FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

3 ganger på en dag

For et styr jeg har holdt på med i dag.. Jeg sov nesten ikke inatt og stod derfor opp i 6 tiden. Noe av håret mitt var da gult og extension var med rosa skjær etter bleking her om dagen. Jeg tok i lilla shampoo i tørt hår og hadde det i i 60 minutter. Det pleier alltid å gjøre håret litt mer kaldt og grålig. Så vasket jeg håret, føna det og retta det men fargen var akkurat den samme! Så når jeg var ute med A etterpå kjøpte jeg en blond silver farge som hun dama på vita mente at definitivt ville gjøre håret mitt kaldt blondt og få vekk rosa og gul skjær. Hun anbefalte meg å kjøpe to esker fordi jeg har så mye hår så 300 kr senere så gikk jeg å bar på to hårfarger. Når jeg kom hjem tok jeg fargen i håret og hadde fargen i på max tid, altså 45 minutter. Også vasket jeg det, fønet det og rettet det også var fargen akkurat den samme! OMG! Så jeg dro ut en tur igjen og denne gangen kjøpte jeg en blond farge, altså en litt mørkere farge, men fortsatt blond. Puttet det i håret og hadde det i i 5 minutter så det ikke skulle bli for mørkt også vasket jeg det, fønet det og rettet det og nå har jeg sånn lysebrun/grønn farge. Hahaha for en dag og for et styr! Lovely! Kanskje greit å dra til frisøren neste gang? xD

ikke så ung, blond og deprimert

Jeg sliter så mye for tiden at det er vanskelig å skulle blogge. Jeg føler bare det blir så deprimerende alt jeg skriver og ytrer. Men samtidig skal man ha en fasade og juge? Ikke vet jeg, jeg er bare meg og klarer ikke alltid og holde den fasaden uansett selv om jeg prøver aldri så mye. Det verste er egentlig om natten da jeg ikke får sove og jeg blir så destruktiv og mister kontrollen. Også går jeg hele følgende dag med angst og noia fordi jeg har gjort dumme ting som jeg skammer meg over og som igjen fører til at jeg blir gående i en sånn ond, destruktiv sirkel. Jeg har jo skrevet om både depresjon, angst, spiseforstyrrelser og selvskading før så føler ikke jeg skal gå noe mer inn på det enn jeg allerede har gjort. Men det er ikke lett for tiden og dagene er tunge. Lett å skrive om oppturer og høydepunkt i uken som gikk innlegg da liksom.. haha.. skjønner du greia eller ;) Jeg bleket forresten håret igår. Det ble gult og rosa, så idag farget jeg det i en sølv blond farge. Det hjalp litt, men fortsatt ikke helt fornøyd med fargen. Jeg vil ha sånn kald blondt hårfarge/grå tone. Får kjøre på med litt lilla og sølv shampoo så får vi se hvor det ender. Nå skal jeg se PH og prøve å sove. Jeg har fått ny hotellpute og har den diggeste senga så er ikke så verst å ligge i, i x antall timer og ikke få sove. Det kunne altså vært verre. Det kan det jo alltid. 

God natt

savner

Utrolig komisk egentlig for dette bilde er 5 år gammelt allikevel ser jeg eldre ut enn jeg gjør idag. Men idag savner jeg sommer, å være tan, Tyrkia tur, å bade, sole seg og drikke drinker ved bassengkanten... Jeg var forberedt for hadde fått med meg værmeldingen. Allikevel å våkne opp til snødekte veier.. Det er snart mai liksom.. why? Nå skal det jo være skikkelig vår og sol og bar asfalt. Ikke mer snø.. Som en liten trøst skal jeg straks dra å ta sol. I 60 minutter tenker jeg. Bare grille meg skikkelig. Det blir ihvertfall bra :) 

Et indre jordskjelv

Et indre jordskjelv som rister av smerte. 
Smerten som får øynene til å gråte. 
Tanker som får hode til å sprenge. 
Et indre jordskjelv som ingen kan se. 

Alene i mine tanker, tanker som piner meg. 
Et rop om hjelp som ingen kan høre,
for på utsiden er jeg ei blid jente.

9 perfekte fletter til sommeren

sommerfletter

 

Hvis du ser bort fra saltsvannsbølger, rufsete strandsveis og tilfedig topp, er det ingen hårfrisyrer som skriker "sommer" mer enn fletter. Og nei, den  selvfølgelig ikke være überromantisk!

Kanskje skal du i et bryllup, en konfirmasjon eller rett og slett på en hagefest, og ønsker å se litt midtsommer-aktig ut på håret? Kjør på med en sommerflette!

Tips: Sleng på noen ekte blomster eller kjøp hårpynt i butikk, det gir det lille berømte ekstra til flettefrisyren denne sesongen. Mange av de enkleste flettene kan fikses selv, andre trenger du kanskje litt hjelp til? Se inspirasjon til hvordan du kan bli flettefin i sommer her:

 

LØS, SEXY SIDEFLETTE:

Kanskje den enkleste av flettevariantene å raske sammen i en fei. Er du litt mer avansert av deg velger du kanskje fiskebeinsfletten (øverst), men vil du holde det helt enkelt, kan en vanlig flette også funke fint! Sørg for å ha litt løst hår hengende ned på sidene, eller start litt nedenfor nakken for å få den sexy, tilfeldige looken. Rett og slett den ultimate sommerfletten. 

Tutorial: Se hvordan du fletter enkel fiskeflette på YouTube her.

 

 

HESTEHALE-FLETTE:

La deg inspirere av artisten Iggy Azaela og fest alt håret i en stram hestehale bak på hodet, gjerne litt høyt. Begynne å flette alt håret og fest med strikk nederst. Her kan du også fint variere mellom fiskebeinsflette og vanlig, tradisjonell fletteteknikk. Denne stilen gir en litt mer stram og sofistikert look. Men absolutt like sexy!

 

iggy azaela flette fletter

 

iggy azaela flette fletter

 

 

FLETTE I LØST HÅR:

Om du ikke vil sette opp alt håret og likevel ha noe hengende ned, kan du gå for en light variant av fletten. Start helt foran eller fra siden og bruk den mengden hår du ønsker. Stopp fletten bak på hodet og fest med hårnåler. En god og holdbar hårspray er trikset her!

 

flette

 

KRINGLE:

Budeiesveis, hodeflette, kringle, krone... Kjært barn har mange navn. Det som er sikkert er at denne looken spenner mellom alt fra avslappet boho til gammeldags budeie-stil. Velg selv!

Tutorial: Se video av hvordan du lager kringle (crown braid) på YouTube her.

 

budeie flette kringle

 

katy perry flette

 

FLETTEOPPSATS:

Lag én lang flette, to lange fiskebeinsfletter eller hva enn du måtte ønske, og fest den dobbelt bak med hårnåler. En liten fiffig tvist på en ellers "vanlig" frisyre. Voila!

 

DOBBEL FISKEBEINSFLETTE:

Musefletter 2.0! Lag to løse fiskebeinsfletter som starter på hver sin side (gjerne fra toppen av hodet) og fest begge med strikk nederst. Rufse gjerne til frisyren litt for ikke å virke for preppy.

flette

 

HESTEHALE-FLETTE 2:

Samme som øverst i denne artikkelen, men med vanlig flette. Lett som en plett og så stilig!

hestehale flette

 

STRAM HODEFLETTE:

Her kreves nok litt mer tålmodighet og tekniske ferdigheter, men god inspirasjon og helt sikkert noe å prøve seg frem med? Fellesnevner er små, stramme fletter langs hodebunnen som møtes bak hodet, enten i en stor flette, dott eller knute i nakken.
Kardashians har lagt sin elsk på denne typen flette som kalles "corn rows" eller "boxing braids".

 

stram hodeflette

 

stram hodeflette

 

stram hodeflette

 

TYNN PANNELUGG-FLETTE:

Flett bare panneluggen eller en utvalgt hårseksjon på toppen av hodet. La den sammenfalle i en knute med resten av håret, eller la alt henge ned. Hver sin smak!

ashley olsen flette fletter

flette

(Hentet fra stylista.no)

rastløs

Du vet, eller kanskje vet du ikke? Den følelsen når man bare klarer å ligge vannrett i senga eller på gulvet og må konsentrere seg om å puste normalt samtidig som man kjeder seg ihjel og føler på en ekstrem uro, en rastløshet som sprer seg fra hodet til tær.. Jeg vet ikke, det kroppslige ambivalensen er utrolig slitsom hvis man i det hele tatt kan si det på den måten. Mulig det ikke er en greie engang. Men det er sånn jeg må beskrive det. Man har lyst til å ligge helt i ro på et mørkt rom samtidig som man vil løpe maraton eller dra på fest. Det krasjer jo litt da kan man si. Det er ikke så mange som vet, men jeg fikk diagnosen ADHD for noen år tilbake. Ikke det at jeg tror jeg har det, men samtidig har jeg fått diagnosen sosial angst og har man ADHD og sosial angst så er det litt vanskelig å skulle fungere som et normalt menneske, for man er rastløs samtidig som man ikke orker folk. Altså skjønner du, the struggle is real.. Men ja, jeg har vel hverken ADHD eller ekstrem sosial angst, jeg er vel bare litt sånn i grenseland i blant til begge deler. Det burte egentlig vært en egen diagnose for urolige, rastløse mennesker som samtidig er innadvendte. Det er vel kanskje det også, men jeg vet ikke om jeg vil vite hva det er. Trenger ikke flere båser og puttes i eller diagnoser og medisineres for. Jeg vil bare være fri fra alt egentlig. Bare være.. meg..

et lyspunktJeg hadde en skikkelig dritt dag igår rett å slett. Sier det som det er, hehe :P Fikk plutselig et angstanfall igår og hadde det ikke bra. Men idag føles det litt bedre. Det er Big smile day på Cubus og jeg fikk kjøpt en grønn bomberjakke til 50% også var jeg innom H&M og kjøpte meg en ny rød negllakk for den jeg har var nesten tom. Jeg fikser neglene mine selv for tiden så da er jeg stadig på jakt etter negllakker i rør og rosa nyanser. Jeg har liksom ikke funnet noen andre farger jeg liker. Jeg har noen svarte da, men hver gang jeg tar de på så angrer jeg og fjerner det for jeg syns det blir for hardt. Er mye som er fint på lange negler som ikke er like fint på korte syns jeg. Jaja. Ellers idag så har jeg vært i et møte og tatt sol i 34 minutter. Fant ut at max tiden på Solhuset er 40 minutter så da skjønte jeg hvorfor senga alltid stopper når jeg betaler for en time. Men ja 60 minutter er kanskje litt for lenge uansett. Men man blir jo så tan når man overdriver litt så det er litt fristende sometimes. Når jeg kom hjem idag ryddet og vasket jeg kjøkkenet og vasket klær, så idag har jeg faktisk vært litt flink. Ikke ofte jeg bidrar så mye her hos mamma, bortsett fra å vaske rommet mitt, så det var på tide og gjøre det. Rydder jo alltid opp etter meg og vasker mine egne klær og sånt. Men i et såpass svært hus så føles det uoverkommelig og skulle rydde og vaske de store rommene, for det er jo så mye rot overalt og alle skap er fulle. Vi er så utrolig forskjellige jeg og mamma, jeg er sånn som alltid har det ryddig og rent, mens her bare flyter det rundt overalt. Haha.. Nå skal jeg betale noen regninger som kom i posten idag (!) og se på SKAM. Fortsatt ikke sett noe av den nye sesongen. Vet ikke hvor mange episoder som ligger ute engang. Håper det er hvertfall to! GØY! :D

Ha en fin dag! Love

Er problemer bare problemer, en depresjon bare en depresjon?

Det er så mange som snakker om at vi her i Norge har det så bra og at våre problemer er sånn i-landsproblemer. Altså at det vi syns er tøft egentlig bare er fille ting iforhold til hvordan andre har det i andre land. Når jeg er skikkelig på bånn og inne i en depresjon så er det ikke bare selve depresjonen, det tunge, sorgen og utmattelsen som er et problem. Jeg kan for eksempel miste all matlyst og blir alvorlig syk fordi jeg ikke får i meg mat, eller motsatt, spiser fordi jeg ikke får sove på natten og for å søke trøst i noe og ender med å legge på meg så mye at jeg plutselig går under betegnelsen fedme. I tillegg orker jeg ikke gå i butikker og trøste handler på nett for å føle meg litt bedre, noe som fører til økonomiske problemer, orker ikke svare folk som ringer eller på sms, så mister nettverk osv. Altså det jeg prøver å si er at det er mange sider av en sykdom, mer enn bare selve sykdommen, hvis det ga noen mening. Uansett. Jeg snakker egentlig ikke for meg selv, jeg er heldig på mange måter og har mye å være takknemlig for. Det jeg mener er at selv om Norge er et rikt land så er det mange som sliter alvorlig økonomisk, med fysisk og psykisk sykdom, som ikke har sted å bo, som ikke har råd til den maten de trenger, busskort eller bensin. Og er dette egentlig bare i-landsproblemer? Når man har barn man ikke kan sørge for og ender med å miste barna, er ikke det alvorlig nok? Når regninger går til inkasso og du samtidig har problemer med paranoia og angst og til slutt ikke tørr å gå ut av huset, er det bare små problemer? Det er mulig jeg svartmaler det noe veldig, men folk må våkne opp litt, dette er realiteten for MANGE, selv i Norge.. Det er mulig jeg burte flyttet til Uganda eller Syria for å virkelig kjenne på stress og problemer, men jeg tror nå at selv om de kjenner på konstant frykt og sult og har mistet flere nære, så er det folk som opplever det her også. En annen type frykt, ja, men nå er det jo dette som er vår realitet og dette livet vi lever, her i Norge. Så selv om vi på en måte er trygge iforhold til mange ting så tror jeg ikke våre kamper er noe lettere enn det er for andre. Jeg mener absolutt at man skal prøve å være positiv og se det fine i ting og ikke gå rundt å klage hele tiden, men jeg syns det bør være lov å si at man har det tøft og at ting ikke alltid er så enkelt, selv om vi tinsynelatende bor i verdens lykkeligste land...

Hvite kjoler: De fineste kjolene under 800 kr!

Hvite kjoler: De fineste kjolene under 800 kr!

 

Nå som det nærmer seg Mai syns jeg det passer fint med et innlegg om hvite kjoler. Jeg er en av de som ikke har bunad og går NESTEN alltid for en hvit kjole og olajakke på 17.mai. Det har nesten blitt min "bunad". Den hvite looken er perfekt til både vår og sommer! Jeg elsker hvitt og på denne årstiden bytter jeg gjerne ut den lille sorte med en hvit variant.

Tiden fremover er fylt med anledninger hvor det vil passe perfekt med en hvit kjole, jumpsuit eller kombinasjon med body + skjørt. Det nærmer seg russetid for avgangsstudentene her i Norge, og i Sverige feirer de "Studenten", der tradisjonen er at alle jentene pynter seg i fine, hvite kjoler. 

 

HER HAR STYLISTA FUNNET NOEN FAVORITTER FRA NELLY.COM - PÅ BUDSJETT!

 

 

1. Jumpsuit // 2. Kjole // 3. Body // 4. Kjole // 5. Kjole // 6. Kjole
 7. Kjole // 8. Kjole // 9. Playsuit // 10. Kjole // 11. Kjole // 12. Kjole

 

Hva syns du om hvitt? Fant du noe du likte?

 

(Kilde: Stylista.no)

UKEN SOM GIKK

 

_________

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg elsker kattungene og selvfølgelig katten min Kira. Men nå har jeg hatt de på soverommet mitt i snart fem uker og ja, de klatrer og mjauer og biter og klorer og nå har de begynt å klatre opp i senga mi på natta og går til angrep på føttene mine. Det er sånn smått irriterende når man skal sove xD Haha.. men litt kos og da <3

 

UKENS HØYDEPUNKT

Må nok være lørdagskvelden når K kom hjem for påsken. Det er ikke helt det samme å være sammen nå som vi ikke har leiligheten, vi er jo aldri alene, blir sånn ultra sosialt hele tiden. Men uansett bedre når K er her enn når jeg må være sosial alene.. hehe, luxus problem for noen sikkert, men jeg er virkelig ikke veldig glad i å ha folk rundt meg HELE tiden.. I need some us time :)

 

UKENS INNKJØP

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Processed with VSCO with a5 preset
AKKURAT NÅ

Jeg sitter i stua å ser på et lite maraton med KUWTK. Ikke så altfor mye å se på nå i påsken, men heldigvis var Home and away tilbake på skjermen idag også. Så nå er det bare velstand :D K og mamma sitter å snakker ved siden av meg her om samfunnet og hvordan dette skal gå.. haha 

 

UKENS CRAVING

Jordbær! Er igang med det igjen og kjære.. det er jo så godt! Jeg har begynt å kjøpe de litt dyrene bærene for de er så mye bedre enn de i sånn litt flatere pakning. Og det er 10 kr forskjell så det er jo ikke all verden. Namnamnam! Jeg tror faktisk jeg kunne overlevd bare på bær og grønnsaker en hel uke. Jeg er faktisk skikkelig glad i veldig mange "sunne" ting. Lucky me! 

 

UKENS OPPTUR

Må faktisk ta en dag denne uken selv om det egentlig blir litt feil, for jeg skriver jo egentlig dette innlegget for forrige uke.. Er bare litt sent ute kan man si. Sånn blir det iblant når man koser seg litt for mye og tiden bare flyr! Hehe :) Men jeg hadde en veldig fin dag på mandag. Først var jeg en tur i Ski og tok sol (hadde ikke tatt siden mars) også handlet jeg masse godt på butikken og på kvelden koste jeg og K oss med god mat og drikke og endelig litt tid for oss selv. Det er som vanlig veldig hyggelig <3 

 

UKENS NEDTUR

Mamma skulle jo egentlig være borte hele påsken og jeg hadde gleda meg masse til K skulle komme hjem og vi skulle ha en hel uke med bare oss og sånt. Men så ble mamma dårlig i ryggen og klarte ikke dra til Hamar før på mandagen. Også kom hun hjem igjen igår fordi hun skulle passe ene datteren til hun ene store søsteren min og skal nå være hjemme til fredag. Så det ble ikke så mye tid for oss selv allikevel. På toppen av det hele så ble tv'n jeg lånte av lillesøsteren min solgt og hentet på fredagen så jeg har ikke tv så vi kan se på noe for oss selv. Så da blir det å sitte i stua og prate med mamma da.. ååh.. hjelp

 

UKENS ANTREKK


 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Først av alt...

I April skal jeg...

først av alt...Altså, se på det her a! Nå begynner det faktisk å bli litt størrelse på kattungene og de ligger ikke bare i kurven sin lenger, men er ute å leker og hopper og spretter. Klatrer i gardiner og oppover kurvstativ, nedover trappa, eller mer sånn ramler nedover et trinn eller to før jeg kommer og redder de opp igjen xD De er så søte! Jeg og K ligger ofte på gulvet og bare følger med på dem, det er så kos. Vi var forresten med Kira hos dyrlegen idag. Hun har en svær klump på magen og jeg har vært litt bekymra så vi bestemte oss for å sjekke det ut. Det var ikke noe farlig, bare at melken har samlet seg i to patter ettersom kattungene bare bruker de to bakerste er melken kun sentrert der og ikke jevnt utover. Men det var godt å få sjekket det ut og at alt står bra til med Kira :D 

Nå sitter jeg å ser søndagens episode av 71 grader nord og drikker te. Jeg drikker så mye te for tiden, jeg glemmer mellom hver periode jeg drikker mye te for digg det er. Nå er jeg helt opphengt i det og lager meg te hele tiden. Og flyr på do i et kjør, for det går jo rett igjennom. Haha.. Håper dere har en fin tirsdagskveld, lots of love  - L

I APRIL SKAL JEG...Våren! For en fantastisk tid! April blir braa...

 

1.  Ta flere outfit bilder, eller bare generelt bilder av hele meg. Begynner å bli litt old å bare ha selfies i hvert innlegg. Sikkert ikke så spennende for folk å se og vil at bloggen min skal være interesant. Problemet er at jeg ikke har noen faste til å ta bilder og jeg er ikke så god på sånn selvutløser og sånt enda. Må nok bare venne meg til kamera mitt, jeg er skikkelig noob nå.. haha

2. Komme igang med treningen. Jeg savner å være i form og føle meg bra. Og jeg har alltid brukt å elske å trene så det burte ikke bli så utfordrende. Det er bare det å komme igang. Det er det verste. I første omgang venter jeg på nytt treningstøy, må jo ha noe å ha på seg når man skal på gymmen Naken yoga er liksom ikke helt min greie.. :P

3. Finne gode eiere til begge kattungene. Så langt er bare den ene reservert. Hadde mange henvendelser når annonsen var ny men jeg var litt dårlig på å svare da jeg var bortreist så jeg har fortsatt ingen som helt sikkert skal ha katten. Samtidig har jeg fått endel henvendelser som ikke er aktuelt. Folk som skal prute på pris osv. Hvis man ikke kan betale for vaksine og ormkur for kattungen så har man ikke råd til å ha katt mener nå jeg. Viktig at katten har det utstyret og får de vaksinene og oppfølgingen de trenger, og det koster litt så sånn er det bare :)

 

4. Jeg har ikke helt bestemt meg men vurderer å ta piercinger oppover hele det ene øret. Jeg har allerede tre hull å øreflippen så mangler bare de oppover i brusken. Men jeg vet egentlig ikke om jeg vil kle det, men syns det er så fint på andre! Jeg har fått tilbake den gleden ved smykker og tattoeringer som jeg hadde for noen år siden og jeg er skikkelig gira på litt forandring.

 
 

5. Få reparert laptopen min. Den durer og lager bråk og det er tydeligvis noe galt med den. Jeg kjøpte den jo i sommer så den er ikke så gammel så burte gå på garantien. Er litt flaut spesielt når jeg reiser på toget at den bråker så mye. Haha :D Blir digg å få fikset opp i problemet, men ikke så digg å være uten pc i en ukes tid. Det er litt krise faktisk.. Håper jeg kan få låne pc. Men tviler litt på at man får det egentlig. Velvel 

6. Fikse meg en tv jeg kan ha på rommet mitt hos mamma. Akkurat nå har jeg lånt en av lillesøster for de har kjøpt ny, men de skal selge denne og har allerede fått flere henvendelser så det forsvinner nok ganske fort igjen :( Da trenger jeg så absolutt en annen tv for det er alltid så mye folk på besøk hos mamma så blir sjeldent mulighet for å ha noe tid for seg selv eller faktisk få med seg det man ser på fordi det er masse folk som sitter å prater i stua. Jeg har det bra her altså, men savner litt fred og ro. Gleder meg så mye til å få tilbake leiligheten i juni men tiden går så forferdelig sakte! 

7. Få kjøpt meg noen nye vår/sommer klær. Akkurat nå har jeg ikke en eneste short f.eks som faktisk passer. Og plutselig har det blitt vår og varmere i været og det går fort mot t-skjorte og shorts temperaturer. Litt greit å ha noe å ha på seg da. Det er litt kjipt for jeg var så glad i mye av klærne jeg brukte i fjor. Hadde fått kjøpt meg noen kule shortser og det er ikke akkurat så enkelt å finne syns jeg. Jeg liker korte shortser, men skal ikke være altfor kort heller. Syns liksom det skal dekke innside lår flesk og cellulitter, hehe. Så når jeg endelig hadde funnet noen som jeg kledde så er det kjipt å ha vokst ut av dem og ikke få tak i de samme i større størrelse. Men dukker vel opp noen nye modeller som passer etterhvert håper jeg!

8. Dra til dyrlegen med Kira og kattungene og få vaksinert dem og tatt en sjekk blant annet for å få bekreftet kjønn og at alt er bra med dem. Vet ikke om jeg kan dra bare med kattungene for da går sikkert Kira rundt å stresser og leter etter dem så tror jeg må putte de alle tre i et bur og dra. De skal ha vaksine når de er 8 uker så fortsatt et par uker til. Imellom tiden skal de ha en runde til med ormkur og lære seg å gå på do og spise tørrfôr. De drikker fortsatt melk fra mamma'en sin, men det begynner vel snart å bli på tide å spise fôr

9.  Ta en eller flere nye tattoeringer, hvis jeg får time før måneden er over da. Jeg vet ihvertfall hva jeg skal ha. Her er litt inspo bilder:10. Bestille billetter til Vervenfestivalen! Jeg og K skal til Horten på Vervenfestivalen 16-17 juni. Vi har en kompis som kommer derifra og som har spurt om vi vil joine festival og det hadde vi veldig lyst til! Sånne ting blir så fort utsolgt å sånt så greit å være litt tidlig ute. Festivalen er jo i midten av juni så det er jo ikke så altfor lenge til heller. Jeg skulle egentlig på Palmesus i fjor med ei venninne, men vi endte med å selge billetttene fordi vi ikke fant noe overnatting. Vervenfestivalen er jo en litt mindre festival og vi skal sove hos T og reiseveien er jo ikke så altfor lang så litt lettere å gjennomføre. Siste jeg var på festival var Elvefestivalen i Drammen, den var sykt bra. Var sånn Morten Abel og Bertine Zetlitz å sånt og jeg elsker sånn musikk! Altså det er ikke noe jeg hører på til vanlig, men på festival så blir det så god stemning av sånt. Kan jo alle sangene og kan synge med. Ellers på festival så er det alltid stemning med Karpe Diem, Onklp, Freddy Kalas og sånne. Åh gleder meg til festival!

I dont wanna live forever

 

Been sittin' eyes wide open behind these four walls, hopin' you'll call
It's just a cruel existence like it's no point hopin' at all...

Baby, baby, I feel crazy
Up all night, all night and every day
Give me somethin', oh, but you say nothin'
What is happenin' to me?

I don't wanna live forever
'Cause I know I'll be livin' in vain
And I don't wanna fit wherever
I just wanna keep callin' your name
Until you come back home
I just wanna keep callin' your name
Until you come back home
I just wanna keep callin' your name
Until you come back home....

It's a hard knock life


Har en sånn DER dag.. Jeg vet ikke. Jeg føler meg frustrert. Det er et tøft liv. Hvordan noen lever det så plettfritt det vet ikke jeg. Syns det meste er et strev. Det blir egentlig bare sånn at jeg føler et snev av misunnelse for de som er så veldig happy og lever livet sitt på en rosa sky. For jo det finns jo noen sånne mennesker som er totalt ubekymra og bare.. glade.. HELE tiden. Haha.. not me.. Tror det skal bli greit å få sove snart, jeg går inn i min andre uke uten normal søvn, så er kanskje ikke så rart at jeg er helt rar i toppen. Yeah. Når jeg først sover så drømmer jeg så mye rart at jeg blir jo bare enda mer surrete i hodet. Det er kanskje like så greit å prøve å unngå å tyde drømmene sine. For mine gir INGEN mening, virkelig. Hvis de gjør det så er jeg tydeligvis en ganske fucka person. Haha.. uff. Nå skal jeg høre litt fra Dr.D.R.E og få opp humøret. Good times 

Vårmote 2017: De viktigste trendene

varmote 2017

 

(inneholder annonselenker) 

2017: Vårens trender byr på alt fra røffe snøringer til delikate blomsterprint. Mange av fjorårets trender sklir videre inn i vårmoten 2017, med sterke rosafarger, volanger og sporty hettegensere. 
Og årets heteste farge er: RØD! 

 

STRYKEMERKER

strykemerker på dongeriskjørt
 

En av vårens største trender er supersøte og fargerike merker på klærne. 
Vi har funnet jeans, dongerijakker, bomberjakker, gensere og vesker med morsomme merker i kjedebutikkene, men du kan også enkelt gjøre plaggene du allerede har i skapet trendy selv.

 


SNEAKERS OG PLATÅ

sneakers
 Adidas Gazelle W, 999,-// 


Adidas Gazelle kan vel sies å være vårens it-sneaker. Vi ønsker oss de røde! 
Og i vår er det mye platå å se på vårskoene. Et par kule Derby-sko med litt såle eller platåsneakers fra Supergra er veldig trendy.

 

NETTINGSTRØMPER

netingstromper

Fishnet-strømper/nettingstrømper er superhot om dagen! 
Piff opp antreket med de trendy strømpene og du får et rocka uttrykk med en gang. 

 

BELTER

Gucci belte

Belte fra Gucci, 2.805,-

Beltet er et av våren 2017s viktigste tilbehør. Alle vil ha det supertrendy Gucci-beltet og det er lang venteliste for å få tak i det. 
Det blir litt i dyreste laget, men du kan enkelt finne rimeligere varianter

 

 

FARGEDE BRILLEGLASS
fargede brilleglass

Mango, 199,- // Le Specs, 699,-

Hippie-trenden fra 70-tallet er tilbake! Nå skal brilleglassene være fargede. Kanskje husker du at trenden hadde en revival på 90-tallet og? 
 

 

SNØRINGER

Vest fra Zara, 1159,- // Genser fra Zara, 299,- // Korsett fra Zara, 169,- 

De røffe snøringene er å finne på alt fra bukser til korsetter denne vårsesongen. Vær kreativ og kjøp snører på en hobbybutikk. Knyt det rundt midjen, i ermene på en hvit skjorte eller bytt ut lissene på skoene dine slik at de synes bedre. Bare fantasien setter grenser! 

 

STRIPER


Dressbukse fra H&M, 299,- // Topp fra Zara, 299,- // Skjorte fra Zara, 349,- 

Striper er en av sesongens største trender. Er du ekstra modig kan du gå for en skjorte med flerfargede striper denne våren

 

ROSAGenser fra Zara, 349,- (utsolgt i rosa)  // T-skjorte fra Bik Bok, 199,- // Veske fra Abro, 699,- // Sko fra Zign, 749,- 

Den skarpe rosafargen er en viktig farge å merke seg våren 2017 - gjerne i kombinasjon med rødt. 

 

SPORTY VIBBER 

Hettegenser fra Zara, 249,- // Sko fra Zara, 399,- // Sekk fra DAY Birger et Mikkelsen, 699,- // Genser fra Zara, 169,- 

Komfortabelt og sporty sier vi ikke nei takk til! Hettegenseren, collegegenseren og sneakers blir med videre i vårmoten 2017. 

 

PUFFERMER OG VOLANGER Skjorte med volanger, 349,- // Topp med puffermer, 189,- // Topp med puffermer, 349,- 

De romantiske volangene har vært i motebildet en stund nå og blir å se i vårmånedene fremover. Nytt for vårsesongen er de volumiøse ermene som setter et særpreg på alle antrekk. 

 


BLOMSTERPRINT 

Sko fra Zara, 799,- // Genser fra Zara, 799,- // Skjørt fra Zara, 299,- 

Om det er på skoene dine, på skjørtet eller kjolen - blomsterprint er HOT i vår!

 

T-SKJORTER MED PRINT
t-skjorter med print

Wrangler 299,- // H&M, 149,-

Enkle t-skjorter med bandlogoer, logoer og tekst er veldig populært i vår. Store motehus som Dior, Vetements og Gucci har laget sine versjoner, som selvfølgelig koster flere tusen kroner og da er det fint at kjeder som H&M, Zara, nelly og Zalando har laget noen som passer vår lommebok. De kuleste bandskjortene får du kjøpt på Velouria Vintage i Oslo og er du i det krative hjørnet kan du lage din egen variant av den populære feminist-skjorta til Dior. Og vårens it-skjorte må vel sies å være "cherry bomb" fra Ganni.
 

JEANS MED BLOMSTER

jenas med blomster

Bukse fra Lindex, 399,-

I vår er det kule detaljer på jeansene som gjelder. Dongeribukser med blomsterbroderi har vi observert på flere it-girls, som bloggeren Zanita Whittington, og flere av kjedebutikkene har fine varianter. 

 

(Hentet fra stylista.no)

uken som gikk #28


 

UKENS SOM GIKK #28


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser på tv, rydder litt og lakker negler. Har prøvd å forberede en gammel pc fordi jeg må levere inn den nye på service da det er noe galt med den. Den bråker veldig, så er vel en vifte som er litt gåen eller noe sånt. Skal levere den inn imorgen tenkte jeg og da må jeg jo ha en annen pc. Men den gamle er såå treg og er nesten ikke fungerende, så jeg gruer meg egentlig ganske mye. En uke med en dårlig pc når man bruker pc så mye, det er ikke akkurat oppskriften på suksess.. jaja sånn er'e! Får snart besøk av en familie som skal ha den ene kattungen. De har vært her før, men vil se han/hun flere ganger. Det er koslig da :)

 

HØYDEPUNKT

Ukens høydepunkt foruten å være i Lillehammer så var det nok å komme hjem til Kira. Hun fotfulgte meg rundt omkring i huset og ville ha masse kos. Også var det fint å se kattungene igjen. De har vokst litt nå og er inne i den beste tiden der de kravler litt mer rundt og er helt ultra skjønne og perfekte i størrelsen. cutenessoverload! <3

 

UKENS OPPTUR

Fredagen var veldig bra. Jeg tok bussen til sentrum og fikset et par ting der også tok jeg bussen videre ned på Strandtorget og shoppet litt. Fant endel fint og fikk fikset neglene som ikke så helt bra ut. Jeg kjøpte fil og lakk på H&M og ordna det selv. Det er en stund siden sist, men må til dersom man skal spare penger ;) På kvelden spiste jeg taco med K og hadde en hyggelig tv-kveld. Så det må nok være ukens opptur, hele fredagen :)

 

UKENS CRAVING

Djungelvrål. Det er noen år siden sist jeg hadde dilla på det, men nå har jeg dilla igjen. Det er så digg! Men jeg spiser veldig sjeldent godteri, men kanskje jeg kjøper det til helgen igjen ;)

 

UKENS FAVORITTJeg har denne crop topen i mange forskjellige farger og jeg bare elsker den. Den er fin alene til jeans eller under en cardigan/trench nå som det ikke akkurat er t-skjorte vær enda.


UKENS INNKJØP

  

       UKENS LÅT       

 
Yelawolf - Till It's Gone

 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Haha, det er jo utrolig dumt, men igår tok jeg jo toget hjem fra Lillehammer. Jeg satt vel i omtrent en times tid på toget og måtte skikkelig på do men siden jeg hadde pcn oppe så utsatte jeg det hele tiden for da måtte jeg jo ha pakket ned pcn så det ikke skulle bli stjelt mens jeg var på do. Uansett, jeg bestemte meg for at nå må jeg bare gå for jeg holdt på å tisse på meg. Da var vi kommet til Gardermoen. Jeg skulle til å reise meg å gå men så kommer det på MASSE folk, så mange at det ikke gikk å gå fra setet og til do. Så da ble jeg sittende da for jeg hadde jo plutselig ikke noe valg. Hvor irriterende er ikke det? Jeg fikk forresten ikke gått på do før jeg var hjemme, for det var ikke do på lokaltoget fra Oslo s til Ski, haha... Var ganske kritisk på slutten der :P

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Slik fjerner du sminke fra klær

New in - treningstøy

 

10 problemer jenter som alltid er sulten har

10 problemer jenter som alltid er sulten har

Enten du alltid er sulten eller bare glad i mat vil du kjenne deg igjen i disse ti punktene.


1. Du er alltid den første til fylle tallerkenen med mat på familiemiddagen, og blir sittende å vente på alle andre før du kan spise. 

 

 

2. Uansett hvor hardt du prøver å forklare deg til venner og familie er det ingen som forstår deg.  

 

 

3. Uten mat og drikke, duger helten ikke er mottoet ditt og mangel på mat kan fort gå utover humøret. 

 

 

4. Du greier aldri å bestemme deg for hva du skal spise og ender ofte opp med å kjøpe begge alternativene. 

 

 

5. Du fullfører aldri en diett fordi følelsen av å være sulten er den verste du vet om.

 

 


6. Du spiser alltid mer enn du må. Hvem vet når neste måltid blir?

 

 

7. Du deler aldri maten din med andre fordi du mener du trenger alt selv.

 8. Den beste daten du kan dra på er et restaurantbesøk. Gratis mat? Ja, takk! 

 9. Du tenker på mat hele tiden. Et par nye sko eller en ny genser kan ikke måle seg med gleden du får av en nystekt pizza. 

 

 

10. Kjøleskapet ditt er alltid full av mat, men det er det også andre som vet...


(Hentet fra stylista.no)

toppen av kaka

Jeg har en sånn litt merkelig dag. Jeg vet ikke om jeg er på vei inn i en depresjon er ulykkelig eller bare har en dårlig dag. Jeg hadde gledet meg så mye til påsken for K skulle komme hjem og vi skulle ha huset for oss selv med kattepusene og bare slappe av og nyte livet og forhåpentligvis sola på verandaen. Men nå vet jeg ikke lenger om ting blir som planlagt for K blir kanskje i Lillehammer i påsken. Av og til trenger man litt tid for seg selv, jeg skjønner det. Men jeg vet ikke om det er det jeg trenger. Altså tid, alene. Jeg er så mye alene og ensom at jeg tenker litt motsatt, at det jeg trenger er tid med andre, det å være sosial om det så bare er med en annen. Men så må man nesten bare innstille seg på noe annet da. Hvis ting ikke blir som planlagt så får man planlegge andre ting. Akkurat nå er jeg litt usikker på alt egentlig. Det plopper plutselig opp sånne store livsspørsmål i hodet mitt. Hvor er jeg på vei? Hvilken retning er det livet mitt skal ta? Vil jeg fortsette å leve det livet jeg lever?

Jeg vet ikke om det er så sunt å tenke for mye, men noen dager så blir det bare sånn.. man tenker og tenker til man blir deprimert. Og nei jeg er ikke sånn som bare slenger ut ordet depresjon om det å ikke ha det bra EN dag eller være lei seg. Jeg har vel egentlig levd 90% av livet mitt i en tung depresjon så jeg vet forskjellen. Man kan ha en dårlig periode uten å være deprimert. Men jeg har vel en viss svakhet for å utvikle depresjoner når ting ikke er på topp, jeg klarer på en måte å grave meg så langt ned at jeg ikke finner noen vei opp lenger. Det blir som å leve i et sort hull uten noen ende. Det er så utrolig rart hvor fort ting kan snu. Fra den ene dagen til å være bare solskinn, til den andre dagen og være bare et tomt mørke... 

Jeg vet ikke. Jeg har bare mye tanker akkurat nå og jeg føler at livet bare er trist. Jeg vet ikke hva som er mest tragisk egentlig, å ha et dismorfisk forhold til sin egen kropp, og hate sin egen personlighet, og ikke ha venner eller å føle at man er alene barn når man har 7 søsken. Det er rett å slett en sånn dag da livet bare virker meningsløst og jeg ikke finner noen lyspunkt i noen ender av tunnelen. Jeg ville ha tatt det nå, om det så bare var en liten sprekk med lys. Jeg ville ligget der ved sprekken og myst med øynene ut i verden som er så lys, mens jeg ligger der i mørke. Om jeg bare kunne skimte en liten sprekk med lys... 

Kong: skull islandJeg og K har vært på kino idag og sett Kong: Skull Island. Jeg tror ikke jeg har vært på kino på godt over et år så det var hyggelig å gjøre det igjen. Før gikk jeg gjerne på kino en gang i uken, men sånn har det ikke vært de siste årene. Hvorfor vet jeg ikke, jeg elsker å gå på kino. Over til filmen, hva syns jeg egentlig..? Det var mye action og ting som skjedde så man ble hvertfall underholdt. Det verste jeg vet er sånne filmer der det bare er snakking og ingenting som skjer, eller filmer som skal være så innmari deprimerende og rørende, for jeg er ikke en person som blir så lett rørt så jeg forstår jo aldri sånne filmer. Plutselig sitter folk og griner og jeg bare: var det noe trist nå? haha uff.. men seriøst, skjønner ikke hvorfor man skal gråte mer enn man må. Det er jo bare vondt. Filmen er litt sånn eventyr aktig og jeg er ganske glad i eventyr, science og action filmer så dette var virkelig en film innenfor min smak. Samtidig som det var en spennende, actionfylt film så inneholdt den elementer som var litt hyggelig hvis man kan si det på den måten, litt sånn koslige stunder. En film verdt å se om man liker action/eventyr filmer! Også er det flere kjente skuespillere med i filmen, som hver og en dør.. haha det syns jeg var litt artig da. Neida.. men jo, at ikke alle overlever og lever lykkelig i alle sine dager på en måte. Hvis man kan si det.. xD Nå skal vi smelle på en skummel film her hjemme og kose oss og slappe av resten av kvelden. Håper dere har en riktig så fin lørdag! 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits