FrkPersson

www.frkpersson.blogg.no

Dagen før et eller annet..

Foto av Monika Svendsen

___________

 

Stod opp relativt tidlig idag og fikk ordnet noen ærender og var i et møte, tok sol og var ute å spiste mat med ei venninne og fikk fikset negler. Så fått gjort litt idag da! Nå sitter jeg hjemme med K og T og slapper av meg pizza og chips. Vi skal til Kråkstad om en times tid og møtes en gjeng og spille spill og kose oss. Imorgen skal jeg og K til bror i Vestby sammen med lillesøster og kjæresten hennes, spise god mat, drikke champagne og fyre opp raketter, i den rekkefølgen xD Det blir kos! Håper du har en fin helg og får en hyggelig feiring imorgen!

 

Love 

Lazy days

Foto av Monika SvendsenJeg er glad av flere grunner idag. Jeg har funnet igjen det grå acne skjerfet mitt (bilde). Som jeg fikk av en av storesøstrene mine ifjor og ja, det var litt krise når det plutselig var borte i flere måneder, men var ei venninne som hadde det. Også har K og jeg vært ute å spist god mat i dag. IKKE julemat...Og jeg har fått gjort noen ærender. Og ikke minst! Endelig fått kjøpt med stimorol sense watermelon tyggis igjen. Igår var jeg helt tom for alle typer tyggis, hadde ikke backup tyggis engang. Det var ganske fælt! Det verste er at jeg er seriøs... Nå har det vært såpass mange dager der det har vært att og fram på familiesamlinger og så videre så var litt deilig å ha en hverdag igjen. Rart med det når man sitter å propper i seg mat og spiller brettspill i 12 timer i strekk hver dag, hvor sliten man blir.. haha.. Jeg føler meg som en oppblåst potetsekk, hvis det er en greie. Jeg gleder meg til å spise normalt og bevege meg mer etter jul. Dette her er jo bare slitsomt :P Uansett det var ikke det jeg skulle skrive om... Jeg har altså blitt helt fengslet av saving hope serien og inatt (!) så jeg en og en halv sesong og døgnet nesten. For jeg klarte ikke skru av serien og legge meg... Altså hver episode er på 42 min, du kan jo tenke deg...Så det driver jeg med for tiden foruten å være i forskjellige middagsselskaper og spise altfor mye kaker. Jeg ser saving hope på laptopen min, for jeg gidder ikke engang å koble til tv'n xD

 

Hva har du gjort i julen?

NYTTÅRSKJOLEN 2016!

Dere har sikkert sett diverse kjoler som bloggere har lagt ut at de har kjøpt seg i det siste, og noen med tanke på nyttårsaften. Lange, flotte kjoler med masse blonder og dyp utringning. MEN for de av dere som ikke kan gå med dyp utringning, trange bodycon kjoler på grunn av (les meg) trippel bilringer, ikke skal på nyttårsball og som trenger noe med armer så man ikke fryser ihjel...(!) så har jeg lagd ei litta liste med mine favoritter. Ja svart er definitivt favoritten på kjole til nyttårsaften, men går selvfølgelig å gå for andre farger. Er bare gøy å teste litt farger, men jeg er gammal og kjedelig og går for noe nøytralt som det her... Anyways her kommer listen over mine favoritter fra H&M og Nelly, i random rekkefølge:

 

1.

 

 

2.

 

3.

 

4.

 

5.

 

6.

 

7.

 


8.

 


9.

 

Har du funnet en kjole til nyttårsaften?
 

GOD JUL! ♥Ønsker alle en hyggelig kveld, med god mat og godt selskap. Kos dere masse! Det skal hvertfall jeg :) Feiringen finner sted hos søster i Nittedal med hun, samboern og lille jenta dems, lillesøster, lillebror og mamma. Middag der fra kl 17, så vi skal straks dra fra Ski. Lader opp med litt julemusikk og akevitt, neida... xD Liker ikke sånt jeg. Men jul blir'e uansett! Håper alle er snille mot hverandre og viser kjærleik til de som trenger det mest. 

 

GOD JUL! 

lille julaften som egentlig ble til julaften..Sånn går det når man sover halve dagen. Da rekker man ikke blogge også blir innlegget som skal handle om lille julaften lagt ut på sjølvaste dagen... Etter å ha stått opp så stresset vi avgårde for å finne et juletre og for å følge tradisjonen, spise grøt m mandel, se julefilmer og pynte juletre på lille julaften! Jeg og k og mamma dro først til Ski for å finne et juletre, det de hadde kjøpt var for stort og passet ikke i juletrefoten. Så vi måtte ordne nytt sånn på tampen og var litt stressa for vi skulle være hos lillesøster på julegrøt kl 18. Vi fikk ihvertfall kjøpt et kjempe fint tre som han som solgte tilpasset til juletrefoten og nå er det satt opp og pyntet. Hos lillesøster fikk vi grøt laget fra bunnen av og samboern hennes fikk mandel og marsipangrisen, som han delte med oss andre. Også så vi hjemme alene 2, så nr. 1 igår kveld. Nå skal jeg straks legge meg så jeg ikke forsover meg til juleprogrammet på tv imorgen. Det er liksom det beste og være nydusjet i kosedress og se på reisen til julestjernen, tre nøtter til askepott og donald duck og vennene hans, mens man drikke kaffe og spiser julekaker. Det er KOS det! 

 

Kjærleik 

O jul med din glede..


 

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen.

Jeg hilser deg med gjerne med jublende røst, ja titusener av ganger velkommen.

Jeg kan klappe i hendene, jeg kan synge og le,

bare du bringer meg glede......

topp 20 - de beste julesangene

Nå er julen straks rundt hjørnet og i den forbindelse så har jeg lagd en liste over det jeg synes er de fineste julesangene. Kunne egentlig fint hatt 10 punkter til, men prøvde å gjøre det sånn nogenlunde short selv om det ble 20 sanger da :D Jeg har jo vokst opp med svensk jul så ble noen svenske sanger på lista for det er liksom en stor del av julen for meg da. Og ikke så mye fancy nye greier, kjører old school. Det er viktig! Listen er med 20 sanger men ikke satt opp i en nummerert rekkefølge, så det kan hende du finner din favoritt lenger ned på lista ;)
 
____
 
 
Julen är här- Tommy Körberg & Sissel Kyrkjebø
czzeuWrv6WQ
 
 
Tommy Körberg - O helga natt
YIGDhofYsdc

 

Oslo ghospel choir - En Stjerne Skinner i Natt

A0eEtLceMAU

 

Kurt Nilsen - Himmel På Jord

Kbg--yUq0So

 

John Lennon - So this is christmas

prlf5y5iRv0

 

Do they Know it's Christmas - Band Aid 1984

iBwkzix0aIE

 

Carola - Himlen i min famn

SE-bDIYlDXo

 

Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You

yXQViqx6GMY

 

Dean Martin - Let it Snow!

mN7LW0Y00kE

 

Mariah Carey - Santa Claus Is Coming to Town

6ggxtK5Dg7Q

 

Körberg - Jul, Jul strålande jul

fYCQRwMJMMM

 

Peter Jöback - Gå Inte Förbi

q6MGdPlq31AHej mitt vinterland - Vikingarna

UxXOnL04yxA


Wham! - Last Christmas

E8gmARGvPlI

 

Anna Netrebko - "Pie Jesu"

YAC9vJr--UsJulekveldsvisa

Qx_ne2Pl4pI


Sissel Kyrkjebø - Nå tennes tusen julelys

8ERKyqrvZZo

 

Glade jul

rp1uLunP9Oo

 

 Maria Mena - Home For Christmas

Rdrmrz4VbHE

 

Hanne Krogh - Å Jul Med Din Glede

MGpDLkXHrmI

 

GOD JUL!
 

UKEN SOM GIKK #15 

UKENS SOM GIKK #15


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser på reprise maraton av nissene over skog og hei. Prøver å komme i julestemning ;) Neida, men det er jo så bra. Blir rett og slett ikke lei. Jeg åpnet som vanlig kalenderen idag og fikk en pinne. Altså jeg fikk en kjempe tynn trepinne.. aner ikke hva den skulle vært brukt til, burte vært lagt ved en forklaring på den eller noe.. hehe, når man ikke skjønner seg på en julekalender.. xD

 

HØYDEPUNKT

Uken høydepunkt var at K kom hjem til jul på torsdag kveld! Jeg hadde gleda meg så mye og det ble akkurat litt bedre enn håpet. I miss you when you're gone..

 

UKENS OPPTUR

Å feire mini jul med tantebarna og at så mange kunne samles! Utrolig koslig og altfor sjeldent! Og veldig hyggelig å få en mini jul med dem selv om de er i Australia i selve julen. 

 

UKENS NEDTUR

Jeg har hatt så store søvnproblemer den siste tiden så ukens nedtur har definitivt vært at jeg ikke får sove ordentlig.. Så slitsomt å ligge våken og gruble og bekymre seg og tenke alt for mye på all verdens problemer og smerte. Jeg er så utrolig avhengig av å få sove ellers så klikker det litt for meg og jeg blir veldig selvdestruktiv. Nå ser jeg fremover og håper på en uke der jeg får sove :)

 

UKENS CRAVING

Klementiner!! Jeg sier alltid mandariner, men det selges visst ikke lenger. Så mandariner er klementiner eller noe sånt.. 

 

UKENS FAVORITT

Hatt disse skoene i en god stund nå, men de er altså så gode og gå med. Nike roshe one <3
UKENS INNKJØP

Har bare handlet julegaver og det kan jeg jo ikke legge ut her for da ser jo folk hva de får.. xD 

Hvis jeg skulle kjøpt meg noe fra f.eks Nelly denne uken hadde det blitt dette:
 

Det får bli etter jul da.. ;)

UKENS TANKE

Julens fred kommer ikke bare av seg selv. Jeg må selv finne en ro for å oppnå denne freden. Når jeg er urolig og ikke har det bra kommer jeg heller ikke til denne freden. Det kan jeg ikke skylde på noen andre. Det er fra meg, fra sykdommen. Jeg vil bli flinkere til å legge bekymringer vekk og kjempe for å gjøre det jeg kan for å ha det bra. Så må det som kommer, komme, men jeg skal stå der klar med sverdet...

                

                             UKENS LÅT                           

1-xGerv5FOk


 

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Julekaoset i Ski og ja egentlig overalt. Er så irriterende når det er køer og folk overalt. Jeg reiser daglig til Ski til diverse møter osv så jeg MÅ liksom dit... Kan folk bare begynne å handle til jul LITT før, eventuelt fordele seg litt bedre utover på kjøpesenterne.. haha.. K A O S! Jeg blir sliten jeg altså...Går ikke å gjøre sine hverdagslige ting like før jul. Burte egentlig bare hamstre i oktober og låse meg inne i  november-desember xD Goals for 2017

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Er han mannen i ditt liv?

pizza med mozzarella og pesto

Er han mannen i ditt liv?


 

-Er han mannen i ditt liv?

-det vet jeg ikke

-Ikke?

-er det viktig?

-nei, men det går bra med dere eller?

-ja altså..nå er det drit bra men for en uke siden så var det veldig dårlig,.går opp og ned

-slitsomt...

-ja eller det at det er så bra når det er bra er grunnen til at det er så dårlig når det er dårlig, hvis det gir mening?

plutselig kan det være over i morgen, men for det er jeg uansett drit gla for at jeg har møtt han...

Mini jul!Foruten å ha stressa til og fra et møte på dagen idag så har jeg vært hos en av mine storesøstere idag, i Kråkstad og feiret mini jul med familien. L, O og barna drar til Australia for å feire jul og derfor samlet vi gjengen ikveld og tok en mini jul slik at barna skulle få ha jul med tanter, onkler, søskenbarn og mormorn sin! Utrolig koslig og få gave som den eldste av barna hadde plukket ut til hver enkelt, og jeg fikk blant annet et flax brett og vant 500kr! Og selvfølgelig mest koslig å få gi gaver selv da. Ga blant annet Elsa og Anna kjole til M og den måtte hun ha på! (Hun elsker Elsa og Anna fra frozen) og en stor kengurur bamse, siden de nå skal til Australia. Hun ble kjempe glad for alt og de to minste er såpass små at man vet liksom aldri helt hva som faller i smak, de syns jo det er morsomt å åpne pakkene og bryr seg ikke sp mye om hva som er inni xD Utrolig skjønne alle sammen. Tantehjertet mitt varmes hver gang :)

Nå har vi akkurat kommet hjem og ligger å slapper av på sofaen og skal catche opp med litt serier. Jeg har vært litt dårlig på å blogge i det siste for K kom hjem igår! Så da gikk alt annet under.. neida.. men klissklass så utrolig koslig atte hjælp... <3 

 

Løv 

UKEN SOM GIKK #14 

UKENS SOM GIKK #14


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser saving hope og prøver å varme meg under pleddet i sofaen. Er kaldt for tiden altså.. Også tror jeg at jeg begynner å bli syk, elns.. har hvertfall vondt i halsen.  Nå er det snart home and away, tror jeg da, det var jo ikke igår? Jeg hadde gleda meg til å komme hjem på kvelden å se det men så lå det ikke i opptakene..  men mulig det bare er noe galt med canaldigitalboksen min. Ser at det går reprise nå som jeg ikke har sett så...  Skjønner ingenting jeg xD Idag har jeg vært i gruppe, begynte ei ny idag så nå er vi ganske mange! Også var jeg innom beautynest etterpå. Han legen der er så hyggelig altså. Og utrolig dyktig. Så hvis du bor i follo området og skal ha noe kosmetisk behandling er det bare å dra dit ;)

 

HØYDEPUNKT

Nå skal jeg liksom tenke tilbake på forrige uke, for dette innlegget kommer litt sent... hehe *kremt*  men jeg har jo ikke hukommelse så får bli delvis denne uken. Igår var jeg ute å spiste med ei venninne og det var definitivt  høydepunktet mitt i det siste. Var utrolig koslig å se henne igjen, var blitt en stund siden sist. God mat og godt selskap. Ja takk til flere slike dager!

 

UKENS OPPTUR

Jeg er SNART ferdig med alle julegaver! Mangler et par ting bare. Det føles good! Er litt for mange gaver og folk å ordne til så er litt mye. Så det er absolutt en opptur å se enden av tunnelen i dette gavestyret ;)

 

UKENS NEDTUR

De to siste helgene har vært et eneste stort kaos og egentlig ganske nedtur sånn psykisk sett. Jeg har ikke hatt det så lett i det siste og når man sitter hjemme hele helgen å føler seg utrolig alene så topper det seg litt av og til. Desverre. Men nå ser jeg fremover og prøver å holde trua og motet oppe. Dette skal jeg klare å fighte!

 

UKENS CRAVING

Søppeldynga... Kjøpte en svær boks når jeg var i Sverige og i det siste når jeg ikke har fått sove har jeg ligget å gomlet på søppeldynga. Det er så godt, men flere grunner til hvorfor det ikke er lurt å ligge å spise godteri på natta, men sånn har det blitt... :O

 

UKENS FAVORITT

Denne julekalender fra makestyle har blitt ukens favoritt. Det er så gøy å åpne en luke hver dag, selv om jeg av og til blir litt skuffet da jeg blant annet har fått telys i to luker.. Skulle hatt kalender flere måneder altså. I love it!UKENS INNKJØP
UKENS TANKE

Smil til ukjente. Vi er i dette sammen. 

                

                             UKENS LÅT                           

   

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Leger som gjør en dårlig jobb. Nå tenker jeg ikke på de to legene jeg går til fast, men enkelte som er ansatt på legevakten å sånne ting. Irriterende når folk har jobber de ikke burte hatt og er sure eller lite hyggelige mennesker. Spesielt når man er i en sånn sårbar situasjon, da er det så viktig å bli møtt på en bra måte. 

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

Min egen verste fiende

Pizza med spekeskinke og avokado

Det smilet gjemmer mange sår..

Fisk masala!

23-06-10: Fisk masala. FOTO: UKJENT

Per porsjon:

 • 344 kcal
 • 17 g grønnsaker

 

Tør du prøve en ny, fargerik og spennede variant av torskemiddagen? Da blir denne en suksess!

 
 porsjoner

 

Fisk masala

 • 180 g naturris, tørr
 • 1 1/2 ss olje
 • 600 g torskefilet
 • 2 ss sitronsaft
 • 1 fedd hvitløk
 • 1 ts garam masala
 • 1 ts chilipulver
 • 1/2 ts gurkemeie
 • 1/2 ts salt
 • 1 ss finhakket koriander

 

 

Frisk gulrotsalat

 • 1 stk gulrot
 • 1/2 bunt koriander
 • 1/2 stk lime
 • 1 ts honning
 • 1/4 ts salt
 • 1/4 ts pepper

 

Sett stekeovnen på 180 grader varmluft. 

Kok risen etter anvisning på pakken.

Finhakk hvitløk og koriander og bland det sammen med krydderet. Rør inn olje og sitronsaft.

Skyll fiskefiletene, tørk med papir og del dem i serveringsstykker. Pensle fiskestykkene med krydderblandingen på begge sider, og legg dem i en ildfast form. Hell over resten av krydderblandingen. Stek formen midt i ovnen på 180 °C i ca. 15 minutter.

Skrell og riv gulrot, over i en bolle. Bland inn hakket koriander, limesaft og honning. Evt smak til med salt og pepper. 

Server masalabakt fisk med gulrotsalat og kokt ris.

Fisk masala smaker nydelig med revne gulrøtter eller en salat, og gjerne litt ris.

 

(oppskriften er fra greteroede)

16 problemer alle jenter kjenner til

jenteproblemer

 

Det er enkelte ting vi jenter bare har blitt vant til, og må finne oss i på daglig basis. Gutter skulle bare visst hvor mye vi jenter egentlig går gjennom, men som vi aldri klager over og aldri får gjort noe med. Her er det funnet frem til de mest irriterende problemene vi har ukentlig, og det er bare å innse hvor mye jenter faktisk går igjennom for utseendet. Det er ikke lett, men det går. 
 

1. Blonde-BH'er + hvit t-skjorte

Det finnes en BH til enhver anlending, og det er viktig å ikke rote i anledningsystemet. Et eksempel på at det har gått litt for fort i svingene, er en mørk blonde-BH under en hvit t-skjorte. Både fargen og mønsteret synes veldig godt, og det er ikke særlig pent. Spesielt i viktige anledninger som et jobbintervju, kan det være veldig pinlig å dukke opp i en hvit t-skjorte med mørk BH. En hvit og en svart BH er essensielt for garderoben!

2. Høye hæler + gress

Denne har vi alle opplevd. Enten om det er i bryllup, en hagefest eller en uventet gåtur - man må vralte bortover med en skikkelig ekkel følelse av at man detter bakover mens hælene synker ned i grasset. Dessuten er det dødsflaut, og hælene blir skitne og gjørmete.

3. Stringtruse + lave jeans

Er du fornuftig nok om morgenen, vil ikke dette være et problem. Dersom du ikke tenker deg om, derimot, kan dette være veldig pinlig. Har du stringtrusen litt for høyt oppe og et par lave jeans mens du setter deg ned, kan kanten på trusen synes veldig god. Verre er det hvis de virkelig henger nesten ved midjen og buksen holder seg ved hoftene. Snakker vi 90-tallet eller?

4. Jumpsuit + toalett

Slitsomt! Først av med skuldrene, deretter underdelen og deretter undertøyet. Plutselig sitter man på toalettet nesten naken. Det er faktisk skikkelig ubehagelig! (Og kaldt...)

5. Ufilte negler + tynn strømpebukse

Vi kjenner vi blir sinte bare vi tenker på det. Det finnes ikke mye som er like irriterende som å ødelegge et par helt nye strømpebukser mens du prøver forsiktig å ta de på. Du hører lyden, kjenner følelsen og ser de forbaskede hullene du nettopp klarte å lage. Selv om du prøvde å være så forsiktig som mulig. Vi har begynt å kjøpe to strømpebukser av gangen for å være på den sikre siden.

6. Hår + glidelås

Dette kan faktisk være veldig vondt. Håret er i veien når du drar opp glidelåsen, så det setter seg fast og lugger. Det er enkelt å tenke at man bare skal huske å holde håret unna, men vi glemmer i hvert fall det når vi for eksempel løper til bussen om morgenen. Da er det lett å glemme seg bort, dra opp glidelåsen på jakka og- AU!

7. Skjorte + bryster

Hvis skjorta er bare litt for trang får heldige tilskuere innsyn fra siden inn til puppene dine. Dette har vi sett horrible eksempler på, og man vil så gjerne unngå det selv. Puppene havner mellom to knapper, og vips - en liten lomme for å vise frem BH'en din. Ikke greit. 

8. Bein + hår

Hvorfor har vi egentlig hår på beina? Hva er det til? Hva skal vi med det? Dette har kvinner spurt seg selv i flere tiår mens de stod bøyd i dusjkabinettet og skrapet leggene fri fra hår. Det er ikke det at vi er late eller at vi ikke gidder - har vi glemt det, og drar på oss et skjørt uten strømpebukse under, er det en god sjanse for at selvfølelsen minsker med 0,10 prosent i løpet av dagen. Og vi trenger all den selvsikkerheten vi kan få. 

9. Boyfriend jeans + uproposjonal kropp

Har du sett bilder av råtøffe jenter som bruker boyfriends jeans og et par høye sandaler, og tenkt at du også vil se like tøff ut? Så du gikk til butikken, prøvde på et par og.... nei. Ikke i det hele tatt. Rumpa ble borte, lårene ble store og den fargen kledde deg ikke allikevel. Det er surt - kjempesurt. I hvertfall når lignende har skjedd utallige ganger tidligere. Plagg som ser skikkelig bra ut på andre, får deg til å se ut som en tolvåring. 

10. Hvit bukse + mensen

Vi skjønner vel egentlig ikke hvorfor noen i det hele tatt vurderer hvit bukse mens man har mensen, men enkelte liker vel å leve på kanten. Hvis du nå bruker hvit bukse, så forbered deg på en dag full av usikkerhet, toalettbesøk og et enormt bind/tampongforbruk. Det verste som finnes er å tro at du har røde flekker på buksen, så du må hele tiden sjekke. Kjempeslitsomt! Kjør på med svart når du har mensen - enkelt og greit.

11. Strikkegenser + utstikkende ting

Nettopp kjøpt en ny, stilig strikkegenser? Forebered deg på å holde deg unna mennesker, vegger, ting - alt! Hvis noe hekter seg fast kan du garantere hull og tråder som løsner. Kjempekjipt, fordi man skulle gjerne brukt genseren i mer enn to timer før den var klar til å kastes. 

12. Bikini + selvbevissthet

Til og med Beyoncé har på et eller annet tidspunkt hatt lite lyst til å vise seg frem på stranden kun i ført teeny weeny bikini. Så slapp av - du er ikke den eneste. Vi har også fiklet med hendene, insistert på t-skjorte og shorts i 25 grader og hatt håndkledet rundt magen og bena. Husk at alle kropper er forskjellige, og alle er like fantastiske - uansett!

13. Maxikjole + gåing

Denne er klein. I sommer tråkket vi hele tiden på kanten av kjolen, snublet i trapper og holdt kanten av kjolen oppe for å bevege oss fremover. Maxikjole er perfekt for å skjule noen kilo, men er ekstremt upraktisk å gå i. Dessverre.

14. Høy hals + sminke

Denne vinteren (og antageligvis den neste...) har høyhalsede gensere vært trendy. Det kan vi godt like, for de er tross alt gode og varme, og fungerer i et plagg som mangler det lille ekstra. Problemet er foundation og pudder på kanten av halsen: Ikke bare ser det stygt ut på genseren, men man mister ekstra mye sminke i løpet av dagen!

15. Kjole + undertøy

Dette har skjedd med alle, spesielt med alkohol i bildet. Du går på do, gjør det du skal, går ut igjen og aner fred og ingen fare. Etter ti minutter med smil og fnis fra andre som du ikke forstår, forteller venninnen din deg at baksiden av kjolen din har hengt seg i undertøyet ditt. Flott. Så har hele festen sett baksiden din. 

16. Hår + Lip gloss

Heldigvis er ikke lip gloss like populært som det var for nesten ti år siden, men dette gjelder vel egentlig også for vanlig lepomade. Går du ut med løst hår og leppene fulle, er det én ting vi kan garantere: håret setter seg fast i leppene dine. Det lover vi. Og vi lover at det er irriterende. Det verste er at det havner i håret, og gjør det klissete og ekkelt. 

 

(stylista.no)

12 ting du må slutte å gjøre mot deg selv

Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.

- Maria Robinson

Slutt å bekymre deg, og ikke hold fast i fortiden. En undersøkelse av gamle mennesker på dødsleiet viste at det de angret mest på i livet var at de hadde bekymret seg så masse. Ta tak i det i dag!

(Foto: Natalia Rivera, WC)

 

Vi gjør så mange dumme ting som ødelegger for vår egen lykke. Det er menneskelige feil , men du må slutte med det! Når du slutter å jage etter de gale tingene, gir du de riktige tingene en sjanse til å ta deg igjen.

1. Slutt å tilbringe tid med feil mennesker - livet er for kort til å tilbringe med mennesker som suger energi og glede ut av deg. Hvis noen vil ha deg i livet, gir de deg en plass, ikke kjemp for plassen! Ta vare på de som står ved din side når du er på ditt verste, ikke når du er på ditt beste.

2. Slutt å rømme fra problemene dine - Se deg i speilet, og ta tak i problemene! Det vil ikke være lett. Men vi har de alle sammen, og vi er ikke kapable til å kunne løse alle, ingen er perfekte, men vi må se de fremfor å rømme fra de, og vi må tilpasse oss. Dèt er vi kapable til.

3. Ikke putt dine egne behov i bakerste hylle - Elsk andre, hjelp andre, men ikke glem deg selv! Elsk deg selv og hjelp deg selv, gjør noe som betyr noe for DEG.

4. Ikke hold fast i fortiden -  Du kan ikke starte det neste kapittelet i livet ditt hvis du ikke slutter å lese det forrige! Legg fortid bak deg, det er mulig og det er lov. Alle har vi gjort feil i fortiden, men du er ikke dine feil, så gå videre og forme heller din fremtid.

5. Slutt å være redd for å gjøre feil - Å gjøre noe, og ikke få det til er hundre ganger bedre enn å ikke gjøre noenting. Enhver suksess har mange feil bak seg, så hvert feilsteg leder mot suksess.

6. Slutt å tenke at du ikke er klar - Ingen føler seg 100% klar når en utfordring kommer. De store mulighetene er ofte utenfor komfortsonen, du vil ikke være komfortabel i begynnelsen uansett. Så gå for det!

7. Slutt å klage og syntes synd på deg selv  Livets utfordringer er der for en grunn, for å endre veien du går på i en retning som er bedre. Det kan være tøft og vonde ting skjer. Men reflekter over hendelser som har skjedd og som du har kommet deg gjennom. Til syvende og sist har de tatt deg til et bedre sted- så smil! La andre og deg selv se at du er sterkere i dag enn du var i går. (PS: du kan lure hjernen til å tro at du er lykkeligere enn hva du føler deg ved å smile).

8. Slutt å bære nag! Ikke lev livet med hat i hjertet ditt, du ender opp med å skade deg selv mer enn de du hater. Tilgi de du trenger å tilgi, tilgi deg selv, gi slipp og få fred. Å tilgi er ikke å si at det som skjedde er OK, det er å la ting gå og å ikke dvele. Du vil bli 10 kilo lettere. Hev hodet og ikke la deg trekke ned.

Nyt de små tingene. Se på naturen rundt deg, ta av deg skoene og sett fra deg sekken en gang iblant.

 

9. Slutt å overse gleden i de små øyeblikkene - Nyt de små tingene, for en dag vi du se tilbake og oppdage at de faktisk var store ting! Den største og beste delen av ditt liv vil være de små, navnløse øyeblikkene du tilbringer med noen du er glad i, hver dag.

10. Slutt å late som ting er bra når de ikke er det - Det er greit å ikke ha det perfekt hele tiden. Noen ganger faller livet bittelitt sammen, så gråt det ut og svar «nei» når noen spør om alt er bra. Desto fortere du kjenner på følelsene dine, jo fortere kommer smilet tilbake.

11. Slutt å bekymre deg så mye - Bekymring vil ikke ta bort morgendagens byrder, det vil ta bort gleden du føler i dag! Når du stresser og bekymrer deg gjør du det alltid unødvendig, still deg selv spørsmålene: Hjelper det på situasjonen hvis jeg bekymrer meg? Vil dette bety noe om et par år? Hvis ikke, er det ikke verdt å bekymre seg over. Stress har en direkte negativ effekt på vår følelse av lykke og generell helse. Stopp opp og pust.

og sist men absolutt ikke minst..

12. Slutt å være utakknemlig - Uansett om du føler deg bra eller dårlig,  våkne opp hver morgen og vær takknemlig for livet ditt! Et sted der ute er det noen som kjemper for sitt. Ta vare på det og sett pris på det. Hver kveld når du legger deg, prøv å takke for fem ting du har å glede deg over i livet ditt , du vil våkne opp lykkeligere.

 

(Kilde: Marcandangel.com)

THE STREAM - FINALEN!ENDELIG er den her! The Stream finalen 2016 er rett rundt hjørnet. Nærmere sagt fra kl 20:00 på TV2. Jeg gleder meg! Driver å kokulerer poteter og indrefilet og grønnsaker og gjør meg klar for tv kveld! Tidligere idag var jeg en tur i Ski og kjøpte julegave til en av brødrene mine. Digg med alt som er ferdig! Forresten har jeg fått helt dilla på en ny serie, eller ikke ny serie da, men for meg er den ny. Saving hope, en legeserie som er så bra! Og det er 4 sesonger som ligger ute så her er det bare å kjøre på! Jeg ser det på sumo by the way hvis noen skulle lure ;)

En het potet

01-08-07: En het potet. FOTO: INKOGNITO

Per porsjon:

 • 254 kcal
 •  70 g grønnsaker
 • Hjertevennlig

 

Bakt potet med guacamole - en enkel og smakfull vegetarmiddag!

 

 porsjoner

 

En het potet

 • 4 stk store potet
 • 2 stk avokado
 • 1 stk lime
 • 2 ts løk
 • 1 fedd hvitløk
 • 1 ts salt
 • 1/2 ts pepper
 • 4 ts tacosaus

 

Kle 4 store poteter med aluminiumsfolie og bak dem midt i ovnen på 200 grader i en drøy time, eller i mikrobølgeovnen på full effekt i 5-6 minutter, avhengig av størrelsen på potetene. Velger du å bake potetene i mikrobølgeovnen skal du ikke bruke aluminiumsfolie.

Mos avokadoene med en gaffel og bland inn limesaft, finhakk løk og hvitløk. Smak til med salt og pepper.

 

Åpne de bakte potetene og hell guacamolen over. Ha en teskje tacosaus eller et par dråper tabasco på toppen av hver potet før servering.

 

(oppskriften er fra greteroede)

Det smilet gjemmer mange sår..
Hun står der med tårer nedover kinnet

hun står der med kniven klar.

Hun står der med blodsprengte øyne

hun står der med revnet arm.

...

Du står der og ser en med sminket hud

du står der og ser nye klær.

Du står der og ser et smil, ja en som er glad.

du står der, men ser ikke alt..

 

Det smilet gjemmer mange sår..

Pizza med spekeskinke og avokado


Inkognito_Oppskrifter_ 30.04.15
 

Per porsjon:

 • 414 kcal
 • .211 g grønnsaker
 • Hjertevennlig

 

Deilig pizza med topping av mild avokado og spenstig spekeskinke! En sikker vinner til middag!

 

 

Pizzabunn

 • 2 dl vann
 • 25 g gjær
 • 1 ss olivenolje
 • 2 dl sammalt hvete
 • 3 dl hvetemel

Pizzasaus

 • 1 stk løk
 • 2 fedd hvitløk
 • 1 ss tomatpuré
 • 1 boks hakkede tomater
 • 1 ts salt
 • 1 kvast timian

Kald topping

 • 50 g ruccola
 • 1 stk avokado
 • 10 stk cherrytomater
 • 50 g spekeskinke
 • 50 g oliven

 

Rør gjæren ut i lunket vann i en bakebolle, og ha i olje, salt og mel.

Elt deigen til den slipper bakebollen. Dekk bollen til med plast og sett deigen til heving et lunt sted.

Skrell og finhakk løk og hvitløk. Ha olje i en kjele og fres løken til den er blank. Rør in tomatpuré. Hell over hakkede tomater og la det koke i ca 15 minutter. Smak til med salt og pepper og finhakket timian.

Sett stekeovnen på 220 grader. Kjevle ut deigen til én stor eller to mindre pizza. Bre pizzasausen utover pizzabunnen og stek i ca 10 minutter til bunnen er gjennomstekt. Avkjøl pizzabunnen noe før du legger på toppingen og serverer.

 

(Oppskriften er fra greteroede)

Min egen verste fiendeIdag fikk jeg et brev.. Idag veide jeg meg for første gang på et par uker. Idag haltet jeg rundt i Ås etter hjelp... 

Jeg føler meg levende død. Som en zombie.. Men jeg spiser ikke andre mennesker, jeg spiser meg selv. 

 

Jeg er min egen verste fiende

Flatbrødduo

Inkognito
 

Per porsjon:

 • 228 kcal
 • 16 g grønnsaker

 

For kveldskos og små feiringer!

 

 

 porsjoner

 

Flattbrødduo

 • 30 g flatbrød hjemmebakt type
 • 1 skive spekeskinke
 • 10 g mozzarella lettere
 • 3 g alfalfaspirer
 • 1 stk cherrytomat
 • 2 g salat
 • 1 skiver røkt laks
 • 1 ts lodderogn
 • 1 kvast timian

 

Bruk gjerne flatbrød av hjemmebakt type. Legg på salat og pålegg, og pynt med friske krydderurter.

 

(oppskriften er fra gereteroede)

Den store skuffelsenNår du står opp 07:30 for å shoppe 20% off på H&M.com og det viser seg at tilbudet bare gjelder i butikk og ikke online.. Haha.. da var det bare å gå å legge seg igjen. Også tissa Kira i senga.. men jeg var så trøtt så jeg bare slang dyna og trekket i dusjen og sov videre uten dyne.. Så med andre ord: Fantastisk start på dagen! Utenom det så har jeg vært å fresha opp neglene mine idag. Jeg valgte negllakk istede for gelcolor siden det er billigere, men det tåler jo ingenting, så jeg har allerede klart å ødelegge lakken flere steder... I Sverige har man et ord for dager og ting som dette: UTUR.. Det vil si ulykke eller uflaks.. Såeh.. Ellers er alt sånn passe bra. Jeg er sykt rastløs for tiden også gjør jeg så lite så jeg holder på å gå på veggen. Også fant jeg ut at the stream finalen ikke er imorgen men lørdag... Fint for lørdagen da men kjipt for fredagen.. Så hvis noen har en ide om hva man kan gjøre på en fredagskveld så er det bare å legge igjen et forslag. Jeg mener det faktisk. Jeg har null oppfinnsomhet. Tror faktisk jeg var så sprelsk, oppfinnsom og impulsiv når jeg var liten så jeg har bare fjerna hele kvoten på de tingene..  Skjønner du eller..? xD 

Sorgen ligger gjemt bak smilet..

562772_597710013613791_1468795926_n

Hun går til sengs med et sørgelig blikk, tårene triller ned langs kinnene hennes mens hun grubler over hvordan morgendagen vil bli.

Hun legger seg forsiktig ned på puta og hører på stillheten som omfavner henne. Hun ligger omringet av et uendelig mørke, et mørke som ikke ser ut til å lysne med det første.

Hun våkner opp med et smil om munnen. Hun står opp og gjør seg klar for dagens utfordringer vel vitende om at denne dagen ikke vil være noe annerledes fra dagene som har vært. Hver morgen våkner hun opp med det samme smilet rundt munnen, smilet som forteller alle at hun er lykkelig, smilet som viser at hun har det bra, smilet som utgjør hennes utstråling og glans. Problemet med smilet hennes er at det er like falskt som puppene til Pamela Anderson.

Hver dag gjemmer hun seg bak et smil, en fasade som ingen andre klarer å se gjennom. Ingen forstår at bak dette smilet så ligger det sorg og smerte, ti tusener av vonde følelser og tårer som ligger på lur klare for å presse seg frem. Tårer som skriker etter å komme frem! Følelser som hyler etter en klem, forståelse og LYS.

Hver dag er en kamp om å overleve uten å bryte sammen, og en kamp om å opprettholde motet. Dag etter dag visner det en del av henne, enda et lykkeblad faller ned fra stilken uvisst om det noen gang vil spire igjen. Hun er omringet av frustrasjon, sinne, sorg og smerte. Overalt hvor hun ser er det et mørke rundt henne. Hun leter febrilsk etter lyset, men hun finner det ikke. Det har sluknet, blåst ut i intet.

Hun legger hodet sitt ned på puta, mens hun venter på at lyset skal komme.
Hun lukker øynene i håp om at hun kan våkne opp med et smil som er: ekte.

 

(Kilde: psykmagasinet.no)

Livet akkurat nå..Litt sommerfugler i håret så ser det hvertfall ut som jeg har det bra.. xD

Jeg har vært litt dårlig på å blogge i det siste for jeg er ikke helt meg selv fortiden. Tror det kalles å være deprimert.. :D Hver gang jeg tenker å skrive et innlegg blir det bare masse syting og det vil jeg ikke. Men livet mitt er ganske kjedelig og samtidig dramatisk for tiden. Hver dag føles det som jeg må bestige et fjell av problemer. Av og til er livet litt vel tøft, men hva er det man sier, man lærer så lenge man lever? :P Og jeg lever hvertfall.. men psykiske lidelser er rett og slett ikke greit altså. Bare så det er klart. Det er utrolig tøft å komme seg gjennom hver dag, samtidig føler man bare skyld og skam og ja. Jeg har en delvis funksjonell kropp og er stort sett bare sulten om jeg velger det selv, så da kan man vel ikke klage? 
 

Håper dere har det bedre enn meg.. Lots of love ♥

UKEN SOM KOMMER


 


 

MANDAG

Jeg var utrolig sliten etter noen tøffe dager så jeg lå og sov lenge. Etter at jeg stod opp så jeg home and away også dro jeg til Ski for å handle litt. På kvelden så jeg opptak av  "teenage paparazzo" det var faktisk ganske interessant. Ble forresten sendt på VGTV på søndag tror jeg det var.. Også så jeg farmen fra søndagen og mandagens episode.

 

TIRSDAG

Jeg var ute med A. Vi handlet litt, leverte en pakke, var på Jams og spiste Jams sine gode søtpotet fries!  De er bare for gode.. mmm... Jeg måtte forresten kjøpe meg en ny molly bukse i svart for min gamle rakna(!) sist jeg var i Lillehammer.. Og da tenkte jeg at jeg rett å slett må gå opp en størrelse for de buksene rakner jo hele tiden. Det er et grusomt faktum og leve med altså... Jeg har hatt den buksa i en str i så mange år og nå må jeg ha en større størrelse..?? Tøft liv.. haha xD Også var jeg en tur hos legen. Og det tok sin tid for jeg var visst ikke oppført på riktig dag. Jeg snakket med han angående medisiner og sånn. Jeg har ikke råd til å stå på de jeg har for tiden og ja da måtte jeg kutte de ut også får jeg ikke sove og det er et kjempe problem for da blir jeg så fortvila og sliten og ja. Tar på psyken og ikke få sove. Men nå ble det hvertfall søkt, igjen, på blå resept så får vi se om jeg får det. Han hadde hvertfall ikke noe tro på å prøve noe annet da det er den beste for søvn man kan bruke. Nå skal jeg drikke litt kaffe og se SKAM.. 

 

ONSDAG

Jeg skal i gruppe. Etter det tenker jeg at jeg skal ta sol, handle også må jeg sikkert hjem å vaske for flisleggeren skulle legge fliser på tirsdag og må skjære i gulvet for å få en jevn overgang fra fliser til laminat så er nok blitt endel støv. Det kan jeg ikke ha noe av.. Jeg fikk faktisk 100% OCD på en test jeg tok på facebook så.. haha! Også må jeg ta noen telefoner og fikse litt forefallende arbeid.. 

 

TORSDAG

Jeg skal på shoppingfrokost på H&M. Usikker på om de har salg også online isåfall benytter jeg meg av det istede for å dra i butikk så må jeg ikke opp så tidlig. De har hvertfall 20% rabatt til klokken 09:30. Digg! Eller skal jeg nok bruke dagen på å fikse opp i litt ting som begynner å haste litt. Må blant annet samle sammen noen regninger som skal leveres inn og få ordnet med det. Ellers har jeg ikke så mye planer men dukker nok opp noe ;) kanskje handle ferdig noen julegaver eller noe sånt

 

FREDAG

Jeg skal i et møte i Ås også skal jeg vaske leiligheten og se finalen av The stream selv om Skei og PT ikke er med lenger og ja, det er jo bare rart. Men liker programmet så må få med meg hele sesongen. Også skal jeg se senkveld og bare slappe av. Typisk digg fredagskveld ;)

 

LØRDAG

Jeg har veldig lyst til å dra til Lillehammer, men kommer litt ann på penger og form. Så vi får se :) Hvis jeg ikke drar dit skal jeg prøve å finne på noe med noen av søskna mine. Ut å spise, dra på kino eller noe sånt og ha en skikkelig kose dag :)

 

SØNDAG

Jeg skal nok en tur til Ski i senterets åpningstid. Handle litt og ta sol. Har veldig lyst til å være ferdig med julegaver iløpet av denne uken så da er det bare å stå på! Har LITT mange gaver å fikse.. hehe ;)

 

 

En krigerDet er ikke lett og ifølge andre gjøre alt feil..

det er ikke lett å bli overveid.

Det er ikke lett å veies eller måles,

når du helst vil reddes eller skånes.

Det er ikke lett å skulle være frisk,

for å holde deg der må du jo ta en risk!

Du kjemper en kamp vi aldri kan forstå,

du kjemper for å overleve i det små..

Du er ikke annet enn en person man vil være

du trenger bare noen som kan overbære <3

 

Du er: en kriger

UKEN SOM GIKK #13 

UKENS SOM GIKK #13


 

AKKURAT NÅ

Sitter å ser på Oslo s og hører på sangen jeg har linket til under her. Har altså så dilla! Makan til kul sang.. Virker foresten som jeg ikke gjør annet enn å se på Oslo s på søndager, men ja.. det gjør jeg ikke heller så det er forsåvidt riktig :P Har faktisk vært i Sverige på handletur idag da så stod opp relativt tidlig, så har vært litt flink da. Men blir en tidlig kveld idag. Gleder meg så sykt til å sove. Senga mi <3

 

HØYDEPUNKT

Hmm... Oj det var faktisk vanskelig denne uken, men tror det må bli at jeg fikk så mange lesere på dikt innlegget mitt. Gøy å se at folk leste det og kommenterte og ja, jeg blir alltid glad når folk titter innom bloggen min. Betyr mye :)

 

UKENS OPPTUR

Kan jeg hoppe over dette punktet denne uken? Neida.. ;) Fredagen var utrolig avslappende og jeg kosa meg selv om jeg bare var hjemme og så på tv. Men det var en bra kveld. Tross det under her.. :O

 

UKENS NEDTUR

FOR DET FØRSTE: Skeid og PT røk ut av the stream på fredag!!!!!!!! Det er tragedie.. altså.. sorry til Ylva eller ja.. men altså.. nei det går ikke.. haha.. uff.. LITT Skei og PT fan kanskje.. jaaaa...  Men en annen ting. Jeg ble så fan av  hun svenske Anna i BigBrother og ja jeg følger henne på insta å sånt. Men så la hun ut et innlegg som var noe sånn som at  man skulle holde seg unna "still people" Og hmm.. jeg følte meg litt som en av disse menneskene så da ble jeg egentlig litt lei meg. Hehe nedtur.. 

 

UKENS CRAVING

Åh. definitivt Senses stimorol watermelon tyggis...! Jeg er helt hekta og har vært det lenge, men denne uken har det nådd nye høyder for jeg har egentlig ikke hatt penger til dem og derfor hatt litt få så da har trangen blitt enda større. Jeg bare MÅ ha den tyggisen! xD

 

UKENS FAVORITTSo comfy.. I love you


UKENS INNKJØP


UKENS TANKE

Ja det er nettopp det. Det er tanken som teller sier folk. Men ALT teller jo ikke..Du vet sånn når det er en skikkelig dårlig tanke bak noe. F.eks hvis noen gjør noe for noen andre som er sånn obviously ikke passet for den personen.. Nei alt teller definitivt ikke som noe godt. hvertfall.  Og det hjelper ikke å bare tenke gode ting heller, man må faktisk gjøre noe.. Handling teller! ;)

                

                             UKENS LÅT                           

n0gH6GUJgso   
             

UKENS IRRITASJONSMOMENT

Avfall! Dvs fulle søppeldunker.. Gud så irriterende! Jeg MÅ gå ut med søppel med engang det blir fullt og nå som det er så fult i huset over her så er de dunkene fulle HELE tiden.. Og det er jo altfor sjeldent tømming! Hvor skal jeg gjøre av søppla mi? ah uff

 

UKENS MEST LESTE INNLEGG

TRO

Oppussing del 3

 

SWEDEN!Tilbake til mine røtter! Ja for de som ikke har lagt merke til det og trodde jeg het frk person så heter jeg frk fordi jeg er ugift og Persson fordi det er mitt svenske etternavn ;) Så da vet dere det, at jeg er half in half norwegian and swedish.. haha.. Uansett jeg hadde jo masse familie i Sverige, men desverre så er alle unntatt en tante død. Så vi er sjeldent i Sverige nå lenger. Men i oppveksten da var vi mye på besøk hos farmor og farfar og onkler og tanter. Nå vil jeg ikke gå mer inn på det for det er så utrolig trist å ikke ha dem i live lenger... Savner dere <3 Poenget med innlegget var at jeg, mamma og lille søster tar en tur til Sverige for å handle inn til jul, som vi alltid gjør, for vi har fortsatt våre svenske juletradisjoner og spiser svensk mat i jula. Det vil blant annet si at vi IKKE spiser medisterkaker og at vi spiser svenske kjøttbullar og juleskinke.. Og drikker julemust da, det må ikke glemmes for det er helt spesielt og veldig svensk siden det ikke finnes i noen andre land. Folk som ikke har smakt det før sier det smaker sånn blanding av cola og øl.. haha men jeg sier det smaker GODT! Og det er ikke noe alkohol i det altså ;) Nå har vi akkurat kommet tilbake fra julehandelen. Jeg handlet ikke så mye, litt brus og energidrikk, men var det jeg ville ha også :) Jeg er så utrolig sliten idag, jeg var ikke ute igår eller noe sånt, men jeg fikk ikke sove og ja det skjedde noenting som jeg ikke skal gå inn på her, jeg tror jeg sovnet i 6 tiden i dag morges og stod opp typ kvart over ti, så ja, rimelig trøtt! Har vært så rastløs de siste nettene, vet ikke hva som skjer men jeg bare får ikke sove og ligger å spreller i senga. Har liksom null ro og da går det jo ikke å sove rett å slett.. Nå skal jeg se Oslo s og begynne på uken som gikk innlegget ;)

 

Ønsker deg en fin søndagskveld 

Hva er et liv hvis det ikke kan leves?


 

Hva er en glede uten å være glad?

Hva er et minne uten et smil?

Hva er en venn som bare kaller seg en bekjent?

Hva er en sorg uten tårer?

Hva er en følelse som bare gir angst?

Hva er en fremtid uten noe håp?

 

Hva er et liv hvis det ikke kan leves? 

 

SPA DAG!Jeg var så rastløs igår kveld at jeg ikke klarte å sove så jeg tror jeg var oppe til klokka 2 enda jeg bare var hjemme og egentlig kjeda meg litt.. Så idag sov jeg lenge og ble vekket da tanteungen min N kom å ringte på sammen med mamma. Så passet jeg henne halvannen time mens vi så Dora, danset til julemusikk, drakk melk og koste oss. Jeg la meg faktisk ned i senga for å puste litt etter dansingen og da kom hun og la seg ved siden av meg i 5 minutter før hun dro meg ut av senga og ville se på tv.. haha, søtnos altså. De er bare så utrolig skjønne i den alderen der og ja egentlig en god stund for storesøsteren M er også så søt. Hun lærte meg en ny sang i bilen på vei til Ski når de kom for å hente N. var noe sånt som "... møtte julenissen, sparka han i tissen" Haha, barn ass..

Jeg satt på med søster og barna til Ski for å ta sol også skulle jeg egentlig handle litt, men altså. For det første hadde jeg ikke penger og for det andre hadde jeg ikke dusjet på endel dager og gikk i joggedress.. Så var jo direkte flaut å gå rundt på senteret i den innpakningen der.. Er det mulig xD Så tok bare bussen hjem igjen og nå tenkte jeg at jeg skulle ha en skikkelig spa dag! Har altså ingenting å gjøre ikveld så da blir det å ta vare på seg selv, få vasket og kuret håret , renset huden, skrubba kroppen og diverse. Åpnet forresten luke 3 av julekalenderen min istad og fikk et telys... Da ble jeg skuffa altså. Jeg har typ en kurv med telys fra før.. Det var liksom ikke akkurat noe som dekket noen av mine behov xD haha, jaja, hadde det vært en kalender fra noen andre hadde jeg blitt glad uansett, men da jeg kjøpte den selv så kunne jeg kanskje klart å kjøpe en som ga meg mer passende produkter. Skjønner du eller... Er vel strengt tatt bare et luxus problem sånn egentlig ;)

 

Ønsker deg en riktig fin lørdagskveld uansett hva du skal! LOVE <3

TRO
Du må ikke tro du er noe spesielt

du må ikke tro i det hele tatt..

Men om du tror kan du finne fred,

om du tror kan du få hjelp.

Jeg tror men vet ikke hvorfor..

Jeg tror men kan ikke gi deg en grunn.

Du må tro på en bedre fremtid,

du må tro for å finne fred

 

Du må ha tro, tro på deg selv..

OPPUSSING DEL 3

Nå er oppussingen snart ferdig! Det har tatt sin tid. Litt lengre enn beregnet, jeg trodde det skulle bli ferdig i oktober og nå er det desember.. hehe.. Men ikke jeg som har vært treg altså, jeg har stilt opp på kort varsel med å finne vegger, gulv osv. Uansett, det hele begynte sånn her:Det var rett etter vi hadde pigget opp gulvet. Etter det var klart ble det lagt isolasjon og varmekabler og støpt nytt gulv. Så ble veggene satt opp og døra mellom stue og gang fjernet:

Og sånn ser det ut nå:Det nye soverommet/kontor begynner å bli ganske ferdig, mangler bare en lampe i taket. Derfor det ble så mørkt på bildene for er jo ikke noe lys der.. xD Også ferdig innredning da. Skal ha en seng med overskap som garderobe siden det ikke er plass til skap.. Og flisene til gangen var vi å hentet idag og de blir mest sannsynligvis lagt imorgen. Så da er det bare litt listing og sparkling og små ting så er det klart der også. Legger selvfølgelig ut en oppussing del 4 når alt er ferdig :) Jeg har egentlig ikke begynt å bruke den nye delen enda, den bare er der liksom. Hehe..Men fint å ha et sted til gjester og eget sted som kontor istede for å ha det på kjøkkenet slik jeg hadde før xD Og Kira elsker den nye plassen og ligger å sover i kontorstolen hele tiden. Er utrolig koslig kontorplass for er et vindu der så man sitter å ser rett ut i hagen samtidig som det er litt mer skjermet enn stua så er ikke like lett å se rett inn. Jeg har jo persiennene i stua nede og lukket omtrent hele tiden for det er så i glaningen for alle... Sånn er det når man bor på bakkeplan gitt ;)

 

Dagen da ingenting skjedde...Jeg vet liksom ikke om jeg skal være glad eller trist.. Det er 1. desember og folk er glade. Men jeg.. jeg er ingenting. Jeg vet ikke hva som er galt, eller hva som er riktig. Jeg bare prøver å overleve. Men for hver dag som går oppstår det bare mer problemer og større hull jeg graver meg ned i. Idag var dagen da ingenting skjedde. Jeg har ikke gjort noe. Jeg sov til klokka 14 og syntes synd på meg selv. Ville ikke stå opp, ville ikke forsette med dette. Det å overleve. For når man bare eksisterer så er det ikke noe liv, når man bare såvidt klarer å klamre seg fast, det er ikke noe liv. Jeg vet ikke om du forstår.. Jeg vet ikke om du kan skjønne hvordan det er. Jeg vet ikke hva jeg kan kalle det engang. Er det depresjon eller er det personlighetsforstyrrelsen. Er det sykdom, eller er det bare meg?

Jeg vet det er 1. desember og alle er glad, men jeg, jeg er ingenting..

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits