FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

NYLIGE INNKJØP!









 

føler du det sånn når hjertet ditt blør?


Fant en tekst jeg syns var så sterk som jeg gjerne vil dele med dere. Her kommer den..




Har du noen gang hatt så vondt at du vil zone ut av verden og forsvinne til smerten avtar? Sparke i alt du ser, eller smashe en stein gjennom ei vindusrute? Rive deg i håret mens du fortelle deg selv hvor ille du har det? Kjefte på alle som prøver å si at "det blir bedre, det kommer andre" når det ikke er noen andre du vil ha? Eller skrike så høyt fra lungene at du ikke har mer luft igjen?

 

 Vel.. det er sånn det føles når hjertet har blitt knust. 

 

Vil han ta kontakt igjen? Vil det bli oss igjen? Har alt vært en løgn? 
I et øyeblikk har man det faktisk greit. Man hører på musikk som får en til å miste alle hemninger og utslipp for alle mulig følelser og man tenker at "meg, knust? neeeida, jeg har det fint" og i det neste "jeg har det så vondt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg, klarer meg ikke uten noensinne noengang". Man holder fast ved de gode minnene og orker ikke tanken på at de skal gå videre til noen andre. Hjertet blør. Sjelen stikker. Man får ikke sove, man spiser ikke, ingenting hjelper og man vil bare spole tilbake. Rewind. Hvor gikk det galt, hvorfor, hvem, hva.. hvor går man herifra? Verden står stille og det er ingenting annet enn å ta tiden til hjelp. Den forbaskede tiden. Aldri hatet så mye på tiden. Hvorfor tar det så lang tid? Man griner, man skriker, man er sint, man ler, man har det greit, man har det ikke greit.. Hvordan kan ting snu bare ved et knips? Vel, svar finner man vel aldri og det er farlig vondt. Hjertet er revet ut, lagt på bakken og stampet på. Det føles som at tarmene er vridd om og at de kommer ut av rumpa. Hjertet pumper ikke nok blod og man skjelver. Nedbrutt, helt fullstendig nedbrutt! Man leter etter lyset, men hvor i alle dager blir det av?

 

Det er en endeløs tunnel som aldri tar slutt og man blir mørkeredd langs veien. Er det en mening med det som skjer og vil det føre til noe enda bedre? Hvordan i alle dager kan man tenke at man finner noe bedre? Man hiver etter pusten i desperate forsøk på å finne ut fremtiden. Vil han komme krypende tilbake eller lar han det gå og lar deg i stikken? Det er et endeløst mareritt som er forkledd som en dagdrøm. Jeg kveles, jeg går på veggene, jeg kommer litt på beina, men så faller jeg ned igjen i den onde sirkelen. Det er et farlig mønster å være i. Jeg vil ut, men samtidig ikke. Han er rett, han er "it", han er lyspunktet. Han er lyspunktet uansett hvor galt ting har gått. Hvordan kan han unngå å se at vi er for bra?
Hvor blir det av de stiene hvor ting skulle gå riktig vei? Man får aldri svar. Bare tiden kan få oss over kneika. "Tid".. den forbannede tida. Den står enda stille. Verden går videre, men du står der, helt bom fast. Jeg ber, håper og tror. Hver dag, hver kveld. En eneste ting, et eneste ønske.. Hvorfor må man pines gjennom det? En dag, en vakker dag skal hjertet slutte å blø. Det vonde skal vekk, ting skal ikke glemmes. Aldri..men det vonde skal avta. Jeg skal ikke slutte å håpe, jeg kan ikke knekkes lenger ned nå. Det går ikke. Jeg må pushes. Jeg griner mens jeg pushes. Opp på beina og ut i verden mens jeg venter. En dag sier jeg. En vakker dag. Oss to på et bedre sted. Kanskje ikke realitet, men det er lov å håpe. Virkelig. 

Størst av alt er..





 

Inspirasjon til nytt soverom!





Begynner å bli på tide å finne ut hvilke farger jeg skal velge på det nye soverommet. Rommet er ganske lite så jeg tenker et ganske lyst gulv også har jeg lyst på noe i gråtoner, hvitt eller gråblå på veggene og gardiner pynteting osv. Something like this:





 

FOTBALL SØNDAG

Nå er det straks klart for fotballkamp. Finnsnes mot Follo i 2 divisjon kl 15.. Ble litt langt å dra til Finnsnes for kamp men jeg streamer den på øb.no. HEIA FOLLO!





 

NYE NEGLER!

FØR

ETTER



 

LØRDAAAAAG!



Egentlig er det vel strengt tatt snart ettermiddag, men hva skal man si, jeg sov lenge. Vært litt sliten i det siste. Utmattet av mitt eget hodekjør.. Av og til så skjønner jeg bare ikke helt hvordan jeg skal passe i alle disse rammene som skapes og som folk bokses inn i. Jeg føler meg bare helt på utkanten av alle disse boksene. Vet ikke om det ga noen mening.. Hehe, uansett idag skal jeg fikse negler! Skal oppdatere innlegget med før og etter bilder senere idag. Har ikke time før kl 18(!) så det blir en sen negl session. Sånn er det når man absolutt skal ha det gjort før helgen offisielt ringes inn. Ikke at jeg egentlig har så mye planer, men just in case. Neida, jeg fungerer ikke uten lange negler, jeg klarer ikke gjøre noe så det er i grunn helt klønete hele tilværelsen. Jeg skjønner ikke at jeg kunne ha korte negler før. De tåler jo ingenting og knekker i alle retninger og ja, det er vondt. Før negltimen tenkte jeg meg en tur på butikken og lurer på om jeg kommer til å ende med å kjøpe meg rosa roser. Im in love... Det er jo så fint? Men hos meg holder de i 3-4 dager, haha så det er litt kjipt. Hvis noen har noen tips for hvordan man kan ivareta rosene litt lenger så sier jeg bare: ja takk!

 

MEN hva skal du idag/helgen? Noe gøy som skjer?

Fredag?



 

Ekle ting ALLE jenter har gjort en eller flere ganger!

Joda, du har gjort dette!

Er du jente sliter du sikkert daglig med å opprettholde en feilfri og delikat opptreden. Etter flere ukers etterforskning vet vi derimot at de fleste jenter er rimelig ekle. I alle fall innimellom. Er du jente så kjenner du deg garantert igjen i disse:

1. Brukt den samme bh`n i en uke uten å vaske den:

Bilderesultat for old braa

2. Brukt den samme tampongen ALTFOR lenge:

Bilderesultat for tampon gifs

3. Ikke vasket håret på mange dager. Selv når du har trent:

Bilderesultat for long greasy hair

4. Brukt den samme sports-bh`n du svettet i dagen før:

Bilderesultat for sweaty sports bra

5. Prøver diskrè å lukte på armhulene sine titt og ofte:

Bilderesultat for girl smelling her pits

6. Klødd seg nedentil som en mannlig trailersjåfør:

Bilderesultat for girl scratching crotch

 

 

ENIG?? :D

 

(Var noen flere punkter jeg ikke var helt enig eller var litt for drøye så kuttet dem ut. ;))

VASK, VASK, VASK og KJÆRLEIK



Idag slash inatt har bare vært dritt. Jeg hadde tidenes mest forferdelige mareritt HELE natta. Jeg våknet kliss bløt av svette flere gager og måtte skifte tre dyner. Da måtte jeg selvfølgelig vaske både dyner og sengetøy på morgenen idag. Uansett så dro jeg til søsteren min for å hjelpe til med utvasking av huset. Så jeg støvsugde og vasket gulv og ryddet leker og ellers litt rot. Når jeg kom hjem luktet det kattetiss i hele leiligheten og jeg fant ut at katten min hadde tisset på den nyvaskede dyna, den nye sengetøyet, madrassen, putevar og laken. Så nå har jeg holdt på å vaske enda mer sengetøy og dyner i flere timer. Hardt liv med en liten pus... men hun er jo så søt, sånn ellers.. når hun ikke tisser overalt... :P

Bedre er det at K er i området og kommer hit på besøk ikveld. Det blir kos :)

 

Tattoerings inspo!







Hva syns du?

O LA LA!







What a day... Bortsett fra et møte har jeg vært på beauty timer idag. Gøy med litt forandring. Nå har jeg hakket mer naturlige vipper og hakket mindre naturlige andre ting... Jeah... Negler må fikses snart også, dvs fredag. Jeg har jo hatt kisteformede en stund nå, men nå vil jeg ha rimelig spisse, men i hvilken farge? Jeg tenker knallrød(litt lys rød) knæsj rosa eller hvite... Tips anyone?

Noen som har vaselin?



Haha! Vaselin altså.. Av alle ting så fikk jeg for meg at jeg måtte lete frem en vaselin idag, men fant det ingen steder. Så nå føler jeg at jeg må kjøpe meg en vaselin, for sånt må man jo ha i en husholdning.. eller? Jeg får altså så mye rart for meg hele tiden. Tror det kalles tvangstanker...

Jeg ligger på sofaen og ser på The City. Selvfølgelig har jeg blitt hekta på nok en reality serie. Det er rett å slett spesielt... Bortsett fra det så har dagen idag vært ganske interesang. Jeg var ute med ei veninne og byttet noen klær på Vinterbro. Alle er jo så hyggelige selv om jeg kommer der uten kvitteringer, og over tiden, som det surrehue jeg er. Blir for mye shopping, men ikke sjampagne. Det liker jeg ikke. Men et sted var hun dama som jobba der SÅ sur! Hun bare nei du kan ikke bytte uten kvittering og ja, jeg har vært innom den butikken flere ganger og hun smiler aldri, hun er bare sur og lite service innstilt. Anywho.. Venninnen min ringte noen sjefer i kjeden og fikk de til å snakke med hun også fikk jeg bytte klærne alikevel... hehe! Når man har loven på sin side altså. Det var nokså flaut og jeg fikk selvføgelig kjempe angst av hele situasjonen, men rett skal være rett. Latterlig at sure, fiendtlige mennesker jobber i en klesbutikk, skjønner ikke hvorfor de gjør det når de obviously hater livet og jobben sin.. jaja

Brev til prinsessa mi



Jeg tenker på deg, prinsessa mi.

Vi blir eldre og vant til hverandre. Vi tenker likt. Vi leser hverandres tanker. Vi vet hva den andre vil uten å måtte spørre. Noen ganger irriterer vi hverandre. Kanskje tar vi hverandre for gitt.

Men en gang i blant, som i dag, så reflekterer jeg over det, også innser jeg hvor heldig jeg er som har deg i livet mitt. Du er den mest fantastiske venninnen jeg noensinne har hatt.

Du fascinerer meg og inspirerer meg.  Du påvirker meg til det bedre. Den kampen du kjemper, det livet du lever. Så tøff og sterk , hvor omtenksom du alltid er. Det er deg jeg tenker på og ber for, og du som gir meg et smil om munn. Jeg elsker deg veldig høyt.

Bli frisk, prinsessa mi , du har syk lenge nok nå. Tenk på alt vi skal gjøre sammen, alle minnene vi skal dele. Ikke forlat meg enda <3

GIVEAWAY - KYLIE JENNER LIPKIT!

Det var ikke 50 stk med i konkurransen, men jeg gir fortsatt bort et kit. Flere Kits blir gitt bort i nye giveaway's, så følg med! Vinneren av kit er Mina Abrahamsen. Du blir kontaktet via mail :)



 

Jeg har bestemt meg for å lage en giveaway for to lipkits jeg har fra Kylie Jenner kolleksjonen. Alt du trenger å gjøre er å legge igjen navn og mail adresse i kommentarfeltet og skrive hvorfor akkurat du trenger dette kittet! Legg gjerne ved hvilken farge du ønsker: Dolce K eller Koko K.

MEN for at dette skal skje må det være minimum 50 stykker med i konkurransen, så spre ordet videre! Jeg trekker ut  vinnerne den 10. september kl 14:00. LYKKE TIL!

 



LYKKE TIL! 

HÅP



Ja det gjør vondt

Å tro at man kjenner at ingenting teller
At håpet forbigåes av tårer som renner
Og renner og renner

Ja det gjør vondt
Å vite at drømmen du tente som ung
Den som var samtidig lett og så tung
Den som var alt, den som alltid var der
Er trampet til biter, til noe som ligner på løgn

Ja det gjør vondt
Å tvile så sterkt
Når gleden er her og jeg strekker ut hånden
Jeg tar på den faktisk, jeg smiler og ler
Den varmer så godt, og ingenting gnager
Men plutselig kjenner jeg tusen plager
Som sager, sager, sager

Men likevel kjenner jeg rett som det er
At gledene faktisk kan vokse på trær
At tvilen for alltid vil ulme i roten
Men ikke bestemme, så sant jeg kan kjenne
En glede, en glede som ikke en løgn
Sorgen vil aldri forsvinne men tror jeg på sorgen 
så tror jeg på gleden

Det er jeg som bestemmer hvem som skal vinne

Tanker ved sosial angst..


 

  • Det jeg sier høres dumt ut
  • Jeg er kjedelig
  • Jeg kommer til å dumme meg ut
  • De andre vil se at jeg er nervøs
  • Tenk om jeg sier noe dumt eller noe som blir misforstått
  • Jeg aner ikke hva jeg skal si
  • Jeg kommer til å miste kontrollen
  • Tenk hvis de andre ser at jeg sliter
  • Jeg kommer til å skjelve og riste så mye at...

 

Men så prøver jeg å si til meg selv: dette er bare tanker - og du kan lære å tenke annerledes - ALDRI GI OPP HÅPET!

Hemmat te mor!


 

Da har denne jenta forlatt Lillehammer for denne gang. Sitter på toget til Oslo i skrivende stund. Jeg pleier alltid å ta regiontoget som kommer fra Trondheim for på de togene er det NSB cafe og der er det chill. Men idag var det litt mindre chill for å si det sånn, for det første var det så fullt der så måtte sitte ved siden av flere andre som hadde satt seg ned først så følte meg litt ja.. når jeg krasjet deres bord.. hehe Også fungerer nettet på toget så dårlig så får ikke streamet serier og da har man plutselig ikke så mye underholdning i noen timer. Også må jeg vel legge til at jeg er i forferdelig dårlig form idag etter gårsdagen. Er så sliten, kvalm, svimmel, vondt i hodet.. Ikke et sjakktrekk å reise med tog i denne formen altså. Sitter å brekker meg og svelger som er gærning for å unngå å kaste opp. Man vet man har kost seg når formen er sånn liksom! 

Nå skal jeg tilbake til Ski og leiligheten og katten min Kira. Det blir jo alright det også. Har savnet henne veldig! Lille pelsdotten min <3 Imorgen skal jeg i et møte på dagen også spille Follo hjemmekamp på kvelden, så blir nok en tur med på det opplegget!

Ellers er uken min egentlig ganske busy, jeg har litt å ta igjen etter min spontanferie til Lillehammer i halvannen uke. Har blant annet 3 gangs varsler på pakker som skulle vært henta. Haha! A shopping girls life :D Ellers er det litt jobb, litt hobby, tannlege, lege og diverse møter.

Skal prøve å ha en dag i kommende uke uten klokke på, men spørs om jeg får det til. Vet det er mange som har det mye verre altså, men jeg er søvnoholiker, så klarer bare ikke å stå opp tidlig hver eneste dag. Jeg blir helt utslitt og får migrene av det faktisk... ME jenta ass.. 

ANGSTEN

Den reddesel som er inni mitt hjerte hvorfor er du der.
Hvorfor må du dunke så raske slag?
Kjære indre redsel hvorfor skal du stikke meg i brystet så strekt.
Kjære indre angst hvorfor skaper du så mye uro.
Kjære indre reddsel hvorfor er du der?
Kjære indre rdddsel hvorfor skal du gi så mye uro.
Kjære indre reddsel hvorfor puster du så tungt.
Kjære indre uro hvorfor sliter du meg ut?
Kjære indre angst hvorfor skaper du så mye uro når det er så mye folk rundt meg?
Kjære indre angst hvor lenge skal du være der??
Kjære indre angst hvorfor skal eg få pusteproblemer?
Kjære indre angst du skaper så utrolig mye reddsel i meg.
Kjære indre angst hvorfor skal jeg være så utrolig redd for ting?
Kjære indre angst hvor lenge har du tenkt å plage meg?
Kjære indre angst hvorfor er du så utrolig redd for å ha alvorlige sykdommer?
Hvorfor skal du indre angst gi meg en utrolig vond smerte?
Hvor lenge skal jeg kjenne den vonde smerten??
Hvorfor kan du ikke forlate meg nå.
Er så utrolig utslitt av å ha deg inni meg.
Du gjør meg så utrolig sliten.
Kjjære indre angst hvorfor skal du skape gråe farge innvendigt.
Hvor lenge må jeg virkelig ha deg her?
Vil du skal bort for evig og alltid nå. 
Vær så snill å forlat meg slik at eg kan ha ett liv uten angst medesiner.

Hva ville du gjort?

(Dette diktet handler om å se andre i den situasjon de er i)


 

Hva ville du gjort?

Hvordan ville du blitt møtt? Hvis du da hadde hatt det kjempe tøft. Hva ville du at jeg skulle sagt? når du visste at du ikke hadde noe makt. Hvordan ville du reagert når da ingen forsto? Men at du bare så på de andre som smilte og lo. Hvordan vil du takle det og høre? om all din angst og alt som du selv måtte gjøre. Hva ville du gjort når du visste at ingen kunne hjelpe deg? fordi du ikke visste selv en gang hva som egentlig var feil. Hva ville du gjort når ingen visste at om natten er det kun tårer på din pute? og hva ville du virkelig gjort når du innerst inne visste at alt håpet da var ute.

FysenVors hos Tjonn!



Tidlig på'n idag. Skal til en kompis på vors allerede fra kl 17, så har dusja og fiksa meg og var vel klar allerede klokka 14.. ;)

Her i Lillehammer bruker de mye rare ord og uttrykk for ting, som mompe=spise noe snacks, fysen=gira/klar, KJØR!=Å kjøre på med noe, Kram snø=Noe positivt/Bra, Frækk=positivt ladet ord for noe, for eksempel en frækk øl og så videre.. Lillehammer ass... Anyways, det bør bli en ganske fin kveld med masse god stemning og liv. Sist jeg sjekket på vorspiel-arrangementet så var det vel 14-15 på attending, så det kan bli noe trangt om plassen. Men det ordner seg!

Idag har jeg på meg en kjole og sko fra Nelly. Dere finner kjolen Her og skoene Her.

 

Dette blir gøy! KJØR!!!

 

BACKSTREET BOYS!

Jeg har fått så dilla på Backstreet boys - igjen! Jeg var en av de som lå i kø for å få kjøpt black and blue albumet i sin tid. Man kan vel si at jeg var ganske stor fan men det har liksom dabbet litt av i de senere år. Nå er jeg imidlertid fengslet igjen og hører på noen god sanger titt og ofte. Gjerne på badet når jeg skal dusje eller fikse meg og synger med HØYT! Jeg husker visst alle tekstene fortsatt.. HAHA! Her kommer mine favoritter for tiden

 

 

 

 

Har du noen gamle favoritter som du plutselig drar opp på vorspiel eller lignende? :):)

Taco søndag



Jeg er små sliten idag. Ble en sen kveld igår. Men vi hadde det hyggelig da :) Vi var først ute å spiste middag på Cafe stift. Jeg fikk de til å lage en egen designet kyllingsalat og den ble ganske bra! Etter middagen gikk vi på Felix også kom ei veninne av oss og joinet. Så tok vi turen videre til Toppen bar og møtte noen flere folk der, før vi avsluttet kvelden på en brun pub jeg ikke husker navnet på, men det var kjempe alright der. Ganske rolig sted med masse sitteplasser og litt eldre folk så ganske avslappet stemning. 

Selv om jeg er sliten idag har jeg vært litt produktiv og tatt oppvasken, lagd frokost og middag OG vært en tur ute... Flinke meg. Hehe ;) Har til og med fått med meg Arsenal-Liverpool kampen, som sørgelig nok endte 3-4.. Kjipt å tape hjemme mot Liverpool, men var en spennende kamp da.

Lagde taco til middag, med hjemmelagd guacamole, det er altså så godt! Jeg lager den veldig enkel, med to godt modne avokado, kvart lime, to hvitløksfedd, salt og pepper. Idag lagde jeg uten hvitløk og funket det også. 

Nå har jeg akkurat lagd meg en premium konto på Mtv play så jeg får sett alle episoder og sesonger av The Hills... Tragisk jeg vet, men jeg er super hekta.. Også sett Audrina og The city, men ingenting slår The Hills.. Kosta bare 33 kr for premium abonnemang i en måned så var ikke så ille. Måtte selvfølgelig oppgradere sumo til sport premium idag også for å få sett kampen. Det kostet litt mer :D Sånn går det når man er på besøk på studenthybel med fem kanaler... 

Jeg prøver å lade opp til fadderuka som jeg halvveis skal være med på her i Lillehammer. Kommer vel ikke til å være noe mindre sliten de kommende dagene! Men blir sikkert kjempe gøy :)

 

Håper du har hatt en super helg! Love

Lillehammer AGAIN..



For en dag dette har vært! Jeg har vært å fikset tre knekte negler på Tl salongen i Ski og fjernet akrylen fra stor tåene for de hadde vokst så langt ut. Hadde egentlig tenkt til å få lagt ny akryl der, men neglene mine er så ødelagt (ikke av akrylen, men etter inngrodd tånegl operasjoner) så vi bestemte oss for å vente til neste sommer eller om jeg eventuelt skal til utlandet og skal gå med sandaler. Inngrodd tånegl problemer ass.. Er det en ting jeg er skikkelig misunnelig på (utenom naturlig tykt, langt hår og små føtter) så er det folk som har fine negler på tærne. Mine er rett å slett helt krise, og det er så dritt å føle seg så ekkel på grunn av misfostra føtter... Jaja, nok syting.. Men syns oppriktig synd på meg selv :D Haha.. Får skylde på dårlige gener! 

Etter negl behandlingen dro jeg innom Coop extra og leverte en returpakke fra Gina tricot, som by the way inneholdt mye fint, men litt feil størrelser osv. Så dro vi å leverte noen søknadspapirer i Ås. Etter det dro jeg hjem og pakket bilen med masse ting som skulle være med opp til Lillehammer. Det var rett å slett et lite flyttelass det prosjektet der. Men nå er alt pakket ut i Lillehammer og leiligheten er er shinet og vasket og kjøleskapet fylt opp med god saker. Jeg har fått helt dilla på Hansa null, og ifølge diverse tester er det den øl'en med minst kalorier i, også er den jo alkoholfri så den kan nytes av deg som er gravid også, og uten dårlig samvittighet for alle kaloriene.

Jeg har forresten ikke flyttet til Lillehammer, enda altså. Men jeg kom faktisk inn på psykologi studier her. (Jeg søkte for å sjekke mine eventuelle sjanser til neste år hvis jeg bestemmer meg for å flytte) Så da håper jeg at jeg får plass til neste år også så ikke muligheten forsvinner! Jeg er rett å slett ikke klar for å flytte akkurat nå, jeg må prioritere å nedbetale gjeld og komme i fatt med ting, også har jeg jo mye som skjer i Ski, med behandling osv, så er ikke bare bare å flytte på seg! Jeg får heller ta mange besøksturer hit det neste året :) Nå skal jeg hvertfall være her i ca en ukes tid og være med på skolestartsaktivitetene til K og resten av vennegjengen. Det blir gøy! Så er jeg med på noe jeg også liksom, selv om jeg ikke er student og egentlig har et par ferdige utdannelser.. hehe.. 

HVALER!









 

Vært på hyttetur på Hvaler i helgen, lør-man. Aldri vært der før så det var jo på tide kan man si! Var såå hyggelig!(Tross regn og vind og dårlig tv signal.. :P) På lørdag var det ganske ok vær heldigvis så vi satt ute på plattingen og grilla og kosa oss. På søndag regnet det endel men vi var en tur på Skjærhalden og spiste nydelig lunsj og fanget Pokemon i noen timer. Var ikke akkurat badevær så satt og frøs mellom to poke stopper. Hva en gjør for et spill altså... 

Resten av søndagen så vi på OL - diverse håndballkamper og slappet av med pizza og is. Deilig å få sovet ut og ellers vært sammen med fine folk ;)

Jeg var litt stressa på turen, for Kira var alene hjemme, og hun er så glad i å løpe inn og ut så jeg satt opp vinduet slik at hun skulle ha muligheten til å gå ut hvis hun ville og ikke bare være inne i to dager. Men så ble det jo liten storm og vinduet var ikke låst fast på noen måte så jeg så for meg at det blåste inn og ut og att og frem. Og kunne jo strengt tatt ha vært både rev, andre katter, hunder, biller (!) o.l her inne når vi kom hjem.. Haha.. Drar til Lillehammer på onsdag og har ikke "barnepass" før fredag så Kira blir alene fra onsdag-fredag morgen også og da tror jeg rett å slett hun bare  må være inne hele tiden, for ble så stressa for det med det vinduet. Det er jo selvfølgelig tidenes mest teite vindu også for det er ikke sånn som dyttes opp unnenifra og utover, man åpner hele vinduet på siden og drar vinduet inn i leiligheten, så det lever jo sitt eget liv når det blåser mye. LIFE! HAHA! Nå sitter jeg hvertfall godt plassert i sofaen og ser på reprise av Vanderpump rules, jeg har helt hekta på realityserier for tiden.. Det er jo ikke som det går så mye annet enn gamle serier og MTV trash nå i sommer så det får vel skylda for mine usedvanlige dårlige tv vaner.. Godt man har noe å skylde på.

Nye favoritter!















 

TO DO LIST - SO MANY THINGS



Jeg har bare stressa hele dagen. Jeg stod opp halv ni for å dusje, vaske håret og sminke meg til et møte som startet klokken 10 i Ski. Etter møtet som varte til halv to (!) dro vi å spiste lunsj også fanget vi Pokemon i parken i Ski. Vi satt i sola mellom tre pokestopper og fanget Pigey's for å levle senere ;)

Klokken tre ringte min mor og stresset oss med at vi måtte tømme hengeren som stod hjemme full av stein fra oppussingen. Så vi stresset hjem etter å ha stått i kø i Ski sentrum, og dro til Bølstad med hengeren som vi koblet på lånt bil og tømte den. For å si det sånn, det er hardt og bære/skuffe/løfte/dytte stein... Men etter 2 turer med full henger til Bølstad tok vi kvelden og dro på butikken for å handle. Nå sitter jeg å catcher opp med dagens: the hills og home and away som jeg ikke fikk sett.

Jeg har vondt i hele kroppen, men er ved godt mot og tenker at livet... det er hardt, men livet, kan også være digg. Og man må bare tenke det beste om det som er tøft. For det BLIR bedre, det er alltid lys i enden av tunnelen. Don't give up, give in...

I morgen venter et nytt møte, som jeg kommer til å skrive mer om senere, hvis det går den veien at jeg flytter til et annet sted for en periode.

 

GOD NATT! <3

 

 

OPPUSSING DEL 1

For en dag! Stod opp ganske tidlig og fikk besøk av min svoger som er snekker. Han hjalp meg å fikse et par ting i leiligheten som måtte ordnes. Så dro vi til Langhus for å hente en pigghammer som vi skulle pigge ned gulvet i gang og nytt soverom med. Etter vi hadde hentet pigghammeren, dro jeg og K til Ski og fanget pokeballer og pokemon og spiste fancy lunsj ute i sola, på taket på Jams på Ski storsenter. Fantastisk! Etter det ventet litt hard jobbing i noen timer. K pigget ned sement gulvet (det vil si å bryte opp sement gulvet med en svær elektrisk "drill" lignende verktøy som veier rundt 10-15 kilo - kalt pigghammer) Jeg stod og holdt ledninger og bærte ut sement og stein i trillebår og opp på henger. Følte ikke jeg fikk hjulpet til så mye, men ble sliten og fikk vondt i ryggen for det ;) Men dette var ingenting i forhold til oppussingen for noen år siden på resten av leiligheten, det var MYE jobb! Nå gleder jeg meg bare til å få inn snekker og sette opp vegger, velge gulv, tapet eller veggpanel, garderobeskap og lister. Oppussingen del 2 er vel det jeg gleder meg til mest, det er da alt det som er gøy skal skje!






Fortsettelse følger.... :D

Nylige innkjøp fra Nelly



Curved hem mini dress, Her

 



Slit faux suede dress Her

 



Price Siri Sweat Her

 



Price norma cardigan Her

 



Statement knit jacket Her

 



Knit cardigan Her

 



Your way dress Her

 



Gilet ML - Jeg kjøpte i fargen Magic (vinrød) men fikk ikke den opp. Den svarte er Her

 



Suede dress Her

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits