FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

Sun-day

Vet det er hviledagen idag, men når jeg våknet hadde jeg helt panikk fordi jeg mente det var så skittent her, så det ble fredagsrengjøring på en søndag. Hvis jeg ikke husker helt feil flytta jeg rengjøringen til søndag forrige uke også.. ikke bra. Sommer rutiner altså, alt sklir ut!

Når jeg våknet var det overskyet, men nå er det heldigvis sol! For jeg tenkte meg til Drøbak for å bade og fange pokemon. Hørt det er mye bra der så vi får vente å se. Trenger masse pokeballer, er helt tom.. Hvis noen har et tips på hvordan man får tak i mange baller så hyl ut! I need'em...

Jeg er også litt keen på å se den nye Jason Bourne filmen, så vi får se hva kvelden bringer. Deilig med sånne dager da man bare har hele dagen til å finne på det man vil. Man blir så fort tatt av de hverdaglige tingene og oppgavene man skal gjøre selv når det er ferie ;)

Ønsker deg en kjempe fin søndag <3

Helg sa du?Hørte at det skulle være overskyet og regne idag, men så er det bedre vær enn de siste dagene. I love it. Da er det bare å gå med solbriller inne og bytte ut genser med t-skjorte. Haha.. Må vel ut en tur å fange noen sjeldne pokemon som kom opp i nærheten. Også må jeg en tur på butikken og kjøpe mer lett øl. For en fantastisk ting forresten. Man kan drikke øl døgnet rundt, så mye man vil uten å bli full, og man kan kjøpe øl'en etter kl 8 på kvelden. Skjønner ikke hvorfor ikke flere drikker lett øl rett å slett. Det er jo så godt! Jeg har dilla på Hansa lett øl, Aas uten og Hansa null. De to siste er helt uten alkohol. Så sparer man de kaloriene også ;) genialt for meg som er så glad i øl smaken! 

 

Solbriller og Crop top fra H&M, kostet vel 120 kr tilsammen... 
 

WOW VIPPER

Idag var jeg å etterfylte vippeextension og jeg ba om litt mer lengde og volum enn jeg har hatt i det siste, for da har jeg gått for en mer naturlig look. Jeg vet det er noe galt med meg, men jeg har rett å slett ikke som mål å se naturlig ut. Jeg driter i om noen kaller det fake eller hva det måtte være, men jeg liker litt wow faktor og tenker at jeg må gå for det jeg syns er fint og ikke tenke på hva alle andre måtte mene og synes om meg og hvordan jeg ser ut. Jeg tenker også at hvis noen dømmer meg fordi de syns jeg har for lange negler eller vipper så er det jo egentlig dem det er litt synd på! Man skal ikke bry seg om alle andre på den måten, syns jeg da... Dette var litt inspirasjon til hva jeg gikk for denne gangen:

 

Her er resultatet (ps: dette er helt uten noe form for sminke, så vær grei;)): 

 

OMBRE NEGLER!

Var å fikk et nytt sett med negler idag. Eller, "fikk" jeg betaler nå godt for meg :P Gikk for ombre, kiste formet denne gangen. Hva syns du? 

Tough love..

Du vet når noen gir deg dårlig samvittighet for noe.. Når du sitter igjen med angst fordi du føler deg så råtten. Når du føler deg sparket når du allerede ligger nede, når du føler deg så dårlig og lite verdt at du kunne spydd av deg selv. Vel.. Noen ganger er det bare tough love. Noen ganger er det vel ment og hjelper deg over tid. Noen ganger er kjærligheten så stor at den faktisk gjør deg fysisk uvel.

 

Men akkurat når det står på.. 

Akkurat da.. 

Da føler man seg bare helt pyton.. 

 

(Tough love er et uttrykk man bruker når noen behandler en annen person strengt og tøft med intensjonen om å hjelpe dem i lengden)

Livet og døden

 

Hvis du ikke lever for noe, dør du for ingenting.

Hyttetur til Fredrikstad


Har nettopp vært på hyttetur i Fredrikstad, med followers gjengen. Rettere sagt litt i utkanten, i nærheten av Foten badeplass. Det var en veldig artig hyttetur og det ble en god del drikke på turen, så formen idag er litt så der. Jeg klarte såvidt og holde meg våken i bilen på vei hjem, heldigvis var det ikke jeg som kjørte ;) 

 Vi spilte volleyball, eller de andre spilte og jeg var dommer, har for lange negler.. haha.. Også spilte vi noen drikkeleker, black jack og bear pong og badet flere ganger selvfølgelig. Hytta lå jo tross alt 100 meter fra stranden og diverse stupebrett. Var ikke sånn super bra vær igår, det var litt kjipt ettersom vi da hadde hele dagen. Idag var det jo strålende vær, men jeg lå å sov helt til vi skulle dra. Tror jeg la meg kl 8 idag tidlig, så var rimelig sliten for å si det sånn. Men det var så gøy! Nå skal jeg reparere litt også stupe i seng og ta igjen litt mangel på timer på øya :)

 

Ha en super fin søndagskveld!

Kylie Jenner LIPKIT!Har to lipkit til salgs. Førstemann til mølla! Selges til veiledende pris og gjerne samlet. Kan sendes ;)

Nylige innkjøpShorts fra Bikbok, på salg. Kan kjøpes i Bikbok butikk eller Her (Små i str, jeg måtte ha medium)Tracy coat fra Bikbok, kan kjøpes i Bikbok butikk eller på nelly Her (Sånn passe/normale/litt store i str, jeg tok small) 

Sko fra nelly, Her

Sommerens kuleste øyenskygge

Har du sett blant annet Khloe Kardashian sin kule orange shimmer øyenskygge? Her har du diverse farger og ha det gøy med! Denne øyenskygge paletten er rett å slett smashing! Jeg har kjøpt den og er kjempe fornøyd. PS: Dette er ikke en betalt reklame, bare et privat tips ;)

 

 

Smashit

Eyeshadow Palette Mix 3

Øyenskygger - FlerfargetHer

BREV FRA POLITIETNå er det altså offisielt (!) at jeg har mistet lappen... Fikk mitt tredje eller fjerde brev fra politiet. Jeg var å leverte førerkortet etter å ha fått to mase brev om å levere det inn, men da var selvfølgelig politistasjonen stengt så jeg la det bare i postkassen dems. Det funka tydeligvis for det stod i det nyeste brevet at de hadde motatt førerkortet. Det som er litt morsomt er at de ber meg levere førerkortet på politistasjonen, men siden jeg ikke har sertifikat lenger så har jeg jo ikke kommet meg dit.. så.. the irony! haha! Jaja, nå skrev de hvertfall at jeg var fratatt førerrett og masse sånt alvorlig. Stakkars meg.. Uten lappen i et år. Føler folk er rimelig lei av å kjøre meg rundt på masse ærender overalt. Jeg tar jo mye buss og frakter ting selv, men når man skal hente et kjøleskap, skap o.l så er det ikke akkurat like lett å ta med det på bussen og toget.. :P For ikke å snakke om at jeg ikke kommer meg til Brun og blid uten bil, og stadig må bære flere liter med drikkevarer. Det er tungt altså! Før man fikk lappen var det jo nesten obligatorisk for foreldre å kjøre deg rundt omkring, men nå som jeg er såpass voksen, må jeg bare klare meg selv. Er vel derfor man prøver å være selvstendig og har lappen så man skal klare seg selv, men det har jo failet for meg nå. Føler jeg skriver et klagebrev her, men det er faktisk en STOR, KJIP overgang å ha mistet lappen.. 

Du later som ingenting

Jeg ser det hver dag, at du later som ingenting. 

Jeg ser det hver dag, at du heiser på skuldra,

at du himler med øya

at du rynker på pannen.

 

Men man kan ikke forandre et annet menneske.

Om et menneske skal forandre seg, må h*n bestemme seg for å forandre seg.

For å komme til det punktet at h*n har ønske om å forandre seg, må h*n ha en eller flere gode grunner til hvorfor han skulle gjøre noe for å forandre seg,

f.eks at h*n innser at han gjør noe som går ut over andre.

Du ser ikke det nå, at du bør det, du ser ikke at du går rundt og later som ingenting og at du er passivt vitne til all elendighet. 

 

Men du er det, og du later som ingenting

Sommerens favoritt serier


 

Hva skjer med meg om dagen? Jeg har klart å få helt dila på the hills, IGJEN! Det må vel være minimum 3-4 gangen jeg ser den serien... Neste blir nok å se den Whitney i New york serien, digga jo den også for endel år siden. Er så jentete serier at jeg dauer, og jeg rett å slett elsker det! I tillegg har jeg blitt hekta på Teen mom OG og 16 and pregnant.. OMG.. Jaja.. Hva annet skal man egentlig bruke sommeren på egentlig? :P

 

Hva er dine favoritt serier om dagen? 

TILGANG PÅ POKEMON GONå har jo endelig Pokemon go blitt lansert i Norge. Jeg har lastet ned spillet og litt tilbehør, men jeg får altså ikke gått inn og begynt spilet fordi serverne er overbelastet og det ikke går (hvertfall for meg) og registrere ny pokemon konto. Jeg ønsker ikke logge inn med facebook eller google konto på grunn av all informasjonen som blir delt, men er det noen som har det samme problemet og ikke får registrert ny "bruker" og dermed ikke får spilt? Får beskjed at jeg må prøve igjen om en time og den beskjeden kommer hver time.. hehe.. 

FAVORITT KJOLER

 

1. Her

 

2. Her

 


3. Her

 


4. Her

 


5. Her

Nyt HVERT sekund

 

Teller du ÅR blir livet kort,

teller du DAGER går livet fort,

teller  du TIMER varer livet en stund,

men lengst varer livet

om du nyter hvert SEKUND.

Mislykka ombre hårfarge

Ca før:Ca etter:Var å bleka håret hos frisør idag. Skulle ha litt mer ombre effekt enn jeg hadde fra før, dvs litt lysere i tuppene. Betalte MYE og sitter nå igjen med verre utgangspunkt enn jeg hadde før timen. Jeg har rett å slett gult og oransje hår... uff. vil ikke legge ut bilde engang for det er så tragisk. Det er ikke alltid forandring er så bra.. haha.. Prøvd lilla shampoo men det gjorde jo saken bare enda verre.. Hva skal jeg gjøre??

Har du noen favoritt serier eller filmer? 

Er veldig interessert i å få noe nytt å bli hekta på. Vet det er litt stress, men er det noen skal kan anbefale noen serier og filmer jeg kan se i sommer? Jeg ser mest på alle mulige krim, drama og livsstils serier. Er kanskje mest ute etter noen nye krim serier og se som passer og se med flere. Og filmer som er action, krim, eventyr o.l. Jeg får tak i det meste så det trenger ikke ligge på netflix. Noen tips? Kom med alt mulig!

Orange is the new blackVar å byttet farge på neglene tidligere denne uken, da mine hvite var skallet av flere steder. Rett å slett dårlig lagt gelish. (Det var ikke hos Sona på Tl salongen, som er der jeg pleier å gå) Har jo kommet en ny sesong av orange is the new black, så jeg ble litt inspirert.

Nei, det hadde vel egentlig ikke noe med det å gjøre, bare syns fargen var kul og var en farge jeg ikke har hatt før...Er forresten skuffet over den nye sesongen av serien, jeg har DIGGET den før og det har vært sånn okey livet mitt kan bare være å se dette fordi det har vært så underholdende, men nå får jeg liksom ikke den hekta feelingen med den nye sesongen. Føler det er mye surr og ja, jeg begynner faktisk å kjede meg litt innimellom. iiih, jaja... . I'm impossible.. *kremt*

EM FINALE

EM FINALE 2016 - Portugal-Frankrike. Jeg håper på Frankrike når det først er disse to lagene det står om. Heiet opprinnelig på Sverige, også Island, også står jeg igjen med å heie på Frankrike. Ser du EM finalen? Hvilket lag heier du på?

Ny pc!

Nå blogger jeg fra en splitter ny pc! Var på elkjøp ullevål og hentet den igår, den var nemlig utsolgt her i nærheten. Det er en hvit Toshiba satellite L50-C-29V 15,6 tommer. Så langt er jeg veldig fornøyd. Tar litt tid å venne seg til ny windows, jeg gikk tross alt fra vista til windows 10! Så det er litt av et sjokk! Neida... men sliter litt med å "finne frem". Man har jo blitt vant til det gamle også er det vanskelig med nye ting, men jeg har full tro på at det skal gå seg til! Jeg er nok ikke den første som er litt windows forvirra... Her kommer et bilde av den nye pc'n:Hyl ut om du trenger en ny-gammel pc, for nå selger jeg min gamle. En Dell laptop svart og grå. Du får den billig! hehe.. 

Utrolig rart og kjøpe seg en Toshiba pc egentlig. Vet ikke om jeg har hørt om noen andre som har en Toshiba laptop. Føler de fleste har hp, macbook eller acer. Men mye har skjedd siden jeg kjøpte min kjære Dell back in 2007.. Jeg hadde jo egentlig lyst på en macbook pro, men let's face it, de er dyre og det er ikke som at jeg tjener noe ekstra penger på bloggen.. haha! Hvilken pc har du? Tjener du penger på bloggen?

Til ettertanke


 

Vi får ikke større selvtillit av å baksnakke andre.

Vi blir ikke lykkeligere ved å gjøre andre triste.

Vi blir ikke klokere ved å kalle andre dumme.

Vi blir ikke penere ved å kalle andre stygge.

Vi blir ikke sterkere ved å kalle andre svake.

Vi får ikke finere kropp av å kritisere andres.

Vi blir ikke større av å forsøke å gjøre andre små.

Det er ved å forsøke å gjøre andre glad

at vi selv blir lykkelig. 

Shopping day!

Dagen har vært særdeles produktiv! Jeg har vært i et møte på folloklinikken, på posten og postet og hentet pakker, vært på nille og kjøpt noen lys, h&m, gina tricot, glass magasinet, stormberg, kid, glitter OG IKEA! Uuuh! Kjøpt masse fint! Må nesten ha et eget innlegg på hvor fint det er her nå. Hehe, å ha egen leilighet er ganske kjekt rett å slett. Gleder meg FOR mye til å få et helt hus! Så mange rom å innrede a gitt! Gøyeste som finns! Hva har du gjort idag da, noe gøy?

SITATEREller tanker?

Jeg tenker at ja, så elsket de hverandre..

men den ene sa det ikke til den den andre, og det må man skal det bli til noe.

Jeg elsker deg! Si at du elsker meg også <3

 

 

 

Under knivenJeg tenker på å legge meg under kniven. Ikke for en ansiktsoperasjon slik som vist på bildet, men fordi jeg har veldig mye løs hud etter vekt nedgang. Men er det greit? Jeg mener hvis man får det dekket så er det jo en grunn for det, men uansett, hvis det er noe som er veldig plagsomt og som gir deg spesielt dårlig selvtillit er det ikke da greit å fikse på det uten at det trenger å bety at man blir avhengig av plastiske operasjoner? hmm... hva syns du?

LOVE?Så trist sjelen er, når den er trist av kjærlighet.. Men det er bedre å ha elsket og tapt enn aldri å ha elsket i det hele tatt..

Hvit kjærlighetNy farge på neglene, de er altså hvite ;) ikke så lett å vurdere på et svart hvitt bilde kanskje.. Jeg skal bytte igjen på onsdag, pga gelishen har skallet av noen steder. Aner ikke hvilken farge det blir neste gang, men tenkte å ha noe skikkelig knæsjt for sommeren. Noe som ikke passer med noen klær og irriterer meg på grunn av det, men neglene alene er drit fine liksom... haha!

Lørdag: regn, storm og solJeg sitter her helt for meg selv, og tett inntil deg likevel.

For sola er vakker og du er så fin,

men dagen er ikke min..

 

 

Idag sov jeg lenge. Har stått opp/våknet i 6 tiden nesten hver dag den siste uken, så var utrolig godt å endelig sove ut. Begynte å bli ganske sliten! Stod opp og dro en tur inn til Ski der jeg kjøpte et saueskinn til soverommet, en gammelrosa hårete pynte pute og en hvit hårete matte. Har absolutt ingen plan for hva jeg skal med matten og puten, men de var sykt fine så måtte jo bare ha... Story of my life! Forresten var jeg innom Cubus og kjøpte noen shortser, betalte med tilgodelapper og fikk en ny på restbeløpet, da skrev hun på lappen "kan bare brukes i Ski" også spurte jeg hun hvorfor hun gjorde det og da sa hun: Det er sånn spesiell ordning vi har med folk som betaler med mye tilgodelapper.. (!) Er det i det hele tatt lov å gjøre sånn? Merkeligste jeg har vært borti... Å jeg som handler så mye på Cubus og ofte betaler masse for klær og accessories der, med PENGER vel og merke.. Jaja, det er mye rart man skal oppleve! 

Knuste speil..Ok, jeg skal fortelle deg
hvordan det føles, hvordan det er
å stå opp hver dag og alltid ha det som det her.
Livet har ikke mening lenger,
for du var alt.
Men jeg så det ikke før det var
for sent hva som var galt.

Jeg tenker på det hvert sekund og hvert minutt.
For alt som er bra,
det må alltid ta slutt.
En dag, skal jeg vise deg hvor mye du betyr for meg.
Så kan du tenke på hvor mye du kan angre deg.
Jeg husker alt du skrek og alt du sa,
men jeg er glad for at jeg aldri var for bra.

Verden er i svart, jeg har
prøvd så alt for hardt.
Jeg føler jeg må gå,
men beina er for svake til å trå.
Jeg føler jeg blir svakere mens tiden går,
hver dag blir jeg sterkere
for tiden leger alle sår.

Har grått nok tårer til å skape en elv,
så jeg kan gi opp alt og
bare drukne meg selv.

We were like soldiers standing tall,
breaking bricks out of our wall.
I can feel this sign of war,
I can't take it anymore.

In this battlefield of hearts,
I'm breaking down to parts.
And my armor's getting weak,
all we had to do was speak

Hvordan skal det gå om jeg ikke klarer
å se at du er borte nå.
Og forstå at det aldri
kan bli sånn som før.
Nå som fortiden har lagt seg bak en lukket dør.
Blir aldri glemt, som et sår som aldri
slutter å blø.

Og jeg var dum som
trodde kjærlighet ikke kunne dø.
Men det er løgner som
dekker det som is kald snø.
Og den blir rød når det
sprekker alt og alt blir feil.
Så ser vi verden gjennom
alt for mange knuste speil.

Du sa for evig, men det
finnes ikke evig tid.
Men det føles som du kan gi meg evig liv
og det å miste deg var hardt,
så derfor skriver jeg.
Det er tankene og minnene
som river meg ned.

Og bare se hvor vi begge er i dag.
For jeg har det jævlig og
du har det bra.
Du sa at du ville ta det like
tungt som meg,
men jeg er tyngre nå,
enn tusen tonn med stein.

Så hvorfor har det seg at jeg
aldri kommer over deg.
Og aldri glemmer at du faktisk sa
du elsket meg.
Når jeg vet at det bare var løgn,
men det holdt meg våken gjennom
flere hundre døgn.

Så jeg håper at du
føler deg bra for det du gjorde nå.
Og at du ser alle de tingene
du aldri så.
Men det er over nå,
nå er jeg så lei.
Så jeg brenner alle bildene og 

alle brevene du skrev til meg

I love you.. 

Det er så vanskelig for den som elsker å gå ved siden av den som bare er glad i <3

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits