seriemaraton på keeping up with the Kardashians. LOVELOVELOVEIT

#10 Investere i et ordentlig klorestativ til Kira. Nei, jeg har fortsatt ikke fått kjøpt det :O og det går hardt utover sofaen.. Altså jeg må bare skaffe det.. OG kjøpe ny sofa.. haha

picture perfectMy life was wieved through lenses, my camera a medal worn with pride.

I though it held the moments, that i'd always keep inside,

but looking back at photos, i can't remember how I felt,

the noises that the world made, or the way the warm air smelt.

I don't remeber how the day was, if it was going good or bad,

i've just a snapshot of a moment, that nobody even had.

 

I always thought my photos, were ways to make my moment last,

but you remember life much better, when you don't view it all through glass.

 

-e.h

Vårmote 2017: De viktigste trendene

vartrender 2017

(inneholder annonselenker) 

2017: Vårens trender byr på alt fra røffe snøringer til delikate blomsterprint. Mange av fjorårets trender sklir videre inn i vårmoten 2017, med sterke rosafarger, volanger og sporty hettegensere. 
Og årets heteste farge er: RØD! 

 

BELTER

Gucci belte

Belte fra Gucci, 2.805,-

Beltet er et av våren 2017s viktigste tilbehør. Alle vil ha det supertrendy Gucci-beltet og det er lang venteliste for å få tak i det. 
Det blir litt i dyreste laget, derfor har vi funnet 8 kule belter som du kan ha råd til her!

 

FARGEDE BRILLEGLASS


fargede brilleglass

Mango, 199,- // Le Specs, 699,-

Hippie-trenden fra 70-tallet er tilbake! Nå skal brilleglassene være fargede. Kanskje husker du at trenden hadde en revival på 90-tallet og? 
 

SNØRINGER

Vest fra Zara, 1159,- // Genser fra Zara, 299,- // Korsett fra Zara, 169,- 

De røffe snøringene er å finne på alt fra bukser til korsetter denne vårsesongen. Vær kreativ og kjøp snører på en hobbybutikk. Knyt det rundt midjen, i ermene på en hvit skjorte eller bytt ut lissene på skoene dine slik at de synes bedre. Bare fantasien setter grenser! 

 

STRIPER


Dressbukse fra H&M, 299,- // Topp fra Zara, 299,- // Skjorte fra Zara, 349,- 

Striper er en av sesongens største trender. Er du ekstra modig kan du gå for en skjorte med flerfargede striper denne våren

 

ROSAGenser fra Zara, 349,- (utsolgt i rosa)  // T-skjorte fra Bik Bok, 199,- // Veske fra Abro, 699,- // Sko fra Zign, 749,- 

Den skarpe rosafargen er en viktig farge å merke seg våren 2017 - gjerne i kombinasjon med rødt. 
 

 

SPORTY VIBBER 

Hettegenser fra Zara, 249,- // Sko fra Zara, 399,- // Sekk fra DAY Birger et Mikkelsen, 699,- // Genser fra Zara, 169,- 

Komfortabelt og sporty sier vi ikke nei takk til! Hettegenseren, collegegenseren og sneakers blir med videre i vårmoten 2017. 

 

PUFFERMER OG VOLANGER Skjorte med volanger, 349,- // Topp med puffermer, 189,- // Topp med puffermer, 349,- 

De romantiske volangene har vært i motebildet en stund nå og blir å se i vårmånedene fremover. Nytt for vårsesongen er de volumiøse ermene som setter et særpreg på alle antrekk. 

 


BLOMSTERPRINT 

Sko fra Zara, 799,- // Genser fra Zara, 799,- // Skjørt fra Zara, 299,- 

Om det er på skoene dine, på skjørtet eller kjolen - blomsterprint er HOT i vår!

 

T-SKJORTER MED PRINT


t-skjorter med print

Wrangler 299,- // H&M, 149,-

Enkle t-skjorter med bandlogoer, logoer og tekst er veldig populært i vår. Store motehus som Dior, Vetements og Gucci har laget sine versjoner, som selvfølgelig koster flere tusen kroner og da er det fint at kjeder som H&M, Zara, nelly og Zalando har laget noen som passer vår lommebok. De kuleste bandskjortene får du kjøpt på Velouria Vintage i Oslo og er du i det krative hjørnet kan du lage din egen variant av den populære feminist-skjorta til Dior. 
 

 

JEANS MED BLOMSTER

 

jenas med blomster

Bukse fra Lindex, 399,-

I vår er det kule detaljer på jeansene som gjelder. Dongeribukser med blomsterbroderi har vi observert på flere it-girls, som bloggeren Zanita Whittington, og flere av kjedebutikkene har fine varianter. 

 

 

(Innlegg fra stylista.no. Du finner det HER)

et år eldre

Ble visst litt sen oppdatering fra meg idag...Skulle få middagsgjester så derfor stod jeg opp ekstra tidlig for å rekke å dusje og vaske håret før jeg skulle i et møte i Ski. Etter møtet var ferdig gikk jeg på butikken for å handle inn det vi trengte for å lage middagen. Når jeg kom hjem var O (snekkeren) igang med å liste og fore i gangen. Nå er det faktisk nesten helt ferdig. Litt som gjenstår som skal gjøres imorgen også må resten vente til jeg får skyvedørene til garderoben på plass så det kan listes etter de. Også var det igang med å lage middagen. Det ble kyllingsalat med foccacia brød til. Jeg er jo så glad i det. Omtrent like mye som laks og fløtegratinerte poteter, og siden det er min dag fikk jeg bestemme xD Nå har kvelden senket seg her og gjestene dratt hjem og jeg sitter å ser på dagens episode av home and away. 


 Ingen sak og bli eldre når man har så skjønne folk i livet sitt! Tusen takk! <3

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits