FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

DAGENS ANTREKK

Genser Her / Jeans Her / Belte Her / Sko Her

Krydret kylling i yoghurt og tomatsausDrøm deg vekk til varmere himmelstrøk og få fart på forbrenningen med denne krydrede kyllingen i yoghurt-tomatsaus.

Krydret kylling

Oppskrift 1 person

¼ løk
1 fedd hvitløk
1 ts jomfruolivenolje
¼ ts støtt nellik
¼ ts støtt kanel
¼ ts støtt kardemomme
¼ ts støtt spisskummen
¼ ts støtt gurkemeie
¼ ts tørket, støtt chili 
1 laurbærblad
1 tørket limeblad/litt limeskall
1 dl grønnsaksbuljong
1 ss mandelmel
1 dl gresk yoghurt, 2 % 
1 dl hakkede tomater på boks
1 halvt kyllingbryst, 60?70 g
1 lime
Havsalt og kvernet pepper
50 g grønne bønner
Kaldpresset rapsolje


 

Slik lager du krydret kylling

 

 • Skjær løk i små terninger, og stek dem blanke i oljen. Tilsett krydder og buljong. Bruk en liten kjele, slik at væsken dekker kyllingkjøttet.
 • Tilsett mandelmel, yoghurt og hermetiske tomater.
 • Varm det godt, og posjer kyllingkjøttet i sausen i 15 minutter, hvor sausen putrer. Spe ev. med litt kokende vann.
 • Imens gjør du i stand bønnene og koker dem i lettsaltet vann med noen dråper rapsolje, 2 minutter.
 • Smak til sausen med salt, pepper og limesaft. Anrett kyllingen med sausen og bønner ved siden av.

 

Næringsinnhold i krydret kylling

Energi: 277 kcal
Protein: 24,7 g 
Fett: 12,3 g 
Karbohydrat: 19,8 g
Kostfiber: 5,3 g

Secret love song

eB6mfr1Cbxs

<3

KOSEKVELD!Var en tur på Vinterbro istad for å ordne noen ærender, men er nå hjemme igjen og bare slapper av og koser meg. Endelig kom Rob and Chyna episode3 ut så sitter å ser på det. Underholdende... og ganske fascinerende hvor ofte hun Chyna skifter hår, bokstavelig talt. Er vel parykker, men alikevel. Nytt hele tiden... Tenk å ha penger å tid til det da... Me wish.

Imorgen skal jeg på hastetime hos legen, for det er noe helt galt med ryggen min. Håper det bare er muskulært, men føles som en skiveutglidning. Ordentlig smertefullt hvertfall. Gjør vondt å bøye seg og stå og gå.. Hehe.. Går bra når jeg sitter da. Men håper legen kan hjelpe meg på en eller annen måte, selv om jeg vet det er liten sjanse for det. Allmenn leger nå til dags altså... De kan jo egentlig ikke hjelpe til med noe :D Ikke for det, jeg har faktisk verdens beste lege <3 

Jeg skal faktisk begynne å jobbe med ønskelista mi til jul snart, men jeg har jo ikke office pakka... Så nå må jeg ordne lisens på en eller annen måte så jeg får ordnet det. Hva er det folk gjør egentlig, kjøper office pakka på elkjøp til 3000 kr? Jeg skjønner ikke... Får vel gå til anskaffelse av ett eller annet gratis program så jeg kan lage dokumenter ihvertfall. 

 

Alt ordner seg for de snille

DAGENS ANTREKK

Jeg hadde faktisk på meg t-skjorte igår, men idag var det litt kaldere så jeg tok genser. Denne genseren er myk og deilig inni og varmer godt. Nesten litt for godt nå som sola kom frem X) Disse skoene er så behagelige, føles som å gå på en madrass hele tiden.. eller noe sånt myk digg... Men de kan ikke brukes når det regner eller har regnet så det er vått ute, for vann går rett igjennom stoffet. Det fant jeg fort ut av ;) Enough speach, her kommer dagens antrekk:
 Genser Her / Jeans Her / Sko Her

Sandwich med tunfisk og maisPrøv denne delikate sandwichen av rugbrød og lekker tunfisksalat. Deilig!

1 person

100 g tunfisk i vann
2 ss Cultura
35 g maiskorn
30 g grønn el. rød paprika
2 ss dill el. gressløk
Salt
Pepper
2 salatblader
70 g grovt rugbrød/grovbrød


Tilbehør:

1 stk. frukt (eple, pære, appelsin)


Tilberedning

La tunfisken renne av, og bland den med Cultura, mais, hakket paprika, hakket dill eller gressløk, og smak til med salt og pepper. Legg salatblader på brødskiven, og legg den sammen som en sandwich med tunfisksalaten som fyll. Spis frukt til.

 

 • Du trener ikke:

  Ønsker du å holde vekten, bør du kutte litt ned på brødet og tunfisken. Da samsvarer mengden proteiner og karbohydrater bedre med det du trenger.

 • Du trener hardt og mye:

  Treningen krever at du er oppmerksom på at du trenger karbohydrater. Suppler derfor med litt mer frukt, slik at du får fylt opp lagrene igjen.

 

WhAt A dAy..Nå er det en sliten frøken som skriver her. Jeg har vasket klær, håndkler, sengetøy og leilighet, og sortert ut tøy og sko som skal gis bort. I tillegg har jeg vært i gruppe idag og innom posten å postet noen pakker, handlet på butikken, pantet flasker, levert klær i butikk, byttet str på en cardigan og farge på en klokke og  ja, tatt buss att  og fram. Tar jo litt tid det å. Alt var så mye lettere når jeg hadde lappen altså. Både med bæring og frakt og alt. Nå er det sånn at jeg må handle noen få ting hver dag for jeg har ikke mulighet til å ta med meg masse på en gang. Men så er det jo folk som aldri har hatt lappen eller bil da, så sånn sett er det ikke så synd på meg, men da kan de kanskje noe for det selv og ikke bare har blitt tatt fra lappen pga omstendigheter man ikke kan noe for... Det var dagens syting dere! Nå er alt fint og flott her og jeg skal catche opp med litt tv serier og helle i meg litt brus.. ;)

 

NYLIGE INNKJØP

Her er hva jeg har klikket meg hjem i det siste. Jeg har utrolig mye klær, men har veldig mangel på gensere og høst/vinterklær så er litt behov og ikke bare for gøy. Men det er gøy og. Å shoppe mener jeg...  :D Men viktig å begrense seg litt så man ikke bare lever i overflod syns jeg :) Jeg har kvittet meg med masse gammelt ved å selge det kjempe billig eller gitt det bort til UFF og frelsesarmeen så da føler jeg det er lov å unne seg litt nytt. Alle klærne finner du online på Bikbok.no og H&M.com

UKEN SOM KOMMER
 

 


 

MANDAG

Vi var en tur på strandtorget og byttet noen klær, på butikken og handlet mat også lagde jeg middag. Ovnsbakt laks meg ris og grønnsaker. Mmmm! Ble kjempe godt! Etter middagen så vi noen episoder av Jordskott, er helt i slutten av sesong 1 nå!

TIRSDAG

Jeg tok oppvasken, dusjet og ordnet meg, pakket ferdig for å dra fra Lillehammer og etter å ha sett noen episoder til av Jordskott, Home and away og diverse på sumo dro vi til togstasjonen der jeg bokstaveligtalt kastet meg på toget til Oslo. Toget bare stod på plattformen uten noe melding over høytalerannlegget så var bare helt random at jeg i det hele tatt kom på det. Jaja... Lillehammer ass... For dette hadde aldri skjedd i Oslo eller Ski...! neida X) love lilly <3

ONSDAG

Jeg skal i gruppe på dagtid og etter det skal jeg handle litt, blant annet må jeg ha kattemat til Kira, for det er visst straks tomt også har jeg et par ærender på posten og ellers i Ski som jeg må ordne. Når jeg kommer meg hjem tenkte jeg å rydde i klessalget mitt og sortere litt hva jeg skal ta vare på videre og hva som skal selges enda billigere eller gis bort. Så skal jeg shine opp i leiligheten, ta fredagsvasken jeg skulle ha tatt på fredag da jeg var i Lillehammer også må jeg presse inn et par timer med å catche opp med serier som er på opptak på canal digital boksen. K har jo ikke kanaler så er mye jeg ikke har fått sett siste uken!

TORSDAG

Jeg skal i et møte på dagtid også skal jeg hjem å vaske klær, og gjøre ferdig det jeg eventuelt ikke ble ferdig med dagen før, med rydding av klær og vasking. Også vil jeg gjerne presse inn en solariumstime, for det er lenge siden nå! Satser på å ta mye tænning fremover så jeg får litt farge, for nå føler jeg meg bare som en bolledeig hele meg. Både med farge og fett... Haha..! 

FREDAG

Jeg har egentlig frisørtime, og har gledet meg vilt til å fikse håret for nå er det bare helt krise. Men så sendte frisøren meg melding idag om at de hadde fått inn feil farger på extension, så da spørs det om jeg må vente meg å fikse det for jeg vil ha riktige farger såklart! Jeg må uansett inn til Oslo og ta nye fargeprøver og se om håret kan passe eller om jeg må vente på nytt. Når jeg først skal til Oslo tenker jeg at jeg skal ei venninne til lunsj et sted i byen og på kvelden skal jeg bare kose meg med å ha tv-kveld ;)

LØRDAG
Jeg skal ha etterfyll på negler, så slår ihjel noen timer der. På kvelden har jeg ikke noen satte planer, men en liten gjeng har snakket om å finne på noe for å feire en kompis som hadde bursdag forrige uke (siden jeg var i Lillehammer og ikke kunne i helgen som var) så blir nok noe som skjer :) 

SØNDAG

Jeg skal se Senja-Follo og hva mer... kanskje kino. Føler søndager er sånn obvious kino-dag, så det passer vel bra ;) 

 

 

 

OSLO!Så er jeg på vei hjem igjen. Har vært en fin uke i Lillehammer, men blir godt å komme hjem til Kira også. Savner hun like mye hver gang jeg drar bort! Er ikke det samme uten den lille krabaten der ;) Nå sitter jeg i NSB kafè og ser den nyeste episoden av Grey's anatomy. Det er så utrolig spennende, bare elsker den serien. Utrolig at de har spilt inn så mange sesonger og fortsatt klarer å gjøre det så interessant og spennende. Trodde aldri jeg skulle komme over han Derek døde, men etter å ha hoppet over noen episoder er jeg hektet igjen. Livet og tv serier altså.. Jeg skal prøve å streame hotel cæsar på sumo på toget, men jeg glemte selvfølgelig de nye høretelefonene (som jeg kjøpte fordi jeg hadde glemt mine orginale hjemme(!)), hos K. Er det mulig.. Så sitter litt gjemt i kafeen med lyden på og håper folk ikke irriterer seg alt for mye over lyden fra serier på pc'n... 

Er sånn det går når man rydder hele tiden og rydder alt inn i skap og skuffer. Da glemmer man det når man skal ha det med seg. Jeg er jo historiens dårligste pakker. 'Im just saying... Det greiene der er bare helt håpløst. Hvis jeg for eksempel har fått litt dilla på cardigans et par uker og skal bort så pakker jeg bare det og glemmer bukser, topp, vanlige gensere... Skjønner du? :P Nå skal jeg se mer på Grey's og jobbe med det ukentlige: "uken som kommer" innlegget. 

Later aligator!

Biff med bakt potet og grillgrønnsaker

Biff med bakt potet og grillgrønnsaker

Per porsjon: 406 kcal / 159 g grønnsaker

En fargerik og deilig grillrett med biff, bakt potet og smakfulle grønnsaker.

   porsjoner

 

Biff med bakt potet og grillgrønnsaker

 • 4 stk ytrefilet av storfe
 • 1 stk løk
 • 8 stk sjampinjong
 • 1 stk maiskolbe
 • 8 stk cherrytomat
 • 1/2 stk squash
 • 1 ss olje
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts pepper
 • 4 stk bakt potet
 • 4 ss ekstra lett rømme

 

Bak potetene på grillen i 1 1/2 time eller i stekeovn ved 220 °C i ca. 1 time (tiden varierer etter størrelsen på potetene). Potetene kan også forkokes i ca. 15 minutter før de legges i aluminiumsfolie på grillen. Skrell løken og del i båter, del soppen i to, squash og maiskolbe i skiver. Pensle et ark grillfolie med olje, legg på grønnsakene, og strø på salt og pepper.  Legg på grillen i ca. 10 minutter. Grill biffene på middels sterk varme i 2-3 minutter på en side. Når kjøttsaften begynner å sive ut av kjøttet kan du snu skivene og gjøre tilsvarende på den andre siden.

 

Server biffen med bakt potet, ekstra lett rømme og grillgrønnsaker.

 

Mmmmmmm!

Kjære deg, meg selv og jeg 

"Jeg kommer til å være alene for alltid. Jeg kommer aldri til å skaffe deg barnebarn, for jeg kommer aldri til å få noen kjæreste. Det går jo ikke an å leve med meg, du greier det så vidt selv. Det finnes ingen mann som vil leve med en kvinne som setter maten over alt annet, eller som er livredd for å gå på restaurant. Etter det jeg har skjønt, er det jo det kjærester gjør. Går på restaurant og spiser dessert hver dag. Jeg kan ikke gjøre det, det er ikke for meg."

Jeg vet du har en liten stemme inni deg som stadig rakker ned på det meste med deg. Den messer ivrig i vei om hvor udugelig, tjukk, og klønete du er. Stemmen forteller deg at du burde skamme deg for det meste som er deg, men din verdi måles ikke i hvor mye du veier, at du ikke får til alt, eller om du mislykkes i noe.

Jeg skulle ønske at du gav litt mer f***. Ting hadde vært mye lettere og selvtillitten hadde vært 10 ganger bedre. Det bildet som du har i hodet som viser hvordan du kunne vært for å bli perfekt, kan føles uoppnåelig. Men du vet selv, at hvis du endrer litt på det bildet og gjør det mindre uoppnåelig så kan det hende du kommer dit en dag.

Du har hatt nedturer, folk har dolket deg i ryggen og du har blitt såret av de du trodde sto deg nær. Det har vært dager der du slenger døren bak deg og roper H******. Det har vært netter som har vært lange, der du har grått deg selv i søvn. Det har vært ganger der du har ledd så mye at du fikk vondt i magen. Det har vært ganger der du ser deg selv i speilet og faktisk har vært fornøyd.

Du har erfart at ting ikke faller seg på plass og at livet ikke er en dans på roser. Ting har ikke alltid gått dit vei, men du har alltid funnet en løsning til slutt. Venneflokken har gått i minus men du har kommet de du har igjen veldig nær. Heldigvis, så har du et langt og fint liv foran deg. Ikke fordi at ting blir perfekt eller fordi du har gått ned i vekt, fått lengre hår eller tjent masse penger. Fordi du har tatt vare på de små øyeblikkene som betyr utrolig mye og de menneskene du har rundt deg.

Det er på slike dager du må tenke på det du faktisk har. Selv om ting føles litt dritt, så kan du snu det ved å tenke hvor heldig du er ♥

 

 

(Fra Linnea Myhre's bok "kjære" og Janne Formoe's brev "førr ække gørr")

 

Spenstig hverdagslaks

Per porsjon: 429 kcal

Denne deilige smakfulle  bakte laksen er lett og rask å forberede, og den krever lite kjøkkenutstyr. 

  porsjoner

 

Ovnsbakt laks - spenstig laks

 

 • 500 g laksefilet
 • 1 ts salt
 • 1 ts pepper
 • 2 ss dijon sennep
 • 3 ss hakket frisk basilikum
 • 3 ss finhakket persille
 • 1/4 stk finhakket rød chili
 • 1 stk lime
 • 600 g finstrimlet hodekål
 • 1 ss olivenolje
 • 600 g potet

 

Sett stekeovnen på 180 °C. Skjær laksen i 4 porsjonsstykker. Pensle laksen med sennep og krydre den med salt og pepper.
Topp laksen med finhakkete urter, chili og saften fra en lime. Ha finstrimlet kål i en ildfast form og vend den i olje og krydre med salt og pepper. Legg laksen oppå. Stek formen i ovnen i ca 15 minutter til laksen er gjennomstekt, og har en saftig rosa kjerne.
Server lakseformen med grovt moste poteter.

Tips: Server gjerne en kesam som du blander med litt sennep og estragon til denne retten.

DAGENS ANTREKK

Regnet og var helt grått når jeg stod opp idag så jeg helgarderte meg med sko og langarmet skjorte. Men nå titter jo solen frem så kunne vel strengt tatt hatt på litt mindre klær :P Ikke så lett å kle seg i Norge altså, er jo så skiftende vær hele tiden. Uansett jeg er fortsatt i Lillehammer og har ikke sånn kjempe mye klær og sko og velge i så det ble dette idag:

Skjorte Her / Jeans Her / Boots Her 

SLIK STYLER DU: STRIKKEGENSEREN!

Lånte disse inspirasjonsbildene fra Stina for å vise hvordan man kan style den typiske strikkegenseren som det etterhvert blir mye av i butikkene. Vi har allerede kjent litt på det, varmen har trukket seg litt tilbake og man må ta på seg høstjakke på kvelden. Nå er det snart oktober og tiden kommer for å velge varmere klær. Her er noen inspirasjonsbilder:Skikkelig mye kult eller hva? Jeg fikk hvertfall masse nye ideer så skal rote rundt i klesskapet etter glemte skatter og fornye det med en røff jeans eller skinntights. Håper du også fikk ideer om hva du kan gjøre for å fornye gamle god biter i skapet!

5 LØGNER JENTER FORTELLER;) 

1) DET GÅR FINT / I'M FINE

2) JEG ER IKKE SJALU / I'M NOT JEALOUS

3) JEG ER OVER HAN / I'M OVER HIM

4) SÅ KLART KAN VI VÆRE VENNER / SURE, WE CAN BE FRIENDS

5) DET ER GREIT.. / I'TS OKEY

  

UKEN SOM GIKK #3 

 

UKENS SOM GIKK #3


 

AKKURAT NÅ

Vi har sjekket ut av hotellet og er tilbake på hybelen. Har pakket ut sakene, tent lys og sitter nå med ansiktsmaske begge to :) Jeg prøver å lage noen innlegg til dagene fremover og skal etterhvert ordne meg så det kanskje blir noen bilder senere. Greit når man ha noen som kan ta noe annet enn selfies som det ikke er ultra kleint å få til å ta bilder. For som regel er det det syns jeg... Hei jeg heter Linda, gidder du ta noen bilder av meg liksom.. Hvem tror jeg at jeg er.. :P 

HØYDEPUNKT

Må absolutt bli denne helgen på hotell i Lillehammer sentrum. Vi har kost oss masse og skjemt oss skikkelig bort med frokostbuffè, lunsj og middager ute. Er ikke hver helg man kan leve sånn akkurat! Men en gang sånn innimellom så er det utrolig digg! :D

UKENS OPPTUR

Min meget effektive onsdag... Fikk gjort så mye den dagen. Og rakk alikevel toget fra Oslo til Lillehammer klokken 16. Stolt! Hehe..

UKENS NEDTUR

At helgen har en ende

UKENS CRAVING

Yoghurtnøtter...! Eller bare nøtter generellt men gjerne sånne med sjokolade eller yoghurt på.. Det er IKKE bra! What to do..?

UKENS FAVORITT

Den nyeste utgaven av Molly buksa jeg har kjøpt... Er så forskjell på buksene i samme størrelse, men denne sitter som den skal ;) 

UKENS BILDE


 

UKENS TANKE


 

UKENS LÅT


UKENS IRRITASJONSMOMENT

Når youtube legger seg inn i blogg innlegg men ikke kan spilles av på bloggsiden. Altså man blir fraktet inn på youtube. Poenget er liksom at leserne mine skal kunne høre musikk mens de leser innlegg... :):):):)

UKENS MEST LESTE INNLEGG

MAGER CÆSARSALAT MED KYLLING

Turen går til: Lillehammer!

DAGENS ANTREKK

 Cardigan Her / T-skjorte Her / Skjørt Her / Sko Her
 

LunsjtimeVar å spiste lunsj på cafe Opus i gågaten i Lillehammer idag. De har så utrolig god mat der, men koster jo litt da. Sånn fattigmanns dyrt som Sophie Elise sier ;) Så jeg syns det er dyrt, men alltid fornøyd med smaken på maten selv om posjonene er kanskje litt små. Hverttfall sånn for en mann som er skikkelig sulten. Jeg bestilte Club sandwich Italy. med potet båter og aioli. Utrolig godt! 

 Nå skal jeg sminke og ordne meg også skal vi ut å spise middag og se etterhvert hva kvelden bringer. Er flere som skal ut idag, men vi må tidlig opp imorgen, (pga frokosten, haha) som by the way var så utrolig digg! Var svær buffè med altmulig forskjellig mat, kaker, juicer, brød, egg, vafler, frukt, pålegg... Jeg spiste masse croissanter, mmm det er godt assa. I noen land spiser de croissaner til frokost HVER dag.. tenk å bo i noen land... HAHA.. Nei er nok godt for helsa at det ikke blir søt bakst hver dag kanskje... Uansett vi får se hva som skjer utover kvelden. Tenker at det kanskje blir filmkveld på hotellrommet :) Var veldig koslig igår hvertfall og bare se tv, film og slappe av. Har kjøpt inn litt snacks å sånt, så alt ligger til rette for en mys kveld! Håper du koser deg masse idag, ha en riktig god lørdag! 

FREDAG OG EGONDATEVi sjekket inn på hotellet kl 14 idag. Pakket ut litt klær og ting og dro ned på senteret for å hande ferdig gave og selvfølgelig måtte jeg ha et lite lass med stimorol senses watermelon tyggegummi når jeg først var et sted der de selger det. For det er bare på CC mat i Lillehammer, Meny på Ski storsenter og meny på mosseporten som selger de... Hehe.. Nå har vi nettopp kommet til hotellet etter å ha vært ute å spist på Egon. Vi tok begge stekt laks med grilla grønnsaker og mandelpoteter. Var utrolig godt, men ble så mett a gitt! Og det er ikke ofte jeg blir mett altså. Tror jeg har over gjennomsnittet stor magesekk X) 

Nå ligger jeg og ser på The stream og egentlig bare venter på å se senkveld før vi tar kvelden. Frokosten er fra kl 7 imorgen tidlig så blir tidlig kvelden, hverttfall idag :) Utrolig digg å bo i sentrum, og så nærme til alt. Gleder meg til resten av helgen!  

DAGENS ANTREKKGenser Her / Jeans Her / Sko Her

 

HANGOVER PART 1Ble litt for gøy ute igår og da blir det for lite søvn for en sånn gammel dame som meg og idag er jeg bare... trøtt... Men gøy kveld altså! Er så mye hyggelige folk i Lillehammer :) Nå skal vi vaske tøy og lage middag etterhvert. Så blir det bare å slappe av med en film eller to. Vi skulle egentlig en tur på senteret, men orker rett å slett ikke, så blir bare en hjemmedag istede. Nå har vi jo allerede sovet bort nesten hele dagen så X)

Imorgen klokken 14 sjekker vi inn på hotellet! Gleder meg kjempe mye, tror det blir en kjempe bra helg. Masse god mat, kvalitetstid og avslapping. Vi har frokost på hotellet og scandic kjeden har så utrolig bra matbuffè så jeg gleder meg til den biten. Tror vi drar ut med noen folk her på lørdag så blir spennende å se om vi rekker frokosten på søndag, er jo så tidlig! Sansynligvis ligger vi å sover gjennom hele frokosten. Hehe, men jeg går inn for å klare å stå opp. Så vi får se :)

Nå skal jeg se dagens home and away episode på sumo, men jeg venter på at vaskemaskinene skal bli ledig. Booket tid fra kl 19, så rekker vel akkurat home and away først. Jeg elsker sumo... Kan bare se tv 2 sine programmer akkurat når det passer for meg, uten å måtte følge noe sendeskjema. Livet i 2016 altså...!

 

MAGER CÆSARSALAT MED KYLLINGDet er noe med dressingen til cæsarsalat jeg elsker. Den er kremet, syrlig og kraftig på smak, og gir salaten en karakter. En annen ting med den klassiske cæsardressingen er at den er kaloririk. Denne oppskriften er laget med en litt sunnere variant av cæsardressing, samt at den er eggfri. 

Du kan prøve å la være å ha med ansjosfilter, men jeg lover deg at det er verdt å ta sjansen! Det er gir så god smak til dressingen og jeg vet ikke om det blir det samme uten.

 

Mager cæsarsalat med kylling:

4 porsjoner

 • 2 stk kyllingfileter 
 • 1 ss olje 
 • 2 stk romanosalat evt. hjertesalat 
 • 2 grove brødskiver 
 • 4 stk tørkedetomater i olje, kuttes i små biter 
 • 1/2 stk rødløk, skiver 

Cæsardressing 

 • 2 fedd hvitløk 
 • 110 g matyoghurt, gresk 
 • saft fra 1/2 sitron 
 • 2 ansjosfileter
 • 1 ts dijonsennep 
 • 2 ss ekstra virgin olivenolje 
 • 1/2 ts salt
 • 1/4 ts pepper 
 • 15 g parmesan, revet 

 

Forvarm ovnen på 180 grader.

Kjør hvitløksfedd, gresk matyoghurt, sitronsaft, ansjosfileter, dijonsennep, ekstra virgin olivenolje, salt, pepper og 15 g parmesan i en foodprosessor eller i en blender, til en jevn dressing.

Skjær brødskivene i terninger, dryss over med 1/2 ss olje og salt, og stek i ovenen på et steke brett med bakepapir på midterste rille, i 10 minutter eller til de er gyldne.

Gjennomstek kyllingfiletene med 1 ss olje, salt og pepper i en varm panne.

 

Ansjosfileter, c.asalat

 

C.salatm kylling

 

C.salat

Legg opp romano salaten med krutonger, rød løk, tørkede tomater, litt revet parmesan og kyllingstrimler. Dryss slutt over med dressing og fersk kvernet pepper!

Håper det smaker! :)

Turen går til: LILLEHAMMER!..and surprise surprise.. Jeg sitter på toget til Lillehammer. Velger alltid hvis det lar seg gjøre å kjøre med NSB regiontog for de har kafè ombord og da kan jeg sitte å se serier med laptopen på et bord og selv sitte i en sofa. Da går tiden litt fortere! Vært mye på agendaen idag. Stod opp tidlig for å rekke å vaske håret å stelle meg, pakke ferdig og stresse minst mulig. Så tok jeg bussen til Ski og leverte kofferten min på jobben til ei venninne så jeg skulle slippe å drasse den rundt i Ski. Var så i gruppe også hadde jeg en hastetime på Tl salongen for å fikse den knekte neglen. Det var ikke bare sånn rent overfladisk fordi det er finere uten knekte negler, men det gjorde så vondt å ha det åpne såret. Kom borti ting hele tiden med fingeren og skvatt til i smerte. Nå har jeg en akrylnegl over som beskytter hele elendigheten! Det er altså en løsning på alt :D Haha.. Etter det løp jeg til et annet møte også gikk jeg å hentet kofferten, kjøpte meg nye (øretelefoner) høretelefoner(?) Hva heter det egentlig... Jeg hadde selvfølgelig klart å glemme mine hjemme og måtte jo ha når jeg skulle se film på toget! Kjøpte noe billig greier på en butikk som var forholdsvis ny på Ski storsenter (Kjell & Company) Aldri hørt om de før eller lagt merke til butkken, men det var så fint og åpent i butikken så passet bra når jeg kom med en stor koffert.

.

Jeg skal sette på en film etterhvert, men akkurat nå sitter jeg å ser Rob and Chyna episode 2. Er fasinerende hvor mye de krangler og hvor mye og høyt Chyna skriker når hun blir sint. Skikkelig fyrverkeridame. Jeg tror aldri jeg har skreket sånn til noen iløpet av 30 år.. Haha, jeg er vel litt mer rolig og avbalansert... Å jada!  ME:

 

 

 

VELKOMMEN TIL TRAMPOLINEPARKEN !

Ikveld fikk jeg endelig testet trampolineparken som ligger på Rosenholm! Dette har jeg prøvd å få med folk på en stund og var sykt glad for at vi fikk det til idag :) Gjett hvem jeg møtte der da... Isabel og Pierre... Ble starstruckt ass...X) Neida, men de ser like bra ut i virkeligheten som på bilder, det skal de ha! Jeg klarte å knekke den ene neglen når jeg tok salto der, så begynte å silblø og måtte plastres å greier, så anbefaler ikke å ta salto på trampoline hvis du har lange negler. Det var faktisk VONDT! Haha.. Her kommer et ikke så lite bildedryss:

Etter å ha hoppet og sprettet rundt i trampolineparken i halvannen time tok jeg og M toget tilbake til Ski der vi spiste aftenmat på Lille Persille, en salatbar på Ski storsenter. Tok faktisk bilde av maten så får slenge med det å. Ikke ofte jeg gjør det ;)

Mmmmmm....!

UKEN SOM KOMMER


 

 


 

MANDAG

Hjalp mamma og male på garasjen, handlet inn mat og drikke for kommende dager og så på gulv til de nye rommene. Fant ikke noe som var sånn perfekt så må nok lete videre... På kvelden spiste jeg middag med Susanne, Sondre og mamma også hjalp vi alle sammen til å rydde i garasjen. Etter det prøvde jeg klær og begynte å pakke for turen til Lillehammer

TIRSDAG

Jeg var først på Ski storsenter for å handle, kjøpte meg ny bukse, da den gamle røk når jeg hoppet over et gjerde... To gensere og noen ting til en gave. Så dro jeg og A  til søsteren min sitt gamle hus og pakket ned litt saker som stod igjen. Planen var egentlig å ta sol og gå på cafè også, men det rakk vi ikke. Etterpå dro jeg og ei venninne til Rosenholm for å teste ut trampolineparken. Var kjempe gøy og bra trening! Vi booket en time men hoppet og spratt i nesten halvannen så rakk å bli sliten og svett jeg ;) Etter det tok vi toget til Ski og spiste aftenmat på lille persille. De har salatbar og man kan gjøre sin egen mix, helt perfekt!. Nå er jeg kommet hjem og har farget håret til mamma. Skal slappe av litt nå og pakke ferdig til imorgen!
 

ONSDAG

Jeg skal først i gruppe møte også rett derfra til et annet møte. Jeg klarte å knekke en negl når jeg tok en salto i trampolineparken så skal prøve å få presset inn tid til å fikse den også.. hehe.. Etter det må jeg skynte meg til Oslo for å rekke toget til Lillehammer. Burte gå! Hehe, men litt knapp tid så ingen forsinkelser i tog trafikken fra Ski til Oslo på onsdag takk! Når jeg kommer frem til Lillehammer skal jeg sette fra meg ting også til en kompis av K sammen med en liten gjeng, for å slappe av og se fotballkamp

TORSDAG

Såvidt jeg vet har vi ingen planer, så blir vel å ta en tur på senteret, handle inn til helgen, se film og  slappe av med K

FREDAG

Jeg og K har booket hotell fra fredag til søndag i forbindelse med jubileum. Så det blir å dra til hotellet og slappe av der, gå ut å spise middag, ta noen drinker og ja. Bare kose oss. Vi prøver å få rom med badekar og hvis vi får det skal jeg ha spadag en av dagene hvertfall! Ligge å bade med næringsrike oljer, ta ansiktsmaske, høre på musikk og ta noe godt i glasset! 
 

LØRDAG
Vi har ikke planlagt helgen veldig i detalj og det er jo ikke bare opptil meg men det blir vel å spise en deilig frokost på hotellet, se serier og filmer i senga, dusje/ordne seg og ut å spise og kose oss på kvelden. Feire jubileumet som egentlig er dagen etter men vi skjemmer oss bort hele helgen! For et liv assa... Dette var veldig klissete, men sånn er det! :D

SØNDAG

25 sptember <3 Vi skal bare spise god frokost på hotellett og kose oss resten av dagen, Søndag er jo en perfekt dag å dra på kino f.eks! Også må vi jo sjekke ut av hotellet og dra hjem engang på kvelden ;)

 

Det var min uke sånn circa! ;)

BACONBURGER TOPPET MED BACON OG LØKRINGERGrillet baconburger toppet med Monterey pepper jack cheese, løkmarmelade, cornichons, egen ketchup og coleslaw.

Rask hjemmelaget BBQ-saus

 

 1.  Kutt tomater og rødløk i ringer.
 2.  Grill eller stek burgerne 2-3 minutter på den ene siden, snu dem, legg på cheddar og grill 2-3 minutter på den andre siden eller til den er akkurat gjennomstekt.
 3.  Sprøstek bacon og ha littegrann lønnesirup på. Varm hamburgerbrødene raskt på grillen eller i ovnen.
 4.  Bygg burgeren lagvis i høyden og server med løkringer.
 5.  Hjemmelaget BBQ-saus: Alt blandes godt, og settes i kjøleskapet. Sausen er best om den får trekke en dag eller to.

UKEN SOM GIKK #2
 

UKENS SOM GIKK #2


 

AKKURAT NÅ

Harstad-follo kampen er nettopp slutt så jeg har sittet å fulgt med på den. Samtidig har jeg spist big tasty bacon meny fra mc donalds og nettshoppet litt. Nå sitter jeg egentlig bare å kjeder meg litt og venter på at det skal komme folk å se på klær, sko, vesker osv som jeg selger.

HØYDEPUNKT

Må ha vært turen til Lillehammer som jeg kom hjem fra på mandagen. Var jo ikke akkurat et høydepunkt å dra derfra, men alt i alt...

UKENS OPPTUR

Det er egentlig flere ting som deler førsteplassen her. Var veldig positivt overrasket over gruppemøte på onsdag og at det var såpass ok, oppegående folk som er med der. IDet var også en opptur å etterfylle vipper på fredagen og føle seg litt mer fresh igjen. I tillegg begynner det å ligne noe i den nye delen av leiligheten som pusses opp. Nå er det satt inn større vindu og lagt isodren plater. Gulvet skal straks støpes og imorgen skal jeg ut å se på gulv og veggpanel! Gøøøy!

UKENS NEDTUR

Dra fra K i Lillehammer... Miss you <3

UKENS CRAVING

Må bli bananer. Fått helt dilla! Det er nesten sykelig.. :P

UKENS FAVORITT


 

UKENS BILDE


 

UKENS TANKE

Man må selge gamle ting for å kunne kjøpe seg nytt

UKENS LÅT

Jaa9 og Onklp - Jeg er

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg får ikke sendt mail fra den ene mail kontoen min på Iphone... ARG!!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Rob and Chyna - episode 1

Oppskrift på kylling club salat

DAGENS ANTREKK

Her kommer dagens antrekk! Akkurat nå er det -30% på alt hos Cubus.com. Deriblant denne cardigan og tightsen. I tillegg er det -30% på Nike air max skoene hos Zalando.no!

 

 

  
Cardigan Her / Topp Her / Thights Her / Sko Her

 

-70% på utvalgte klær hos Nelly, -30% på alt av klær hos Cubus

Jeg har jo sagt før at søndager er kjedelige dager, men idag er det litt bedre! Det er nemlig fotballkamp Harstad-Follo straks også er det dette fantastiske tilbudet online. Med rabattkoden «VIP70» får dere opptil 70% på dette utvalget hos Nelly.com og 30% på alt av ordinær pris på Cubus Her

Da blir dagen akkurat LITT mindre kjedelig ;)

God shopping!

SPILLELISTE - SEPTEMBER

Her kommer et utdrag av min spillelisete for september 2016. Noe gammelt, noe nytt. Syns det har vært dårlig på musikkfronten i det siste, er ikke mye bra som blir gitt ut. Så lista ble litt så der... ENJOY!
 
 

Io0fBr1XBUA
   

09V0rl5g-tw


Jaa9 og onklp - Jeg er

 

 

 
   
 


 


 

 

Lørdagskvelden på aker brygge!

Idag har jeg vært en tur i Oslo, nærmere bestemt på Aker brygge. Spist god middag og dessert og vært på et par barer. Veldig koslig dag I Oslo. Jeg prøvde å ta litt bilder rundt omkring, men det slår meg at Oslo ikke er en spesielt fin by(!) så ble litt så som så. Men veldig mange koslige steder på Aker brygge da. Avsluttet kvelden på en bar like ved nationaltheateret som jeg har vært på noen ganger før. Greit å ha såpass kort vei til toget på slutten av kvelden ,) Nå er jeg kommet hjem og sitter å ser litt stream på twitch før jeg etterhvert skal finne senga. Kira har vært inne hele dagen. Hun var så mye ute i sommer, men nå for tiden er hun omtrent ikke ute. Skjønner ikke hva som skjer... Jaja..

Ha en riktig så god natt. :):) 


 

DAGENS ANTREKK

Er på Aker brygge i Oslo idag og har nettopp spist middag og er igang med desserten nå. Fruktsalat og sorbet is. Sunn kveld ;) Blir litt sightseeing og bar besøk utover kvelden. Men alt i alt er rolig aften. Skriver et eget innlegg med bilder av dette senere ikveld når jeg kommer hjem :) Håper dere har en fin lørdag! Kos dere masse! <3 Her kommer dagens antrekk:

 

Bomberjakke Her / Topp Her / Jeans Her / Sko Her 

Vegetartaco

Oppskrift

Ingredienser

 porsjoner 

 •  380 g brune bønner
 •  400 g hermetiserte tomater
 •  1 løk
 •  1 cm chili
 •  2 ts tacokrydder
 •  0.5 avocado
 •  0.5 agurk
 •  100 g rømme
 •  150 g mais
 •  1 pk trippelsalat
 •  3 dl revet ost
 •  8 små tortilla-lefser

 

Fremgangsmåte

Finhakk løk og fres det i litt olje i en kjele. Tilsett finhakket chili og la det frese i kjelen i ca. 1. minutt. Ha over hakkede tomater, rør om og tacokrydder og la det koke i noen minutter. Tilsett bønnene mot slutten. Varm hvetetortillaene etter anvisningen på pakken. Kutt opp agurk, avocado og salat og ha det i skåler sammen med osten, mais og rømme. Ha litt av alt på tortillaen og brett eller rull den sammen.

Server til gode venner og varier tilbehøret etter ønske.

Se oppskrift på hjemmeblandet tacokrydder her

Et godt alternativ til bønner og tomat er quornfarse ? finnes i frysedisken i noen butikker.

Bon appétit!

DAGENS ANTREKK

Her kommer dagens antrekk. Elsker denne korte t skjorten for selv om den er forholdvis kort så synes akkurat ikke magen med highwaist jeans .D Hurra! Også super behagelig stoff da. Har den vel i tre ulike farger nå X)Topp Her / Jeans Her / Sko Her

HELG, VIPPER OG litt SOL!

For en dag... Assa jeg mener helgefølelsen... Det tar helt av hos meg, jeg er så lykkelig på fredager, føler bare alt er helt fantastisk!

Idag skal jeg etterfylle vippeextension og ja, det er super overfladisk, men jeg gleder meg som bare det. Føler meg sånn halvveis nå, med viper: FRESH! Hvertfall en dag eller to.. hehe.. Men helt ærlig, jeg tenker at jeg må slutte med vippeextension for jeg må spare penger. Så tror dette blir siste gangen jeg gjør det. Ja.. det har jeg sagt før, vi får se ;)

 

 

Etter det blir det litt jobb med finn prosjekter, bilder skal tas og legges ut, noen kjøpere kommer for å titte og jeg skal selge et garderobestativ i samme slengen. Så det blir en interesang kveld .)

Det er fortsatt sånn halvveis ok vær med litt sol så jeg fortsetter å kjøre på uten genser/jakke... Det lker jeg for jeg har egentlig ingen gensere nå som jeg er spesielt glad i. Er på leting etter nye, men finner jo ingen som passer og som jeg liker... Jeg syns gensere er det verste å kjøpe, er så mye vanskeligere å finne noe fint som sitter som det skal enn med topper, t skjorter osv. Lurer på om jeg er den eneste som har dette problemet.. hehe, hverdagsproblemer som egentlig ikke teller som problemer ;)

Å være sterk..

Å være sterk er ikke
å løpe raskest
å hoppe lengst eller 
å løfte tyngst

Å være sterk er ikke
alltid å vinne
alltid å ha rett eller
alltid å vite best 

Å være sterk er å 
se lyset når det er mørkt
slåss for noe man tror på
selv om man ikke har flere krefter igjen
og se sannheten i øynene selv om den er hard

DAGENS ANTREKK

Her er dagens antrekk. Det første og beste jeg fant og ikke så veldig gjennomtenkt... Hehe det skal jo være praktisk også ikke bare blogg mat ;)

Topp Her / Jeans Her / Sko Her

Livet


 

Ingen andre enn jeg lever dette livet, ingen andre i hele verdenshistorien, verken før meg, eller etter meg, kommer til å ha dette livet.

Tore Renberg

 

-50 % på Nelly.comEn skikkelig gladnyhet til alle shoppinggale. Nå får du -50 % rabatt på utvalgte klær hos nelly.com. Rabattkoden gjelder på alle klær på denne siden. 

Rabatten gjelder ved bruk av koden «PARTY50». ENJOY!

EVIG PÅ SLANKER'N


 

Siden ungdomstiden har jeg vært evig på slanker'n. Alltid ønsket å gå ned litt til og vekta har gått som en jojo opp og ned. Toppen av vektproblemer har vært bytting av medisiner som førte til at jeg la på meg, og en matlyst som ikke ligner noe... Jeg var usikker på om jeg skulle dele dette, for det er nok kroppsfokus i samfunnet som det er. Men hva hvis man faktisk ikke er på sin idealvekt, altså er litt overvektig? Hva er sunt og hva bør være som det er? Jeg er i denne båten, jeg fikk til og med beskjed av en lege engang at jeg var overvektig og burte slanke meg(!) Men samtidig, jeg er ikke god gammeldags feit, men jeg har noen kilo ekstra. Etter så mange år er jeg utrolig lei av denne jojo slankingen og ønsker en naturlig sunn kroppsvekt. Jeg har tidligere skrevet et innlegg om at jeg hadde gått ned 10 kilo på 3 måneder var det vel. Og det gjorde jeg, men plutselig la jeg på meg 8 av de 10 kiloene, uten å forandre kostholdet, så jeg har ikke skjønt noenting. Det er mye.. og kiloer jeg har jobbet hardt for å gå ned! For hver dag som gikk la jeg på meg 1-2 nye kilo. Og disse 8 kiloene har jeg gått opp på to uker! Det skal jo egentlig ikke være mulig? Uansett jeg ble så fortvilet at jeg gikk gjennom medisinlista mi, for feilen må bare være der. I det siste har jeg startet opp på skin repair tabletter (for huden) og ølgjær tabletter (for håret) Jeg tenkte at det må være noe med disse tablettene som gir meg vektøktning for alt annet er som før. Så dermed kuttet jeg ut disse vitaminene for to dager siden og jeg har allerede gått ned to kilo! Hva skjer? Man legger tydeligvis på seg av vitaminer! SÅ PASS PÅ! Hehe, it's a dangerous life... Jeg skal hvertfall aldri ta hverken skin repair eller ølgjær tabletter igjen!

Nylige innkjøp

Når man kjeder seg er internett kjekt å ha.. 

UKEN SOM KOMMER 

 


 

MANDAG

Jeg var i Lillehammer på hybelen til K og sov lenge, så serier og skrev litt tekster. På kvelden tok jeg toget fra Lillehammer til Oslo, Oslo til Ski og bussen hjem fra Ski sentrum. Skjedde ikke så mye denne dagen.

TIRSDAG

Idag har jeg vasket leiligheten, klær, dynetrekk, teppe, kopper og kar. Også har jeg vært i Ski og postet noen pakker og handlet inn til diverse salater. Ble ringt av Ås kommune og de lurte på om jeg ville starte i kreativ gruppe på mandager. Jeg takket ja, tenkte at jeg kunne disponere tiden til å skrive litt tekster til bloggen, strikke en genser eller noe å ellers bare være kreativ. 


 

ONSDAG

Denne dagen skal jeg først i et møte fra morgenen av, før jeg skal starte i ny gruppe. Veldig spent på hvordan dette blir. Har gruppe hver onsdag fremover i halvannet år så jeg bør trives hvis ikke er det veldig kjipt for meg... :P 
 

TORSDAG

Jeg har ingen møter eller ting jeg skal på så tenker at jeg skal dra å trene og ta sol. Også må jeg rydde klær og ting som står i garasjen. Ellers skal jeg bare slappe av og jobbe med bloggen.

FREDAG

Skal på Tl salongen og etterfylle vipper. De er ganske forferdelige akkurat nå, jeg har nesten ingen vippe extension igjen. Blir greit å se litt bedre ut på bilder for eksempel. Men gud så kjedelig det er å ligge der mens det festes på... Uff... Snakk om å lide for skjønnheten... :D haha


 

LØRDAG
Har NULL planer til helgen... What to do? Jeg tenker at jeg stikker ut å spiser med ei venninne og kanskje drar på kino. Det har jeg lyst til. Hvis jeg ikke skal på Tusenfryd...!?

SØNDAG

Søndag ass... Jeg skal streame Harstad-Follo fk kampen på ØB.no hvertfall.  Og kanskje bestille noe mat fra Peppes. Pleier å bestille Cæsar chicken premium salat og hvitløksbrød. NAM! Viktig å kose seg litt ;) 

OPPSKRIFT PÅ KYLLING CLUB SALATKyllingsalat er alltid populært. Det samme er club sandwich. Så hvorfor ikke kombinere de to? I en kylling club salat? Dette er en sikker vinner.


Tips: Litt revet parmesan over helt til slutt blir også veldig godt. 

Ingrediens

2personer

2 stk kyllingfilet
4 skive(r) bacon
2 stk klasetomat
0.5 stk avokado
0.5 stk rødløk
1 stk

hjertesalateller crispisalat

2 ss majones
2 ss yoghurt naturell
1 stk hvitløksfeddfinhakket
 

sitron

  friske urtergressløk, kjørvel, basilikum, estragon
  brødkrutonger
  olivenolje
  salt og nykvernet pepper

 

Slik gjør du

 1. 1. Varm ovnen til 200 grader. Gni kyllingfiletene inn med litt olivenolje, salt og pepper. Legg baconskivene og kyllingen på et stekebrett med bakepapir og stek i ovn til baconet blir sprøtt og kyllingen akkurat er gjennomstekt, omtrent 15-20 minutter. Ta ut baconet hvis det blir ferdig før kyllingen.

 2. 2. Bland sammen majones og yoghurt. Tilsett hvitløk og smak til med noen dråper sitronsaft, salt og pepper.

 3. 3. Rens salaten, del bladene fra hverandre (- crispisalat rives i grove biter) og fordel salatbladene på to tallerkener.

 4. 4. Skjær kylling og bacon i jevne biter.

 5. 5. Skjær tomatene og avokadoen i terninger og hakk eller finsnitt løken.

 6. 6. Bland alle ingrediensene sammen med dressingen og fordel blandingen på salatbladene. Dryss over hakkede urter og krutonger.

DAGENS ANTREKK

Kom hjem fra Lillehammer sent igår. Idag har jeg storvask-dag, klær, leilighet, oppvask og det som er skal gjøres rent. Det er stress når man holder på, men sykt deilig når man er ferdig! Men av og til kunne jeg ønske jeg hadde vaskehjelp altså :O

Spiller høy musikk og danser med moppen, det funker det og :D Her er dagens antrekkT-skjorte Her / Jeans Her / Sko Her

 

ROB AND CHYNA - EPISODE 1


 

Hva skal man si... Jeg er en sucker for reality, men ja. Må litt tilvenning til tror jeg for dette var litt...kleint? Men interessant... haha! Alt som innebærer Kardashians er underholdende... Jeg mener det... X)

Hvis du ikke allerede har fått det med deg: IT'S A GIIIRL... Kjempe viktig nyhet! :):)

10 tips til hverdagsromantikk

 

Kjøp med favorittsjokoladen hans hjem fra jobb

Gi han en kopp kaffe før han rekker å hente den selv

Send hverandre hverdags-sms

Gi hverandre tilfeldig, uoppfordret massasje

Gi hverandre ros og komplimenter

Vær spontane, gå ut å spise midt i uka eller dra på kino sammen

Er den ene hjemme før den andre: Overrask med å ha middagen klar eller med friske blomster på bordet

Del en flaske vin på en helt vanlig mandag

Istedet for å se på TV, spill et spill! Finn frem yatziblokka eller kortstokken

Skap en god start på dagen: Stå gjerne opp litt før dere egentlig vil, og ha tid til å nyte morgenen sammen. Spis frokost sammen, drikk kaffe sammen, prat sammen. Ønsk hverandre en god dag

 

NY UKE, NYE MUIGHETER

Mulighet

Hva som ligger bak oss og hva som ligger foran oss er ingenting i forhold til hva som ligger i oss.

Henry S. Haskins

UKEN SOM GIKK #1

  


 

AKKURAT NÅ:

Sitter i senga slash sofaen med laptopen på fanget og skriver. Nettopp spist et eple og tatt morgenmedisiner.. kremt.. morgen medz halv sju X) sikkert kjempe bra... Hører på at K prater, hyler, ler og skriker mens han gamer med en kompis. Jeg er redusert idag altså, har rett å slett ikke sovet lenge nok eller bra nok. Gleder meg egentlig bare til å legge meg igjen til kvelden.. hehe :) Samtidig tenker jeg veldig på hva jeg kan gjør på bloggen fremover som er gøy å følge med på og som folk liker. Jeg har tenkt på litt give aways, konkurranser og lignende samtidig som jeg gjerne vil opprettholde at jeg skriver litt fire tekster og om temaer som opptar meg. Har blant annet skrevet et innlegg som jeg har kalt "depresjonen og meg" som jeg ikke har turt å legge ut fordi det er såpass... Depressivt.. Hehe, så får se hva som skjer med det, om jeg eventuelt bare redigerer det litt så det blir litt mer kid friendly...? ;)

UKENS CRAVING

Ja, hva har jeg egentlig cravet denne uka som jeg ikke gjør hver uke... Jeg drikker utrolig mye pepsimax, powerking og hansa null. Så det craver jeg egentlig hver uke. Bortsett fra det så har jeg hatt litt mer lyst på sjokolade enn vanlig denne uken, eller generelt sett godteri og usunn mat og kos. Har man lyst, har man lov... Neida.. Jeg må strammes opp... :P

UKENS ANTREKK


Bomber Her / Crop Top Her / Jeans Her

 

UKENS TANKE

"Jeg tenker, altså er jeg" Jeg filosoferte litt og mimret i filosofiens verden. Det må vel bli ukens tanke ;)

UKENS OPPTUR

Etter halvannen tragisk uke der jeg har hatt mye angst og vært deprimert var det definitivt ukens opptur å dra til Lillehammer og møte K! Jeg har det som plommen i egget når jeg er her og vi ikke har sett hverandre på lenge. Savnet og kjærleika.. Ingenting over, ingenting ved siden! Det er bare good times <3


 

UKENS BESTE INNKJØPJeans Her

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Jeg har lagt på meg 6 kilo... Blir dårlig bare av å tenkte på det.. DET er irriterende det!

UKENS MEST LESTE INNLEGG

You know you're in love when..

GAMLE BARNETV-FAVORITTER

Lørdagskvelden i Lillehammer!

Igår var vi ute å spiste på Heim i Lillehammer. Jeg spiste kyllingsalat og spekemat og K spiste Burger. Var utrolig god mat og fin atmosfære der. Vi skulle egentlig på Egon men der var det så fullt og varmt(!) så vi orket ikke være der.. Så da gikk vi rundt i Lillehammer for å finne et sted det var plass for var ganske fult overalt. Heldigvis var det et bord ledig på Heim fordi de som hadde reservert det trengte bare et av bordene. Så flaks altså! Så da koste vi oss skikkelig. Vi kom dit ca i 18 tiden og satt der til ca 24, så ja, vi trivdes der ;) Klokken 22 kom ei venninne av K og to venninner av henne igjen og joinet oss. Så det ble en super trivelig kveld! Knipset noen bilder fra Heim som kommer her:Utrolig bra kveld som ble avsluttet med en runde rundt i Lillehammer og på ulike utesteder som Nikkers, Paddy's og Håkon's, før nattmat og taxi hjem. Litt redusert idag da, men vært en tur på Dudeburger og spist mat med K og T. Spiste bacon og cheddar burger, potetbåter og løkringer så er rimelig mett i skrivende stund. Hehe, men det var godt! 

 

Ha en riktig god søndag <3

Hvorfor skvetter vi når vi blir skremt?


Et raskt hopp fram fra gjemmestedet og et «Bø!» akkurat når det uskyldige offeret går forbi. Det er en gammel spøk. Men hvorfor skvetter vi når vi blir skremt?

 

 

Ole Kjærulff, som er førsteamanuensis ved Institutt for Neurovidenskab og Farmakologi, Københavns Universitet svarer på dette:

 

Rovdyr går etter nakken

Et rykk er jo en nokså sterk reaksjon, og det er kanskje derfor leseren er blitt nysgjerrig, sier Kjærulff.

Det er en refleks, og formålet er å beskytte seg. Når man skvetter, løfter man skuldrene og bøyer hodet tilbake, slik at man lukker seg litt om seg selv, forklarer han.

Nervesystemet bruker en rekke reflekser til å beskytte organismen. Rykket er en refleks som utløses av en trussel som kommer bakfra.

Vi har et godt overblikk over trusler som kommer forfra, og vi har mulighet for slå fra oss, men bakfra er mennesket mer sårbart.

To teorier om rykket

Det finnes ikke noe enkelt svar på hvorfor vi reagerer slik, men det finnes to teorier som kan forklare det. Den ene teorien går ut på at formålet er å beskytte oss mot angrep fra rovdyr.

Rovdyr går ofte etter nakken. Når man angripes av et rovdyr, gir det mening å lukke seg litt sammen for å beskytte nakken slik at det blir vanskeligere for angriperen å komme til.

Den andre teorien går på at det er en rask respons på et slag i bakhodet.

Det er flere forskjellige påvirkninger som kan utløse et rykk av forskrekkelse hos mennesker.

En berøring, en lyd eller en fornemmelse av å være ute av likevekt, som hvis vi plutselig trår på et trappetrinn som gir etter, forklarer Kjærulff.

Et slag mot bakhodet er nettopp en situasjon hvor vi både kan høre, merke og bringes ut av likevekt. De to teoriene er undersøkt i forsøk med rotter og mennesker.

Rotter og mennesker har lignende reflekser på dette området. Mennesker trekker opp skuldrene og bøyer hodet tilbake, mens rotta trekker tilbake hodet og skyter rygg, sier Kjærulff.

Enten det er slag mot bakhodet eller frykt for angrep fra rovdyr som er årsaken, kan vi glede oss over at det moderne livet ikke er like farlig.

 

SÅ VET DU DET! :D

DAGENS ANTREKK

Begynner å merke at sommeren er over og det har blitt høst. Er blitt ganske kjølig på ettermiddag/kveld med engang solen ikke varmer. T-skjorter og crop tops blir etterhvert byttet ut med ullgensere, skjerf og jakker. Nå har vi vært veldig heldig de siste dagene så man har kunnet gå med både shorts, skjørt og t-skjorte, og enn så lenge  så går jeg fortsatt ikke med mer enn en tynn genser eller jakke. Er ikke helt klar for å gi slipp på sommergarderoben enda, selv om høsten har mye fint å by på også. Syns det kan være sol og varmt i et par uker til OGSÅ skal jeg være klar for høsten ;)


Bomberjakke Her, topp Her, Jeans Her

 

Idag skal jeg og K ut å spise i Lillehammer, har ikke bestemt oss helt for hvor enda, men vi skal kose oss skikkelig. Jeg pleier som regel å bestille salat av noe slag når vi er ute å spiser, men idag er det mulig jeg slår på stortromma og bestiller en burger, biff eller lignende. Igår monterte vi opp en kommode som tv'n nå står på. Det ble utrolig bra og koslig her nå. Er jo ikke så stor plass her så man må være oppfinnsom for å få alt til å passe sammen på 18 kvm! Så nå bruker vi den ene senga som sofa og lå å så på film til klokken 3 inatt og bare slappet av. Dermed sov vi til halv to idag da, så blir litt sene oppdateringer herfra! Hehe, livet! 

 

Ønsker dere en super fin lørdag og håper dere har en riktig god helg!

SOLA!Ikke gå din vei, bli her for alltid!

Du varmer meg så godt, du gir meg glede og gjør meg mer sosial.

Jeg trenger deg til å varme og glede meg mer enn bare et par måneder i året! :)

 

 

HVORDAN ER JEG..?
Hvordan er jeg i ulike sammenhenger? Hvilken type menneske er jeg? I dag tenkte jeg å dele denne personlige listen med dere, hvor jeg tar for meg ulike settinger, og hvordan jeg er i de forskjellige. Litt mer personlig altså.  Legg gjerne igjen en kommentar med en setting etter ønske, dersom jeg skal lage en ny versjon  ♥ 

LET'S GO!

.   .   .

· VED MATBORDET ·

Å gud... Jeg spiser enten MYE eller nesten ingenting. Jeg er så utrolig dårlig på matrutiner. Jeg kan spise så mye forskjellig og usunt til tider, men skal ta for meg det jeg STORT SETT får i meg. Fordi jeg spiser stort sett sunt, dvs VELDIG sjeldent sjokolade, chips, pølser o.l og drikker alt uten sukker. Energidrikker, øl, brus, kaffe, te, ja you name it. ..jeg drikker det.. Til frokost og lunch spiser jeg yoghurt med musli, knekkebrød med makrell i tomat, salater, kyllingfilet sånne ting, til middag stekt tunfisk, kyllingfilet, laks, strimla svinekjøtt etc. UTEN poteter, ris, pasta osv. Til kvelds spiser jeg yoghurt eller knekkebrød igjen, eller mauler tunfisk i olje fra boks. OMG! Jeg ser det nå når jeg skriver, dette er jo forferdelig kjedelig.. Jaja, men jeg er veldig kresen og liker de faste rutinene og tingene og spise.  IKKE FØLG MEG rett å slett :D

· PÅ FYLLA ·

Jeg er altfor glad i øl så fylla består stort sett i å drikke øl. Jeg har begynt å kombinere vanlig øl og alkoholfri for å ikke bli så full, for jeg kan drikke kjapt! Og da blir det jo bare kaos. Når det er sagt så er jeg en veldig glad full person og lager som regel bare god stemning og prater med alt og alle og er hyggelig å sånn. Så gjør ikke så mye skade, men noen ganger kunne jeg kanskje drukket mer vann? :P

· PÅ FERIE ·

Jeg ligger stort sett og soler meg og bader hvert tiende minutt fra klokken 9-17. Tar en power nap på ettermiddagen, solbrent i senga før jeg dusjer, ordner meg, spiser middag også shopper jeg alltid på kvelden. Beste dagene! Helt klassisk Linda-syden ferie. Det beste er når hotellet har bar ved bassenget så man kan ta en pause fra sola i skyggen og lunch'e og bestille drikke fra bassengkanten. Love it!

· I SENGEN ·

Nå tenker ikke jeg sånn i forhold til en partner men sånn hvordan man ligger og søvnvaner. Jeg ligger som regel i fosterstilling med beina bøyd oppover. (Dere skjønner hva jeg mener(?)) Litt sånn som en ball egentlig. Jeg ligger alltid på høyre side av sengen og venstre side er stort sett oppredd hele tiden, med pynteputer, pledd og saueskinn. Jeg bruker bare en liten del av sengen, men elsker allikevel å ha stor seng. Må jo ha plass til pynt!

· I FORHOLD ·

Jeg FØLER ihvertfall at jeg har veldig stort hjerte og elsker en person med hele meg. Jeg HÅPER at jeg er en morsom, god og trygg partner, men mistenker at jeg er litt ambivalent og ikke så flink til å vise følelser. Antar at jeg må jobbe litt med den delen, men jeg er rett å slett litt utypisk jente i forhold tror jeg... Jeg har mange interesser som er ganske sportslige, og kan nok være litt tøff sånn på overflaten. Men er også ultra jentete på enkelte ting som shopping og serier. Men liker ikke grinefilmer og drama for eksempel. Action og thrillere is the best!

· VED LEGGETID ·

Jeg har kroniske søvnproblemer og bruker medisiner for å få sove. Jeg har altså det motsatte av sovehjerte, jeg sover aldri bortsett fra om natta (eller når jeg er i syden;)) og våkner stort sett hver halvtime. Ved leggetid er jeg derfor stort sett helt våken frem til medisinene fungerer. Jeg har begynt å ta med meg pcen i senga og ligger og hører på stream eller ser på en MTV serie før jeg sovner. Da blir jeg mer avslappet og sovner fortere.

TENKE-Fredag"Jeg tenker, altså er jeg" Også kjent som "Cogito ergo sum" er et villedende uttrykk for det filosofen Descartes egentlig ønsket å si. I "Refleksjoner" korrigerte han det til: "Jeg er, jeg eksisterer, er nødvendigvis sant når det blir framsatt av meg eller unnfanget i min bevissthet."

Han mente nok ikke å påpeke noe så opplagt at dersom du er bevisst så må du eksistere. Han mente nok at det er det eneste vi kunne være sikre på.
Jeg opplever å være bevisst og det er det eneste jeg opplever direkte, alt annet oppleves gjennom sansene (forestillingen om at jeg sanser) og er indirekte.
At jeg sanser er en tolkning bevisstheten gjør ut fra de tanker som jeg selv skaper, jeg opplever ikke sansene direkte.
At jeg tror jeg sanser noe utenfor meg selv eller sanser min egen kropp er en tolkning jeg gjør ut fra tanken om at det finnes noe utenfor min egen bevissthet............Eller noe sånt...

Hehe.. dagens filosofering her altså... Uansett. Jeg sov lenge idag, var tydeligvis sliten etter igår da jeg stod opp tidlig og var på farta stort sett hele dagen. Så det var nok greit å få sovet ut og lade batteriene. Idag tenkte jeg å dusje, ordne meg og gå ut å ta litt bilder, lage noe god middag, hjelpe K og montere en kommode og se film på kvelden. Skikkelig kose dag der altså. 

 

Skrives senere med forhåpentligvis en bunch av gode bilder til bloggen! 

7 overraskende fakta om kjærlighetSUNT: Det er sunt å være forelsket. Ikke bare kan det å holde hender hindre smerte, men forelskelse fremmer også kreativiteten.

 

Visste du at forelskede par får samme hjerterytme?

Hjernen og hjertet går nemlig hånd i hånd - ofte på en nokså overraskende måte.

Ikke bare har kunstnere, forfattere og sangere gjennom tidene latt seg inspirere av kjærligheten, også innenfor forskningen forsøker man å finne forklaringer på hva som egentlig skjer når vi forelsker oss.

Moderne forskning har funnet ut disse 7 punktene om kjærligheten.

1. Mannen sier «Jeg elsker deg» først

Til tross for at vi alltid klager over at mannen ikke er romantisk nok, og at de er mer tilbakeholdende enn kvinner når det gjelder å sette ord på følelser, viser det seg at det oftere er mennene som sier de tre magiske ordene først. Gjerne opptil seks uker før kvinnen gjør det.

2. Kjærestepar får samme puste- og hjerterytme

En undersøkelse gjennomført ved University of California viser at kjærestepar med tiden vil puste i samme rytme, og at to personer som er forelsket i hverandre vil ha hjerter som slår med samme frekvens. Det er fremdeles uklart hvordan denne synkroniseringen kan forklares.

3. Kjærlighet gjør faktisk gal

Når man forelsker seg synker serotonin-nivået i kroppen, noe som legger til rette for å utløse forskjellige tvangslidelser. Mange som er forelsket kan oppføre seg «eiesyk»  og overbeskyttende, og nå vet vi altså hvorfor.

4. Vi forelsker oss i folk som ligner

Allerede på sekstitallet fant amerikanske forskere ut at viblir lettere tiltrukket av mennesker vi har noe til felles med. Det lyder nok ikke så overraskende om du tar hensyn til interesser, men sansen for likhet gjelder også fysiske attributter som ansiktsform, øyenfarge og til og med lungekapasitet.

5. Det å holde hender lindrer smerter

Psykologer ved Univerity of California fant ut at kvinner opplever smerter mindre sterke når deres kjære er nær dem, og også når de ser bilder av partneren. I et eksperiment ble en rekke kvinner påført moderate elektriske støt. Samtidig fikk de se bilder av kjæresten eller holde i hånden hans, og i begge tilfeller hadde de mindre vondt.

6. Man blir avhengig

Når man er hodestups forelsket produserer kroppen stoffet dopamin. Dette gjør at vi kan føle oss like beruset som etter å ha tatt kokain. Kjærlighetsrusen føles så godt at vi stadig vil ha mer av den. Dette forklarer blant annet hvorfor det er så vanskelig å komme over partneren etter et brudd.

7. Kjærlighet gjør oss kreative

Måten vi tenker på endrer seg når vi er forelsket. Ettersom kjærlighet som oftest innebærer ønsket om et langvarig forhold, tenker vi mer langsiktig når vi er betatt av noen. Denne mer helhetlige tenkemåten åpner opp for uvanlige ideer, og dermed fremmer forelskelse kreativitet. Da er det kanskje ikke så rart at kjærligheten er kunstens beste inspirasjonskilde!

 

DAGENS ANTREKK

Begravelsen idag var utrolig fin og trist på engang. Presten sa veldig mange fine ting faktisk, jeg syns ofte prester bare leser fra en bok, men dette hadde litt dybde. Og sangene var utrolig fine og passende. Er jo så nydelig med orgel spill og hun som sang solo'ene var utrolig dyktig sanger. Tenk å kunne synge sånn liksom... Det var også hyggelig å hilse på familien og vise sin støtte. Men alt i ale selvfølgelig trist hele settingen og verden har mistet en rå kul dame!

Nå har jeg kommet til Lillehammer og jeg og K har vært på strandtorget (kjøpesenteret her i Lillehammer) og kjøpt nye hvite converse på DNA (til K), lengre hdmi kabel, to gensere fra Gina (til meg obviously),duftlys, mat og drikke. Når vi kom til studenthybelen pakket vi ut av bilen og satt oss ute med et par kalde og nøt solen et par timer før jeg selvfølgelig begynte å fryse og ville inn :P

 

Her kommer dagens antrekk, det vil si dagen ETTER begravelsen. I begravelsen gikk jeg i mørkeblå kjole, svart lang cardigan og svarte sko. Ikke veldig spennende antrekk så var ikke så mye å legge ut. Var dessuten gamle klær som jeg ikke kunne linket til.. :)
T-skjorte Her, Jeans Her, Sko Her 

TAN-IN-A-CANJeg er fanatisk opptatt av å være brun/tan. Jeg hater å være blek og tar ofte solarium for å holde på brunfargen. Jeg er veldig heldig med huden så hvis jeg er i syden et år så holder jeg stort sett på brunfargen resten av året bare jeg tar solarium et par ganger i måneden. Jeg er kjempe glad i å ta sol, jeg spiller kjempe høy musikk og ligger å trener samtidig som jeg bruner meg og har det bare helt fantastisk. Men det er jo en ganske stor bakside av medaljen med solarium, ikke bare blir huden etterhvert som lær og blir stappfull av talg, men det fører til at man tidlig aldres og får mye rynker. Jeg liker ikke rynker spesielt godt, hehe.. Jeg har rett å slett problemer med å eldres :P ikke i antall år, men at jeg forandrer meg eller blir "slapp". Så dermed har jeg prøvd ut diverse selvbruningskremer og sprayer for å holde meg brun, mens jeg samtidig tar vare på huden.

Har prøvd spraytan i diverse ulike salonger, men jeg får aldri spesielt godt resultat også varer det kun en kort stund før det blir flekkete og man er lys igjen. Så jeg er obsessed av selvbruningsspray, for den kan man posjonere selv og spraye på ved behov. Jeg bruker å spraye armene og beina, ikke hender, føtter osv. Og det gir meg litt ekstra farge når jeg trenger det, samtidig som det fordeler seg fint og jevnt. Grunnen til at jeg ikke sprayer hender og føtter er fordi jeg syns det ofte blir flekkete eller ujevnt på de stedene, så de holder jeg bare fargen på ved hjelp av solarium.

Dette er ikke et sponset innlegg, bare min personlige erfaring med ulike produkter. Hvis mange gode selvbruningsprayer, jeg bruker den fra Sunspa, men man kan sikkert bruke omtrent hvilket merke som helst, poenget er at det ser mer naturlig ut med spray enn kremer og skum. Også er det ikke så kostbart som spraytan og krever ikke like mye forberedelse ettersom det kan gjøres hjemme når man har tid og anledning. Jeg pleier å bestille sunspa på coverbrands.no, og jeg veksler mellom orgiinalen og chocolate. Chocolate passer bedre på sommer/høst og originalen på vinter/vår syns jeg da. Lykke til!

En sorgfull dagIdag er jeg oppe tidlig for jeg og mamma skal kjøre til Hamar for å dra i begravelse som begynner kl 12. Begravelser er så ufattelig trist og bare egentlig forferdelig, men jeg håper at det betyr noe at vi kommer og viser at livet til den avdøde har satt spor. Etter begravelsen skal jeg dra innom mormor og morfar og hilse på dem. Må passe på når jeg først er i området. K kommer og henter meg etterhvert også drar vi til Lillehammer der jeg skal være helt til tirsdag kveld. Har møter på onsdag så da må jeg være på plass i Ski igjen. Jeg skal prøve å kose meg skikkelig i Lillehammer, ut å spise, se filmer, bare kose meg med livet. Har hatt et par ganske forferdelige uker der jeg har hatt mye angst og vært veldig langt nede så trenger å bare ha det greit. Bare helt greit eller ok faktisk så er jeg fornøyd. Hehe det minner meg på noe. Noen ganger når folk spør om hvordan det går så sier jeg: det går helt greit elller helt ok. Også svarer de: Så bra! ....WHAT.... Er det bra å ha det helt ok, sånn typ, jeg har det j*****, men overlever såvidt? Hehe, komisk! Hvorfor spørre folk om hvordan det går når man ikke egentlig vil høre svaret... ? X)

DAGENS ANTREKK

Dagens antrekk på en litt annerledes måte ;) Følte meg ikke så fin på håret idag så da ble det sånn... Haha... Jeg trenger frisør og stylist team daglig for å se normal ut, jeg lover.. :O For et ork det er å være jente! Og ikke minst dyrt.. Også har vi mensen og må føde barn i tillegg... Livet er ikke rettferdig! 
T-skjorte fra H&M Her, Jeans fra Gina Tricot Her, Sko fra Nelly Her

NEW COLOR

Så ble det ny farge da. Jeg hadde en som var litt mer rød og shiny, denne er ganske knall rosa. Kommer ikke alltid helt riktig frem på bilder, derfor forklaringen.. Hehe.. Selvfølgelig angret jeg litt ganske med engang og tenker at jeg skulle tatt en knall rosa LYS farge... Next time! Forresten så så jeg i en vlogg Ariel har lagt ut at de irriterte seg over Stina som snakker engelsk i noen videoer. Jeg skriver jo ganske mye på engelsk og bruker engelsk-amerikanske ord og uttrykk HELE tiden. Så jeg er tydeligvis en veldig irriterende blogger? På forhånd beklager, det er bare sånn jeg snakker/skriver :D

 

....INTERNATIONAL WOMAN....

en huskete ONSDAG


Nå er jeg på vei til Tl salongen for å fikse opp i neglrotet mitt. Jeg har klart å miste en negl, det vil si den knakk også rev jeg den av... :O også skal jg fjerne glitteret på 4 av neglene. Vet ikke hvorfor jeg går for glitter hele tiden, blir jo bare lei eller føler det er altfor pyntet. Er noenting som virker så bra akkurat der og da også når man kommer hjem så bare, hva tenkte jeg med... Som med impuls shopping... Haha story of my life... 

 

GAMLE BARNETV-FAVORITTER!

ÅH memories! Jeg sendte K den Sesam stasjon sangen her:


og da fikk jeg helt flashbacks til gode gamle dager og gamle barnetv-favoritter! Som han karen her:


Mumfie altså! Det var jo sååå spennende! Husker dere denne?


Det beste er når hun sier: IKKJE FÅ PANIKK, IKKJE FÅ PANIKK! haha åååh... M E M O R I E S... 

Hvis du kjeder deg akkurat nå er det bare å fyre igang mummi. Stemning altså... Her har du hele historien:


Mummi 4EVA <3

 

Har du noen gamle barnetv-favoritter du savner?

Badet mitt

Jeg har lyse grått bad, altså fliser. Inspirert av noe sånt:Jeg har hele tiden hatt lyse håndkler, hvite og beige og ellers hvite ting eller ting i sølv/glass. Men nå i det siste har jeg blitt så glad i grått pluss lei av de typiske IKEA håndklene. Så nå har jeg gått til inkjøp av disse:
Også fra IKEA by the way. Men litt mer spesielle og fine syns jeg da. Her er noen andre ting jeg har på badet:


MEEEN.... Nå har jeg fått for meg at jeg skal male alt hvitt, eller lysegrått, sånn beisa grå altså, sånn at man ser treet igjennom. Åh jeg vet ikke. Jeg blir aldri ferdig med å styre med interiøret hjemme. Er kjempe fint nå altså, men er jo så gøy med forandring! I don't know... Skal jeg male?

 

DEN dagen..Også kalt tirsdag. Og jeg er sånn ja okey, hvorfor ramler alt ned rundt meg. Og tenker jeg ikke bare på jord og stein som bokstavelig talt har blitt sprengt rundt omkring i hele hagen idag, men det er ingenting som går som det skal. Jeg sliter skikkelig med å holde hodet over vannet. Å ikke bare revne fullstendig. Prøver å fokusere på det som er sånn halvveis greit, men er ikke så lett alltid. Denne depresjonen ass.. Over til noe annet. Jeg skulle ta ut søppelet istad også hadde jeg skuffen litt åpen mens jeg holdt på og da krabba selvfølgelig Kira (katten min) inn der og under kjøkkenskapene... Og det er trangt der altså. Er sånn 7 cm åpning.. Så drev hun å lekte med rør og strøm ledninger under der i sånn ti minutter før hun stakk hodet opp fra sprekken og jeg fikk tak i hun og fikk hun opp. Seriøst, liten med en liten skapning altså... Haha! Hun er seriøst så rar og så leken atte hjelp... Og nå er hun 8 måneder. Hvor lenge skal hun være katteunge egentlig.. jaja hun er bra søt da. Elsker hun.. <3

 

Nå skal jeg ut med A og ta sol, gå på kafè og handle inn litt til husholdningen. Forresten er det mulig, jeg har altså fått så dilla på hus/hotell/slott brenner.. Assa hadde dilla for lenge siden å men nå har det tatt overhånd og jeg spiller den sånn helt insane høyt flere ganger om dagen og danser og synger. Helt normalt...

UKEN SOM KOMMER 


 

MANDAG

Idag har jeg vært i gruppemøte, i Oslo hos frisør og i Ski for å handle mat. På kvelden hang jeg med tre av tantebarna mine og tulla og lekte rundt. De er altså SÅ skjønne! *smelt*

TIRSDAG

Imorgen skal jeg ut med ei venninne og ta sol, drikke kaffe og kanskje se en dagskino. Etter det skal jeg i et samarbeidsmøte og etter det gjøre noe ærender også hjem på sofaen ;)


 

ONSDAG

Denne dagen skal jeg fikse neglene. Jeg har 5 fingre meg glitter på som jeg ikke liker og en i rosa som har skallet av. Så det må ordnes! Skal ha samme farge, bare en farge på alle og ingen med glitter ;) 

TORSDAG

Jeg skal til Hamar sammen med mamma i en begravelse for nabokona jeg vokste opp med. Kjempe triste greier, men vil gjerne vise litt støtte til de som er igjen.

FREDAG

Jeg har ingen planer og håper jeg er i Lillehammer :D Hvis ikke jeg er det skal jeg kanskje til søster og være med henne og tantebarnet mitt. Kooos <3

LØRDAG

Follo har hjemmekamp og dit skal jeg. er først pre-vors på børst i ski før det bærer opp til stadion. Vi satser på tre poeng og god stemning! 

SØNDAG

Så var det denne søndagen da... da kunne jeg også gjerne vært i Lillehammer, men ser litt dårlig ut, så det blir vel enten å dra å trene, ta sol eller ha serie maraton dag. 

I wanna go back!I wanna go back to Trondheim! Den turen var så koslig. Også med beste Moni da. Mulig jeg må legge reise planer snart?

You know you're in love when..You know you're in love.. when no matter how much time you spend with the person, you still miss them every time they leaves

You know you're in love when you rush to your phone every time it buzzes hoping that it's them.

You know you're in love when you walk into the room, they're the first person you look for. 

You know you're in love when whenever you see them, you smile.
 
You know you're in love when you always find a way of bringing them into a conversation with everyoe.
 
You know you're in love when you start listening to slow songs.
 
You know you're in love when you constantly look at them to see if they are looking back
 
You know you're in love when every single love quote you read applies to you and that one person on your mind.

You know you're in love when you want to tell everyone about it, even if they haven't asked.

You know you're in love when you thought about the person the whole time you were reading this...

 

You know you're in love when the hardest thing to say is.. Goodbye.


 

MÅNDEYFor et vær! Supert assa... Er på vei til byen nå, skal ta en fargeprøve hos frisøren for ny extension. Gleder meg vilt til å få på nytt sett, det jeg har nå begynner å bli veldig slitt! Jeg skal ha lysere enn jeg har hatt på mange år så det blir også spennende. Nesten blondt faktisk, hvertfall i tuppene. Er så utrolig lei av å farge håret mørkt, vil ha minst mulig jobb og slitasje med det så derfor velger jeg å følge mine naturlige hårfarger som er mørk blondt med lys blonde tupper. Når jeg dro hjemmefra i dag tidlig drev gravingen på som fullt. Hele hagen var så og si gravd opp. Skal bli bra og vite at det er drenert og ikke kommer fuktighet inn. Har hatt problemer med helt ufarlig svart sopp før pga at det ikke har vært drenert og det oppleves litt ubehagelig selv om det som sagt er helt ufarlig. Idag avsluttet jeg et lite kapittel i livet og om en uke og to dager starter et nytt. Det er altså en gruppe jeg har gått i som nå er over og jeg skal starte i en ny. Spennende blir det hvertfall! Og godt med alt som er ferdig og tilbakelagt kapittel! Håper du ikke føler mandagsdepresjonen og heller er i gang med en artig uke! Med ønsker om en strålende mandagskveld og en riktig god uke <3

SØSTER SELGER HUSET!

Er du på flyttefot, ønsker og invistere i noe i praktfulle follo? Sjekk ut det her: 

http://m.finn.no/realestate/homes/ad.html?finnkode=81943816

Ny veranda, nye ideer, ny UTE plass

Her er inspirasjonsbilde. Vi skal bygge sofa av paller med sitteputer, lage bord av en gammel dør o.l. Dette bir spennende og så bra når det blir ferdig! Desverre er vi litt trege så har enda ikke kjøpt paviljong som vi trenger til å ha over hele sofa/bord/stoler delene. Så dette blir nok med oss inn i 2017 og blir en ide som kommer til liv våren 2017. FØLG MED!


 

JEG ER MED I BLOGGERNE

Bare se her:

http://www.tv2.no/a/7682935/

 

 

 

 

 

 

 

 

Neeei! Jeg tulla! Er ikke det vettu. Føler på skuffelsen. Jeg hadde hvertfall ikke sagt nei på grunn av for lav inntekt på det. Jeg tenker som så at JEG ikke er så mye verdt uansett :D 150 kr timen og jeg er med! Bare å ta kontakt TV2... 

SPRE GLEDE!Vi får ikke større selvtillit av å baksnakke andre.

Vi blir ikke lykkeligere ved å gjøre andre triste.

Vi blir ikke klokere ved å kalle andre dumme.

Vi blir ikke penere ved å kalle andre stygge.

Vi blir ikke sterkere ved å kalle andre svake.

Vi får ikke finere kropp av å kritisere andres.

Vi blir ikke større av å forsøke å gjøre andre små.

 

Det er ved å forsøke å gjøre andre glad at vi selv blir lykkelig.
 

Keeping up with the dramaEndelig fikk jeg sett de nyeste episodene av KUWTK... Jeeej... har vært på jakt etter dette lenge. Føler meg litt mer oppdatert nå. Jeg er ikke helt fornøyd med fargen på neglene mine men så i noen av de nyeste episodene av Khloe hadde ca samme farge på neglene, bare uten glitter, så nå syns jeg plutselig det ikke er så verst av likevel. Påvirkbar, neeeida... Uansett, søndager er så kjedelige dager, så hvis noen har noen tips til hva man kan gjøre på stengte dager så fyr løs... Jeg har seriøst ingenting å gjøre bortsett fra å dra å ta sol og uten lappen her ute er jo det helt kaos... Må ha en taxi driver liksom. Hvordan kommer folk seg til Brun og Blid på Langhus egentlig. Og hvorfor er Brun og Blid plassert så usentralt.. Er jo ikke bare i Follo der er sånn, i Oslo også så ligger senterne helt rare steder. Er sikkert fordi det er billigere leie der på de stedene som ikke er så sentrale. Jaja, jeg ønsker meg hvertfall en brun og blid i Ski. Juegaveønske nr.1, anyone? ;)

Hvem blogger jeg for?
Det kan man spørre seg selv om når man har så få lesere. Men for meg så er det en hobby. Jeg liker å skrive og jeg liker å dele tanker, dikt, bilder o.l. Jeg prøver å ikke ha så dyster blogg, men jeg er sikkert litt dyster person? Jeg vet ikke, føler meg som ei solstråle.. neida, men jeg er jo stort sett blid.. Tanken var jo å ha en rosablogg/livsstilsblogg, men jeg ser jo at det har blitt en eller annen slags bipolar blogg... SORRY! :P Håper det faller i smak hos noen hvertfall. Jeg klarer visst ikke bare å ha en overfladisk blogg for det er så mange viktige sterke temaer som jeg har behov for å få på agendaen. Når det er sagt, så skjønner jeg at bloggen min ikke passer å lese for 10-11 åringer, så jeg håper jeg har voksne nok lesere til å takle disse tunge temaer og mine til tider "dype" dikt og tanker. Så kan de yngre lese alt det andre! MEN det vil jeg si, at jeg setter så veldig pris på de som klikker seg inn og følger litt med. Tror ikke akkurat jeg har noen faste lesere, men kanskje? Uansett stor takk til deg som har klikket deg inn og leser dette 

 

Hvis du vil følge bloggen min setter jeg stor pris på det og følger du meg, følger jeg deg <3 Følger? Så rart ord.. heter det det? Hmm... 

NEW IN

Nettshoppa litt som vanlig her om dagen og var å hentet pakkene idag. Her er det jeg valgte å beholde. Det vil si at dette er klær som passer de fleste for jeg har ingen modellkropp. (Og ja, det var endel mer i pakkene, haha) Alt er fra h&m.comStream, Senkveld og Oppussing

Du vet høsten er her når den faste fredagsunderholdningen er tilbake på skjermen. Sitter å ser senkveld nå, as we speak. Eller jeg skriver blir vel mer riktig. Dagen idag har vært så der. Jeg var i et møte i Ski på dagen og en tur hos lillesøster nå ikveld. Hun og samboern har pusset opp endel av en tomannsbolig og det har blitt så fint! Flinke folk altså. De har gjort alt selv! Kreds... 

På mandag starter gravingen rundt leiligheten. Det skal isoleres og dreneres og det som er. Nå går vi en spennende tid i møte! Etter isoleringen utvendig skal gulvet inne isoleres, varmekabler legges og det skal støpes nytt gulv. Tror det kommer til å gå ganske fort, så det er ikke lenge til alt skal innredes. Jeg har jo sagt at jeg vil ha et grått soverom/kontor, hvertfall at gulvet skal være i gråtoner. Men er usikker på om jeg skal velge gråblå vegger - litt mørke, lysegrå eller en helt annen farge f.eks turkis? Haha.. Tror nesten jeg må male meg frem til hva jeg skal velge. Går jo hvertfall ikke ann å se hvordan det blir utifra de små fargeprøvene man får i butikken... 

Hva nå? Jeg er ikke klar for å legge meg helt enda, så blir vel å se på stream av dataspill på twitch. Må jo support'e K og hans gaming gjeng ;) 

 

Over og ut og natta <3

Y O U


It doesn't matter where you go in life

what you do or how much you have.

It's who you have beside you...

I'm so glad I have you! 

 

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits